World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ki fejlesztettem LTTB-t is free xp-ből,de nem jön be,egyenlőre rühellem.<#buck>#buck>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
https://sg.hu/forum/uzenet/1057869802/20977
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.02.28. 14:36:54
pedal to the metal...
A faszért nincsen szöveget azonnal OFF-ba tévő gomb. Régen volt 😞
#20977 <- bár ezek után...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.28. 14:20:55
pedal to the metal...
Szülők és idősek iránti tisztelethez:
-Amikor "gyerekek" vállalnak felelőtlenül gyerekeket, lásd: putrik, harmadik világ favellái stb. azt nem tisztelem.
-Olyan öregeket, akik folyton feljelentenek bárkit bármiért ? azt miért tiszteljem? vagy akik gyereket molesztálnak, azt miért?
Szerintem az öregedés, az idősebbé válás az csak egy stádium az ember életében.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.28. 11:56:59
Jah es nem vagyok a rajongod, ahogy az ellenkezoje sem 😛
pedal to the metal...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.28. 11:14:38
Másrészt egyelőre vitát látok, személyeskedést nem. Amíg viszonylag kulturált keretek között bírnak maradni, felőlem úgy abajgatják egymást, ahogy akarják, elvégre szabad országban élünk, vagy mi. Viszont a maratonfutásért járó vagy nem járó riszpekt kérdése már erősen offtopik, úgyhogy a továbbiakat kérném spoilerba (és lehetőleg nem oldalakon keresztül).
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.28. 11:07:50
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
yossarianHUN: Fáradt, esetleg beteg vagy? Az egy négyzetméterre jutó személyeskedés még talán soha nem volt akkora, mint az elmúlt másfél napban, te meg nem takarítasz?
És igen, nem jár a "respect".
(Szerintem te sulyosan felre ertelmezed ezt a tisztelet dolgot, de legalabb is azt, hogy miert kell, vagy lehet tisztelni masokat, akarkit.)
pedal to the metal...
A zene szövegével meg egyetértek, még ha ez a rap-pelés egy ritka idegesítő műfaj.
verze 1.
Ha még nem láttál csodát most mesélek párat
mert létezik olyan mit a szemeddel láthatsz
ufók meg híradók helyett
nézd meg, hogy ki lakik a szomszédod felett
oké, hogy panel meg telep
meg lehúz a sarkon a gyerek
de lehet még látni a csodát csak figyeld
egy anyuka a kezében szatyrokat cipel
mer 8 óra munka
után hazamegy és vacsorát főz
így nagy meccsen győz
bár érmet nem kap, de ő is egy hős
csak úgy mint az a lány, aki már
a szüleire hallgat nem velük kibál
ha valamit kitalál és nem jön össze
nem poharakat hajigál és nem tör össze
ez is egy csoda mint az összes
többi sok hétköznapi győztes
Refrén
Az igazi hős nem Superman vagy Batman
a csoda ott él benned és bennem
nem kell, hogy mengmentsd az egész világot
megteszik úgyis sok filmben a sztárok
verze 2.
