World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
nekem 2,33 GHZ-s a procim, és néha iszonyat lassan tölt be a játék, ha pl böngészõ fut a háttérben, pedig nem hiszem hogy csak ennyire lenne képes a gépem. Tipikus artysta pályán ez egyenlõ a halállal, mert spottolnak azt ki is lõnek, amíg szarakodik a betöltéssel. Meg szerintem az fps-t is feldobná, általában az elsõ killnél is befagy egy pillanatra a játék, ami mozgó célpontnál kapásból luft 😄
Metalmilitiakid
Én az M6 ot, direkt kihúztam elitre csak poénból mielõtt eladtam volna, hogy megvegyen a T29 et, ha nem kellett volna a pénz simán megtartom T6 századozásra sztem igen jó kis tank volt. Persze már a 90 es agyúval.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

De loccsanjon az a nyúl ha átmegyeünk rajta 😊

(amúgy ez nem lesz, ha emlékszel a kutyaház legázolásakor hallható nyüszitõ hangot is megszüntették régebben).

Toby0501
A Bigworld engine csak szerver oldalon támogatja a multicore-t, kliens oldalon nem.

A vonatok kilõhetõek nem? Én szoktam vonatos pályákon franciákkal azzal szívatni a vagonok mögött rejtõzködõ ellent (várja hogy kigruljak a fedezékbõl) hogy elsõ lövéssel ellövöm a vagont, a maradék meg megy a delikvensbe 😊

PILLANGÓÓÓÓÓÓT... MEG NYUSZIIIIIIT....

Én is 4 magossal tolom, de jól elvan, nincs teljesítményproblémám.

Lesz több kill ha megvan a dualcore támogatás? Mert akkor megyek tüntetni 😄

Sippie
😄
ja lehetne kilõhetõ vonat 😄
Sippie
Nem is dualcore, hanem multicore, sorry.
Van egy elméletem: olyan jó a szorzójuk, hogy ezzel akarják "kifizetni" a szuperteszteseket 😊

Aztán amikor publikra megy, lecsavarják 😊

Forolto
hiszed vagy sem,nekem néha fa hiányom van,nincs mit kidönteni,mert néhány napja szivatják a tier 6-os tankokat,berak tier10-be,hogy még karcolni se tudjak,ilyenkor nincs más csak a fák kivágása.😊
Nagyra becsült klántársam pedig ilyenkor a sineket keresi,mint József Attila,legalább eltapos egy kis vasat. 😊

TÖBB FÁT ÉS SINEKET. 😊

igazabol, en azt nem nagyon ertem, ettol mit varnak?

- Armor absorption (blocking) of shell damage reduced by 20%.

..pont ugyanolyan hasznalhatatlan marad az egesz..
Sippie
Egyébként, a drágalátos WG nem tervezi, hogy végre valahára megveszi azt a rohadt dualcore támogatást? Manapság már nemsokan játszanak 1 magos géppel szvsz.
Príma jól mûködik a mods mappa, bedobáltam a crew iconos mappát és máris le van cserélve.
OTMet nem néztem, de rendesen mappákkal kell berakni nem csak behányni, tehát kell egy gui/flash mappát létrehozni és a flashbe másolni

WoT: Nishizumi77

Az tuti vissza lesz hozva. Nem vágják le az aranytojást tojó tyúkot, csak próbálják kiéheztetni az aranytojás vevõkörét.

Eagle16
Is-7 0.7.1: link

Is-7 0.7.2: link

Hááát, picit kisebb...nem jelentõs. Ha lementitek mindkét képet és egymás után megnézitek, akkor a kockák alapján látni hogy pár mm-rel rövidebb lett. Meg gondolom picivel alacsonyabb is...de majd valaki csinál profi 3 nézetes képet 😊 Most csak ellenõrizni akartam, hogy valóban kisebb lett-e.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Áh, néha annyira összpontosítok, hogy minden mozgásra lövök 😊

Halt már meg így platoontársam is 😄

Pillangók meg alig vannak...

..nezegetm ezeket az uj perkeket es skilleket.. jol remlik nekem a videobol, h ott egy embernek mar nem csak 3 ilyenje lehet, hanem ot?
A hozzáállás a lényeg: pontosan 1 éve voltak kész képek ezekrõl a tankokról, de még most se hajlandóak rendesen kiadni publicra hanem rejtegetik. Mi ez a szent grál?

tiszta hitchkok .. tamado madarak 😄 te kesz vagy 😄
Forolto
én már azt várom,hogy a megcsappanó goldáramlás kiküszöbölésére visszahozzák a type-ot.

Azok már igy is néha a frászt hozzák rám, volt már hogy adtam egy 122-est egy keringõ madárrajnak...

