World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a stun is baromi idegesítő lesz,főleg ha táras tankot talál el mikor újra töltene,bár az hogy tudod jelezni a csapatnak hogy hova fogsz lőni artyval az nagy ötlet.Bár a hülye barmok ezek után is kilövik a csapattársaikat artyval.

Nézegettem a tüzéreket a teszt szerveren, és látom, hogy végre elvették tőlük a az iszonyatos átütésű kumulatív lőszereket, és visszavették a HP sebzéseket is. Végre! Már réges régen meg kellett volna ezt lépni. Meglátjuk majd, hogy ez a "crew stunned" szutyok mennyire lesz bosszantó végleges állapotában. Annyi hozadéka azért lesz, hogy tüzérekkel is több xp-t lehet farmolni. Mondom ezt úgy, hogy gyakorlatilag nem nagyon játszom tüzérrel.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.04.02. 08:06:31

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Az orosz LT Az a legjobb a németnek elég szar az ágyúja, nem mentem vele elég sokat.
Az AMX sem rossz simán hozza az átlag 4000 dmg....
Vannak olyan csaták amik 2-3 percesek.
Bementem 3 heavy közé meg egy td és egy TVP X közé. a fost X kiszedtem 600 hpja volt utána a TVP-t megöltem 4 ből csak kétszer tudott meglőni. Aztán az E100 nagy nehezen eltalált.
Baromi jól lehet velük játszani gyorsak....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó a sebzésük, simán lehet velük bármit lőni, meg bárhova fel lehet velük menni és egészen jó kis tank az orosz lesz mindenkinek kihúzva.

Amúgy az arty simán bever nagy sebzéseket is, ha a meedeket vagy a light tankokat eltalálja.... A brit X artytól kaptam 1100as sebzést pedig éppen, hogy megálltam lőni 😄

Ahogy vérszemet kapva mennek előre 😄 Durva, ahogy 2-3 am ráesnek a heavykre. Az összes csata ilyen tesztszerón.
joe662
Most is annyi neki<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nekem tesz,light küldiket pár nap alatt le tudtam,minden küldi kész kivéve a med.

Sherman0070
Most nézem, régen a Maus-nak 3200 hp-ja volt.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Az normális ha az artys platoon missziókat magam teljesítem? <#idiota>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mert bolondok napja van. 😄
Hogy ne legyen olyan egyszerű a meedes küldetés 😄
Amúgy ez van mikor lighttal megyek, hogy nem tesz be artyt.
Miért van az ha meddel megyek nincs soha Td.
De ha mással akkor egy rakás.

Harmadik próbálkozásra sikerült le duplázni,de az meg vacak csata lett.Túl gyorsan nyertünk,alig 1k-t tudtam sebezni.

Ezt nem hiszem el,tényleg el van átkozva,idióta barom állat M4a1 revalorisé a bázis mellett campel és nem meri megtámadni a bázist foglaló wz131-et.

Ez az átkozott LTTB egy istenverése,komolyan el van átkozva.
Volt 3 killem amikor Vk100.01P-t kezdtem el ölni,idióta és komolyan egy hülye állat T44 csapattárs meg engem szándékosan megölt.
Gyakorlatilag csak engem tudott sebezni,ellenségről minden lövése lepattant vagy mellé ment.

Ez az idióta Conway nem is olyan rossz.Szemből tudtam sebezni vele Jpze100-at,az meg észre sem vett.

Kipróbáltam tesztszerón, ennek a stunnak lófasz értelme sincs... az artyzás így uncsi, az artyt meg továbbra is szanaszét fogják szidni...
ROMOTO
Francia egész jó lett, jobb átütés és gyorsabb tár töltéssel sokak szerint a legjobb játékélményre, de egyébként passz, nem nagyon figyeltem...
Sherman0070
éés 9-esek közt melyik a legjobb?
csak RU251-el mentem teszten

ROMOTO
Top tier kínai a legjobb, utána az orosz, aztán talán a német, ami szarul fordul, borulékony, bazi nagy és tök szar a lövegkezelése, aztán a francia aminek szintúgy szar, és a sor végén az amcsi áll.
Sherman0070
EU 6. évfordulójára 6-os prémekre lesz akció?
vagy vegyem már meg akár most, ami kell?
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.01. 17:14:47

Sherman0070
Nagyon találó pár mondatuk. Néhány jól kifigurázza a nyavajgó játékosokat. 😄

Sherman0070
Churchill Game Carrier <#idiota>

Sherman0070
Lol. Ez qrvanagy. 😄

hehe... a WT-től elmarad... ők egy egész kis mini gamet csináltak mára...

joe662
Valaki összedobhatna egy sablonszöveget,amivel,idejekorán el lehet kezdeni spammelni a fórumokat,a <#kocsog>artyk miatt.
Mert ez szerintem óriási sz..pás lesz igy.Föleg ha az embert megtalálja az a táras g..i<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Critical Update Incomming!!!!!!

Object 252 U and Defender
Overall characteristics of the vehicle have been buffed, as our research has shown that it is underperforming for a glorious Soviet tank<#banplz>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.04.01. 15:09:18

kabel15
Orosz 9-10 es light rol mi a velemeny? Mt25 nel jarok, de van nemi free xp-m, amivel meg lehetne a 8 as, amibol meg 9 es lenne ugye.

BattleTag: kabel15#2672

Sherman0070
Szerintem ez a kivételükhöz vezető út kezdete. 1 évet várnak és kiveszik őket. 😄

Ja. És t8 csatákban is garantáltan bent lesz a 3-3 10-es.

Sherman0070
Bocsi, félreértettem. 😄 de azt is hogyan? velem ilyen nem volt

Nem teszt szerón bakter,hanem rendes szerón,a régi mm-re mondtam hogy 5-5 helyett én már láttam 6-6 felhozatalt is.

Sherman0070
Miiiiiiii? Ezt mégis hogyan? Tegnap +50 meccset mentem teszt szerón és mégis tökéletesen osztott az mm MINDIG.
Screenshot lenne erről az érdekességről?

Az új MM-ről volt videó,abban ha jól értettem azt mondták eddig 5-5 arty lehetett ez után már csak max 3-3.De ez tök hülyeség.
Volt olyan csatám ahol 6 arty is volt egy oldalon.Ha az új MM is ennyire tartja be a 3-3 dolgot akkor ezután is lehet majd több arty.

Sherman0070
Lehet, hogy csak a teszt szerver játékosai miatt de nekem ez a 0.9.18 elég káosz.
Ha ez élesre így jön be, akkor light lesz a meta. +arty
Arty még idegesítőbb lesz, light meg mindent spotolni fog 450 méterről is.
Az új mm nagyon jó, ez igazán nagy előny lesz de a 3-3 arty garantált lesz meccsenként. Aki eddig utálta az artyt, azt kövi patch-től szerintem mégjobban fel fogja kúrni.
Ja meg még pörgősebbek lesznek a meccsek szerintem.

Nekem az szúrja a szemem, hogy amit a mostani 8-as lightra rápakoltam xp-t azt dobhatom ki a kukába... mert nem viszik rá majd a 9-esre, hanem a 8-ason hagyják... szemetek... mind1, majd a camo árából, amit visszakapok az amx 1390-ről váltok exp-et a 9-eshez, az amerikaihoz... a francia ágat meg le fogom tojni, mert nem ér semmit kb. 😄 csak hát így is egy rakat exp megy a levesbe...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.04.01. 11:08:48
joe662
Tényleg:-DD Eddig is igy volt.

...egyszerű, félre van balanszolva... nyugi, majd lenerfelik őket, csak kell pár hónap mire elegen kihúzzák azt a tömérdek xp-t hozzá...s majd úgy xD
WT április 1.-je
A WT-nél ez így megy. 😄

Erre mi mit kapunk a WoT-ba? 😄 Lehetőséget, hogy meg vedd azt az idióta kinézetű M6-ot. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.04.01. 10:58:07
joe662
Ne arról volt szó,hogy a 10es Lt-k,nem sebzésre lesznek kihegyezve?Ettöl függetlenül,elég sok csatàban top sebzök,ilyen 4,5,6k val.:-DD

joe662
Azt lehet pénz nélkül is?DD
Mert még nincsen rajta az otthonin.A kintiröl meg nem fogok vàsàrolni online,az fix.

Hm...benéztem a teszt szerverre. <#fejvakaras> Mikorra várható a 9.18? Megmondom őszintén, hogy semmi kedvem még közel 200k xp-t egy SP IC klónba beletolni, hogy eljussak a Ru 251-hez. Kénytelen leszek a 9.18 előtt a az SP IC-be valamennyi free xp-t beletolni, és a Ru-t megvenni.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Paysafecard? Legbiztonságosabb és a legjobb.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

joe662
Igy még talàn meg is vettem volna.De a nyomorék banknak nem volt elég 2nap hogy àtutalja a lóvét.:-((

Svéd nekem is jöhet,de a japó nem izgat.Bár ha 50%-os leárazás lesz akkor mért ne.<#hehe>

Mindaddig ez folyik a WT-nél... RU WT
<#banplz>
Lesz 6.évfordulós event, aminek keretében egy emblémát kapsz.
Szeretne többet tudni?:
http://www.wotinfo.hu/index.php/item/5122-bepillantas-az-aprilisi-ajanlatokba

Remélem a t6-os prémiumkora lesz egy általános 30%-os leárazás, mert már nagyon be akarom szerezni a t6-os svéd Alt 2-est. Meg a japán Tigrist is.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.01. 08:54:17

angelus1991ster.blogspot.hu

Az egy rejtett 3D-s energiapajzs.<#banplz>
Nem tudjátok mikor lesz az a cuki T6 sörmi betéve?
Engem az érdekelne.
Lesz áprilisi évfordulós event?
Lesz április 1 event?
World of warshipbe április 1 miatt bekerültek a tengeralattjárók,akkor talán itt is lesz valami hülyeség.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.01. 08:41:55

joe662
Benéztem,van hozzà 10.5k gold+ 30 nap prém,ugy viszont màr nem olyan vészes.

joe662
Csak beraktàk az alien-t.vlVan 30k,és 21ks csomag.Szinte ingyé van..DDD
Kivàncsi leszek ebböl mennyit fognak eladni?

Az a WG Ligás 3d-s embléma megnöveli a Chrysler K felső frontpáncélzatát?

angelus1991ster.blogspot.hu

Hát szegényke igen ronda.

Solten
Na ez is egy ocsmany joszag 😄

Saor Alba