World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.04.04. 12:37:54
mellesleg a type91 egy rakás kaki,a type95-el nekem valamiért egész jól ment pedig az sem egy OP tank,az OIexp maradt amit még tutira kihúznék,az OI sem rossz,de az ONi már inkább nem,mint igen...jelenleg itt járok és lenne is kredit az OHo-ra,de nem visz rá a lélek egyáltalán a megvételre.
ja és azt se feledjük el,hogy minden arty elsődleges célpontja a böhöm nagy ám szuperlassú japán tank a csatában.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Tegnap egy új csaló modrol vilàgositottak fel.DD
Ez azt tudja,hogy amikor közel mész a delikvenshez,vagy ha màr csak becélzod,akkor a 60fps-ed leb@ssza 5-10 re:-DDD
És nem tudtam megmagyaràzni hogy ilyen nncs,csak szarakodik a gépe.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Persze azért ki lehet húzni t7-es ikonikus tankokat, mint a párduc, a tigris, JP, vagy IS.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Jpanther azért volt bent a garázsomban sokáig mert csomó pénzt lehetett vele keresni.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.04. 10:09:44
R3nton: T8-at próbáltam IS3-al, hát nem volt könnyű, de egészen jól elboldogultam vele, összességében nem volt annyira bukta 4-5 csatán 2k kredit bukta volt úgy, hogy előtte ilyen tankot nem irányítottam azt meg úgy gondolom nem is gáz annyira. IS2-t azért még meg akartam nézni, de most elbizonytalandotam, pedig nem kell sok hozzá a WK is lassan ki lesz húzva teljesen és mehetek a Tiger és Panther ágra, ha akarok.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Például a T-34. Abból négy tankot is ki tudsz fejleszteni, és ha eleinte nem is akarod mind a négy ágat húzni, később meghálálja, hogy nem kell vissza vásárolni.
Lényegében annyi, hogy ha nincs prémed és nem is tervezel befektetni a játékba, szerintem a tier7-et már hanyagold. Inkább húzz ki minden ágat tier6ig. Vannak jó kis gépek cromwell, t-34-85, a-43, vagy tier5ben is vannak jók: KV1, KV-220, OI-exp, pz3/4, at-2, stug. Tier4ben hetzer, matilda.
Aztán ha megvan minden ágnál a tier6, és szépen megvannak a tankok, amik tetszenek és megy a játék, el lehet gondolkodni, hogy mér neked ennyit a szórakozás, hogy költesz rá, min egy nagyobb tierű prém tankot, de a havi prém fiók se ártna. Vagy azt is lehet, hogy hétvégére mikor ráér az ember egyszer-egyszer belőni egy napos prémet, havonta kettőt mondjuk, és akkor meg lehet küldeni a prém tankkal meg a húzott tankkal a dolgot.
(vannak amúgy még jók csak nehéz pontokkal,pl.a német nyitott td vagy orosz is heavy is fasza de mire összeszeded a stürer emilre vagy az is3-ra a top ágyút,kihullik a hajad)
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.04.04. 09:48:08
Nekem most Is7 és t54 van a garázsban,mind a kettő nagyon jó.
A Kínaiakkal nem volt gondom, nem erősek, könnyen átlőhetők, de azért tamagocsinak jók voltak és sok élvezetes csatán túl vagyok velük is, ha az orosz eredetik ezeknél lényegesen jobb is akkor főleg szeretni fogom az orosz ágat 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.04.04. 09:28:04
Én mindig is amerikai orosz ágon mozogtam,na meg német.Amerikai oldalon minden ág megvan minimum t9-ig.
Td-knél nekem nem a T67 ág jött be hanem a másik,igaz T10 Td a tornyosból van, a másik ágon még t9-et sem vettem meg,pedig vagy 4 éve ki van fejlesztve.<#buck>#buck>
Német tankok olyan T8-T9-ig vannak kifejlesztve,de csak 1 van a garázsban.Na meg pár ajándék vagy prém.De kb sosem használom őket,szegények elég peches jószágok.A német Td-k jók egészen a t8-ig,de ott már nem nagyon szerettem őket,T9-et meg sem vettem.