Akárcsak el hallufon a guruló bokroknak, olyat is lõttem már reflexbõl 😊

Amiatt inkább hogy megjelent a tadaaam... PRÉMIUM SPG.

Jajj de jó, jajj de jó!

Majd ha jön a Tier5-ös, aztán type falkák helyett prémium SPG falkák lesznek... na az lesz aztán a jó világ.

plusz: innentõl kezdve az SPG limitet a csatákban már temethetjük is, mert akkor tuti nem lesz. Voteolni persze lehet 😊

Tono34
A legfontosabb dolog:
"Added birds for some old maps."

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ha fasza, akkor visszaveszem féláron a Jumbo-t.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Izé...Majd valaki csináljon már egy HE-tesztet majd 7.2-õn.

Azért egy tier2 SPG megy egy Tier3 TD miatt nem kell a dunának menni 😊

Hinnye, akkor nem temetem a batchatot a "nerf" miatt ... esküszöm az E8-ra ha saccolni kellene, akkor a negativ kitéríthetõségre valami 30 fokot mondtam volna...

Asszem nem megyek kõmûvesnek....

Sztem jól.. a supertestesek használhatják csak a publikon.

Eagle16
Pontosan nem tudom, csak úgy szemre 😊 De nem tévedtem nagyot, csak 1 fok a különbség.

Amúgy megy a teszt, és az Is-7 kisebb lett...szemmel láthatólag. Mindjárt rakok be összehasonlító képet.

Ezt de szar:

Added two French premium vehicles for testing: tier 2 SPG 10.5сm leFH18 B2 and tier 3 TD FCM 36 Pak 40. Once the update is released, the vehicles will be available on the main server only to players, partaking in the supertest.

Már megint mi a jó büdös francért kell ülni a munkákon, miért nem lehet elérhetõ mindenkinek? Basszus írják ki DVDre azt öntsék ki aranyból és nézegessék egész nap.

Az M6-nak legalább van ágyúja és a frontja is ér valamit... a Stuarnak meg nincs, de mobilitása se, cserébwe berakják scout tanknak jó fel 😊
Gyilkos stuartban chaffee-t grindelni.

ezt jol ertem? a masodik mondat az erdekes..

Added two French premium vehicles for testing: tier 2 SPG 10.5сm leFH18 B2 and tier 3 TD FCM 36 Pak 40. Once the update is released, the vehicles will be available on the main server only to players, partaking in the supertest.
Mindkettõ 10.

A patton is 9 fokos?

Ezeken a számokon gondolkoztam, mert igy elsõre marha kevésnek tûntek azt még nerfelik is.. de ha a "patron" is annyi..

Az E8-é mekkora?

És még itthon vagyok, ezaz 😄

darki81
jó ez az M6, 100xp / kör 😄
kb az M5 stuartal van egyszintben, és kb ugyan akkora élvezet lesz eladni 😄
(remélem 2 héten belül ki tudom unlockolni a T34-et, csak azért szenvedek ezzel a fossal)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Eagle16
Bat Chatillon 25t: from 9 to 6 angle degrees down-grade.

Furcsálltam is, hogy olyan jó a kitéríthetõség mint a Patton-nak...

Majd együtt röhögünk amikor az SPG 6os revolvertárral fog lõni ránk 😊

Eagle16
Mivel nem akartam egyenként belinkelni, ezért nyomtam egy printscreen-t és elmentettem egy képbe az egészet...de minek is szenvedek vele...legközelebb csak benyomom a linket és kész...

Ez tényleg olyan mint egy légycsapó.

Srácok, tudnátok nekem adni egy letöltõ linket a statisztika módhoz?(játékban különbözõ színnel jelöli a játékosok nevét statisztika alapján).egyet kaptam az elmúlt napokban, bemásoltam de semmi nem történt, plusz egy screenshot alapján tankok egyes részeit különbözõ színnel jelöli meg (gondolom hol sebezhetõ) de ez a része már nem érdekel.Köszönöm elõre is

Sunsetjoy
Én elhiszem. Mert egy 180x157 pixeles kép...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Eagle16
Azokat itt meg tudod nézni: link

Most nem megy a teszt szerver, szóval én nem tudok képeket csinálni külön.

StephenKing
Az új amerikai tech tree-rõl van már kép?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Eagle16
Ha hiszitek, ha nem, amit beraktam ide az pont akkora méretû kép mint ami az eredeti oldalon van...csak itt összenyomja alapból, hogy elférjen, de ki lehet nagyítani külön ablakban és úgy pontosan akkora lesz mint eredetileg.

Fú az a brumbar nekem kell, könyörgöm TD legyen ne SPG 😄
Végül is a 105 LefH B2 vagy mi a fene is TD lett pedig régen SPGként szerepelt.

persze marder 3ból a gagyi kinézetû verziót választották..