418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Mai sok körből sem lesz meg.
    De basszus milyen jó hecc volt ez a csata T49-el.
    A csapat lemmingezett és gyorsan kihalt,rám jöttek hatan.
    Két beképzelt hülye amx 13-90-et úgy elvertem mint a picsa.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.16. 12:13:10
  • tothgyorgy
    A tegnapi küldetés 2 körből meglett. A mait passzolom. Nem lesz időm a 10 spot szerzésére.
    Mondjuk ha nagyon-nagyon akarnám lenne, de nem akarom. Különösen azért nem mert a mostani csatákban túl hamar rátapadnak a w -re, aztán spottoljunk. Ja . Hogyan ? Amikor utólérni alig lehet a rohanókat. Mindegy 10 napból 9 lesz, azt a négyet még majd hozzáadom.
  • joe662
    Lehet,hogy igazad van és hiba volt eladni.Jo sokszor okoztam vele meglepetést a medes oldalakon
    Most nézem,hogy magamhoz képest elég tűrhető statot sikerült vele összehoznom 55% 2k dmg. Tudom nem egy diegho szint de én elégedett vagyok vele
    Szerncséje ennek a tanknak,hogy a tornya elég sok mindent kibír,így van az embernek ideje kivárni azt a fertelmes célzásidőt
    Bár sokszor előfordult velem,hogy ilyen Is3-ak,fordulásból ellőtték azt a lófingnyi kupolát
  • R3nton
    Nekem annyira tetszik az Emil2, hogy meg is tartom. Én is most fejlesztettem ki a krankenwagent, de nincs pénzem megvenni, de az Emil2-t nem fogom eladni.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.07.15. 21:03:27
  • R3nton
    Engem az első fényképezőgépre emlékeztet a tornya. Mondjuk szoktam is használni szóbeszédben, hogy lefényképeztem vele mondjuk a jpze-100-t :D Ilyenkor bead 1700+ sebzést :D

• joe662
    A halàlcsillag tesója:-DD
    Olyan mintha a fagyasztólàdàra felraktak volna egy hütöszekrényt amiböl kilóg egy pvc szenyvizcső.:-DD
  • joe662
    Bàr most gondolkodok,ha a 2 10es clikkert eladnàm akkor meg tudnàm venni:-DD
    Az ojjektet mondjuk sajnàlnàm,de a T92 nem,az màr ugy is ki van herélve,a legénység is ment az E4-be.:-D
  • Angelus1991ster
    FV hűtőszekrény?
  • joe662
    Majd mindenképp,de az még sajnos fényévekre van.Mert az Emil àràbol 1.2k kisjavítót vettem:-DD
    Nagyon megszerettem a végére,bàr voltak mapok amiken szenvedtem vele.
    Amúgy én az Fv hütöszekrényel vagyok igy,nem hiszem,hogy valaha meg fogom venni.
  • yossarianHUN
    Majd élménybeszámoló jöhet, nekem is meglesz majd egyszer, de nem sok okot látok rá, hogy megvegyem. Ránézésre minimálisan tud többet a kilencesnél.
  • joe662
    Kifejlesztettem a Krankenvàgent.Erre a pofàmba tol a wg egy ablakot,amiben attól értesitenek,hogy van egy csomagjuk a szàmomra.6.1misi+6 k gold 16k ért:-DD.Idiótàk.:-))
    Egyébként egész jó masina volt ez az Emil2.
    Kivàncsi leszek a 10es re.
  • tothgyorgy
    ok.köszi Így biztos meg lesz.
    3-4 ami nem várható. :)
  • joe662
    A 2.5k ajándék aranyból begurult az akciós Type64
  • Angelus1991ster
    Minimum 13 db kell a T-34-85M-hez, és 5 napot kihagyhatsz 7.-e és 24.-e közt.
  • tothgyorgy
    Jól tudom, hogy 11 sikeres küldi kell a t34 -ért?
