World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Azért érzem támadásnak mert most csak kitettem pár screenshotot az Rhm-ről és máris a gold jött szóba.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Nem,mert nem làtni mobilnézetben:-(
Egyébként nem értem,hogy az Sg fórumot miért nem tudom megnyitni normàl nézetben.2böngészövel is próbàltam,de nem akarja.Màs fórumok mennek.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Támadt a fene, csak megállapítottam, hogy valószínűleg masszív goldozással szerezted meg a harmadik gun markokat, miután valaki felhívta rá a figyelmet, hogy a jelenlegi átlagsebzéseid nem 3 gun mark szintűek. Tán nem így van? Ez egyszer semmi támadás nem volt a dologban. Az, hogy te mégis támadásnak értékelted, azt mutatja, hogy rossz a lelkiismereted a dolog miatt. Szerintem. Legalábbis ilyenkor szokott ez lenni a tipikus reakció.
Sherman0070
Érint hát, amikor nekemesel a gold dumával folyamatosan. Szerintem nem én indítom a gold témát. Engem az érint, hogy mindig ezzel támadsz. Nekem semmi bajom a lőszerrel csak idegesít, amikor ez mindennek az oka.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Körülbelül háromszor írtam eddig le, hogy nem ezt mondtam. Látom, továbbra sem sikerül megérteni. Nem értem, miért okoz ekkora lelki törést szembesülni a tök egyértelmű tényekkel.

Az a vicc, hogy ezekkel a gyermeteg vagdalkozásokkal, aláírásokkal, képekkel pont magadat teszed nevetségessé. Egy szóval nem minősítettem a goldfosást, csak megállapítottam a tényét, és a következményeit, ehhez képest te már féltucat hsz-szel bizonyítottad, hogy téged igenis érzékenyen érint a dolog, ergo valószínűleg szégyelled magad miatta. Tök semleges hsz miatt csapsz ekkora hisztit, csak azt nem értem, hogy ha nincs semmi baj a goldozással, akkor miért vettél személyes sértésnek egy teljesen objektív megállapítást. Érted. Épp te sugallod azt, hogy a goldozás ciki.
Goldot használsz? Buzi-e vagy?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Jó a kép? 😄

Sherman0070
és aki goldot spammel az insta 3 gunmarkozni fog mindent?
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.03.28. 19:57:39

Mondtam én olyat, hogy nem jó játékos, vagy hogy a gold szuperjátékost csinál a paradicsomokból? Nem mondtam. Annyit mondtam, hogy goldot spammelő X bármilyen skill nélkül is jelentősen jobb statokkal fog rendelkezni, mint nem goldot spammelő Y. Ez szerintem vitathatatlan.
joe662
Tudom,hogy azzal érik el. De te is tudod hogy csak az nem elég hozzà.Nyilvàn nagy segitség,de ha jol tudom kombinàltat néz,ami pl egy DezsôkeWarrioron nem segitene.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Szabadni mindent szabad, csak mint mondtam, ezzel torzítod a képet a képességeidről azokhoz képest, akik nem "kapcsolják ki" a random lepattanókat.

Nem értem, miért veszik egyesek sértésnek, ha azt mondják nekik, hogy ha te 100 penes helyett 150 penes lőszerrel lősz, akkor nyilván jobb statod lesz, mint a többségnek, aki 100 penessel lő (anélkül, hogy egyébként ügyesebb lennél). Tán nem így van?
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.28. 19:52:21
Sherman0070
Én esküszöm nem értem. Golddal ugyan oda lövök(weakspotra), mint AP-val. Ezzel a random baunce-ot nem szabadna befolyásolni?
"Kikapcsolom" néha a random lepattanókat, ami a skill gap lenne a jók és a rosszak között. Ez miért is gond? Kéri mindenki a ranked mm-et RNG nélkül? Ott mi lenne már ha beszabadulna egy epic feletti a paradicsomokhoz?
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.03.28. 19:47:36

Pedig biztos lehetsz benne, hogy a 3 gun markos játékosok 95%-a goldfosással érte azt el.

