World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont az ellentétét mondtad annak amit én.

De kiderült mindkettõnkek igaza van 😊

2004-ig volt Aida32
Aztán 2004-2011 közt Everest néven futott
2011 óta viszont Aida64

legalábbis itt 😊

Mivel ua az a fejlesztõje, ezért mutat a link uo. Most Aida a program neve (~fél éve?), régebben volt Everest -> a kettõ ua, csak az Aida újabb.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Szombaton az erõsen a hajnal kategória. 😊

amúgy ezeket a fejleményeket és a képet is holnap reggel vagy délelõtt, kinek mi számít annak😊 9-10 óra között fogom itt ismertetni, ha lehet, akkor majd nézzetek fel ide😊
Gyorsabb voltam, kedves nézõink. 😊

Imádok másokat szívatni, fõleg ezzel...! 😉)

Ha minimumra veszel minden grafikai beállítást, akkor is kilépked? Ha igen, akkor generál (takarítás - ha ez után is meleg a gép (és újonnan nem volt az), akkor kell újrakenni - , win reborn, hálózat és a táp kimérése), majd a lehetõ leghamarabb gépcsere; ha nem, akkor "csak" a gépcsere javallott!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Azt hiszem úgy volt, hogy régen (évekkel ezelõtt) volt Aida a neve, aztán átkeresztelõdött Everestre.

De majd Horst a TV Shoptól kijavít ha tévedek 😊

Nincs már everest. Az is az aida honlapjára mutat.

Ez így oké lesz😊 várom a fejleményeket.

Rosszul írtam *Everest a progi neve, de manapság Aida-nak is láttam írva.

oks, holnap akkor hõmérsékletet mérek, takarítom a pc-t, aztán megint hõmérséklet, aztán win7 64bit
A képletet szeretnéd megérteni?

Vagy csak szimplán rosszul címezi a RAM-ot... Akkor tipikus a kék halál. De majd a fotóból kiderül.
Gottfried
Igen,erre voltam kíváncsi. .)
Köszi !!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Proci okés, videókártya okés (én is nyomtam kb ilyennel, most a havernál ketyeg és semmi gondja nincs).

A ram tényleg kevéske, én vennék mellé még minimum 2GBt, az sokat számít. Még akkor is ha 32 bites windowson maradsz (igaz akkor csak 3.5GB-d lesz, nem 4, de az is majdnem a duplája a mostaninak).

Gottfried
Igen,ezt a linket tegnap is megkaptam,azzal a hozzáfûzött mondattal hogyha valamit megértek belõle akkor azt itt osszam meg a többiekkel.Nos a szegényes angol tudásomnak köszönhetõen ez nem sikerült 100%-osan. 😊
Ezért kérdeztem megint.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Igaz! Csak meddig tart a lelkesedés? De ennek igazán örülök, hogy egy jó magyar közösség tartja életben a játékkedvet.

Azért nem kell olyan komolyan venni. A vidikarid pl sztem nem minimum ehhez a játékhoz. De tény, hogy nem mai géped van.

Ahogy írták elõttem is: minden olyan eszközre kenhetõ, ahol hütõborda és/vagy ventillátor van az integrált áramkörön (chipen).

CPU és GPU, és bizonyos esetekben ramok is.

De ha nem csináltál ilyesmit, ne ezzel kezdd, elõször tényleg gyõzõdj meg róla hogy valóban a túlmelegedés okozza a problémát.

Ha meg csinálod, nagyon kevés kell, egy procira a boltban azt mondták nagyjából fél borsószemnyi. Ugyanis ha sokat raksz rá, amellett hogy kifolyik minden irányba amikor ráfeszíted a hûtõt, még káros is a hõvezetésre (mivel ennek a célja elvben a két fémfelület (proci/hûtõ) apróbb egyenetlenségeinek a kitöltése).

Még mielõtt összekennéd magad és a gépet.. Elõször mérd le milyen meleg a gpu meg a cpu. Aztán másold be ide és eldöntjük kell-e kenõcsöznöd. Erre van a gpu-z progi (only gpu) vagy az evereset (cpu-t is mér) is tud asszem hõmérsékletet is mérni. Elõbbi freeware, utóbbiból virágbolti verzió a teljes.

ez most komoly?😄 pc üzleted van, vagy miért mondod ezt? tényleg szar a gépem a wot-hoz, vagy csak szivatsz?😄DD
oké srácok, akkor elsõ körben holnap takarítom a pc-t, aztá a win7 64 bites verziót felnyomom, meglátjuk mit hoz a konyhára😊 ha nem, akkor teleshop-os barátunk ajánlatát próbálom érvényesíteni a valóságban 😊 köszi mindenkinek
A proci hhmm, a memória kevés és lassúcska (fõként, ha még más is fut a háttérben), a vidkari a minimum környékén (jobb Llano APU is lehagyja), a vinyón 2-4 GB szabad hely minimum legyen -> gépcsere javallott, sorry.