    8 már meg van, de lesz nap amikor nincs időm hozzá.
  • diegho™
    Ugyanakkora Pen, mint a Revo, ugyanannyi hp, ugyanúgy papír, viszont kevesebbet lesz velet T9-ben, mint a Revo-val. Neki ez egy tökéletes tank lesz.
  • Plata
    Jesszus mamuskám,azzal szopni fog,T9-be rakja,ott meg kevés mint sünben a vaj.
    Nekem mára tökre elegem lett,akárhányszor bemerészkedtem egy csatába mindig jött valaki vagy telefon és megzavartak valami marhasággal.
  • diegho™
    Kapott egy VK4503-at.
  • Plata
    T6 prémet nekem minimum T7 csatába rakja,Skoda t40 és Svéd 6-ost legalább is mindig oda rakja.
    Viszont 5-ös tankokkal ha szoktam játszani akkor szoktam találkozni japán tigrissel T5-7 csatában.
    Ma is voltam t5 tankommal t4-t6 csatában,és két japcsi volt a top tankunk.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.15. 11:16:05
  • realcsabi
    Pár hónapja nem játszottam a japán hentai tigrissel, de nagyon kellemes kis tankocska, miután felbuffolták a toronypáncélt és az átütést, egészen használhatóvá vált. Nagyon kellemes és kezes tanknak tartom, de nem tudom milyen most tier 6-ban játszani, mert ha folyton plusz 2 tierbe dobál, mint ahogy tier 8-nál teszi, akkor lehet frusztráló azzal játszani. Saját tierben semmi gondja, nem kell sokat vele ügyeskedni hogy jó legyen. 4-5 lövésből lesebzi a saját hp-ját, ami szerintem nem nagy kihívás, szóval maga a tank ideáis választás rutintalanabb(?) játékosoknak.
    Engem csak a mostani zakkant mm bizonytalanít el. A revo istentelenül jó tank, de amióta nem találkozok hatos tankokkal és hetesekkel is csak elvétve, azóta elég izzadtságszagú vele a játék... ebből kiindulva el tudom képzelni azt is hogy most tier 6-van sem móka és kacagás az élet.
  • Plata
    Szerintem revoval el lehet lenni,ha mákja van úgyis csak t8-9 csatába kerül,oda meg bőven elég.T10-ben is el lehet lenni,ha nem a mozgó bunkerekre lő.
  • diegho™
    Most puhatolóztam nála, hogy melyik akciós tank tetszik neki, azt mondja, hogy a Revo-val TD-t játszana és hátulról lövöldözne, ami nem rossz taktika, csak kérdés 200 pen-el mennyire tudna élni. T32-vel 930-at tudott sebezni 255 csata alatt, a Revo-val is itt lenne szerintem 1k körül.
  • diegho™
    Vett egy dmax-ot, így a wt szerintem amiatt is kiesett. Ami még játszik: HT no 6, VK4503, Revo, Panther M10
  • joe662
    Valaki megmondanà,mennyi a type64 akciós àra aranyban.Köszönöm
  • Plata
    Szerintem steyr-t felejtsd el,t9-be bekerül,a papír páncélja miatt meg szétszedik pillanatok alatt.
    Ha jól emlékszem valami röhejes hp-ja van és lófing armorja.Amx 13-90-el nem kell bele 4 lőszer sem.
    Háromtól már simán felfordul.Egyébként meg lassú szar.És asszem a látótávolsága is nagyon kevés,viszont jó a camoja.De ha kiszúrják egyből kampec.
    Jah és rohadt érzékeny artyra meg he lőszerre.
