418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Srácok van valahol valami olyan honlap ahol kilehetne számolni a legénység skillje mennyit számít?
    Gondolok itt arra hogy például ha van 7 gyökér a tankba és mindnek 100% a javítás az mennyit számít.
  • besti
    Szomorú:
    vBAddict is closing
    Azért sok máshonnan be nem szerezhető infó van itt és pl. a wn8 elvárt sebzés is nagyban ezen adatokon alapul, ha jól tudom.
    Remélem azért valaki átveszi.
  • Lokker
    Volt már a wg születésnapos event?
  • besti
    Ej a kedves édes anyukáját, csak begurul az az ojjekt:

Éreztem, hogy ebben a tankban megvan a potenciál (de azért kellett hozzá 181 csata:), valahogy a ritkán, nagyot lövőek nekem nem jönnek be (azokkal olyan 7k sikerül csak).
  • suba53
    Sziasztok!
    Van már dátum a 9.20-as update-re?
  • Angelus1991ster
    Ha minden jól megy kb. fél év és meg lesz a 3. IM reward tank, ami csak azért kell mert német.
    Presztízst meg leszarom, ha orosz lenne egyáltalán nem érdekelne.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.14. 19:45:25
  • Sir Charles
    Én is lekapartam majdnem az arcomat múltkor:
    T-34-100-al kilőttem egy UDES-t meg egy ISU-t. Simán nyertük a meccset, túl is éltem,erre nézem a végén 1893 HP-t sebeztem.
    Egy kib..ott lövés kellett volna még és megvan kitüntetéssel.
  • diegho™
    Szélesebb monitor nem fér el, csak a 29-es. A listát ismerem, de érdekes, hogy az XF240 nincs rajta, pedig az a 2. legolcsóbb 144Hz-es monitor ráadásul 5 év garos.
  • joe662
    Igy megy ez nàlam is:-/
    Ha nem màs b@$$a el akkor gondoskodok róla magam:-DDD
  • Maala
    29" UW sztem elég keskeny, akkor már 3x"-osak, annak van magassága is, nem csak szélessége.

Játéknál elég közel ülsz a géphez, hogy ne legyen zavaró az IPS glow, legalábbis nálam. TV-nél nyilván más a helyzet, de OLED 4K TV még van annyira drága, hogy ne legyek retard és vegyek egyet.

Én erről a (havonta aktualizált) listáról szoktam nézegetni monitort, ha kell ismerősömnek.
  • Angelus1991ster
    Ismerős :D Múltkor az MT-15 T-55a másodlagosát úgy el basztam ahogy a nagy könyvben le van írva. Ha nem balfaszkodok és hagyom az arty-t ellőni utánna kilövöm vagy más pozicíóból végzem ki, akkor túl is élhettem volna a csatát és akkor már csak egy 15-ös missziót kellene teljesítenem (LT-15 és TD-15 van hátra). Neem-nekem akkor is oda kő tenni a vasat és kinyiratnom magam.
  • joe662
    T55aMt'5 egy lövésen mult már megeeenKöszi Rng
    Bár az első Grille mákos volt,mert blindre lőttem el.