Csoda, hogy egy orvos életeket ment meg
csoda, hogy a dalokkal életet mentek
csoda az is, hogy köztetek vannak
olyanok kik eredeti lemezen hallgat-
nak, csoda, hogy vagytok még lányok
kik pénz helyett szerelemre vágytok és vártok
csoda, hogy egy kissrác magáért kiáll
nem pedig a nagyokkal szív be meg piál
csoda, hogy valaki tolószékbe ülve
aranyat nyer meg, nem elmenekülve
a világ elől siratja magát
a szemedbe mosolyok és barátra talál
csoda, hogy az öltönyök mögött még vannak
politikusok akik tenni akarnak
csoda, hogy a mentős, tűzoltó, rendőr
életeket ment és lemond a pénzről
Refrén
Az igazi hős nem Superman vagy Batman
a csoda ott él benned és bennem
nem kell, hogy mengmentsd az egész világot
megteszik úgyis sok filmben a sztárok
Hős, ki egy életig hűséggel bírja
Hős ki a sorsát nem másokra bízza
Hős az a főnök ki vezet és kér
nem ugat meg kirúg a több profitért
hős aki képes életet élni
és a csodákat nem lájkokban méri
hős aki érti, nem csak meghallgatja
magára ismerve a fejét felkapja
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/93060/deniz-/csoda-zeneszoveg.html
Mellesleg szoktam űzni ezt a dolgot, amit sportnak neveznek. Biciklizem télen-nyáron.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha valaki olyan dologban jo ami teged nem erdekel meg el lehet ismerni a munkajat. Ebben a zeneben pont errol van szo. Erdemes meghallgatni.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
De köszi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.28. 00:17:10
8-ból amcsi 9-es 101200xp és 3500 000 pénz
9-ből orosz 10es 192200xp és 6100 000 pénz
9-ből amcsi 10es 190100xp és 6100 000pénz
elképesztő sebessége van az orosznak, meg amúgy a lightoknak, eszement yolozást lehet rendezni, az orosz szemből elég kemény, egész jókat pattintottam vele...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.28. 00:18:35
Az amcsi T10 light hozza el a World of warship-et a WoT-ba.
Amcsi T10-ek majd a vízen kergetik egymást amíg a többiek a parton szurkolnak nekik.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 23:07:05
Az még egész aranyos.
Én szoktam öt nézni mostanában, faceites streamjei óta. Na ott pl csinált olyan dolgokat amit Renton,is irt,hogy kiakadt és üvöltözött a csapattársaival.Hol jogosan,hol sztem nem,de mind1 is.Nemrégiben letörölt minden eddigi videót,és teljesen előröl kezdte a csatornáját,
El is mondta miért,és mit akar elérni. Ebböl szeretne profitálni is és ehhez minőségibb adások kellenek.
Nem nézem meg minden adását,de ami nekem lejött belőle,hogy sokkal kezdöbarátabb,informatívabbak ezek az adások.
Elmondja mit érdemes az adott tankra tenni,mire kell a legénységet képezni.Csatában is elmondja mit mért csinál,miért megy az adott helyre,vagy esetleg miért hagyja azt ott.Érdekes néha látni,hogy már a betöltő képernyőnél el tudja mondani mi
is lesz a csatában Szerintem általánosságban betekintést enged abba,hogy egy jó játékos hogyan játssza ezt a játékot.
Az hogy néha elpattint 1-2 goldot is ,na és,Ki nem?
Mi lett volna ha Limkin mester teszi be a streamjét<#hehe>#hehe>
A fizimiskája meg szubijektiv dolog,de még mindig nézhetőbb mint amit a múltkor láttam<#wilting>#wilting>
F@szbukon,valami ismerős hozzászólt egy videóhoz,Valami beb@szos lájv vagy mi volt<#wow1>#wow1>
Egy ilyen mangalica képű valami volt ott,aminek a tokájából legalább 2kg töpörtyü kijött volna,testalkatát tekintve,leginkább egy telefosott búvárruhára hasonlított<#hehe>#hehe>Már maga ez a látvány sokkolóan hatott,de ez még mind semmi volt ahhoz ami ez után jött.Ez a valami,atom részegen,mindenféle artikuláció nélkül,számomra valami ismeretlen nyelven,hörgött a tankcsapdára,azt hiszem.Ez akkora élmény volt számomra,hogy ha esetleg valaha választanom kellene,hogy ezt nézem,vagy a lobotomia,akkor ez utóbbit választanám<#hawaii>#hawaii>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Átdolgozott light ágak:

Nofene, ha az a 12t Batmobil jó, talán neki is állok kihúzni a tízes Batet. Eddig nem volt lelkierőm másodszor is nekimenni a grindnek a 13-90-nel.