Egyébként nem értem az érzelmi kitörést, teljesen egyértelmű, hogy milyen előnyöket ad, ha valaki huzamosan az átlag átütések másfélszeresével játszik. Ezen nincs mit tagadni, csűrni-csavarni, a gold előnyt ad, nem is kicsit. Ettől függetlenül biztos jó játékos, de a goldfosás erősen torzítja a képet valaki képességeiről. Ez szerintem mind evidencia, nem is minősítettem, csak tök semleges ténymegállapítást tettem, erre jött már válaszul a kakaskodás, még egyszer, objektív, véleményezés nélküli következtetésre sértett, emocionális támadás. Ez azért elég beszédes.
joe662
Csak trollkodik.Tisztàban van vele,hogy attól,ha valaki fossa a goldot körbe-körbe magakörül,attol még nem lesz 3mark.
Amúgy meg vàltoztass nevet,a Sher-t cseréld le a 2löszerre,azt ha pampognak akor
-A név kötelez-el el is van intézve:-DDD,

Sherman0070
Beszélgess már el vele. Megértenétek egymást.

Jó kis td, azonnal az egyik kedvencem lett, de a játékstílusa eléggé egyedi. Ha van lehetőséged kipróbálni vagy ezt, vagy tier 9-10 svéd td-t, akkor menj velük néhány kört, mert vagy nagyon szeretni vagy gyűlölni fogod. Ehhez a camohoz amúgy már kell a skilles legénység is, mert épp elkezdett álcázás képesség mellett nálam még sűrűn villan a lámpa. Hatalmas előnye, hogy nagyon pontos és mindent átüt simán az alaplőszere tier 10-ben is. Magam fajta gold ammo ellenesnek tökéletes.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.03.28. 19:24:22

Sherman0070
Pont te mondogatod ezt? Több mint 3 éve sírsz egy játékbeli tartalom miatt.

Érzékeny pont.
Sherman0070
ejha höhö

Ejha. Érzékeny pont?
Sherman0070
Neked fájt az a kredit? Tudom, hogy MINDENKI balfasz, aki aranyat lő. Látom az arany hatott mert még mindig ezen jár az agyad. Full gold? 28 lőszerből 11 az már full?
0.8.9 óta bent van ez a tank a játékban. Az fel se merüljön, hogy régebben szereztem meg a gunmarkot rá még akkor, amikor az összes ilyen habzószájú goldsíró köcsög a közös chat-ben élte ki magát.
Ja és az a -100k másból nem származhat? Fogyócikkről hallottál már?

Szerintem le lehet törölni a játékot ha nem tetszik valami. Nem kell itt vérszopóskodni élethosszon át.
Erre az lesz a válasz:
"höhö ki lett hozva belőled az, ami vagy höhö"

Te magad tettél fel ide nemrég képeket full goldos körökről, mondván kell a harmadik gun mark. Akkor?
Sherman0070
Úgyhát. Közben hívtam serB-éket is, hogy mikor jön már a +25% RNG-m, mivel utaltam nekik 100 ezret előző nap.

Köszi. A WoT Classic Workshop oldalán is van csere skin. Aztán ha mégis kell a Liberté, akkor egyszerűbb visszaállítani.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Használjátok ezt sablonnak, nekem a Patriotnál már bevált.

Dear Support,
I've heard about the opportunity to swap an AMX M4 mle. 49 Liberté to a regular one (without the special paintjob) and I would like to take it. Every condition of the swap is met and I would like to ask you to change my Liberté to a regular AMX M4 mle. 49. Thank you in advance.

Yours faithfully,
> nickneved <

Egyébként a supportnak kell írni, nyitsz egy új ticketet "In-game goods" kategóriában, "Liberté swap" címmel. Aztán jöhet a szöveg.
joe662
Irni kell a supportnak egy tikettet,a cseréröl.Viszont utàna màr nincsen variàlàs.Egyszeri a dolog.

Hogy is volt az?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Mától a Liberté tulajok is kérhetik a supportól a francia zászlós festés átcserélését a sima verzióra. A menete ugyanaz, mint a Patriotnál volt.
Gondolom goldspammel összefarmolja rájuk a szükséges sebzést, aztán visszaáll normál lőszerre, amitől egy idő után visszaesik a sebzés normális szintre.
joe662
Csak photoshop:-DDD

Te a 3 gunmarc-okat aranyert veszed vagy ingyen adja a WG? A Borsiggal is csak 2185 az atlag damaged ami nem rossz, de semmikepp nem kimagaslo.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Sherman0070
Női legénységekkel nem nagy dolog. 😄
2 skillel indítva + egyel kevesebb skillnyi EXP kell, mert a BiA-t nem számolja a skillek közé.

2009 csatám van a parancsnokkal. 😄
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.03.28. 16:30:28

HTS s3rg1nh00
5.skill vége<#buck>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sherman0070
600. Rhm Borsig kör.

Sherman0070
Rhm-nek 63as camo értéke van nálam. Nem hinném, hogy az Strv jobb.

