418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    VÓTMÁ! :D és csak PS-re... -.-"
  • Plata
    Jön a WoT sztori mód.
    Link
  • Plata
    Elképzelem ahogy egy Type 5 nagyságú japán tehén az 500 milis troll ágyúval bokortól bokorig kúszik,majd megáll a bokor mögött ami a hasáig sem ér.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.17. 18:10:09
  • Plata
    Japán td-k olyanok lesznek minta heavyk?
    Barom nagyok?
  • ROMOTO
    Ja, olyat is hallottam hogy ha a kínai td-k bejönnek a publikumnak akkor meglépik a japán td ágat is :b
  • Rammsch31n
    ...valszeg nem lesz... a PC-n már ki van járva a wot... itt már csak a tehénfejés megy... :S
  • Plata
    Várd meg az új zixboxot,arra állítólag még szebb wot jön.
  • joe662
    Jo lenne,de szerintem nem lesz.Most vehetek a "fiamnak" karácsonyra ps4et
  • Rammsch31n
    ez kell PC-re is... akármi is legyen... !4!!4!!négy
  • joe662
    Wot sztori mód,ps4re
  • Plata
    Nem kicsit lesz OP.
    Vajon mennyit kérnek majd érte.Egy ideig csak artyval megyek majd csatába,mással nem merek.
  • Rammsch31n
    erre mérget vennék kb....
  • Plata
    Vicces lesz ha tényleg visszajön a WT E100 T8 prémként.
  • ROMOTO
    Nincs, csak annyi hogy a wg szabadulni akar tendenciózusan a "toxikus" járgányoktól...a kálvária a német vonalon waffentrógerrel kezdődött, de a nerfelt grille sem vált be, ezért tervben van hogy mégis hogy lecserélik valami másra ( jövő évben), azt most nemigen firtatnám hogy az új fos kb. waffentróger effekt csak ráadásul páncélozva van, meg azt sem hogy a waffenról azt hallottam hogy lehet mégis megkapja a többi szeró is valamilyen formában némi változtatással a lövegen (reward, stb.)
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.08.17. 13:44:48
  • Rammsch31n
    sztem a TD...arra mondogatják, hogy powercreep ismét... lel.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.08.17. 13:42:44
  • Plata
    Grille 15 vagy az arty?
    Kíváncsi vagyok mi lenne az új t10 td.
  • Plata
    Hát ma biztos nem sebeztem ki,megmondom miért,szeretném végre letudni a spotolós küldit,amiben nem szabad hogy észrevegyenek,így próbáltam 5 lightal is bokorban rohadni és csak spotolni,sajna nem sikerült.Akár mikor mentem be light tankkal mindig volt legalább 4-5 light.
    Másik te meg sosem fogod felfogni mert vagy kevés hozzá az agyad vagy nem akarod hogy én igen is szoktam light tankokkal pusztán baromkodni,van egy rahedli olyan light csatám ahol kb semmit sem csináltam csak ökörködtem,főleg még t7 m41-el régi t50 és t50-2 párossal,Mikor már T49 kezdett jól fordulni azzal is,néha kell pár olyan csata ahol kb nem csinálok semmit csak el ökörködöm.Még a régi jobb t50-2 és t50 szinte másról sem szólt csak az ökörködésről.Ha rossz a kedvem kell egy kis eszetlen száguldozás vagy egyéb ökörség,mondjuk t50-el azt élveztem ha az ellenséget a bázisán szekáltam.Nem izgatott ha kilőttek,csak kellett egy örült futam amivel kitomboltam magam,meg mivel nem nagyon szeretem az autós játékokat így a wot-al rallyztam.
    Egyébként E25-ök a csapattársamba mentek bele.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.17. 13:37:43
  • Rammsch31n
    a grillét is bent hagyhatnák úgy, mint a fochot meg az fv-t...kicsit nerfeljék vissza, azt hagyják bent :S
  • yossarianHUN
    Na, ez a Grillés hír még nem került ki az angol nyelvű oldalakra. Van valami info arról, hogy mi lesz az utódja?
  • diegho™
    Te mindig mindent átütsz, csak szar társakat kapsz és mégsem tudod kisebezni a saját hp-d átlagban. Valami komoly zavar van ott nálad, mert ha mindent átütsz és a társaid szarok, akkor annyit sebzel, amennyit nem sajnálsz. Bárcsak én kapnék mindig szar társakat és ütnék át mindent...
  • ROMOTO
    A kanonejagdpanzer új löveget kapott a superteszten, eléggé best buy ha behozzák, majdnem e25 camo, 268 pen, 1500 lövedék sebesség ami a grille-nek sincs talán (jut eszembe a grillet kivezetik a játékból, és nem lesz fos szerű ajándéktank belőle...) és 390 alfa jár mellé, szvsz ütős darab ha így marad.
  • Rammsch31n
    ja, nekem is tetszik.... mondjuk megvenni nem fogom, de jól megcsinálták a garázst... meg biztos jó OP is... bár reggel az STRV-ről pattantak szépen... :DDD
  • Plata
    Kis fostalicskával meg a 148 penes táras ágyúval is átütöttem,de m41 amx13-90 lttb bat 12t is átüti,szeretném megcsinálni spotolós afkolós küldit,de nem megy.
    M41-el szemből a tornya is megy.Szinte minden csatában van ilyen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.17. 11:31:20
  • Plata
    Habár esélyes,az agyatlan E25 platoon után már nem csodálkoznék semmit,e25-ök nem tudták belőni Vk100p-t erre le rammolták.
    Bár szerintem valami rejtett td event van,Udes engem is akart rammolni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.17. 11:16:00
  • Plata
    Nagyon papír.
    Na ne mond már hogy komolyan ver mindent,akkor én ma csupa degenerált ilyennel találkoztam?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.17. 11:12:43
  • diegho™
    Miért? Jelenleg a legjobb prémium medium tank, messze ver mindent.
  • Plata
    Jól néz ki de szerintem nem igazi.
  • diegho™
    Ez az S81-es egész jónak tűnik, de szerintem 11k sok egy medium tankért. Legénység nélkül 8-9k között megvettem volna, de inkább megvárom a Skorpion G-t, ha lesz újra.
  • Angelus1991ster
    Viszont jól megcsinálták. Erre az eventre megcsinált garázs, ami picit interaktív is. A metállal szétkent Centúrióra rákkattintva meghallgatható egy Sabaton-os szám.

