418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Ne játsz tierlimites 8-as prémekkel csak sz.pni fogsz.
  • Angelus1991ster
    Igen.
    - Light tankoknak is -/+ 2 tier-es MM-jük van.
    - 3 arty lehet max a csatákban
    - és tier 3 tierlimitet kapott. Így a t5-ösöknek már nem lesz fókavadászat... :( Bár tier még elviselt volna egy 1 db t5-ös-2 db t4-es -13 db t3-as-as sémát. XD
  • Nirz
    Vagy 9 hónapot szüneteltettem a játékot idő és rossz net okán :D Ezeket megoldva újra visszatérnék, és különösen az a hír keltette fel érdeklődésem hogy mostantól csak maximum 2 tier szórás van tankok között, ez valóban igaz? Tehát tier 3 maximum tier 4-et lát? :D
  • Angelus1991ster
    Épp ezért nem értem ezt a lőszerkapás baszakodást a stratégia sóher játékban. Ennél még az antiszent rng-t és a freak csapattársakat is könnyebb elfogadni.

Állítólag lesz T-34-85M Marathon az EU-n is.
    0:42-től:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szokásos csodaszép lengyel nunika felkonfjával. [spoiler]Pinákat azt bezzeg tudnak fizetni, de balanszoláshoz valóban a WoT-tal játszókat meg nem.
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.30. 20:11:33
  • robogo81 #394234
    No problem,korán van még hozzá!
    A történelmi hitelesség,persze,meg mint ahogy a reklámban mondja:stratégiai shúúúter(és a leopárdal üldöz egy svéd td-t,meg lövik egymást),ez inkább árkád szerű,de nyomokban stratégiai elemeket tartalmaz(25% rng),ha realisztikusabb lenne akkor sokan otthagynák,ez nem éri meg a WG-nek.
  • Angelus1991ster
    Na azért :D
    Hozzászólásom második része meg csak a szokásos agyfaszkitörés. Oka Wg balfaszsága vagy beleszaromsága a saját játékukba. 'A" tankok esetében ott csalnak az adatokkal ahol lehet, "B" tankoknál meg a történelmi hitelesség az semmikép sem sérülhet, mert akkor rés keletkezik a szubtéren vagy min. És akkor mindent beszippant a szingularitás.
  • robogo81 #394232
    Elnézést, bocsánat az is6-ba nem kevés a lőszer!
    ( Csak az összes limites 175 penes prém nyolcas tank közül neki van a legkevesebb,azonos áron).

A hsz-od második felére nem reagálok,semmi ilyesmit még fel sem hoztam.

Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.06.30. 17:47:40
  • Plata
    Turán meg a többi lőszerkapacitása nem izgat.
    De svéd t6 tudom hogy könnyen kifogy.
    Bár amikor ranked csatában Is7 lőszere elfogy az kurva ciki
  • Angelus1991ster
    [spoiler]Nem értem miért kell buziskodni egy megvásárolt tank esetében a lőszerkapacitással, hamár 90 mp-enként azonnal gyógyítható az egyik sérült tag, és javítható a sérült vagy megsemmisített modul. Ha egyik fantasy elem lehet a játékban akkor a másik is. A Turán mellett a svéd t6-os Strv 42-57, a Matilda IV, AT-15A és még sorolhatnám... tank szenved ebben. Ingyé tanknál még megértem ... mert a csata közbeni lőszer tankolásdit azt lehetetlen leprogramozni. De egy 11 ezer ft-os tanknál geciskedni, abszurd egy dolog... Aztán még a játékosok boldogságával kapcsolatban alapítottak egy részleget a wg-nél. Meg a nagy lófaszt...
    [/spoiler]
  • Rammsch31n
    szét barmolják a balanceot... :D
  • R3nton
    szovjet med rebalance, mókolnak a t-54 ágyújával, de a 330as heat-et meghagyják neki, ezek teljesen hülyék :D
  • robogo81 #394227
    Még szerencsére lehet a lőszerválasztékot jól szétosztani ,fér a 45 -ös keretbe,de nem értem hogy a szinte féltestvér Is6-ba mért csak 30 lőszer fér, azért a + 300 aranyért a wz-nek még 15 lőszer belefért.
  • Zegi Norbi HUN
    Oké, ez bizonyos mértékig rendben is van. Ha úgy adódik el is lövöm mind a 6 darabot, de azért egy prém tier8-as nehéz tankkal ne kelljen már HE-vel lövöldöznöm. Nem hiszem, hogy mondjuk egy Defender és Chrysler tulaj is kénytelen ezt csinálni sok esetben. Szóval kíváncsi leszek arra a buffra.
  • MuldR
    Ezért kell HE-zni nagyobbak ellen. Nem sokat sebez, de azt minden lövéssel+kritikus. kb ugyananyi kreditet össze lehet szedni mint a lepattanó csak minden 3ik sebző AP-val és sokkal többet mint golddal.
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem jobb, mint az is6 :) Elég gyors egy nehéz tankhoz mérve, tornya is elég kemény, a frontja is viszonylag jó(kivéve az alját), csak az a fránya átütés(sóhaj). 175 mm elég kevés tier9-ben, főleg az új MM szeret rendszeresen oda rakni vagy full tier8-ba. Aranyat meg nem fogok lövöldözni egy prém tankkal. Remélem az a buff, ami jönni fog a régi prém tankokra, nem kerüli el ezt sem :)
  • Scheff
    Az aktuális hétvégi ajánlatok! :)
  • bornofakone
    JT8.8-s tierlimites 8-s prémem van, én imádom a full t8 csatákat, nincs tank amivel ne tudnék elbánni (oké néha ügyes chrysler és defender játékosok meg tudnak szívatni...de nem mindig lehet jó :D). Full t8 csatákban imádom a hp pool-t, esküszöm jobb és stabilabb sebzést hozok ott mint mikor t6 tankokkal találkozok...Persze jobb élmény 1 t6-s tankot szétkapni JT-vel....Szóval sztem ott a gond h nem próbáltad ki a JT-t :D
    Amúgy ha jól láttam elvileg végre felhúzzák a JT8.8 mozgékonyságát/sebességét a rendes JT szintjére...szval várom már a dolgot nagyon :D
  • MuldR
    És a WZ-111 még nem is járt olyan rosszul. Ha top tank, akkor OP, ha saját vagy 9-es tierben van akkor meg HE-vel el lehet lenni a második vonalból.
  • realcsabi
    Minden tierlimites tank megszívta az új mm-et, nem csak a wz. :)
    Vaalmi hirmorzsákban azt olvastam hogy A régi prémiumtankokat is feljavítják egy picit, meglátjuk hogy a wz kap-e valamit a szeretetből. Bár őszintén szólva én csak úgy tudnám elképzelni a dolgot hogy elveszik tőle a tierlimitet És akkor fel tudnák úgy buffolni hogy ne lógjon ki a sorból... másképpen nehéz lenne megoldani, illetve valaki mindig siránkozna hogy megint túltekertek rajta valamit.

Az tény hogy jelenleg szopás ezekkel a butított tier 8-as tankokkal játszani amik cserébe tierlmitet kaptak, mert a csaták túlnyomó része vagy tier 9 vagy full tier 8, ahol ezek a jószágok hendikeppel indulnak. Régen folyton toptier voltam fcm-mel, pont amire ki lett találva, múlthéten viszont hosszú idő után újra elővettem és ennyire szenvedős sose volt vele a játék. SP, WZ-111 ugyanez, jt88-at már ki se mertem próbálni. Alsóbb tierekben nem játszottam tierlimites tankokkal, de gondolom ott is ugyanez a helyzet, bár a tier 8 az elég egyedi állatfaj, mindenki ott farmol, és ami azon a tieren történik azt nem lehet kivetíteni a többire.
  • R3nton
    WZ-111 egy használhatatlan trágyadomb lett
  • Zegi Norbi HUN
    Oké :) Egyébként én is így vagyok vele, mint te :D