Én a helyedben kezdtem volna orosz tankot is,szerintem azok mindig is erősebbek voltak mint a többiek.
Valóban nem feltétlenül az éles rendszernek megfelelően mennek ott a dolgok, de ha te kezdő játékos vagy, akkor mégis csak többet tapasztanál ott, mint a válaszok olvasgatása közben. Azt pontosan meg tudnád tapasztalni, hogy milyen egy nagyobb tankot vezetni, milyen vele a célzás és egyebek.
Nem tudom merre lenne érdemes elindulnom és fejlesztenem. Összegyűjtöttem némi kreditet az elmúlt néhány hónapban és mivel kezdő játékos vagyok nincsenek nagy tankjaim nem tudom melyik mennyire jó (teszt szerverre hiába mennék ott nem azt látom amit majd élesben tapasztalok). Nem tudom eldönteni milyen irányba fejlesszek, mert ugye véges az erőforrás T5-ig több ágon is könnyendénm eljut az ember még T6-ra is, de onnan már minden sokba kerül és ezzel együtt nagyon sok időbe ezért ionkább hallgatnék olyanokra akik már nagyobb tierekben mozognak egy ideje.
Szóval amit eddig kipróbáltam: a WK-val T5-ben egészen jól haladok, Type T34-el is kezdenek jó meccseim lenni, Type T58 is alakul, de eléggé problémás még (na itt nem tudom mennyire lehet jó az IS 2, mert aztán olyat nem is láttam vagy 1 hónapja csatában). Ami furcsa, hogy a legjobb csatáomat Hetzerrel futottam és DW2-vel is jól sikerültek a kezdeti agyamenés után, mert az asztán egy iszonyat szutyok tanknak tűnt (lehet tényleg az csak valahogy sikerült jól játszani vele). T67-et most nézegetem, de szerintem nem nekem való. Arty-k ugye istenkáromlásnak számítanak így azokat nem is írom 😄 Tudtok valami értelmes ágat ajánlani? Vagy m,aradjak ezeken jók lesznek azért?
Előre is köszi és bocs a noob kérdésért, de egy próbát megér mint kezdő tanácstalan vagyok.
"Minél kevesebb online játékos lesz, annál "rosszabb" minőségű csaták várhatóak majd (már ami az MM kezdeti munkáját illeti). Ezért szeretnénk ha minél többet játszanátok és meghívnátok még a barátaitokat is, hogy együtt segítsétek az MM munkáját 😊"
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.04.04. 00:34:08
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Szívesen feladnám a statpadder-wn8 farmer státuszát, ha javítanának rajta.
angelus1991ster.blogspot.hu
Kár, hogy nekem nincs Turánom. Jó lenne statpadder tanknak. <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az persze mellékes, hogy a Turán modellje jelenleg hibás.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.03. 21:47:49
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha egy Type ki megy nyíltabb terepre és nincs aki segítsen neki nem sok esélye van.
Mountain Pass-on az északi bázis melletti hegyre ha feltolnak vagy sikerül felugratni piszok jól lehet t49-el aprítani.
Szemben a hídon túl be látni a Td-k kedvenc helyére,iszonyú poén mikor Jpze100 vagy hasonló beáll oda nem tudja honnan lövik.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.03. 21:24:34
Nekem Cromwell 4k sebzéssel 3 killem volt már párszor... 😄
napi kontgenyó: ez ilyen sunyi és aljas büntetés, azért mert a Magyar Királyi Honvédség a II.világháborúban a tengelyhatalmisták oldalán harcolt a szovjetek ellen? Bűnös nemzet stb.Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.03. 21:18:00
Obj.260 missziókat kéne csinálnom. Csak visszatértem az artykhoz.
MT-15 és LT-15 meg-e van-e?
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.03. 21:08:40
easy volt

Lol. Még tőled se hall ekkora böszmeséget az ember minden nap.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Szóval ez sem tetszik, hogy support class lett belőlle?
Ez ilyen semmi sem jó csak vegyék ki, mert nem lehet ellene védekezni kategória.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.03. 18:08:35