Köszi.
Akkor még van remény, bár nem értem ezt a két hónapos hezitálást, annyira nem bonyolult szerintem. <#vigyor0>

Megéri megvenni ezt a tdt?
Az skorpionak nincs ekkora cammoja, még az RHMnek sem? Gyorsabban is lő, mozgékony, nem tudom mennyi a dpmje...
Akkor nyomtam a képet mikor a bulldog felderítette ilyen közelről veszik észre. De más tdket sem lehet úgy felderíteni....
Szerintem ha a tankod megkaptad,már nem kapsz aranyat.Én is így voltam,de ha megfigyelted a napi küldi végén nem írta,hogy kapál tokent.
Sunsetjoy
Mi a legfrissebb infó a prémtank-beváltásokról? Lesz, mikor lesz, hogy lesz egyáltalán?
Pénzt többet erre a játékra nem költök, kizárólag talán mid-tier prémek eladásából és goldkiegészítésből történő 8-as prémtank-beváltáshoz, amennyiben kell, és lehet.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

"All unused Tokens that have been purchased in the Premium Shop will be compensated with 600 gold each between 27 March and 27 May."

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

joe662
Eddig ugy voltam vele,hogy a festett Liberte ocsmàny,de megnéztem a shopban,festés nélkül még rondàbb:-/

Sziasztok!
Nem arról volt szó, hogy a vásárolt tokenek közül, ami felesleges, azt kompenzálják arannyal?
Nyolc teljesített küldi után vettem egy ötös csomagot, így meglett a T25. Majd utána még teljesítettem egy küldit, így 1db token feleslegessé vált a marathon végére.
Viszont a kompenzációs arany még nem érkezett be. Valamit nem jól értelmeztem?

Azt az aprocska goldot ne feledd hogy ami superheavy az jelentosen lassabb es a goldamo ugyan ugy szarraszedi. Ne mondja nekem senki hogy ahhoz nagyobb tudas kell hogy attvalts goldra es 6 sec enkent lovoldozd a leglaposabb részét.
Sherman0070
Tudom, hogy ezeknek az az élmény, hogy egy szinte halhatatlan tankbab gurulnak és lőnek DE ehhez kb. annyi skill, vagy kevesebb kell, mint az artyzashoz.

Sherman0070
Az ilyen superheavy szarok ellen jöttek be a nagyot átütő TDk. Szóval ha kiveszik az artyt, akkor a TD fogja szétkurni a super heavyket.

A gold ammo nem csak egy fél probléma sajnos, hanem ugyanakkora mint az arty, de ez majd csak akkor lesz igazán látványos, ha kiszedik az artykat. A campelés másik fő oka épp a prém lőszer. Ugyanis a HT-k, akiknek az lenne a feladatuk, hogy áttörjenek, nem tudják ellátni feladatukat, mert ha elindulnak, akkor vagy az artytól kapják az áldást, vagy szétfaragják őket goldlőszerrel. Ezért érthető módon inkább campelnek. Ha a HT el tudná látni a feladatát, ami arty és gold ammo mellett nem fog menni, akkor dinamikusabbak lennének a csaták.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.03.27. 23:17:24

Ma este egy nem evilági streamet nyomatunk! 😊 Nézzetek be! 😊

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

joe662
Kényszerűségből,Sdkliens+min grafikán tolom,hát ez valami eszméletlen sz@r így. Igaz a netem sincsen a helyzet magaslatán,állandóan laggol.
Ezekkel így együtt tiszta bot lettem<#wilting>Az hogy iszonyat randa lett a játék így az csak egy dolog,majd megszokom,de a texturák se ott vannak ahol látni öket. Rendszeresem láthatatlan falakba,sziklákba lövök<#szomoru1>
Az meg már említésre se méltó,hogy Malinovkán mire elvánszorogtam Emil 2 vel a hegy feljárójához addigra 2-9 volt az állás<#banplz>
Azt hiszem maradok a TWD-nál,a 07.01 az valami brutálisra sikerült<#wow1>

Sherman0070
Kevesebb mint a játékosok 1%-a van epic szint felett.
Érdekes módon a rossz játékosok közül bőven akad prémiumos. Magyarázd már meg, hogy az a 62% miért nem tud játszani, ha az RNG velük is ugyanúgy ottvan a "P2W" miatt. Netán a WG wn8 alapján kedvez az epic felettieknek?

Összeesküvés elméleteidet inkább tartsd meg magadnak.

Sherman0070
Bocs, hogy nem vagyok balfasz 😉