World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem való, lehet be kéne rá ruházni...
ROMOTO
A lorr 40t elvileg sima prémként jön, nagyon jó löveg karakterisztikával 4lőszer/tár és menetdinamikával, ha nem piszkálnak bele kellemes táras prém med lesz.
joe662
Grand final-os tank lesz,ahogy az Amx1357,és az M41 GF Bulldog.A feka sorozat egy darabja<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

A crysler az nem reward tank lesz? A klánban azt csiripelték a verebek, és hát lassan esedékes a tavaszi tier 8-as kampány.
ROMOTO
Majd lesz angol is 1-2 nap múlva <#nyes>
Forrás? (remélem nem orosz)
Hát szerintem fontosabb, hogy gyorsabban tudj vele célozni, de kinek mi jön be. Gondoltam már rá, hogy a ventit lecserélem rammer-re, mert néha az is jól jönne rá. Viszont, ha felmegy tier 9-be, akkor úgy is el fogom adni, szóval most már így marad.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

ROMOTO
Kész csoda hogy nem gyártottak még eddig ilyen 3csillagos löveg skineket, biztos népszerű lenne <#hehe>
Egyébként grat hozzá <#eljen> látom a rammernek nem sok értelme van ezen a tankon.
Ha annyira szeretném azt a tankot, mint te, akkor feldíszíteném 3 csillaggal a lövegét... 😊

ROMOTO
Állítólag április végén jön a Lorr. 40t med tank (elég imba) és május végén a Crysler Gf amcsi nehéz (kalap fos)...
top motor nélkül elég gyenge a vacak gyorsulás miatt, de utána már álom eg gép. 😊
Nézd hiszed nem hiszed,nem izgat,nekem néha szükségem van rá hogy el baromkodjak egy csatában,és igen is szeretek kamikazet játszani T49-el.Megnézheted már hányat szereztem vele a fő accomon,az altokat nem mert azokat nem ismered.Szarok rá mennyi a statom,nem érdekel a stat,T49 egy dologra van,szórakozásra és az ökörködésre,a normális játék már rég nem érdekel,csak a szórakozás.lehet hogy nem tudod elképzelni hogy jót lehet vele baromkodni,de tévedsz,ha nem lennének light tankok amikkel el ökörködhetek kedvemre már rég meguntam volna.Ha ahhoz van kedvem akkor hegytetőn kempelek vele,de ha szép nagy nyitott pálya van mint Westfield akkor kitör belőlem az őrült és vígan el baromkodok padlógázzal repesztve.Oszt lehet hogy nem élek sokáig mert ha berobogok nagy rakás t9-10 közé az nem túl egészséges.

Hát hozzád képest valóban balfék vagyok vele, ezt nem szégyellem, de nem is volt kérdés. Viszont a szeretetemből nem is jut neki amíg ilyen cép német tankok rohangálnak a játékban. Pl Ru 😄
Ahham, 800 átlagsebzés telt abból a nagy szeretetből. Ennél még nekem is több van vele, aki bevallottan utálom. De tudom, erre jön a szuper érv, hogy csak azért, mert minden második csatában öngyi leszel vele, mert azt annyira élvezed. Kímélj meg.
Mert nem grindelni kell hanem szeretni,arról meg nem tehetek hogy te balfék vagy vele.<#gonosz1>

Minek?Mert én mindig valami magaslatról és messziről lövöldözöm,kivéve ha elkap a gépszíj és kell a kamikaze.<#hehe>

Az elmúlt két hét nálam a T49 grindeléséeől szólt, tudnád Hányszor jutott eszembe plata és a legendája hogy szemből átütötte a maust. 😄 most hogy ennyi egér van a csatákban volt párszor alkalmam szemből buzizni velük, de még 200-at se sikerült rájuk verni. Már ha eltaláltam egyet 😄 Az mondjuk igaz, hogy vannak vele vidám pillanatok, de ha plata legendáinak 10%-át produkálta volna a tank azalatt a kb. 150 csata alatt, hát bizony tarkón fostam volna magam a boldogságtól. Egynek jó volt, illetve majd 1-2 hónap múlva Tier 9-ben újra bevetem, de addig ponyvát a rally sniperre 😄
Egyáltalán minek álca skill a T49-re? Hisz tudjuk, hogy alapból 50 méterről lehet vele oneshotolni egy Maust anélkül, hogy felspottolódna 😄
Igen mert először a fontosabbakat maxoltam.

Meg neked a parancsnokon csak 16%-os az álca skill.

Jah mert használsz kólát.

Nekem ennyi:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ROMOTO
Én örülök hogy neked jól megy vele, valszeg nem vagyunk egy szinten, mert én eleve középszar szinten nyomom... :p
Svéd td-t úgy csaptam ki szemben a hegyről hogy nem is láttak meg.
T30 aki vele volt fent a hegyen akkor kezdett menekülni amikor neki is osztottam egy pofont.De ő sem látott meg.