Mondjuk nem jól applikálva több kárt okoz vele az ember mint amennyi hasznot.

hehe, most a barátnõm jót nevetett ezen😊 de amúgy graf kártyára, vagy ram?
Általában a gpu magra vagy a cpu magra, amelyik túlmelegedés gondot okozza.

kenyérre =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Jogos! <#puszi>

Ha szex közben nagyon intenzíven tolod a csajt, akkor a f***adra kell kenni hogy ne gyulladjon ki 😊

Ismered a viccet Ede bácsiról, a trükkös visszaszólások nagymesterérõl?
Na annak az utolsó sorát, szeretettel. <#mf1>

Pedig userek eddig is meg tudták csinálni úgy, hogy érdekes legyen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ezeket a hûtõkrémeket mire kell kenni?😄
Órajelekhez felesleges nyúlnod ha a gyárin vannak.

ezt nem értettem soha ha valami op volt miért kell feljebb rakni pár tierrel olyan tankok ellen engedni be csak akikkel sosem találkozott, a valóságban az volt akkor a "játékélmény miatt" elbasszuk és az orosz kv-t amit kiröhögtek a harcmezõn meg rettegetté tesszük... bekaphatják ha német lennék nem is játszanék ezzel a játékkal az biztos 😄
Vicces, valahol olvastam róla hogy igen és készpénznek vettem. Akkor hót feleslegesen vigyáztam olyan nagyon? Lekenhettem volna az egész alaplapot? 😄

Tudom mesélted még régebben, hogy hogyan jártál😄, de jól csinálod a reklámot a cégnek😉.

Hát tényleg teleshoppos szinten ért hozzá 😄

Bocsi, egyszer visszaüthetsz 😄

6 hónappal a laptop megvétele után a gyári krém lemálott és állandóan túlmelegedett a cucc. Na akkor kellett belevetnem magam a szakirodalomba, hogy mi a francotis kéne csinálni, mert egy nyamvadt játékot nem tudtam elindítani 10 percnél huzamosabb idõre. Hát így. Persze lehet, hogy házalnom kéne ezzel a kurva krémmel gamer fórumokon és még pénzt is keresheték vele. 😊

Mert a silver se vezeti az áramot 😊

Not Electrically Conductive:
Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity.

Óriási téveszme hogy a hõpaszta vezetheti az áramot, mert nem. Valószinûleg a reklámból következik, mert itt is úgy irja hogy "made With 99.9% Pure Silver", amibõl földi halandó azt hszi hogy ez 100% ezüst.

Pedig nem, csak egy nagy elektromosan szigetelõ paszta, amiben vannak kicsi ezüstrészekcskék, de nincsenek olyan sûrûn hogy vezessék az áramot 😄

Irja is hogy a paszta tömegének 88%-a pusztán hõvezetõ töltelékanyag (Arctic Silver 5 contains over 88% thermally conductive filler by weight.)

órajelet hol lehet levenni, vagy mi az egyáltalán?😊
Tápegység haldoklása is okozhat gépmegállást-újraindulást - feszültségingadozás is - , a túlmelegedett, azaz koszos, régen pasztázott alkatrészek mellett.
A 64 bites winfosban már engedtek egy kicsit a memóriamennyiség korlátozásából (32 bit: 4 GB mindenestül a plafon), és ha ezt kihasználod (+4-8 GB RAM), akkor gyorsulhat a géped is.

ezt próbáltam már, de nekem ugyan olyan gyakorisággal csinálja
Elégnek kell lennie mindennek😊. Nem rossz gép ez.

Ezzel a hûtõpasztával már felléphetnél a teleshopba😄, igen értesz hozzá😄.

nem lehet, hogy kevés a ram a gépemben, vagy valami nem elég jó neki?

PC adataim: (fejbõl írom, de nagyjából pontos)
amd athlon x64 dual core proci 3800+
graf kártya gforce nvidia 8600 GT 512 mb
2 GB DDR2-es ram 667mhz
160 GB vinyó
többi talán nem olyan lényeges
Szerintem a történelmi csatákat el lehet felejteni. Ezt mondom úgy, hogy amióta a wot létezik csak ezt várom. Bevezetésével adnának maguknak egy jó nagy pofont!
Emlékeztek még arra mikor Nazzarow kihúzta a fejlesztési fából azokat a harckocsikat amit a háború végéig NEM sorozatban gyártottak?
Mi lett az eredmény?
Na most ezt átültetni egy virtuális valóságba. Ja, hogy OP lett az egész német ág!
Na ezt soha nem fogják megengedni!

Hûtõ Krémet rá.

Silver

Vagy ha rettegsz, hogy mellékened:

Ceramic
Ez utóbbi nem vezeti az áramot.

Ha más játéknál is csinálja akkor már nagyobb a baj, de inkább elõször akkor tisztítsad ki a gépet meg rakd újra a rendszert..

Szerintem nem arra kíváncsi hogy eszercészergyökkettõiksznégyzet.

Az a lényeg hogy van 2 fajta különbözõ algoritmus is amivel kiszámolja a gyõzelmi esélyedet, ezek különbözõ , de általában egybevágó eredményt adnak, ezeket kapod meg m és k értékként.
Egyszerûen: A gyõzelmi esélyed, 2 különbözõ módon kiszámolva. Nézd az átlagát, és kb az.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Esetleg egy hõmérséklet figyelés sem árthat.