World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem használtam benne egy darabot sem.
Bár az is lehet hogy az ágyú másik tankról lett meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
-fuu goldnàb:-)
Kifulloztad free ból?
-Jaa úgy könnyü statpaddernek lenni:-)
Csak simàn jobb vagy mint az àtlag?
-fuu hekker!:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Mert az borzalom.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Szerencsére ritkulnak.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.03.10. 19:15:55
Trance&Friends nothing more..
Amúgy, ha nagyon beetetés jelleget akarnak neki adni, akkor T6 fölé nemigen húzzák a tier-minimumot és az elérendő célokban sem mennek el messzire.
De, ha csak a T10-eseknek akarnak agyaggalamb-lövészetet tartani, akkor T8 és kicsit keményebb feltételek is előfordulhatnak, hadd szórakozzák ki magukat a "nagyfiúk"!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
T54 és is7 csatát is el kellett basznom mert jött valaki.
Viszont megint láttam egy hegyi kecske svéd tankot.Sacred valley-n olyan magasra és helyre mászott amiről nem is gondoltam hogy lehetséges.Aztán mikor szépen elhelyezkedett a csúcson szépen pofára esett.<#idiota>#idiota>
nekem inkább az tűnik valószínűnek,hogy min.t8 legyen,mint most a brit hétvégés misszió...még jó hogy nem vettem Leo PT A-t,most rákényszerülök a Centurionra 😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Azt hiszem tényleg kell valami új szórakozást keresnem a WoT-ban,T49 nélkül nem sok kedvem lesz játszani.
Már főleg csak abból áll a játék hogy el trollkodom vele pár csatát.
Most is első csatára olyan szép lövést adott be.Pálya másik oldaláról kiszedtem vele t71-et miközben teljes sebességgel robogott.
Igazából én sem hittem hogy eltalálom.
Egy lövést elbasztam mert rámentem lépcsőre és megdobta a tankot,de már megnyomtam a lövést.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.10. 16:34:03
És még a lőszer kapacitása is rendben van 😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.10. 15:47:43
angelus1991ster.blogspot.hu
2 acc-al vmi jobbra összelapátolni a pénzt...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.03.10. 15:42:25
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
T25 pilot olyan támogató med lesz mint az STA-1, nem lehet majd a páncélzatára hagyatkozni.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
T25 Pilóta ha meglesz akkor 3. amerikai közepes prémium tankom lesz 😄 és a megvalósuló triumvirátus része lesz, az SP és T95E2 mellett 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.10. 14:46:48
Ha tényleg ilyen könnyű akkor elgondolkozom azon, hogy kis accon is megcsináljam.
De ezt a napi 5 wint ahogy olvasom, csak első napra érti. Lehet még csavar.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.10. 14:36:50
http://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/t25-pilot-marathon-2017/
Togtóber nehezebb volt 😄
Valamikor 2 napig semmi,majd utána minden 2. csata közepén kilép,akkor amikor éppen megyek valamelyik irányba.Mire visszalép,addigra felborulva,kilöve megfulladva találom magamat<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nálam mostanában ez van: pár mp-ig behal az egész, aztán rendben folytatódik. Azt hittem szerver kliens probléma, de replay-ek lejátszása közben is szarakszik.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.10. 13:41:17
Ötlet?
yossarianHUN
Én is olvasgatom a fórumokat, akinek van és tárgyilagos pont hogy nem Op-zza, mivel nem minden a páncélzat, pláne ha a többi mutatója olyan amilyen (lásd Shermann megjegyzését feljebb), egyébként is tier 9-10 ben azt a páncélt a hajára kenheti ...
Kotomicuki
Aki ment már stock Phanterrel fejlesztett torony, löveg nélkül az el tudja képzelni milyen az M10, igaz nemrég kapot buffot de attól még az ajánlott kategóriától messze van, elismerem ezzel a buffal talán kikerül a minden idők legszarabb tier 7-8 prémtank kategóriájából. <#hehe>#hehe>