DasIsFuck
Ha összevetem a kettőt akkor sokkal jobb az IP, még a új 88-as ágyúval felszerelt P2-től is.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ha behozzák őket a T10-es lightok nagyja mocskos OP lesz sztem...
T49-en most ennyi a camo.

ROMOTO
Az új lightok ilyen formában erősek, persze a gyíkok nem fognak epic köröket menni vele, de durva előnyben lesznek a látótáv-camo és menetdinamika miatt, a pályákon talán a városiakat kivéve lehetetlen helyekre lehet ezekkel pillanatok alatt odaérni és felkúszni, jobb pályaismerettel, akiknek van, simán megszivatják a többieket...
kigyi
Kösz srácok a válaszokat remélem sikerül hasznosítanom a tanácsaitokat aztán majd meglátjuk hogyan sikerül megvalósítani 😊
Külön köszönöm a privát üzenetben érkezett komolyabb hangvételű segítségeket is.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

ROMOTO
A legénység skill átalakítás idén tuti nem lesz, állítólag amíg a meglévő elbaszásokat nem orvosolják (MM, tankok balanszolása, arty mizéria, mapok újrafésülése) addig nem nyúlnak hozzá, gyakorlatilag a nyakukba szakadna egy ujabb problémacsomag, amivel ellehetetlenülne a javítás,jah meg nincs humán erőforrásuk rá...
Na akkor a light tankok erősek vagy sem.

Én azon röhögtem, hogy mikor a fórumon tovább forszírozta ezt a kérdést a csávó, a dev. nem válaszolt rá... xDD beszari moneygrabber bagázs...

nekem bizony ott fog virítani 120k exp a Bulldogon, mert biztos, hogy nem fogok ennyi xp-nek megfelelő aranyat venni, hogy átváltsam...
Ha ezt tudom mondjuk, inkább bekapcsolom a legénység képzést, de mind1. 😄DD Sztem a WG igen csak szar irányba halad ezzel a stun meg light dologgal, de ez legyen az ő bajuk...
Egyszer olvasnám már egy ilyen Q&A-ban, hogy új fogyóeszközök (plusz lőszer, lassúaknak (bealvós Tog II ...) nagyobb végsebességet adó cucc stb.), új skill-ek jönnek.

Remélem ez a patch még várat magára, mert még a T54E1-et ki kell grindelnem, különben a jövőbeni T8-as Bulldogon ott fog virítani 100 ezer xp.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.04. 16:00:01

angelus1991ster.blogspot.hu

ROMOTO
Jah, nem akarják hogy a 9 esekt skippeljék és ne kerüljenek csatába, meg így szépen mindenki beváltja a felhalmozott xp-t ami + bevétel a wg nek...
"Q: If players’ opinion does indeed have a key influence on game development, can you please show me where you asked for players’ opinion re: XP on LT8/9?

A: There is no such thing as too much freebies. No survey was needed in this case

Q: Wait a second, where do you see freebies here? The XP on LT-8s was accumulated fairly, in full compliance with your game rules, in tier 9-10-11 battles. Why all of a sudden after the new patch these XP points will be treated as if they had been accumulated in tier 8-9-10 battles? What is the reason for this devaluation of XP?

A: These XP points were accumulated in current realities. The realities will change, so will the tanks.

Q: This does not make sense, can you explain this to me, like I am a third-grader? Besides, this XP had been accumulated in tanks that were, according to your own words, too weak for tier 9 battles? People were playing these unbuffable tanks and now you call them moochers? . Are you that full of yourselves there?

A: Let me explain: the new LT-10 should be earned in the new realities, where there is new MM and the LT tech trees are updated and where the LTs are no longer support tanks, but full-fledged combat units."

Hehe, na ezért fog szopni az (mint én), aki elkezdte gyűjteni az exp-et már most a 8-ason... azért nem teszik át a 9-esre, mert szerintük így nem fair, hogy nem abban az új MM által kreált környezetben kezdtünk el grindelni... gebedjenek meg... :"D
ROMOTO
Nekem a rammer és vert stab alap, meg venti jobb híjján, mondjuk az orosz, amcsi top tierem van, német e100 és vk ra is ezt raknám, mausra és japánra spalliner-t, vert stab szerintem a rammer után a legfontosabb, a front csata is arról szól hogy pl. el kell találni a kupolát, stb. és elég ritka amikor facehug van amikor mindegy mennyi idő alatt szűkül, szerintem.
Venti helyett lel, nekem nem annyira egyértelmű. Inkább az volt az egyértelmű idáig az ilyen szupernehéz tankoknál, hogy rammar+spallliner. Harmadik meg kb majdnem hogy mind1. Szerszámos láda is lehet, venti, vagy max célzásszűkítő. Stab vagy optika szerintem a legnagyobb pazarlás az ilyen tankokra. Fronton harcol vele az ember nem menetközbe lövöldözve.
ROMOTO
Gyakorlatilag az Indien ág kuka, hiszen a felette lévő top mednél minden szembontból jobb az orosz megfelelője, tehát mondhatnám ilyen erővel én is hogy semmi értelme az Indien-nak, ellenben a Panther2 felett az E50 ért megéri azt az ágat húzni.
A panther csak nemrég kapta meg azt a löveget, sajnos én nélküle húztam...
ROMOTO
Venti helyett, igen.
"A japán nehezekbe meg a mausba elég jól adja a repesz páncél, peccs után tuti hogy érdemes belerakni, teszten kipróbáltam és ezzel volt hogy 0 sebzéssel landolt rajtam a tier 10 arty..."

A venti helyett? Ha lesz akcióban, akkor talán kipróbálom a VK 100.01-en.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

DasIsFuck
Én amikor még A Párduc 2-t nyúztam híre-hamva sem volt az indiánnak😄

Mi a baj a Párduccal.
-Lomha,lassú és nagy
-Nincs használható ágyúsüllyedése
-Páncél túl gyenge

Semmi értelme pl a Párduc 2-nek, mert amit azzal csinálsz azt egy Cent,Sta vagy Amcsi med sokkal jobban tudja, német ágon belül meg az IP még többet is tud tőle.

...
Ok szóval most látom, hogy az 88 L/100-as elérhető rajta.
Az tényleg jobb ágyú, mint az Ip-n lévő 9cm-es.

T54-ben szinte mindig sérül tőle modul.
De nagyon jó móka.

ROMOTO
Én párhuzamosan egy időben húztam a Indien-t és a Panther2-őt, az Indien hajlamos volt pattogni lehetetlen karton célpontokról és minden ami ránézet belőtte, a Panther kevesebbszer pattogott és az a minimális páncél azért megfogta a kisebb szarok lövedékeit ami pont annyira volt elég hogy az egyiket utáltam és alig vártam hogy elpasszoljam, míg a másikkal nem éreztem ezt.
DasIsFuck
Én 1-1.5 év kihagyás után újra elkezdtem játszani, pedig már nagyjából azon voltam, hogy eladjam végleg az accot.

A kismillió új tankon kívül a leginkább az ágyúk okoznak fejtörést, mert azok kétszer randomabbak lettek.

És most jutottam oda, hogy megvegyem az indián Panzert és messze a legjobb med az E-50-ek után amivel lehet játszani a német oldalon.

ROMOTO
is4 motorja végig bírja modulsérülés nélkül a Removed Speed Governor-t, nem vágom de gondolom amik nem modulérzékenyek és nagy hp-jű modulokkal rendelkeznek jobban bírják.
Westfield nekem szerencsét hoz,múltkor is ott lőttem ki egy T49-et marha messziről,most is,első csata szerencsére win lett, wz-132 robogott a bázisra az artyk felé,messze voltam de gondoltam elébe lövök hátha eltalálom.És marha nagy mázlimra telibe kúrta oldalról.

A skill is rajta van 😊 Amúgy annyira nem lassítja a tankot, mert 500 kiló, 60 tonnánál már nem oszt nem szoroz.
T54-re is nagyon jó a rammoló skill,plusz hozzá végsebességhatároló kikapcsoló vagy mi a jó isten a neve annak a szarnak.<#wilting>
Brutálisat tud rammolni a T54 ha max sebesség fölé gyorsul.Igaz attól a kütyütől a max sebessége megnő de 1 random modulja megsérül.
De micsoda baró élmény mikor francia tankba belepuszil akkorát hogy a fél hp-ja elszáll.<#fogmosas>
Bár nem teljesen értem de még azzal az idióta T49-el is öltem már rammolva heavy tankot is.Bár amikor t62-t öltem vele rammolva ott azért a parókám is az égnek állt meglepetéstől.<#banplz>
Nekem a kamikaze a kedvenc medálom,néha napján emiatt átmegyek T49-el vadul vágtató vidéki vidiótába.<#idiota>
De szerintem jó hecc T49-el rammolni a népet.Fel téve ha olyan a térkép hogy lehet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.04. 13:11:20

HTS s3rg1nh00
jogos,mondjuk mire a célzás+töltésgyorsítót megveszem nem annyira marad rá 750k kredit 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ROMOTO
Arra én a rammoló skillt fejleszteném, talán az egyetlen tank amire megéri, repeszpáncéllal lomhább, pedig amúgy sem valami agilis.