World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen a fényéveken most jót röhögtem.<#hehe>
Majd ránézek már egyszer miss ciff streamjére,bár asszem a hangot ki kell majd kapcsolni.meg valahogy a fejér letakarni,úgy már mehet.<#kuss>
Jah stefiről eszembe jutott hogy jön új prém tank.Nem tudjátok mikor jön ki az új cuki prém sörmi?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 18:45:41

De lázadtok de miért is,a tények magukért beszélnek nem értetek haha ?Jobb nálatok fényévekkel és még sokan mások nem csak MRSCHEFF ilyen ez a popszakma el kell tudni viselni vadmagyarok 😄
ROMOTO
Most komolyan, a ciff stream egy termék, ebbéli tevékenységéről mindenki azt gondolhat amit akar, ilyen a popszakma...
Állandóan ez a gold szarság megy itt..egyesek itt nem tudnak mibe bele kötni ,,MrScheff hm,,csináljátok utána azt amit ő le tett az asztalra..és akkor titeket is olyan szinten elismernek mint egy főSzakácsot...hahaha istenem mennyi utálatos ember van itt köztetek,kicsinyes beképzelt...innentől hajrá ne itt menjen a duma ...tessék bizonyitani hogy jobbak vagytok ott a gold használjátok nektek is megvan adva az esély mint mindenkinek ,támogatókat gyűjteni érdekes játékkal videókkal ..az esély megvan mindenkinek hogy a játék készitői is felfigyeljenek a képességetekre és támogasson plusz egy két szponzor is emellett nem itt kell okoskodni mert szemtől szemben a szakács megfőz itt bárkit lefőz megpuhit kikloffol hahaha
Vegyél vissza az arcodból nem emléxem hogy megittuk a pertut ....nálad is jobb nálam is fizetett reklám ezt honnan szoptad?
ROMOTO
A streamerek nagy része csak tematikusan válik meg a pótellátmány, goldammo, 4 skilles legénység kombótol, amikor kifejezett poén hogy pl. alaplegénységgel tolja, stb. olyankor többnyire ugyanúgy elhullik mint akárki más. Egyébként meg hogy "élvezetes" (ciff után szabadon) köröket menjen ezekre szükség is van, mert akkor látványos-jó esetben a csata végéig tartó gameplayt tud prezentálni. Az senkinek sem lenne jó ha a csata 3 percében elhullana...A másik dolog hogy ez dopping kb. pár perc után elfelejtődik és a megtáltosodott, kapáslövéses, pontos járgányok úgy vannak bemutatva mintha ez lenne az valós állapotuk, ezért szükséges az ilyesmit némi fenntartással nézegetni...<#hehe>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.27. 18:22:06
Azt azert ne felejtsuk el, hogy a jatek elejen nem volt creditert premium loszer es akkor is az egyik legjobb jetekos volt Szakesz neven. Raadasul akkor meg csak 15-17 eves volt.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Szakeszboy, az a baj nem tudta vállalni a felelősséget, mikor kiszívtunk ESL-en meg CW-n is, mindig a játékos volt a hibás. Én biztos nem tudnám nézni a streamjét. Nekem elég a Kviki youtube-os csatornája, Még néha szoktam nézni a Sircircont.
Sherman0070
Na megint a gold téma, ti autisták vagytok, hogy erről a szarról nem tudtok leszállni?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Normál lőszerrel az rng csak eléggé bot-köröket enged meg... - ez nem újdonság.
Az már más kérdés, hogy egy "semmi" account-on is ugyanígy adná-e neki a játék...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nem vitatom hogy jó játékos, de kapcsolja már ki a facecam-ot mert a játék negyedét kitakarja. 😄 Leginkább a körítés miatt nem vagyok hajlandó nézni a streamjeit, más videósnál is utálom mikor a kik@rt facecam miatt sokszor a lényeg nem látszik.

Mondjuk az érdekelne hogy normal ammoval mennyit esne viszna, nyilván nem lenne tőla vörös játékos, de mintha egyszer te írtad volna hogy sima lőszerrel elég bot köröket ment.
Nincs Kv5-öm,asszem nincs is orosz prémem,csak angol vagy amerikai,esetleg cseh,báár mintha lenne valami ingyenes orosz vackom.
Egyébként néha a süket perzsa ágyúja is csak arra jó hogy megvakarjam az ellenség orrát vele.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 17:31:46

Miért lennél béna? Van helyzet amikor egyszerűan nincs más lehetőség, ha sebezni akarsz, vagy nem nem engedhetsz meg pattanót. Pl. a KV-5 167-es penje még T8-ban is rohadt nevetséges, nem is beszélve a T9-ről.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Mennyit kapsz ezért a fizetett reklámért?<#buck>
Ez kb olyan volt most mintha a magyarország jól teljesít reklámot láttam volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 17:17:42

MrScheff ..hm..a legtöbbünket kenterbe veri gyerekek...mindegy mennyit játszik és hogy használ goldot...jobb nálunk fényévekkel ennyi..inkább legyünk rá büszkék mert közülünk való és nemzetközi viszonylatban is az ACE k közt van!
Hát én nem használom,mert azt már cikinek érzem ha ahhoz kell nyúlni sima csatában.
Mikor csináltam heavy küldit akkor raktam t14-be gold ammót,meg T54-ben van asszem 10 darab,de sosem kell használnom,mert nem látok Td-t.<#mf2>
Vagy ha látok,az lófing kis hp-s taliga amibe fölösleges.
de azokat a tankokat amiket rendszeresen használok,azokba nekem sosincs gold ammo.
Mert igenis cikinek érzem,ha gold ammo kell azt jelenti béna vagyok.

"Gold ammot stat buzi vagy béna lúzer használ meglátásom szerint."

Én kicsit azért árnyalnám a képet. Én is szeretem élvezni a játékot, és ha csak pattogok az ellenről össze vissza az bizony kevés élvezettel tölt el. Ha már a gold lőszert "beépítették" akkor bizony szükség esetén használom is, és nem a statom miatt, hanem hogy tudjak sebezni és valamelyest a csaapt hasznára lenni.

Építő?
Mit a hülyeséget?
Bocs de mobilról nem tudok szerkeszteni.

Nem vagyok statbuzi.Sosem érdekelt a statom.Max az izgaz hogy jót ökörködjek és ékvezzem a játékot.
Na meg olyan barom sem vagyok hogy gold ammoval játszam az agyam.
Gold ammot stat buzi vagy béna lúzer használ meglátásom szerint.

joe662
Hát építőbb jellege van,a műsorainak,mint az itt elhangzó csoda49tankos meséknek<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Jaj már. Falra tudok mászni ettől a "csináld utána" meg "csinálj jobbat" megmondó emberektől. Engedtessék már meg hogy legyen véleménye, ha meg annyira pro amennyire állítják akkor feleslegesen használ prémium lőszert mert anélkül is belövi a tankokat.

Aki meg nem bírja a kritikát..
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.02.27. 15:52:25
Ezt tegnap sikerült "elkövetni". Kár, hogy csak 1. osztály lett. <#awink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Máskülönben nálam is simán gurultak 2-9-es heavy leosztások, és persze úgy, hogy az a szerencsétlen kettő is nálunk bottom tier volt. <#banplz>

