World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most azért már fel-fel tűnik, mert a T6-osok szintjét megüti és HP-ből lenyomja őket.
A T7-es közepesekkel összevetve, hiába van DPM-je, ha szemből már a jobban páncélozott T7-esek ellen sem tud semmit sem csinálni és mivel a LE/tömeg aránya neki a legrosszabb, dobos/hegyes pályán a Pz.V/M10 tud legkevésbé a többi oldalába kerülni, vagy jobb pozíciót korábban elérni.
Arra "jó", mint eddig: a kisebb T5-6-okat pofozni, camp-bokorból TD-zni - már, ha vki spot-tol neki, mer' a legvaksibb T7-esek közt leledzik, ami az önálló flank-elést már önmagában megnehezíti - , ha vmi zsengébb tűnik föl...
Most sem tartanám megvételre érdemes járműnek, mert nagyon messze van a saját szintjétől (ellenben pl. a Cromwell B-vel) - bár, aki az állandó és fölöslegesen nagy kihívásokat kedveli (T7-et ritkábban lát, mint T8-at), annak, talán!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.03.10. 08:42:21

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Az új lightok ágyúja szarabb is lesz.
Közelharcra jó lesz de állítólag sniperkedést el lehet felejteni light tankokkal.Távolsági célzásokra alkalmatlan lesz ha igaz.Viszont cserébe gyorsabban forog a tornyuk.

Sherman0070
A többi light elég jó, kell egy szar is közéjük.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hosszú idő után ránéztem, hogy mi van a T10 könnyű tankokkal, megnéztem egy videót a Sheridan prototípusról (mert hát ugye kibaszott nehéz lett volna a sorozatgyártott típust beletenni)... hát kibaszott sok értelme volt az egésznek, levették a derp ágyút a T49-ről, és változatlanul rátették erre a lomhább, nagyobb, ótvar dobozra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

HTS s3rg1nh00
az meg a plusz vicc,hogy szemből eddig kb.tökmindegy volt hol lövöm a 246 pennel,valahogy majdnem mindig didnt pen-t dobott az rng...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sherman0070
Azért van gyengesége az Obj 252U-nak. Számomra kissé lomha, pontatlan, lassan szűkül.
+ Modulsérülékeny nagyon. Folyamatosan elhal a vezető, töltő meccsenként többször is. Lőszer sérülést is nagy szeret kapni. Aki tudja hol lőjön az általában át is üt.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

OP-zza még most is mindenki, csak nézz körül a fórumokon. Az meg, hogy szemből forgatás nélkül 220 mm all-around védelme van, nem vita tárgya. Kicsit beforgatja, már a többi T8 heavy se nagyon lövi át. Nem nagyon hibáztatom, aki szerint OP.
"állítólag a buff sem váltotta meg a világot annál a tanknál, gyakorlatilag tier 8 ban semmi keresnivalója"

Ki állítja? Én most állítottam (meg Tesselia is), hogy pedig még jobb lett... 😄 Ráadásul abból az 5 meccsből 3 tier 8-ban volt, és nem lőttem prémlőszert sem vele, mert elvinné a hasznot.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Persze t8-asnál már van igényesség. Csak t8 alattiak vannak telibeszarva. Strv S1-re tényleg ráfért egy kis modell frissités, a csupasz verzió egy sima dobbantónak nézet ki egy kiálló kályhacsővel.

Most nézem, hogy a Strövö S1 TD seggén a kábelhuzalokon csüng egy kerti kutas horganyzott fémvödör 😄 Nincsenek szavak... előbb a defenderen egy harmonika, most meg ez..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.09. 21:38:18

angelus1991ster.blogspot.hu

ROMOTO
Az object u OP-zta mindenki amikor megjelent, nem ízlés kérdése hogy valójában nem az, csak ez sokaknál csak akkor esett le miután megvették...😊
Veszi is. Ízlésről próbálsz vitatkozni 😊
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.09. 21:25:40
Így már egész vállalhatóan néz ki ez a svéd lepény.
ROMOTO
Scorp G, Patriot, Revol, akár a mostani Löwe, vagy ha tier 7 akkor e25 pl. De panther m10 et vegye csak mindenki, felőlem...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.03.09. 21:13:04
Sherman0070
Semmi se jó neki kategóriába tartozik.

És mint tudjuk, a Defender is kutyaszar. Milyennek kéne lennie egy prémtanknak, hogy tetsszen neked? <#whatever>
ROMOTO
Ha buff előtt is tetszett akkor nincs mit mondanom, kb. használhatatlan kategória volt, olyannyira hogy a bevezetése után 2 héttel már el is tünt a randomból, azóta sem látni, de örülök hogy nálad jól farmol, állítólag a buff sem váltotta meg a világot annál a tanknál, gyakorlatilag tier 8 ban semmi keresnivalója.
Pedig brutál jó. Hétvégén végre mentem vele néhány meccset, és nagyon jót tett neki a buff. Az 5 kör alatt több mint 380 ezer kredit jött tisztán, ami átlagban 76k+ csatánként prémium accounttal. Nagyon olcsó a lőszer és a javítás, együtt max. 10k-t visz el, de inkább kevesebbet (persze csak, ha nem vagy goldnoob). Alig esik szét a célköre, szűkülésre is alig kell várni, mellé még nagyon pontos is és max. tier 8-ba megy. Én a buff előtt is szerettem, de így az egyik kedvenc farmtankom lesz.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Igazad van. Azt hittem, hogy részesült a Kegyben. A Pz IV Hydro-val kevertem a Pz 4 S-t.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.09. 19:47:21

Én úgy tudom a Schmalturmnek nincs limitált MM-je.

