World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lószar még tud rajta futni,de már az I5 4x3.4ghz proci is van amihez már kevés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Intel Core 2 Duo E7600 @ 3.06 GHz
8GB DDR3
Biostar G41D3C Motherboard
GT 610
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ezzel fogja kinyírni magát a wg.... "
Orvos látott? <#banplz>#banplz> Egyébként ha eddig nem tűnt fel akkor elárulom hogy egész jól skálázható a grafika most is...
Intel Pentium G3258 3.2GHz Dual Core Processor
8GB DDR3 1600MHz RAM
MSI 1150 Motherboard (H81 Chipset)
GTX 750 Ti
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Talán viszi majd a 20 évvel ezelőttit.<#vigyor>#vigyor>
T110E5 talán már könnyebben belőhető de nem igazán tudom.
Manapság 100-200 euróból már olyan gépet raksz össze, ami a LEGÚJABB játékokat is képes vinni +30fps-el...
Grille 15, T110E5 mekkora OP szar már, mégsem sír senki sem érte itt..
Tier9 felett nem szoktatok játszani?
Jönnek az ilyen olyan fejlesztések, most az artyknál, hogy kevesebbet sebeznek viszont gyorsabban lőnek és pontosabbak lesznek meg nagyobb területen sebeznek és lebénítanak....
Ezzel fogja kinyírni magát a wg....
Valóságvan 500 méteren 220 körül mozgott az orosz 122-es D25T lövegek átütése.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az IS6ra feltehetem a távcsőt? Neki 350 méter a látótávja......
Elvileg ez van fent:
Töltésgyorsító
mozgás közbeni Vertikális stabilizátor
Ventilátor
Elég pontatlan az ágyúja és sokáig kell vele célozni de van úgy hogy olyanokat bead mozgás kzben, hogy csak néz az ember, mikor megérem vele belőni a weakspootokat....
Meg mióta kijöttek azok az orosz tankok eléggé keveset is ad... pedig előtte egész jó köröket lehetett vele menni.
Nekem semmi bajom nincs vele.na jó van,az hogy lassú és nem tud 80-al szaladni.<#vigyor>#vigyor>
Csak nem síkhülye módra kéne játszani vele talán.
Én éltem a lehetőséggel és megfogadtam, hogy soha többet olyan "játékba" nem fektetek be, ami "kiegyensúlyozás", vagy bármi más, hazugság árán tönkreteheti a pénzem ellenértékét!
Amúgy igen, ha túlzásba viszik SerB-ék az átveréseket, akkor talán az a síkhülye tömeg is kihátrál a wot mögül, ami eddig eltartotta - így is évekkel tovább húzták, mint szabad lett volna!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.03.05. 11:59:05
"Megnyugodhatsz", ha még 2 évig húzza a wot, akkor a mostani, OP prém-gépek gazdái is uú fognak méltatlankodni, hogy anno ők nem ilyet vettek!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Már megkezdték: a prémium, T7-es Párduc a legutóbbi patch óta már megüti egy T6-os gép szintjét..., még egy kicsit hegesztenek rajta és valódi T7-es válik belőle!
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Nekem is van pár T8 régi prém,de nem érzem hogy gondom lenne a defenderrel.Ésszel kell lőni nem auto aim-al.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nem kellene sok,csak a 122mm átütését növelni kissé,csak annyira hogy ha más nem a goldja szemből eséllyel beüsse szemből ezeket a szörnyeket,meg a ST-I E75 Párost is.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Erről kéne petíció. Buffolják a régi prémeket is az újak szintjére.
Én ott álltam meg a brit arty line-al. Az amcsi vonalnak viszont nincsenek nagyon szar artyjai t5-től felfelé.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"