World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd ránézek már egyszer miss ciff streamjére,bár asszem a hangot ki kell majd kapcsolni.meg valahogy a fejér letakarni,úgy már mehet.<#kuss>#kuss>
Jah stefiről eszembe jutott hogy jön új prém tank.Nem tudjátok mikor jön ki az új cuki prém sörmi?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 18:45:41
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.27. 18:22:06
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az már más kérdés, hogy egy "semmi" account-on is ugyanígy adná-e neki a játék...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Mondjuk az érdekelne hogy normal ammoval mennyit esne viszna, nyilván nem lenne tőla vörös játékos, de mintha egyszer te írtad volna hogy sima lőszerrel elég bot köröket ment.
Egyébként néha a süket perzsa ágyúja is csak arra jó hogy megvakarjam az ellenség orrát vele.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 17:31:46
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ez kb olyan volt most mintha a magyarország jól teljesít reklámot láttam volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 17:17:42
Mikor csináltam heavy küldit akkor raktam t14-be gold ammót,meg T54-ben van asszem 10 darab,de sosem kell használnom,mert nem látok Td-t.<#mf2>#mf2>
Vagy ha látok,az lófing kis hp-s taliga amibe fölösleges.
de azokat a tankokat amiket rendszeresen használok,azokba nekem sosincs gold ammo.
Mert igenis cikinek érzem,ha gold ammo kell azt jelenti béna vagyok.
Én kicsit azért árnyalnám a képet. Én is szeretem élvezni a játékot, és ha csak pattogok az ellenről össze vissza az bizony kevés élvezettel tölt el. Ha már a gold lőszert "beépítették" akkor bizony szükség esetén használom is, és nem a statom miatt, hanem hogy tudjak sebezni és valamelyest a csaapt hasznára lenni.
Mit a hülyeséget?
Bocs de mobilról nem tudok szerkeszteni.
Na meg olyan barom sem vagyok hogy gold ammoval játszam az agyam.
Gold ammot stat buzi vagy béna lúzer használ meglátásom szerint.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Aki meg nem bírja a kritikát..
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.02.27. 15:52:25
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Máskülönben nálam is simán gurultak 2-9-es heavy leosztások, és persze úgy, hogy az a szerencsétlen kettő is nálunk bottom tier volt. <#banplz>#banplz>
Most is patch után hihetetlenül szar meccseket hozott le és ez már kezd javulni így pár nap után.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az aránytalanul súlyozott felállásokat néhány ökölszabállyal minimalizálhatnák, sokunk megnyugvására. De valószínű, hogy nem ez a cél.
Tegnap párszor részem volt olyan meccsekben, ami egyenesen röhejes felállással indult. Nyolc heavy, vs kettő. Az ellenfélnél kilenc nyolcas, a többi hetes. Nálunk nyolc nyolcas, öt hetes, két hatos. ( Ja, az ellenfélnél volt a nyolc heavy. ) Ritka gyors menet volt, 15-1 végeredménnyel.
Az ilyen MM-nek mi értelme van?
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.02.27. 12:02:27
Legalább annyira sajnálom mint amennyire irigylem. Mondjuk felmerül a kérdés hogy kell-e sajnálni azt, aki azt csinálhatja amit szeret. 😊
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Churchill 3 HD modellre is már 2 éve várok.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.02.26. 22:27:09
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.26. 15:58:48
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun