World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Hanem egy cuki T10 tankot.<#rinya>#rinya>
Mutasd meg mindegyik 10-est,látni akarom melyik a legcukibb,azt fejlesztem ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 20:50:57
Nálam a jobb ember a másik megsegítésétől kezdődik.
Maratonozás mellett, példának felhoznám a véradást. Az egyik legegyszerűbb jótettet (csak fekszel és nézel ki a fejedből 15 percig, miközben megy a szittyózó gép). Az sem tiszteletre méltó, de a csontvelő vagy egyéb szervadományozás az.
Pl. tavaly 4-szer adtam vért és a kutyát nem érdekelte, és egy pöcs rohadék lennék ha ezért tiszteletet várnék.
Folytasd a trollkodásd inkább a troll alregeddel, az viccesebb.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.27. 20:48:17
Oda ne szarjak hogy ki hogyan sportol meg steammel,ez választotta ez van.A hétköznapokban is van rengeteg ember aki megérdemelné a köszöneteket de nem kapnak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egeszsegedre.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Szerencsétlent úgy kellett lekaparni a plafonról.<#vigyor>#vigyor>
Asszem a free xp-mből inkább kifejlesztem a T6 svéd td meg heavy ágat.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 20:27:11
Etetés vége.
Úgy tűnik "Vagvölgyi Noemi"-féle vírus a PC játékok topikjait is elérte.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.27. 20:16:23
én a wz120 HD-ra várok ősidők óta még 😄
!Forza Ferrari!
"Latszik, hogy nem sportoltal semmit eletedben. " - A kezdeti stációban lévő "Proli böfögések" című könyvem újabb mondattal bővült. Köszönöm. Méltó helye lesz a "Minek ment oda?!" mondat felett.
Egy maraton teljesitese nem (csak) a 42 km lefutasa hanem az odaig vezeto ut legalabb annyira fontos. A sok maganyos, unalmas ezdesek alatt sokkal jobban megismered sajat magad es kicsit meg is formal emberileg.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Etetés vége.
De őszintén szólva magasról tojok a videósokra,jobban izgat most hogy mikor jön ki az a cuki kis prém sörmi.
És ha ki jön vajon mennyi lesz kb.
Jah és hogy vajon mi a rák lesz az idei évfordulón a meglepi.
Van erről valakinek valami halvány ötlete infója?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Itt hallottam róla először.
Videóját is próbáltam régebben nézni,de inkább nem.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.27. 19:04:34
Sherman0070: Gold ammo nincs már, esetleg prémium lőszer. <#nezze>#nezze>
De mondok neked valamit,hogy végre tanulj is valamit,200 éve született Arany János.<#vigyor>#vigyor>
Most láttam egy reklámban <#vigyor5>#vigyor5>
Nem tudjátok mi lesz az idei ajándék?
Gondolom valami t2-3 tank,de kíváncsi volnék tudtok-e valamit róla.