World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez kb semmire sem elég már.
Lószar még tud rajta futni,de már az I5 4x3.4ghz proci is van amihez már kevés.

Aha ezen elfog futni a a super mario. 32 fps-el.<#banplz>

joe662
Ennyi volt??<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sherman0070
Tessék itt az olcsó:

Intel Core 2 Duo E7600 @ 3.06 GHz
8GB DDR3
Biostar G41D3C Motherboard
GT 610

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

a 300 euro és a 100 dollár között azért van egy kis különbség
ROMOTO
"Jönnek az ilyen olyan fejlesztések, most az artyknál, hogy kevesebbet sebeznek viszont gyorsabban lőnek és pontosabbak lesznek meg nagyobb területen sebeznek és lebénítanak....
Ezzel fogja kinyírni magát a wg.... "
Orvos látott? <#banplz> Egyébként ha eddig nem tűnt fel akkor elárulom hogy egész jól skálázható a grafika most is...
Sherman0070
Akkor ez mi a tököm lenne? (bocsánat ez ~300 eur..)

Intel Pentium G3258 3.2GHz Dual Core Processor
8GB DDR3 1600MHz RAM
MSI 1150 Motherboard (H81 Chipset)
GTX 750 Ti

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Az jó, mert kb annyi egy videókártya hozzá , amin elfutnak a legújabb játékok...
Te nem vagy ép.100 euróból olyan gépet ami bármit elbír?
Talán viszi majd a 20 évvel ezelőttit.<#vigyor>

ROMOTO
Na igen, az object u páncélzata az extrém szögek miatt működik, teljesen más mint mondjuk az e75 stb. ami szimplán vastagon páncélozott és kiszámíthatóan forgatható, az object u páncélzatának használatához sokkal több skill kell, nagyon sokat számit pl hogy ki milyen magasról-alulról lát rá a tankra, mennyit riszálja stb. szóval a páncélzat nagyon random pattint, ezért van hogy tier 7 belövi 1 perccel később tier 10 pattan...
Sherman0070
Ami nerfet kaptak nem sokat ért nekik. Amikor Grille 15-öt látok, akkor mindig 3000 felett sebeznek.
T110E5 talán már könnyebben belőhető de nem igazán tudom.

Azok nem most kaptak valami nerfet? Jó a grille így is a legjobb td marad..
Sherman0070
Akiknek szar a gépe eltakarodhatnak a picsába 😉
Manapság 100-200 euróból már olyan gépet raksz össze, ami a LEGÚJABB játékokat is képes vinni +30fps-el...

Sherman0070
Amúgy srácok, egyet nem értek.
Grille 15, T110E5 mekkora OP szar már, mégsem sír senki sem érte itt..
Tier9 felett nem szoktatok játszani?

Előbb-utóbb egyszer elfog. Nekiálltak fejleszteni, jobb grafika, kevesebb játékos gépén fog majd elfutni ez az izé. Azért játszanak ezzel sokan mert az új játékok nem mindenkinek futnak el. Kéne egy statisztikát készíteni, hogy aki ezzel játszik milyen gépekkel játszanak a játékosok, hány százalékuknak van régi gépe...
Jönnek az ilyen olyan fejlesztések, most az artyknál, hogy kevesebbet sebeznek viszont gyorsabban lőnek és pontosabbak lesznek meg nagyobb területen sebeznek és lebénítanak....
Ezzel fogja kinyírni magát a wg....
Sherman0070
Ebben igazad van, kéne egy pen buff az IS-6nak ÉS ez a történelemhez is illeszkedne!
Valóságvan 500 méteren 220 körül mozgott az orosz 122-es D25T lövegek átütése.

joe662
Pedig az csak sima átb@szás volt<#banplz>annyi történt,hogy bekapcsolták a rekorddöntögető szkriptjüket<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

A löwével 450 méteres a látótávom távcső van rajta.... Alapból 400 méterre lát el, 50 dob a távcső rajta, nem tudom pontosan....
Az IS6ra feltehetem a távcsőt? Neki 350 méter a látótávja......
Elvileg ez van fent:
Töltésgyorsító
mozgás közbeni Vertikális stabilizátor
Ventilátor
Elég pontatlan az ágyúja és sokáig kell vele célozni de van úgy hogy olyanokat bead mozgás kzben, hogy csak néz az ember, mikor megérem vele belőni a weakspootokat....
Meg mióta kijöttek azok az orosz tankok eléggé keveset is ad... pedig előtte egész jó köröket lehetett vele menni.
Ma belőttem a UFP-jét STRV stock ágyújával. Igaz annak 288 az átlag penje <#eplus2> Himmelsdorfon lőttem a kanyarból fel a dombra. Alapból már szétcincáltam az oldalát, és a végső lövés az ufp-n ment be, mondjuk sztem jó volt a szög amúgy. 1 lövés se pattant le róla.
Nekem is van süket perzsa,süket duma hogy nerfelve van.
Nekem semmi bajom nincs vele.na jó van,az hogy lassú és nem tud 80-al szaladni.<#vigyor>
Csak nem síkhülye módra kéne játszani vele talán.

