418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Végülis, az a lőszer teszi a **** játékosokat azzá, akik.
Ha nem lenne, akkor mindenki ESL-re mehetne, annyira jó lenne. -
Plata #394397 Felmentem játékba és valami kérdőívet tolt az arcomba,én kitöltöttem,de nem tudom nem fognak-e büntetni amiért őszintén megírtam a véleményem a gold ammóról meg a gold ammó használókról.
-
Rammsch31n #394396 3 vs 3... egyéb szarokat akkor is kapsz ha egyéb bajnokságban játszol... 1vs1-ben is lehet... :D csak sok a polák.... :D -
diegho™ #394395 30%-al lesznek leárazva a tier8-ak.
Ez az EU bajnokság ez mi? Csinálok egy 3 fős csapatot és játszani kell és kapunk tartalékot meg egyéb szarságokat? Milyen tier-ben kell játszani? Ez 3v3? -
Ugye a t8as tankok 15%al szoktàk leàrazni,lehet most 16 lesz:-DDD -
Rammsch31n #394393 köszi...ez télleg fura... :D Lehet majd venni Obj 907-et? :DDD pénteken T34-85 maraton... 18 napig fog tartani 5-öt viszont ki lehet hagyni... a kérdés már csak az h mik lesznek a küldik...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.05. 18:18:57 -
link -
Rammsch31n #394391 Link? :D -
Jönnek a T10 prémek,hogy a piroskàk is tudjanak rankedezni.:-DDD -
Gyuszopapa #394389 ISU-152
A tank életereje 1.010-ről 1.100 HP-ra nő.
A legendás BL-10 le lesz cserélve egy D-4S nevű ágyúra, így az átütés 260/292/92 mm-re csökken (286/389/90-ről).
Néhány 122 mm-es ágyú el lesz távolítva a grindelés megkönnyítése végett.
Hát ez szerintem nerf.Nehogy már a nem prém olyan átütéssel rendelkezzen mint az Strv prém. -
realcsabi #394388 Válts át az artykról/type5-ről értelmes tankokra. :)
Vagy az lehet még gond hogy redline-on kempelsz és 600 méterekről akarsz világot megváltani. Minden más esetben ha 3 lövésből egyszer vagy képes eltalálni egy tankot, akkor tökmindegy hogy mit csinálsz, mert nem az rng-vel van ott már a gond. :) -
diegho™ #394387 Játszik valaki R9 380 kártyával? GTX960-am van, de monitort cserélek és ha már veszek, akkor freesync-eset (gsync-et annyiért inkább hagyom) de ahhoz meg AMD kártya kellene, de mivel mindenki bányászik az 580 ára a fellegekben van, így 1-1ben cserélném 380-ra, lenne freesync 75Hz-en, mindenki boldog, feltéve, ha normálisan fut 380-on a game. (lehet 144Hz lesz, mert a Predator nagyon szimpatikus) -
Wotinfo-n ti is olvastátok, hogy valami eddig nem látott akció jön?
Valami ötlet, hogy mi lesz? -
sempike #394385 Vajon mitől csökkenhetett a találati arányi 30%-ra 3 nappal ezelőtt. És stabilan tartom is szinten. Szerverváltás, újratelepítés nem segített a rossz RNG-n. Új accot kellene csinálnom vagy egy kis plusz KP-t kellene áldoznom a WG oltárán? -
yossarianHUN #394384 Na meg 19 HP/t-ra nő a fajlagos teljesítménye. Az a nem mindegy. -
yossarianHUN #394383 Ezek az értékek tökéletesen irreálisak. -
Az Is7 buffot sem vitték túlzásba 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ja, véletlenül a Traverse értéke ugyanannyi, mint az IS-5-nek. A hard traverse értéke ugyanannyi, mint a T110E4-nek. Pedig egyik se svéd. :) -
A kredithozam szempontjából kifejezetten nem volt szar -
Mégis minek nerfelnék? :D
Az a tank alapból egy hulladék. :D -
Fura hogy a bug ilyen tipikus wg buff-nerf baszkurálós pár tized érték romlás formájában jelentkezik a paramétereknél, nem pl. irreális értékeket mutat ha már bug..., tök hihető... -
ropi88 #394377 Sziasztok!
Használ valaki jimbo féle célkeresztet?
