World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehh, faszom. Krémezzük be, oszt jóvan. 😊

Szerintem biztosan, ha külön partíción vannak a programok az oprendszerhez képest akkor meg miért ne.

Egyáltalán win7 tud olyan reinstallt, hogy megmaradnak a progik, vagy csak fullt? Nem emlékszem.

log file-t megnéztem, 78 fok a legmagasabb érték
Igen, de haeltávolítasz minden drivert, és felrakod hozzájuk a legújabbakat, végzel 20 perc alatt. Ha megoldódik a gond fasza, ha nem, akkor még mindig bele lehet vágni egy reinstallba.

az is igaz, csak szerintem egyszerûbb egy teljesen tiszta rendszerrel próbálgatni a dolgokat, mert kitudja fél évvel vagy egy évvel ezelõtt miket telepített fel drivereket meg stb.

Hagyd a francba, inkább drivereket távolíts el és telepíts újra.

szóval a pc takarítás nem megoldás ugye? akkor win reinstall, lehetõleg 64bites, ugye?
Lehet, hogy csak corrupted. Lehet hamarabb végez, ha elõször csak újrarakja az összes drivert.

sajna akkor még nem volt a log fil bepipálva, de most már igen, mindjárt megnézem, hogy mennyi lesz a következõ esetnél
én a következõt javaslom:

win reinstall, videókártya mellé kapott telepítõ cdrõl a driver feltelepít. játszol nem-e kékhalálozik. ha nem akkor ez egy jó kiindulópont, mert feltelepíted a legfrisebb drivert és ha azzal kékhalálozik, akkor visszateszed a gyárilag mellé kapott drivert. illetve még írják, hogy alaplapi driver hiba is lehet, ehhez is célszerû telepítéskor feltenni mindenféle drivert, hangkariért, chipkészlet driver meg nemtudom mi szokott még lenni.

de igen

Source of the problem
The good news is that there’s one general point of failure that causes this problem – that is a driver(s) problem. I deliberately wrote driver(s) and not just ‘driver’. Indeed the first and most obvious possible point of failure is your NvidiaŸ display driver; however it might be another problematic driver such as a motherboard driver that might be causing all that trouble.

From some reason your NvidiaŸ display driver and/or one of your other system/motherboard drivers are either obsolete or corrupted.

Az az nv****.sys file, ami a képernyõn van nem az nvdia driverhez tartozik?
videókártya gondok vannak

Logoltad a hõmérsékletet? Mennyi volt a végén?
CPU, GPU, külön külön.

Gottfried
A fenéket,nem érdekel a képlet. 😊
Most egy kicsit hülyének érzem magam(lehet hogy nem is ok nélkül).Egyszerûen csak nem tudtam hogy miért van két szám.Sejtettem hogy a gyõzelmi esélyeket jelenti,bár néhány meccs után ez is elég érdekes mert az elõbb 25% eséllyel simán nyertünk úgy hogy 10 tankunk maradt a végén.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ja és 5500 sebzést osztottam ki...

Szerintetek nem baromi kevés 1272 xp prémiummal IS-4-gyel egy olyan gyõztes körért, ahol 17 találatom volt, 3 killem és 7 sebzésem?

második csata alatt megvolt a kékhalál, bocsi a képminõségért, de azért olvasható és látszik a lényeg😊
http://www.kephost.com/view3.php?filename=koe4z812ebh54vok5ej5.jpg
Tényleg vége az ötszörös szorzónak. Viszont jön a hétvége.

Talán értelmesebbek lesznek végre a népek jövõ héten.

Na végre egy normális party.

Gyõzelem
Prokhorovka 2012. május 11. 15:59:46
IS Szerzett tapasztalat: 5 174 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit 77 970
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top Gun
Igen, már jó ideje így gondolom én is. Viszont általában lusta vagyok korán kelni egy játék miatt sajna 😊

Az ötszörös szorzó miatt most elõször játszottam 7 elõtt a játékkal. Kb. olyan 10 csatát mentem, mindig top tank voltam, bármelyik tankomat is választottam. Tier 5-tõl 9-ig. És ha jól emlékszem max. 1 vagy 2 vereségem volt.
Mindig is mondtam, hogy reggel a legjobb játszani, úgy látszik nem csak a gyõzelmi arány tekintetében, de MM szempontból is jobb a kevesebb játékos.

Ez így nem tûnik vészesnek.

Úgy lenne célszerû csinálnod, hogy sensors fülre katt ott írja az aktuális hõmérsékletet + van alul olyan, hogy "log to file". Azt bekapcsolod, kiválasztod hova mentse az adatokat, elkezdesz játszani, és mikor kékhalált kapsz akkor az úgyis befejezi a logolást és ha újraindultál akkor meg látni fogod a kékhalál elõtti utolsó mérés eredményét, hogy mennyi fok volt a vidikarid.

közepes graf beállításon, játék fut és most így 65 fok, játszok még 1-2 kört hogy mennyivel megy feljebb
Fent van egy fül, hogy sensors ott írja a hõmérsékletet.

Én korábban írtam, hogy M103-al 38%-os a nyerési arányom. Hihetetlen rossz, semmilyen más tankkal nem ilyen alacsony. És ami érdekes, szeretek vele játszani, az eff-em is az átlagom felett van vele. Szóval nem tudok már okosat kitalálni rá, ez van, belenyugodtam.

feltelepítettem a gpu-z progit, mit kell néznem itt?😄 csomó minden van
+ az sem utolsó, hogy milyen állapotban vannak a ventilátorok, mert lehet egy kettõ már nagyon oda van a por miatt.