ROMOTO
Vicces hogy állandóan visszatérő téma hogy a wg mit mennyire profitmaximalizál, holott kényesen ügyelnek arra hogy ne legyen pay to win a játékuk, a blitz az más tészta mivel az összes androidos játékban masszívan többet kell költeni a játékra hogy eredményes legyél, ezért ott pl. szarnak a balanszra, ha nem válik be valami vehetsz más járgányt és kész. Ezzel szemben itt akár 0 zsetonnal is egyforma eséllyekkel indulsz csatába, 6-7 év alatt rengeteg event volt az ingyen szerezhető prém járgányokra, esl, stb. keretén belül is szerezhetsz extra juttatásokat, mindig van akció és ki van nyalva a playerek segge, de ez valahogy mégsem elég, mert az az 1 db nyomorék prém SP (ami mellesleg a mai napig lazán farmol) aminek az árát akciósan kiköhögted (és a wg ráadásul vissza is vásárolta volna tőled) már olyan kicseszett sok anyagi áldozattal járt hogy itt fikázd hogy milyen rohadt anyagias szemléletű a wg és azon drukkolsz hogy beleálljanak a földbe. Ez sajnos nem több egy kicsinyes, szánalmas dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitásnál, aminek a játékhoz semmi köze....
Azok WG botok semmi több... megpróbálják mesterségesen életben tartani a játékot. <#banplz>
Nem azt írtam, hogy most halódik a játék, hanem azt, hogy ha a rövidtávú profitmaximalizálásra mennek rá, az azt jelentheti, hogy úgy látják, túljutott a játék a csúcson és hamarosan hanyatlani fog.

Imádom, hogy bármilyen témából két-három hsz alatt el tudtok jutni a prófétai következtetésre, hogy a játék a halálán van, és pillanatokon belül bedől. Ezt úgy átlag kéthavonta megjósolja itt valaki 7 éve. Egyébként asszem előző hónapban volt egy hír valamelyik Status Report vagy TAP blogon, hogy megdőlt az eddigi, összesen online játékosok száma rekord a WoT-ban, amivel anno beállították a Guinness-rekordot. De biztos halódik a játék 😊
P2W-el rövid távon sokat lehet keresni, de aztán lelépnek a játékosok. Tipikusan keletről behozott játékokban szokták bejátszani, hogy gennyesre keressék magukat, míg le nem cseng az érdeklődés, többek között épp emiatt az üzletstratégia miatt. Az hogy WG elindult ebbe az irányba, szerintem azt is jelentheti, hogy már ők sem látnak hosszútávon jövőt a játékukban, ezért megpróbálnak minél több pénzt kisajtolni belőle, még így a hátra lévő 1-2 jó éve alatt. Ha igazam van, akkor már nem éri meg sem a további pénzköltést sem a grind-ot. Játszunk amíg még van játékos, aztán ennyi volt.

Egyszer vettem prémium gépet a SP-t - természetesen: akciósan. Elvoltam vele, amíg nem nerf-elték szarrá (de inkább csak a találati arány script-jük tette túl OP-vá, hogy már közelről sem lehetett belőni a gyenge pontjait), ekkor - tudtommal egyedüliként - a wg felajánlotta, hogy gold-ért visszavásárolja az általuk hasznavehetetlenné tett gépet.
Én éltem a lehetőséggel és megfogadtam, hogy soha többet olyan "játékba" nem fektetek be, ami "kiegyensúlyozás", vagy bármi más, hazugság árán tönkreteheti a pénzem ellenértékét!

Amúgy igen, ha túlzásba viszik SerB-ék az átveréseket, akkor talán az a síkhülye tömeg is kihátrál a wot mögül, ami eddig eltartotta - így is évekkel tovább húzták, mint szabad lett volna!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hogy túl nagy hiszti-e, az majd kiderül, nem örülök a helyzetnek, az biztos. Rossz előérzetem is van, eddig az összes játék, amivel játszottam nem sokkal azután, hogy elindult p2w irányba durván bezuhant. Játékélményben és a játékosok számában egyaránt. Tenni sajnos nem tudok ellene, de a magam részéről úgy döntöttem kivárok. Új fejlesztésbe nem kezdek és új prémiumot nem veszek, míg ki nem derül, hogy időszakos botlás volt, vagy sem WG részéről ez az irány. Ha nem, akkor nagy jövője nincs ennek a játéknak, tapasztalatom alapján.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.03.05. 11:59:05

Igen, jó kapitalista módjára, eladják ugyanazt még párszor...
"Megnyugodhatsz", ha még 2 évig húzza a wot, akkor a mostani, OP prém-gépek gazdái is uú fognak méltatlankodni, hogy anno ők nem ilyet vettek!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Lehet, hogy vicces, de a régi prémeket megvásárlók szempontjából elég nagy szemétség amit csinálnak.