Jó kis tank, de az új prémekhez viszonyítva gyenge, főleg az átütése miatt. Ha azon buffolnának, elég is volna neki.

Gondolkozom én is rajta, de egy Pz 4 Schalmturm-nek jobban örülnék. Ugyanaz az ágyú, és t7-eseket lát maximum. Míg a Pz V/M10 tier 8-asok ellen is harcolhat ugyanazzal az ágyúval. Tier 6-ban még megfelelő ágyú a 7,5 cm-es kwk 42 l/70, tier 7-ben meg már semmire sem jó.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.09. 19:06:10

Hinni? Ezeknek? XD

joe662
De nem lesz több klóntank.XDD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Ingyen sem kéne, sok sikert hozzá.
Sunsetjoy
Oké-oké. Látszik, hogy a Toghonyán kívül több maratonba nem is fektettem időt 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Panther/M10 újra megvehető aranyért. Most, hogy legutóbbi patchbe szénné buffolták + tierlimites. Megéri az árát.

Wz-111 nem volt elérhető előtte
T44-100?

Sunsetjoy
Kíváncsi én csak arra vagyok, hogy mit találnának ki rá, ha tényleg lesz maraton. A többi maratonnál olyan tankot lehetett szerezni minden alkalommal (emlékeim szerint, TOG, WZ, KV-220, Type62, IS-6...), amik voltak már korábban elérhetőek, tehát lehetett róla többektől első kézből infót szerezni.
Itt meg...?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jó nagy fosnak néz ki xd Meg már 9 nemzet van lol, mikor még nem volt cseh, japán, svéd még kicsit egyszerűbb volt lel hülyék ezek
Sherman0070

Sherman0070
Mondd meg Mester! <#worship>

joe662
Ezt 5 év alatt sem sikerült feldolgozni<#wilting><#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

HTS s3rg1nh00
az AT ágat?nagyon gyorsan felejtsd el,az AT2-nél feladtam...baszhatod a páncélt,mert a világon sehova nem ér oda...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szánalmas.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
Hajrà!
De ugye majd lesz screenshot,amin éppen +zsanettoz egy Lt,vagy beteszi anàlba egy T49,a kis At-nek:-DDD

Még a Conway-el szenvedek,nem rég vettem meg.

Plata: Azért a dőlésszöget is számold bele. De, ha gondolod kipróbálhatjuk valamikor. Persze csak, ha van neked T10-ed, én már eladtam régen. 😊

Ilyen régi videója kinek van még esetleg amin hasonló eredményt ér el? 😄 Azóta is üzenem a kedves utolsó ellenfelemnek (droughert), hogy miééééért? Miért nem adta azt az utolsó killt oda? 😄

Utoljára szerkesztette: liberty2, 2017.03.09. 12:13:10

Ha jól láttam a t10 torony páncélja 14 mili.
Azt még egy t1 tank is keresztbe hugyozza.

A Conway valóban nem egy fáklyás menet. Végig csináltam, de a tízest nem veszem meg.
A másik ág jó, ha nem idegesítenek a lassú tankok. Az ágyúk ott is nagyon jók. És ha már a tornyosokat végigvitted, akkor a top ágyúk már rendelkezésre állnak azon az ágon is. Top ágyúval indítani egy kicsit kellemesebb érzés.

Hát én t10-ig akartam elmenni,de a Conway nagyon elkeserítő,ahogy elnézem a t10 is papír lesz.
Lehet inkább a másik ágat kéne elkezdeni.

Minden tankon, minden ágyúval előfordul a szórás miatt, hogy megdöbbentően mellé megy egy-egy lövés.
De a nagy átlagát nézve a csatáknak, kifejezetten pontos az az ágyú.
Meg is tartottam a Charioteert, és vissza fogom tenni a legénységet a Conway-ból, mert élveztem vele a játékot.

Az tény.<#banplz>
De egyébként nektek is két patch volt ma?
Wargaming.net game updater kétszer is töltött le frissítést a játékhoz,nekem mindig be van kapcsolva.

Hàt igen, nem egy T49... 😞
Nekem akkora mellé lövéseket csinált néha hogy csak na.Képes volt totál beszűkülve e100 alá lőni mikor az e100 nagyobb volt mint a célkör.<#csodalk>

Nekem azon az ágon a Charioteer volt a legjobb. Az ágyúja nagyon jó, én elég pontosnak éreztem.
Gyors, lehet vele helyezkedni.

Hozzá képest a Conway egy borzalom.

Nono a sheridan lesz warship,mivel lesz rajta fürdőkád tud úszni a vízen.<#buck>

Azért mondtam, hogy ne magából induljon ki... <#nyes>

joe662
Ó a mi Chuck Norris-unk,T49el a warsipben is ki tudja löni a hajókat:-DDD

Ms1 nekem nincs már meg vagy 5-6 éve.<#whatever>
De azt megértem hogy a liberté jó meg a defender,de a patriot azt én nem érzem egyenlőnek ezekkel.
Tudod te milyen pocsék ágyúja van Süketperzsának?Nekem csak alap lőszer van benne.Goldot tegyen bele a halál.De még azzal a süketperzsával is tudom sebezni.
A WoT ma már kétszer frissítette magát.<#ijedt>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.09. 10:44:33