Az 50fok az meg változó. Induláskor és nyugalmi helyzetben(netezés stb) az egészséges az tényleg 50fok vagy alatta mindenképp. Viszont ha igénybe van véve akkor az hûtés, gyártó, meg minõség függõ. De egy olyan 70-75fok terhelve még okés.

hazaértem, mindjárt próbálom mérni a hõm-t és elõvarázsolni a kék halált😊
Akkor "reménykedhetsz", a hiba a gépedben van - legfeljebb hálózati gebasz okozhat még ilyet (de nem ilyen gyakran, ha csak nem rossz környéken laktok és 2-3 fogyasztó van egy ágról ellátva és éppen most vettek pl. ipari áramról is üzemeltethetõ mókusvakítót a kölöknek).

Ebbõl még lehet "csak" vinyó- és memória-bizonytalankodás (, majd halál), de részemrõl továbbra is a tápegység közeli elhalálozására tippelnék (saját tapasztalat, miután mindenbõl újat vettem bele, más lehetõség nem maradt... - de akkor még "kezdõ" voltam a témában... 😄 ).

Ha szerencsés vagy, akkor csak szoftveres összeomlásról - hardverhiba miatti...?! - , összeakadásról van szó. De ekkor jó volna tudni, hogy a hiba jelentkezése elõtt, majd utána mit telepítettél, szedtél le, ami esetleg bekavarhat: pl. codec-pack-k, frissítések/"javítások" telepítése... - ez hosszú és szép történet, legrövidebben egy win reinstall-al oldható meg.

Részemrõl:
- hõmérsékletek/pormennyiség ellenõrzése (50 foknál ne legyen magasabb, pláne indulásnál)
- win reinstall elõtt táp-csere, ha van (szomszéd, barát)
- alkatrészek átmozgatása; haveréval való kicserélése -> aminél ekkor megszûnik a hiba, azzal lesz a gond

Jó "mulatást" és sikeres "hibaûzést"!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

én megelégeltem a kifújogatást, mikor nem voltam itthon egy napig kiszedtem zuhannyal átverettem és estére megszáradt
Ja hogy péntek délután van... én meg csodálkozok, hogy miféle szerzetekkel találkozok, meg honnan (és legfõképp MINEK) kúsztak ezek elõ...

De ez sok mindent megmagyaráz

Amíg pörög az a számláló százig, szépen elmenti a képernyõn láttot adatokat a gépedre.
A lefényképezésre jobb megoldás, ha rákeresel egy olyan programra ami olvassa ezeket a hiba reportokat (dump-file ha minden igaz), így gyorsan kiderülhet, hogy pontosan mi okozta a fagyást nálad.
Na majd sütünk együtt valamit a végén, és csinálunk mellé a csodareszelõvel salátát, amit egy olyan mûanyag dobozba rakunk amiben 200 év múlva is üde és friss marad a zöldség 😄

oké, sietek ahogy tudok, max fél óra és otthon vagyok😊
nem kér újraindítást, saját maga megteszi, a kék képernyõ sok szöveggel alul valami memoris szöveg mellett számol 5-ösével 100-ig és akkor hirtelen újraindul, nincs beleszólásom😊
Én leszek 7ig kb.

Akkor vmely alkatrésznél kontakt-hiba van; esetleg a feszültség-ingadozás(táp), vagy a hõmérsékletek miatt -> meglehet, hogy egy alkatrész ki-berakással megszûnik a hiba. Ha komolyabb (pl. haldokló kondi), ott vmit cserélned kell majd.

"Sima" kékhalál (fõkapcsolós), vagy elmenti az adatokat, mielõtt újraindítást kér?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nem a tankra kell kenni? 😄DDD
a wikin olvasgatok a az orosz 122es tarackról és írják a lõszertípusoknál hogy "srapnel" ill. "vegyi" és "propoganda" lövedéket is kilõtt..na ezek milyenek voltak?
áááh nem várok holnapig, hazamegyek most és lefényképezem, meg szét is szedem a pc-t és hõmérõzök is, próbálok sietni, lesztek itt fórumon?
Amúgy ja. Egy jó takarítást semmi sem helyettesíthet. Csak mindi a saját példámból indulok ki és ott nem volt por. 😊

A csata neve: DAS BOOST 😊

és a lényeg lemaradt, hogy minden grafikus beállítás típusnál ugyan olyan gyakorisággal csinálja
Tono34
Ha túlmelegedés van elõször próbáljátok megnézni, hogy a proci v vga bordák nincsenek-e tele, használhat ha ki van tisztítva. Kompresszoros kifújásnál érdemes megfogni a ventilátort nehogy elpörögjön.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pepi Rössler és Horst Fuchs csatáját láthattuk. 😄😄

mindegy milyen grafikai beállítást használok, amúgy akadás nélkül megy vele a gép, alacsony graf beállítás esetében 45-55 fps, közepesnél 35-45 fps, a ping az pedig állandó 20-30 körül mozog (de gondolom ez a nettõl függ)
Én valószínûleg fent leszek úgyhogy helpdesk egy része már itt lesz.