"...Buffolják a régi prémeket is az újak szintjére."

Már megkezdték: a prémium, T7-es Párduc a legutóbbi patch óta már megüti egy T6-os gép szintjét..., még egy kicsit hegesztenek rajta és valódi T7-es válik belőle!

Nekem is az összes sima tankomat buffolják mert nem azért fejlesztettem, vettem etc. hogy rosszabbak legyenek a prémeknél, miért csak téged kompenzáljanak, "ingyenélők" írjunk mi is peticiót! <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>
az átütés buff mellé még vagy 10-20 mm páncélt szemből,meg +200 hp,és akkor nem kellene tierlimit ha ezt kifogásolnák.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Én azt érzem hogy túl nagy hisztit csináltok belőle.
Nekem is van pár T8 régi prém,de nem érzem hogy gondom lenne a defenderrel.Ésszel kell lőni nem auto aim-al.

Ez nem vigasztal, amikor szembejön. Ekkora különbséget nem indokol a tierlimit. Érzem, hogy szarabb lett vele az átlagteljesítményem, mióta ellepték a csatákat a defenderek és a skorpiók.

Egy átütés buff elég is lenne, adjanak nekik 220-225 mm-es AP-t, akkor rendben van. A 175 mm eddig is egy vicc volt, de azért taktikus játékkal még lehetett vele boldogulni. Most már egyre kevésbé. Vagy a másik lehetőség, hogy tegyék lehetővé a cseréjét régieknek újakra.

is-6 tierlimites a defender meg nem..
Minek vegyek defendert, ha van már egy is6-om? Azt akarom, hogy az IS-6 érjen annyit csatában mint egy defender, mert árban is annyi volt.

HTS s3rg1nh00
mondjuk az m12 nekem folyamatosan kilő a körből...97%-os crew,szerintem a crusader SP pontosabb bár az előző csatában kétszer lőttem felé az álló Leonak fullra beszűkülve,azt hittem lebontom a csillárt<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ha a régi prém tankjaid szarok,vegyél te is defendert.Még pár óráig kapható.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Nem hinném hogy bármit is csinálnának ezeken a tankokon,bár a Lövét,meg a Sperzsát buffolták.
Nem kellene sok,csak a 122mm átütését növelni kissé,csak annyira hogy ha más nem a goldja szemből eséllyel beüsse szemből ezeket a szörnyeket,meg a ST-I E75 Párost is.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Löwe kapott buffot és érzésem szerint a régihez képest sokkal játszhatóbb lett. Bár szerintem még elbírna egy kicsit a gyorsulás terén..
Erről van szó. Azzal, hogy beraktak egy olyan prémtankot, ami ellen az én prémtankjaim használhatatlanok és így a velük való farmolás kevésbé hatékony, mióta hemzsegnek a defenderek, anyagilag érzem magam megkárosítva és átverve, miután a "prémiumoknak gyengébbnek kell lenniük a normál tankoknál, mert bla bla bla" szöveg után most elkezdték kiszórni az ilyen Defender féle túlhúzott gépeket.

Erről kéne petíció. Buffolják a régi prémeket is az újak szintjére.

Vagy eltalálják a tetőn a 2 kicsi gyenge pontot,azzal a célzással meg pontossággal,vagy nem,akkor meg előveszik a goldot,jah bocs még 220 sincs a penje.

Értem én, hogy mi benne a logika, de ha már ez az új irány, akkor illene nekik a régi prémeket is buffolni, mert aki bevásárolt belőlük, az most joggal ideges. Mondjuk nagy öröm IS-6-al vagy 112-vel beleszaladni a Defenderbe, elhiheted. Gyakorlatilag esélyem sincs, pedig ugyanannyit fizettem értük.

A brit ágból a Crusader SP azért felér egy komolyabb kínzással és valami 100ezer körüli XP rémlik amit ki kell grindelni vele.
Én ott álltam meg a brit arty line-al. Az amcsi vonalnak viszont nincsenek nagyon szar artyjai t5-től felfelé.
ROMOTO
Kevesebb is elég, cromwel is gold is viszi, valaki e25 öt is írt...
A skorpiót se hagyd ki.

Akkor ha jól értem, akinek 226 a penje, az vagy beviszi, vagy nem? 50-50%. Egyetértek azzal, hogy saját szintjén elég erősre sikeredett a páncélja. Az cdc-vel oldalról is nehezen adja be, 212 pen ha jól emlékszem.

Gondolom, hogy az emberek már nem vevők a ratyi prém tankokra. Több vonzerő kell a plusz legénységi xp-nél, és kredit szorzónál. A összes új tank (Liberté, Patriot, Defender) ebbe a vonalba illeszkedik.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Süketperzsa is átüti,pedig annak aztán szutyok szar ágyúja van,mittomén mennyi pennel.Igaz szerencse is kell hozzá.