Meg valahogy ezt a Szabbatos tankot jobban elfogadom, mint a varázsszóra felbukkanó kínai td-ket. Mivel ez egy valóban létező tankra szerkesztett egyedi skin, és egyedi legénység. Rudy-val, Fury-val egy csapatban van.
  • Plata
    Nem megy,át másoltam a mappába erre valami szétnyúlt ablak jön elő stat helyett.
  • Plata
    Rakd körbe vele a tankod.
    Napi első csata.
    Győzelem!
    Csata: Mountain Pass
    Járművek: O-Ni
    Szerzett tapasztalat: 2 233 (x3 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 21 607 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 425)
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Jagdtigert sebzem és kigyújtom,erre csapatárs megfordul és engem kezd el lövöldözni,első lövése sebez a második lepattan,nem vártam tovább szépen kitoltam jagdtiger elé.
  • Rammsch31n
    jó ég... ezeket a sabatonos matricákat nem fogom tudni hova rakni.... annyit adnak.... xD
  • Plata
    Nekem megvan aranyba öntve a vagyon gyűjtés szabályai.
    No persze STO-ban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.16. 21:30:53
  • LSSAHPAUL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Komolytalan felvetés, rengeteg olyan rész van ahol nácikkal harcolnak, azaz sose a német oldalt. (hologram, időutazás, szinte az összes star trek sorozatban van)

Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2017.08.16. 20:36:47
  • Angelus1991ster
    Amúgy az nem egy burkolt zsidózás a Star Trek-ben? Kampós orr helyett nagy lapátfülek stb.[spoiler]
    [/spoiler]
  • LSSAHPAUL
    Talán a Ferengikre lehet asszociálni ha valaki minden áron zsidózni akar star trekben :D
    A vagyon gyüjtés szabályai
  • Plata
    Föderációs és klingon alap,romulán is van a roma kieggel,ferengik a föderációhoz tartoznak,borg is van bár az lifetimer only.Kardassziai talán a köv Dominion kiegben jön,a zsidó meg nem Star trek frakció.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.16. 18:21:34
  • joe662
    Nehogy azt hidd,ez az 1 normális csatám volt ma.

A tegnapit már nem is mondom,de hetek óta sz@rul megy ám nekem is

Pedig nem olyan rég ment jobban is

• Gyuszopapa
    Jó neked.Volt délután 1 óra szabadidőm.Leduplázom az 6-os IKV-t.Ja csak azt hittem leduplázom.6 csata 6 bukó.Amúgy is rühellem szegényt nagyon de ami ma volt az már átmegy útálatba.Amőbák a csapatban,hogy a faszomba lehet valakinek ilyen 6 és 67 vn8-a.Ez már külön művészet lehet mert ha nem csinálok semmit akkor is többet hozok össze.
    Ez a szar meg 180 pennel pattog mindenről t-34-85,cromwell.
  • Angelus1991ster
    Egy Star Trek WoT-Wowp-Wows-os tech tree-s PvP+PvE-s megoldásban nem lenne rossz.
    Romulán, Föderációs, Klingon, Ferengi, Zsidó, Kardassziai és Borg tech tree-kel :)