• diegho™
    Az új TN panelek elég jók, a színeket nagyon szépen adják vissza, egyedül a betekintési szög ami necces, viszont nincs IPS Glow. Most is TN van, vettem már 2 IPS-t, de egyik sem tetszett, így nem tartottam meg őket. Szerintem maradok a TN-nél. Igazából azon is gondolkodtam, hogy egy XF240-et veszek, igaz freesync, de 80k-ért megvan és veszek mellé egy 1060-at vagy 1070-et, beállítom 100Hz-re és fix 100fps-el tolom. Mondjuk a 29" Ultra Wide még egy érdekes opció lenne, bár eléggé zavarna youtube alatt a két oldalsó fekete sáv.
  • Plata
    Jah tényleg PH-n szánalmas hogy mik mennek,állandóan azt nézik miért jelenthetnek fel.
    Engem is jelentettek fel már olyan baromságért hogy csak na.
  • joe662
    Ez valóban igy van.Màr többször is említettem,hogy az Sg-t csak negatív felhangal emlegetik egyesek.Pedig aztàn ami ott folyik néha;-D
    Az a sok hàzmester ivadék:-D Egymàst jelentgetik,bannoltatjàk,vagy addig csesztetik mig önként tàvozik.
    A sajàt maaguk àlltal vàlasztott topik moderätorokat is elzavartàk;-DD
    Diegho tudna erröl mesélni,de ahogy leoltotta öket néha,azon még most is röhögök.
  • kigyi
    Na meglett az IS a hétvégén, de nehéz ezzel játszani jó ég. Az IS2-vel ehhez képest gyerekjáték volt az elő pár csata itt meg első csatában a 85-ös alap löveggel T9-be rakott egyből mondanom sem kell eredménytelenül zártam a csatát és még sok másikat is csak alacsony sebzéssel. Remélem jobb lesz majd. Igazi WN8 temető lett a hétvége :D Amit át tudott volna lőni azt úgy mellélőtte a tüzérem, hogy azt sem értettem hogy sikerült arra lőnie....
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.08.14. 11:16:04
  • Plata
    Ph wot fórumba nem járok,nekem az nagyon katyvasz.
    De PH-n valami megpróbált bannoltatni a fórumból,szándékosan kötözködött és megpróbált felhúzni,de nem jött össze végül bannolták a viselkedése miatt.Bár nem tudom mi baja volt,csak bejött a topic-ba és elkezdett kötözködni,eleinte csak játszotta az eszét azt hitte majd rácsapunk,de miután tojt rá mindenki inkább hazudozni és kötözködni kezdett.
  • Angelus1991ster
  • ROMOTO
    Ez a lacibacsi egy savazós baromarc, valaki itt nagyon a lelkébe taposott mert szokta ezt a fórumot emlegetni, egyébként a ph-n 2x többen siránkoznak meg baxxák tele a fórumot minden szarral, néha benézek ha arra járok, szekértábortól függően csak egymás, "moderált" csesztetése zajlik vagy egymás bránere szopkodása vlmi csatajelentés okán, és persze minden második hsz siránkozós szar csapat-hiába vagyok jó-elhullottunk...
  • Maala
    Elfogytak a 2-esek a billentyűzetemről arra a mondatra. :-P
  • fighter_hu
    És a 2 hol marad meg 220? :D
  • Maala
    De melyik KV-t? 1, 1S, 85, 3, 4, 5? :-D

Ha Freesyncest akar, akkor nincs az 250k. Bár szerintem simán megéri a Gsync a felárat, igaz, akkor lemondhat az RX 580ról.
  • HTS s3rg1nh00
    öhm,egy 144 Hz-es IPS panel (bár nem néztem minden monitort végig) 250k-nál indul,a lentebb említett benq-t 80-ért vettem akcióban...értem én hogy jobb a színe és hasonlók,de háromszor annyit nem ér,ha reggel megfőzi a kvt akkor sem...
  • Maala
    Játékra kell, nem cinebenchre meg egyéb szintetikus tesztre. :-) Felesleges a sok mag, 6 bőven elég egyelőre, legalábbis nekem. Játék mellett úgyse megy semmi, amikor meg nem megy a játék, akkor még annyira sincs kihasználva. Még emulátorokkal sem. Viszont a 4,7 GHz-s turbó mindig jól jön, pláne a legújabb utasitáskészlettel.

Szegény 5820k már le van harcolva, igy érett a cserére, és most nem is kell ráfizetni, vagy csak 50k-t, vagyis kb. az alaplap árát.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.08.13. 22:51:15
  • yossarianHUN
    Nem akarsz inkább egy Ryzent? Állítólag kenterbe fogja verni az i9-eket. Sosem voltam AMD-s, de ha most (egy éven belül) fejlesztenék gépet, AMD proci kerülne bele.
  • Maala
    Először is nézd meg, hogy VSync nélkül hány FPS-t bir, és hogy mennyire ugrál. TN panelest én nem nagyon vennék már, de ha igy is úgy is el kell költened, akkor vegyél egy olyan monitort, amit sok-sok évig használsz arra a napi pár órára. Gondolom TV van külön, igy csak arra a pár óra játékra használnád. De megéri, ég és föld egy 24" FHD 60Hz monitorhoz képest egy 1440p 144Hz-es monitor. (IPS-ekről beszélve)