    Viszont a tornya teljesen körbe forog,bár a sebzése megint kevés.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.15. 10:17:56
  • diegho™
    Barátomnak akarok venni ajándékba egy prém tankot, amivel biztosan szeretne játszani és tud vele kreditet farmolni. A recent WN8-a 1000 körül alakul, heavy-t, td-t és arty-t szereti. A HT no VI. mennyire használható gép? Szereti a japán gépeket, van is bele legénysége. Tudom a Revo alig drágább most, meg is venném neki, de szerintem 1000 WN8-al nem biztos, hogy szeretné, pláne ha feldobálja tier10-be állandóan. A Steyr WT-n is gondolkodok, arról se tudok semmit.
  • Plata
    M41-be raktam legénységet és újra elővettem,a legénység persze 75%-os tapló tahókból áll.
    De így sem olyan rossz ez a tank.Bár az ágyúját asszem le kell cserélnem,a táras ágyú 34 másodperc alatt tölt.

Jah megint kitört belőlem a kamikaze,cromwellt eltapostam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.15. 09:31:47
  • Plata
    Csatában udes meg wt pz4 ugatott hogy milyen szar a csapat és hogy milyen noobok vagyunk,csata után néztem,ez a wt pz4 nem is sebzett semmit,akkor mi a jó istent ugatott ez?
  • diegho™
    Ez a 111 5A újra kedvet adott a tier10-hez. Eddig nem nagyon volt olyan tankom, amivel volt értelme tolni full tier10-ben, most ezzel van. Kifejezetten jó gép.
  • Plata
    Ez valami sörmi féleség,perzsa toronnyal.
    Kár hogy fejlesztett sörmi teste van,az alap sörmi nekem jobban bejön.nem tom mért.
    Talán túl sokat játszottam Blitzkrieg-el.
    Nekem kéne a blitzkrieg féle iker ágyús 250 milis orosz arty.
  • Plata
    Nagyon sok lett belőle.
  • Angelus1991ster
    Érdekes prémium tank lehetne belőle.
  • diegho™
    A 111-5A meta tank lett úgy érzem, jobb, mint a 113, mivel a 8-asok nem lövik át állandóan szemből és a 490 alfával kevesebbszer kell kinézni. A mozgékonysága is kellemes. Összességében szerintem egy jó tank.
  • Lokker
    e-25 semmi más. t8-al nem is próbálkozom annyira ritka hogy legalább only t8 csata legyen, bár lehet mostani peccs javított rajta
  • Plata
    Lol.Mákom volt csupán.
    De szerintem most mindenki a hegymászós mod-al szórakozik.
    Ma láttam t44-100 és emil tankot megdögleni mert hegyet akartak mászni,utána akartak menni bc 12-nek.Bc 12 felrohant a hegyre,két hülye meg le esett a folyóba.
    Szerencsére ellenségek voltak.Röhögtem egy jót.T44-be még bele is lőttem zuhanás közben.
  • joe662
    Ja hát aki profi
    Ilyen 0-15 el el fog tartani egy darabig,és természetesen ez is az én hibám volt, hogy mindenki felment a hegyre Himmelen.Én meg a kv mentünk le a vasútra,de ezek meghaltak valamitól odafent
  • Plata
    Néha tök jó találkozni magyar játékosokkal,főleg ha agyhalott hülyék,is6 csapattárs olyan stílusban ugatott T7-9 csatában az MM miatt hogy csak pislogtam.
    Gyanítom hogy a nevében szereplő 1979 nem az ő hanem a nagyapja születési ideje lehetett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.14. 10:03:14
  • Plata
    Napi 1 csata és kész.
    Napi első csata.
  • Lokker
    Jó ez a t34-85m maraton. Napi 1-2 csata és le is van tudva.
  • Plata
    Azt inkább nagyobb artyval érdemes csinálni,ha van a csatában egy japán tehén azt kinézed és szórod rá az áldást.
    Nekem is úgy lett meg,hülye type kiment a mezőre és percekig ott tetvészkedett.Ne közvetlenül a tankot lődd hanem lőjj melléje,hogy ne sebezze csak stunolja.Különben tuti kinyiffan.