Sherman0070
Hát én sem tudom de szerintem van benne valami, hogy újra kell tanulnia mindig. Ez az újratanulás pár nap szokott lenni.
Most is patch után hihetetlenül szar meccseket hozott le és ez már kezd javulni így pár nap után.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ROMOTO
Egy jó ideje minden interjúban elhangzik hogy az MM rendbetétele a fő prioritás, arányos tankleosztás oldalanként, arányos tier besorolás, a top tier max 3 db. tank hogy ne szedjék szét a meccset, max. 3 db. arty és hasonlókat emlegetnek, ennek ellenére jó wg szokás szerint nem sietnek a megoldással...
Kb 6 év tapasztalata van MM-ben a WG-nek. Miért kellene neki verzióról verzióra újra taníttatni az algoritmusát?
Az aránytalanul súlyozott felállásokat néhány ökölszabállyal minimalizálhatnák, sokunk megnyugvására. De valószínű, hogy nem ez a cél.
Tegnap párszor részem volt olyan meccsekben, ami egyenesen röhejes felállással indult. Nyolc heavy, vs kettő. Az ellenfélnél kilenc nyolcas, a többi hetes. Nálunk nyolc nyolcas, öt hetes, két hatos. ( Ja, az ellenfélnél volt a nyolc heavy. ) Ritka gyors menet volt, 15-1 végeredménnyel.

Az ilyen MM-nek mi értelme van?
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.02.27. 12:02:27

Hát annyi energiabefektetéssel szerintem azért nem olyan lehetetlen dolog. Kb. A játéktól szól az élete. 😊
Legalább annyira sajnálom mint amennyire irigylem. Mondjuk felmerül a kérdés hogy kell-e sajnálni azt, aki azt csinálhatja amit szeret. 😊
joe662
Lehet utàna csinàlni,csak majd szólj,ha elérted a 4k+wnnyócat:-/

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Szerintem sima lőszer nincs is a tankjában.<#ejnye1>

Sherman0070
Érthetetlen módon még mindig nem kapott
Churchill 3 HD modellre is már 2 éve várok.

oneal1
sherman e8 kapott már hd modellt?

simára gondolok, nem a fury-ra

!Forza Ferrari!

Azt várom, hogy mikor fognak a szinkronizáló színészek (fiatal generációra értve) stream-elni valamilyen játékot.<#idiota> A Vlog-ozást már megkezdték, ideje lenne ezen "műfaj"-t is elkezdniük.

angelus1991ster.blogspot.hu

Mikor a skorpiót "tesztelte" akkor néztem bele először és utoljára a streamjébe. <#wave>
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.02.26. 22:27:09
Az artynoob felirat lemaradt <#vigyor2>
Sherman0070
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Há ingyen nézed nem? Ha nem tetszik el lehet kapcsolni.<#idiota>

angelus1991ster.blogspot.hu

Én csak a streamjét szoktam "fikázni". Telenyomja a felületet minden sz@rral. Meg a facecam-je is kitakart egy jó nagy részt a játékból. Többi sima csipkelődés részemről, sose gondoltam komolyan.
Sherman0070
Már láttam korábban is a Scheff fikázásokat, amiket nem értek...

Jaj, csak nem magadra vetted? Vajon miért? <#nemtudom>
Sherman0070
Nem tehetek róla. Pár oldallal ezelőtt is ment mindenért a sírás normális utánanézés nélkül. Nem bírom a hülyeséget.

Stílus.
Sherman0070
Ajándékba kapta. Esküszöm basszátok már meg magatokat. Mindent fikáztok utánanézés nélkül.

Még jó hogy azt mondtad hogy nem veszed meg mert OP és ez nem tetszik.<#whatever>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Solten

Saor Alba

Sherman0070
seggfej vagy <#action>

Prémiumlőszer nélkül? <#fogmosas>
Ma 20 órától élő adást tartok a Scheff TV youtube csatornán! Terv: Emil II kifejlesztése, T20 exp grind, Obj. 252U kreditfarm és 2500 gold sorsolás! 😊

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Sherman0070
Sokaknak ezzel sem megy <#nemtudom>

joe662
Igen,valami ilyesmi emlékeim vannak nekem is<#hehe><#beka3>

Lemaradtam valamiről, az utóbbi időben menő lett goldammós arty körökkel villogni? Régen ezért minimum testületi leköpködés járt <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.26. 15:58:48
Ha már tankkal nem megy.<#rolleyes>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun