418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amikor a spotter nem értelmi fogyatékos 
Szépen megvárta míg lövőpozícióba érek, és villantott+ megvárta míg felmászok a hegyre malinovkán,utána ment le a templomhoz.Darált ö is rendesen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #395558 Szólj ha jön a Star Trek ág. 
Mondjuk egy T49 Kor bejönne.
Úgyis hasonlítanak egymásra,mind kettő pici alamuszi és nagyot lő.
Csak a Kor-nak van EBC-je.Az kb olyan mint T49-en az álca skill,csak durvább.
Mivel a Kor egy pici hajó,spéci álcával ami alól tud tüzelni,így álcázva harcol.
Asszem kb gőzötök sincs arról mi az a Kor,így itt egy kép az én Fleet Kor Bird of Prey járgányomról,ahogy ds9 űrállomás felett átrepül egy klingon és egy romulán hajó felett.
Angelus1991ster #395557 Nemsokára az animés krumpli tankok is bekerülnek az EU-ra, mert a tényócasokból származó bevét az szent.
Aztán jön a Warhammer ág.
A fantázia kínai td-k után nincs min meglepődni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.16. 15:06:02 -
Plata #395556 Én tudom,mert erre a sok dinnye rá fog csapni,hidd el tömegével lesznek ilyen tankok a játékban. -
yossarianHUN #395555 A tank tényleg jó, csak ezt a Sabatonos marhaságot nem értem, miért kellett. -
Plata #395554 Aranyos. -
Akkor inkább már ezt:-)) -
Plata #395552 Bocs siettem és elfelejtettem. -
Plata #395551 Félre értetted,nem a festés tetszik hanem a tank.
Prém Centurion STRV néven. -
yossarianHUN #395550 Szép, a fenét. A Patriot/Liberté féle bohócfestések is röhejesek, de egy 99-ben alapított metál együttes festésével ellátott tank aztán végképp rohadtul nem illik bele a játék kontextusába. Legközelebb szerintem McDonalds meg Starbucks festésű tankokat hozhatnának be, kb. ugyanannyi köze lenne a játék miliőjéhez. -
Angelus1991ster #395549 Spoiler.... -
Plata #395548 Még vidió is van a tankhoz.
-
Plata #395547 Na jó de tudod mikor jutott eszembe?
Az utolsó csatám mikor volt akkor jutott eszembe a napi stat,akkor már aztán másolhattam volna akármit akárhova.
Főleg a pénzre lettem volna kíváncsi.
De ezt láttátok már?Nagyon szép.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.16. 14:24:15 -
Másold át az új mappába a régit,és láss csodát
-
Plata #395545 De telefon volt,többször is,de olyankor max leállok és bal kézzel lövöldözök.
Sajna nincs még az új frissítéshez stat mod,így nem tudom ma mennyit kerestem vagy mennyit sebeztem,satubbi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.16. 14:17:17 -
Ma még nem zavarták meg a játékodat,telefonnal,vagy esetleg a postás? 
-
Plata #395543 Főleg mivel hülye lelőtte a láncom is,meg az ammo racket is meglőtte,ammo racket javítottam a lánc helyett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.16. 13:58:31 -
Plata #395542 Remélem ha vége a nyárnak valamivel jobb lesz a helyzet.
Tele a hócipőm a bázison kempelő medekkel.
T28 HTC-vel ketten tartottuk a frontot az összes ellenséggel szemben,mert a csapat vicc volt.
M41 is a bázison a dombról sniperkedett.Minket meg totál körbevettek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.16. 13:58:44 -
robogo81 #395541 Ez a csapatsebzés kompenzálás egy baromság,akit sebeznek az nem kap egy fóphaszt sem,párszáz/max 1-2 ezer kredittel kinyomják a szemedet,inkább hozzászámolnák a saját sebzéshez az elszenvedett másfélszeresét(meg ha emiatt használva volt a fogyó,akkor annak az ára is),de ez sem tudja kompenzálni azt hogy kevesebb hp-val harcolsz,van hogy épp annyi kellene a végjátékban/1v1-ben. -
Plata #395540 Nem bánnám ha a csapat sebzést kikapcsolnák véglegesen,steppes-en Su122-44 és T28 prottal harcolok nem tudnak sebezni erre az artynk telibe lő,Paris-on egyedül harcolok egy rakás ellenséggel,mert nem segít senki,egész jól bírom pattognak rólam még golddal is,erre valahonnan lő egy Amx cdc,sehol nem látom,aztán rájöttem a bázisunkról lövöldözik csapattárs ész nélkül.
Győzelem!
Csata: Steppes
Járművek: O-Ni
Szerzett tapasztalat: 1 238
Szerzett kredit: 20 030 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 270)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Vereség
Csata: Paris
Járművek: O-Ni
Szerzett tapasztalat: 606
Szerzett kredit: 21 201 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 381) -
Egyelőre napi 2-3 órát játszom vele, 1-1-1 duplaXp/CrewXP/FreeXP mellett leduplázom a 10(11? 5light, 3 hvy, 2svéd, meg a cseh) nemfullos ágamat. Meg ami még van mellette kredithajhászat klánnal T8-ban, bár Defender nélkül elég defektesnek érzem magam, haha. :D
Svédeknél a 5-ösnál tartok, de gondolkodom rajta, hogy ebben a 1,5 hónapban kihúzom a 10-est (meg nyerek vele 50x, persze :-D), úgyis mintha a karácsonyi event miatt a 9-es TD-ig lenne vmi kedvezmény a vételárukon. -
Plata #395538 Lassan haladtam hátra,láttam jön ez a barom tolattam erre így is belém jött.
O-Ni nem valami gyors hátra felé dombra fel.
Bázist kéne foglalnom a küldihez,azt hiszitek sikerül? Francokat.
yossarianHUN #395537 Ütközéses csapatsebzésnél az számít a támadónak, aki az ütközés pillanatában nagyobb sebességgel haladt. -
Plata #395536 Semmi a cseh papír,csak sniperkedni lehet vele.
Nekem is meg van,állítólag valami troll álcával és ágyúval megáldott prém kínai t7 td is lesz. -
Angelus1991ster #395535 Az a prémium elég jóra sikeredett, a 700 pontos alacsony hp-t kompenzálja az eléggé troll ágyú. De a cseh Skoda T40-es 700 hp-ját mi kompenzálja azt még keresem. -
Plata #395534 Azt hiszem valamit mókoltak a csapat sebzéssel,az előbb pár hp-s Pudel belém rohant,erre kiírta hogy Pudel összeroncsolódott,nem kaptam érte büntetést. -
Plata #395533 Győzelem!
Csata: Widepark
Járművek: Strv m/42-57 Alt A.2
Szerzett tapasztalat: 2 845 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 31 387
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Kár hogy T6 tank nem számít bele küldibe. -
besti #395532 Thx! Azzal is próbáltam, mert korábban csináltam már vele 8k fölötti sebzést, de néhány csata után feladtam. Valószínűleg a HD-vá alakítás nem tett jót neki, vagy jobban kiismerték az ellenfelek, mert korábban mintha masszívabb lett volna. Nem tudom, mennyit töltesz ismét a WoT-tal, de a svéd TD ágat érdemes lehet kihúzni, elég egyedi játékstílusa van és az ágyú pontosság és rof kellemes kombó tud lenni. Annó a wotreplays-en kerestem a top sebzésű TD visszajátszásokat, és ott a svéd gyakran feltűnik.
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.08.16. 11:46:28 -
Plata #395531 Én megmondom mit hallottam,azt vagy igaz vagy nem,WoW közben beszéltek erről a módosításról,ott azt mondták a jelenlegi tank kap nagyobb ágyút.
Ezt a hírt is onnan másoltam ki.
Nekem ma reggel mikor bekapcsoltam gépet frissített a WoT,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.16. 08:03:25 -
yossarianHUN #395530 Ezt még nem tudni, de valószínűleg a meglévőt váltja. Hogy a cserét hogy fogják bonyolítani, az még nem biztos, ha nagyon jófejek akarnak lenni, fel fogják ajánlani, hogy goldban visszakérheti az árát, akinek nem tetszik. De elvégre elég egyértelmű buffról beszélünk, szóval ez sem garantált. -
Angelus1991ster #395529 Ez ilyen új prémium tank vagy a 2-3 éves Kanonenjagdpanzer egy ráncfelvarrása? -
yossarianHUN #395528 Nem értem mi a gondod a 268 pennel. Az ISU-nak 286 van, a JT-nek, WT-nek, T30-nak és T95-nek 276, az UDES-nek 288. -
Gyuszopapa #395527 Lassan már az lesz hogy pistike megveszi az aktuális op prémet egyet durrant oszt 4-5 tank borul mint a kugli.
Komolyan véve a dolgot nem jó felé mennek a dolgok.Lassan már a kifejleszthető tankokkal nem lesz érdemes bemenni mert esélyed sincs.
Én is verhetném bele a lóvét de ezen kívül is van mibe és van kire és nekem még azok fontosabbak.Majd ha odakerül akkor uninstall és ennyi.
Nagyon ki tudták sírni a játékosok a nerfeket a td-re meg egyebekre.Az nem baj hogy a pénzért vehető sokkal jobbak már azoknál.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.08.16. 00:17:59 -
Van nekijje 330as is
-
Gyuszopapa #395525 268 miért nem 300 az szép kerek szám. -
Plata #395524 Ezt láttátok már? -
R3nton #395523 azért a jó édes anyjukat, hogy a tier8 premmel konstans tier10ben kell menni. Ha nem csinálják meg az MM-t az a minimum, hogy megduplázzák a credit szorzót, ekkora gyökér brigádot. Hogy lehet ilyen fos MM-t összerakni... -
tutyimutyi2 #395522 Jee elértem azt a szintet hogy ezt a szar ac 48-at már a hatos hellcat is úgy spotolja és lövi szarrá hogy egyetlen egyszer sem villanna fel... -
Grat!
Mióta újrakezdtem, én is a 263-al jártam hozzá a legközelebb eddig. :-D -
Igen van:-)