World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 2 kill 285 dmg-t ir. Az meg valoszinü, hogy a 13-57es köröm malinovkán a 9k + kombinált volt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
meg honnan tudta hogy kivagyok ha be sem kellett lépnem, wot oldalon se vagyok belépve ?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Győzelem!
Csata: Abbey
Járművek: Somua SM
Szerzett tapasztalat: 11 187
Szerzett kredit: 136 242
Csatában elért kitüntetések: Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (6x)
Megszerzett tartalék készlet: 17 371
Kaptam 173 ezret,küldetés kitüntetéssel teljesítve 150+200k credit.<#vigyor>#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csata: Mannerheim-vonal
Szerzett tapasztalat: 5 216 (x4 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 145 596
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (3x)
Megszerzett tartalék készlet: 17 189
Kaptam 171 ezer lóvét,egy küldetés kész a jutalom 1000 free xp.
Kb 100 ezer lóvé jött az ünnepi bónusszal.
Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x2)
Volt itt vmi küldi 😛
GSOR1008
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Meg sokszor volt hogy úgy éreztem szopat a játéki de mint kiderült hosszútávon mégsem<#idiota>#idiota> 55% wr<#nemtudom>#nemtudom>
Hogy bírod ki?
Na és hány óra volt?
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf
Szerzett tapasztalat: 6 314 (x4 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 205 886
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (6x)
Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x2)
Megszerzett tartalék készlet: 23 548
Összesen 235 ezer pénzt kaptam.
Ha grindelős-seggelős misszió van akkor odafigyelés nélkül is megvan (van, hogy részegen). De ez amikor felbukkan ez a szar fraglopós szar, akkor hányingerem van. Áh hagyom is, elengedem.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2021.01.01. 16:15:35
angelus1991ster.blogspot.hu
Fogsz egy T5-6 tankot és kész.
M4 P43 T14 jó rá.
Vagy prém t5 arty ha van.
Csak ne rambó stílusban told.
Nekem m4-el úgy lett 5 kill hogy hat köcsög jött råm.
Mert szokás szerint egyedül védtem bázist.
Csak gyökerek nem számoltak trollgunnal.
Az ilyenek miatt remélem van egy külön bugyor.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2021.01.01. 16:07:55
angelus1991ster.blogspot.hu
T30-al volt én Somua-val.
Közelről harcoltunk,egyszer pattant is rólam,meg egyszer eltalált.
Rá táraztam közelről és szépen le sebeztem,de ugye 35 másodperc az újra tárazás,aszittem nekem kampó,ott volt az orrom előtt.
Megfordultam és kicsit arrébb vonultam,a bázis melletti nagy sziklánál voltunk,gondoltam utánam jön és kilő,de nem,nem esett le neki hogy kifogytam a lőszerből,ott dekkolt ahol hagytam,két másodperc volt hátra a töltésből mikor megindult,de akkor megfordultam és megöltem.<#fogmosas>#fogmosas>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.31. 13:17:59
Döntetlen
Csata: Empire's Border
Szerzett tapasztalat: 2 712
Szerzett kredit: 138 809
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (3x)
Megszerzett tartalék készlet: 19 572
Az összes dísz megvan, álcafestésekből ami tetszett az megvan, chuck küldiket azzal egyszerűsítem. Ezen kívül jó még valamire?
Utoljára szerkesztette: haflac, 2020.12.29. 22:27:06
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
De nagyon fura volt,én nem akartam lerohanni,jött mögöttem Jagdtiger csapattárs,gondoltam míg oda ér láncolva tartom.Nem jött össze.
Vannak ilyen kicseszett érdekes lövések,mint amikor kukáskocsit ap lőszerrel tornyon lövöm és le jön a lánca.
Ellentétje amikor kb tíz méterről totál hátulról seggbelőttem a jagdpanzer IV-est, oszt nullás critical.
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf
Szerzett tapasztalat: 3 818 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 158 497
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (5x)
Megszerzett tartalék készlet: 19 683
Irtó fura volt.Ketten nyertük meg egy Jagdtigerrel.
Ami fura volt hogy volt egy 50TP,gold lőszerrel tolta,valami 7k sebzése volt a csatában,összefutottunk,ellőtte a láncom és nem sebződtem,én meg úgy gondoltam hogy csak fel tartom amíg a Jagdtiger odaér és majd kilövi,kettőt lőttem a láncába és kiírta hogy 1 és 2 modult kilőttem,majd még egyet lőttem a láncába és ammo rack.<#ijedt>#ijedt>
A leges legelső görgőjét lőttem ami kilátszott az utca sarkon,mást nem mertem mert golddal lőtt és jobban nem mertem rámenni,csak gondoltam szívatom és nem engedem mozdulni,Jagdtiger már közel járt,gondoltam majd agyon lövi.Erre kinyírtam a lánca le lövésével.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.29. 17:18:49
Jol sejtem, ha nem vasarlok nagy dobozokat akkor nincs sok eselyem 38% fole menni az unnepi hagulattal, mar csak 5os diszek kellenenek de abbol irdatlan sok....
Utoljára szerkesztette: magyi76, 2020.12.29. 01:29:59
@Plata: de igen, jó volt a karácsonyi lista. Ha megnézed a Scheff vidit, ott is ezek vannak benne, csak persze a sorrend nem az volt, meg azt nem lehetett tudni, h a 2 csövest csak pénzért lehet majd megvenni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez a progetto biztos örült nekem, ügy lőttem rommá hogy fel sem spotolt<#hehe>#hehe>
A kiszivárgott karácsonyi lista sem volt jó.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.12.28. 20:36:04
Szerk.: Van rá esély hogy azért nem lesz reward most, mert bent lesz black marketen? Gondolom 0 😄
Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.12.28. 19:24:52
Olyanoknak jelentkezik akik modokat használnak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mai Csák Norris küldi 25 lepattanó,mivel csináljam meg,hát elővettem a sosem használt Maus-t,meg E100-at,15-2 és 15-4 győzelem és kész a küldi.<#vigyor4>#vigyor4>