Én most upgradeltem 1080-ról 1080 Ti-re, de maradt ugyanúgy a röccenésmentes 116 FPS 1440p-ben, 144(165gsync2-vel) Hz paneles monitoron.2 hét múlva jön az új 8700K, majd kiderül, azzal mennyire lesz CPU limit...
  • HTS s3rg1nh00
    a tegnapi OHo troll gun lepattanásról a grille15-ért ma végre kaptam egy szép kompenzálást az rng-től,kb.300 méterről úgy kib@sztam a Leo PT.A-t ammorackkel szupipershingben ülve 1000+ hpról,hogy a körben már nem tudtam vezetni a tankot a röhögéstől :D
    (mondjuk azért a bulldog 53s alatti 3 ammorackért még mindig pipa vagyok kicsit :D)
  • Rammsch31n
    ...az oké, csak tudod kinek kéne ilyen agyonhasznált kártya... kenjék a hajukra... :)
  • Plata
    Én még nem vettem használtat,csak olvastam a cikket.Nem is bitcoint hanem valami más új fityfenét bányásztak vele,de elkezdett zuhanni az értéke és most szabadulnának meg a sok kártyától.
    Nem emlékszem hol olvastam,de vagy ph vagy gamestar.
  • Rammsch31n
    ...ilyen cuccokat vagy újonnan vagy sehogy... :)
  • Plata
    Elvileg annak vége,múltkor volt egy hír hogy a bányászás becsődölt és tele lesz a piac olcsó használt kártyával,de nem érdemes őket meg venni mert leharcolt vackok.
  • Rammsch31n
    a bitcoin meg ezeknek a bányászása miatt egy ideig nem is lesz olcsóbb a vidikártya...
  • diegho™
    Csak WoT van a gépen, néha télen szokott egy kis aktuális NBA 2k lenni, de más nincs. i5 6500, 16GB RAM, GTX 960 4GB van jelenleg, fps fix 60, de mivel el kell költenem év végéig kb 300k-t valamire, vagy adózok, ezért gondoltam egy 144Hz-es monitor jó választás lenne egy GPU-val, bár a jelenlegi árak mellett nem nagyon akarok GPU-t venni. Nem tudom, hogy valamilyen komolyabb 60Hz-es IPS panelt nézzek, vagy egy 144Hz-es TN-t. Az egyetlen visszatartó tényező az, hogy emlóhelyen kb 6-7 órát ülök a gép előtt, az meg 60Hz, tehát hiába van itthon arra napi 1 max 2 órára 144Hz lényegében 60-at fogok nézni egész nap. Ha a VGA árak rendeződnek novemberig, akkor nincs gond, mert egy 1060-at veszek (bár azok már néha feltűnnek 80k körül is), hozzá egy Gsync Predator-t és még marad sallangra, ha kell. Igazából RX580-at akartam egy freesync Predator-al és egy Ryzen 1600-al, de az 580 ára hónapok óta borzalom, így ezt úgy néz ki el kell vetnem.
  • HTS s3rg1nh00
    a már lentebb is írt dolgok igazak,nekem i5 3550 van (igen,kb 4 éves,gyári hűtő és tuning nélkül)+GTX 1060 3 gb,azzal is 120 fixet tud a játék,pedig 2 peccsel ezelőtt el sem moccant 127-ről.egyértelműen semennyit sem használ a gyorsabb proci.
    benq xl2411z-vel nyomom,az elején kicsit fájt a fejem de hamar elmúlt,most pedig borzasztó érzés videókat nézni...24 fps-el mennek és úgy hozzászokik az agy a gyorsabb frissítéshez,mintha diavetítést néznék.60 fps ugyanígy bánt.otthonra igazából azért van értelme gyorsabb frissítéses monitort venni mert a szemet és az agyat jobban kíméli,a wot épp elég lassú játék hogy ne számítson a 60 vs 144 Hz,de mondjuk cs:go-ban azonos skillű emberek közt ahol 10-ből 5-5-ször győz a két fél a gyorsabb monitor 10-0-ra alakítja az arányt. :)
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.08.13. 17:30:15
  • haflac
  • MEdievil
    1. Nem, i5 7600k
    2. Igen 144hz ami valójában inkább 120 mert az 1070GTX ennyit tud ezzel a szuper játékmotorral.
    21:9 144 hz 35'' monitoron nagyon jól néz ki és érezhető a különbség a 144hz javára. Nem annyira mint a DOOM-ban ott volt eddig a legmeggyőzőbb de azért sokat számít. Nem is akkor vettem észre amikor elkezdtem először használni mert olyan természetes érzés volt de nem tűnt nagy váltásnak. De amikor visszaraktam 60fps/hz-re kíváncsiságból akkor ütött arcon és nagyon rossz volt.
    21:9 az ami a legnagyobb élményfaktor és számomra a legnagyobb előrelépés volt a 16:9 monitor után.
  • diegho™
    Lenne két hardveres kérdésem:
    1. Használ valaki Ryzen5 procit WoT-hoz? Tapasztalatok?
    2. Játszik valaki 100+ Hz-en? Van ebben a játékban bármilyen érezhető előnye a 60Hz-hez képest?
  • joe662
    Valami idiótának nem tetszett,hogy nem arra megyek amerre szerinte nekem kellene,belém vert 1et,azt én is,csak elfelejtettem,hogy az Fv hűtőszekrénnyel vagyok így egy tarkólóvéstól el is pukkant
  • Plata
    Tesztszerót lehet én is kipróbálom.
    Sok éve nem voltam fent.
    Megnézném type 4-et.Odáig akarok menni.
  • Plata
    Öszvissz kétszer írtam ma csatáról.
    Sajna még mindig mobilról írok.O-Ni trollal volt 1k feletti is.Csak el is felejtettem.
    De majd ha hazaérek és ha érdekel visszakeresem.
    Igazából az a lövés nekem fájt.Szegény M41 sarok mögül kijött és kapásból ment a garázsba.