Bemásolom és nem működik
Mit csináljak? -
yossarianHUN #394376 Hehe, hisztériakeltés level 9999.
Nem, nem nerfelték, csak a tanks.gg display bugjáról van szó. Ezt már Rita is eleve így írta meg a blogján, pedig ő híresen szereti savazni a WG-t a balansz húzásai kapcsán.
Valószínűleg ha ninja nerfelni akarnának, akkor 9 fokot rontanának a fordulási sebességén és másfélszeresére növelnék a talajellenállását, azt biztos senki nem venné észre... Könyörgom. -
Sir Charles #394375 LINK,INFO -
Rammsch31n #394374 infó, link? -
Svéd prém td ninja nerfet kapott, ezzel gyakorlatilag kiderült hogy a wg azt csinál amit akar a tankok paramétereivel a játékosok tudtán kívül...a wg-nél kínos magyarázkodásféle lett belőle amint kitudódott... -
Ismerek olyan valakit akinek a JGE100 420as penje is kevés.
Igaz csak néha
-
Szerintem nem is az. Megvettem és gagyi.
Bezzeg a 9-es német VK... :D Azt T55A 330as heat-jével sem szeretem lőni. -
Ez a logó 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rammsch31n #394369 hogy lehet valamiből bajnokságot csinálni, ha ennyire az RNG-n múlik?
-
Rammsch31n #394368 ebbe az 1vs1 tournamentbe annyi a köcsög lengyel h csak na... ráadásul az RNG is velük van... :D velem meg a lowroll többnyire... xD -
A kis sz@rossal még mindig lehet aprítani
,csak ne lenne ennyire pályafüggő
A 110,es az Is3-ra elgurult pár 2-es lőszer
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ozbom #394366 Én is kaptam hasonlókat, de nem nagyon zavart. Egy ideig nem játszottam, majd pár napja letöröltem a játékot. Nem ezekért a beszólogatásokért csak egyszerűen nem szórakoztatott már. Nagyon rossz játékos voltam benne, de egy ideig szórakoztam rajta. Szép lassan fejlődtem, kezdtem jobban odafigyelni, de ezek után azt vettem észre, hogy belépek és egy csata vagy anélkül ki is lépek. Nálam elmúlt az egész játék utáni vágy. Ameddig játszottam jó volt, szerintem el lehet lenni vele, egy jó kis kikapcsolódás. De ahogy a többiek is írják, kapcsold ki a chatet vagy ignoráld az egészet. Nem szabad felhúzni magad rajta, mert akkor már nem lesz játék csak idegeskedés. -
MuldR #394365 Miért nem kapcsolod ki a chatet + a privátot átteszed friendlist onlyra? Én azóta nyugodtan játszom -
Plata #394364 Ugyan már,néha olyan jókat lehet röhögni az ilyen retardáltakon.
-
Én olvasatlanul szoktam a priviket bezárni,le tudom küzdeni a kíváncsiságomat. -
Plata #394362 Nem tudom hogy tudsz ilyenen ki akadni,ha nekem írja jól kiröhögöm és ignorálom,két perc múlva már nem is emlékszem rá.
Nekem írhatsz akár a játékban akár itt akár mit,kurvára nem fog egy hangyányit sem izgatni.Mert nem érdekel,nem mintha írnál,csak tegyük fel hogy írnál.Én régen pont ezért szerettem a közös csetet,mert én jókat röhögtem az olyanokon akik anyáztak meg egyebet írtak rám.
Soha nem is érdekelt és nem is fog érdekelni hogy ki mit ír,mert egyszerűen szarok rá,emiatt nem fogok izgulni.
-
Pares #394361 Semmi. -
Plata #394360 Mi ezzel a gond? -
Pares #394359 Január 19.-én játszottam az utolsó csatámat. Néhány hónaponta azért még frissítem a klienst és bejelentkezek a játékba, hogy mi a helyzet. Most is így tettem, és ez fogadott:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azt hiszem nem most fogom megszakítani a szünetet... már lassan fél éve tiszta vagyok, és egyszerűen nem is tudom már rávenni magam, hogy rányomjak a csata gombra... Akár hányszor eszembe jut a tankozás, előtörnek a rossz emlékek, az idegeskedés, az a rengeteg retardált, és rögtön elmegy tőle a kedvem...