Amúgy nem tudom hogy igaz-e, de a wotinfo oldalán valaki írta, hogy érdeklődött a WG-nél meg nem vásárolható tank ügyében és elég borsos árat írtak neki.
  • Plata
    Csessze meg persze hogy pont rangsorolt csata közben megy el a net.
  • Rammsch31n
    Túl sok is... :D
  • bornofakone
    Megvétel nem játszik nálam, nem veszek goldot, nem veszek tankokat sem a wg-től (egyedül a JT8.8-t vettem meg, de azt is 6k huf-ért....annyiért vétek lett volna kihagynom).
    Szeretem a játékot, de annyira nem hogy támogassam is a WG-t....van rajtam kívül elég ember aki ezt megteszi :D
    Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2017.06.29. 18:33:49
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem a WG-től lehet venni CW reward tankokat is, mert miért is ne lehetne? :) Max nagyobb felárért.
  • yossarianHUN
    Úgy mondom, hogy rendszeresen nézem az accountokat, mivel az utóbbi időben rendszeresen eljátszom az accountom eladásának gondolatával, az AW accountomat meg már fel is raktam egyszer eladásra, csak aztán levettem. Nem értem, mi köze az átlag árakhoz annak, hogy hány accot adtam el eddig.
  • bornofakone
    Sziasztok! :)
    2 kérdésem lenne:
    1. Van-e teszt szeró? (Azt olvastam h van, a teszt kliens is frissítette magát) Ha van, akkor viszont hogy lehetséges hogy frissített teszt klienssel sem tudok felcsatlakozni? (pörög-pörög...majd azt írja ki h nem sikerült a szerverre csatlakozni mert v nálam van probléma v karbantartás zajlik...)
    2. obj907-t, cw reward tankként lehet megszerezni, ha jól tudom. De itt ki is fújt a tudásom...soha nem szerettem klánban lenni, klánozni...viszont mivel ranked-ben szinte csak ezekkel futok össze és látom mennyire broken...kell. Ezért meg szeretném szerezni...viszont nem tudom hogy lehet, lehet-e még egyáltalán szerezni? Szóval erről 1 felvilágosultabb úriember adhatna több infót, (pl. milyen úton lehet megszerezni, akár cw-ről is több infóval szolgálhatna, van-e olyan magyar klán amiben ez lehetséges vagy külföldi, ahova tgf is van természetesen) Előre is köszönöm :)
  • Plata
    Skodával T7 csatába kerültem,ami kész csoda,mert szinte mindig T8 csatát kap,de a röhej az hogy T7 csatába jpanther azon rinyál hogy milyen szar neki mert T7 csatába került,meg végig azon hisztizett hogy a jpanther milyen szar tank.
    Hülye ez?Amikor én húztam jpanthert akkor örültem ha nem t9 vagy t10 csatát kaptam vele.
  • diegho™
    Ezt úgy mondod, hogy több accountot is eladtál, vagy csak kisujjból?
  • Plata
    Háát fel tudok ajánlani érte egy majdnem megkezdetlen sonkás szendvicset.
  • bigmano
    Nos remélem azért nem lessz igazad!
    Az ár irányár értelmes ajánlatokat meghallgatok.
  • yossarianHUN
    Mindent el lehet, de értelemszerűen minél népszerűbb a játék, annál nagyobb az esély, hogy jobb árat kérhetsz érte. Senki nem ad ki szívesen komoly pénzeket egy accért egy halódó játékhoz (részben ezért van még meg az AW accountom).
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.06.29. 16:47:42
  • yossarianHUN
    Azt nem érted, hogy az üzleti világ bevett szokása szerint nem a legolcsóbbhoz kell igazítani az árat, hanem az átlaghoz. Felsorolhatod a legolcsóbb 5-10 eladó accot, csakhogy ezeknek közük nincs az átlaghoz, és ha ezekre akarsz rálicitálni, akkor veszíteni fogsz az ügyön, nem is keveset. Ezeket azok teszik fel, akik rohamtempóban akarnak megszabadulni az acctól, mert mondjuk lopott, vagy csak hirtelen pénzszűkébe kerültek, és a gyorsaság számít nekik leginkább. A kínálat meg mindig 20-30 szorosa a keresletnek, de ez evidencia. Ha nem sietsz sehová, nem tudom miért gond, hogy egy-két hetet, vagy akár hónapot kell várni, amíg jön egy vevő.
  • Rammsch31n
    az elég jó dealnek tűnik nekem :)
  • Plata
    Az egyik ismerős még kb 4 éve adta el az accját,3 vagy 4 darab t10 tank volt rajta,50 ezer forintért.
  • Plata
    Kíváncsi lennék vajon más játék accot is el lehetne-e passzolni jó áron.
    Nem wot hanem STO accom lehet el passzolnám ha jó árat adnának érte.Bár nem hiszem hogy a megvett cuccok árát meg kapnám érte,hisz több ezer dollár értékű cucc van rajta,majdnem az összes megvásárolható hajó megvan rajta,kivéve párat ami nem tetszett nekem.Igaz jelenleg is van rajta több mint 500 dollárnyi költőpénz,az összes kiegészítő megvan,az összes dlc pack meg egyéb szarság,minden év minden eventes cucca.

• diegho™
    Értem én, de minden annyiba kerül, amennyiért megveszik. Hiába ér szerinted 500€-t, ha van 10-20 másik eladó, aki csak 400-ra tartja a sajátját, így a kutya nem fogja megvenni. Nem tudom mennyi accountot adtál el eddig neten, de ez nem ilyen ennyit ér és kész dolog. Pár hónapja láttam olyan super unicum accot 500€-ért, amin minden tier10 tank ott volt + 18db prém. Mellesleg azt is meg kellene érteni, hogy itt a kínálat kb 20-30 szorosa a keresletnek.
  • Rammsch31n
    ebayen... 22 t10-es... 4 8-as medet 80k+-ért szalajtanak... :DD
  • Rammsch31n
    Lehet... lehet én is megpróbálom eladni, úgysem tetszik már amerre a játék haladgat... ősztől időm se lesz megint... :)
  • yossarianHUN
    De, a nyugat-európaiak. Sőt, ahogy R3nton mondta, ott még a sima tankokba fektetett időért is extrát fizetnek.