World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismerem a virtualdubot, csak settingjeitõl hullik ki a hajam. Abban van tapasztalatod?

Mert már 100 felett van 😄

A legegyszerûbb a VirtualDub-al konvertálni.
Maga a program ingyenes tudsz vele vágni összefûzni meg még 1000 ficsõrt csak kell hozzá egy jó codec a tömörítéshez.

Abban biztos vagyok, hogy hosszú távon csökkenni fog, na de egy olyan körtõl is, ami elviekben eddig a legjobb volt? 😊

M103-mal már 100 fölötti meccsem van, mégsem akar olyan nagyon leesni az effje 😄

A helyedben várnék,most csak Kv-5 van 10e alatt,kövi patchen jön a JT 8,8,és a Is-6 ugyan ebben az árfekvésben,teszten próbáld ki melyik a szimpatikusabb.

köszi
Ctrl-t lenyomva tartod és klikk a térkép megfelelõ pontjára.

milyen gyorsbillentyûvel figyelmeztetek szektorra?
kezdem unni a sok idiótát
Csak neeemm revolver táras artyra fáj a fogad???<#idiota>
(ha igen már hívom is az ördögûzõket😄!)

10,000 arany alatt van használható prémium tank?
A hardcore wotosoktól kérdezném:
Ha jön a francia arty ág, akkor az így fog kinézni?:
http://wiki.worldoftanks.eu/File:French_Tank_Tree_Full.jpg
Szóval érdemes kihúzni az AMX12t, és abból majd át lehet nyergelni az 5ös artyra? Vagy nem így fog kinézni az ág, ha behozzák?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

A churchillre könnyû a válasz: kevés meccsed van vele.

A képlet kis számú meccs esetén fals eredményt ad, ha megnézed mondjuk dossierban a profilod, az olyan tankok amikkel keveset mentél, nagy effûek.

Tehát a churchillen még egyenlõre most áll be a statod, és mivel jelenleg túl magas, csökkenni fog.

Akárcsak a winrate esetén, itt is 100-as nagyságrend után érdemes foglalkozni a statisztikai értékekkel.

az e100-ra milyen kiegészítõt vegyek?
Ez a dragon pálya de istentelenül szar. Provance ehhez képest nagyon is jó. De ez? Ezt a nyomorék szart.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

kisTekila
xfire?
nem próbáltam, de képet is szebbet csinál

xfire: kistekila

Nem kívántam kiforgatni a szavaid, elnézést ha így jött le.

1 egész ponttal rohad nehéz feltolni ezeket az értékeket. Hidd el az nem úgy mûködik hogy 5 meccsen beállsz acappelõ körbe azt kész.

Ezt a 3-at feltolni sztem rengeteg munka, nem 2 perc.

"Ha jól tudom akkor amennyiben csatában bármennyit is foglaltál az bele számít, 1 mp 1 pont. "

Ehhez képest túl kevés az 1216 pontom a T50-2-ben. Eleve van 6 invaderem vele, az ugye minimum 480 pont lenne...

Na majd megpróbálom kisasolni egy meccsen, hogy mennyivel változik...

Hát ha én feltolom a spot, def, cap értékeket 1 egész ponttal akkor 500-at ugrik az eff.

Na most ha ebbõl a tupírozottból az avg damage értéket leveszem 1000-el (1300-ról), és a avg kill értéket 1 egésszel (1,4-rõl) akkor még mindig a jó játékos kategóriában lennék, ami tuti nem lenne igaz.

wot nick: PsychoTrooper

Nem értem, miért szeretnéd kiforgatni, amit írtam...

A foglalásom 2,74 csatánként, a védésem pedig 0,95.
És nem egy csatát sikerült már megnyerni akár megszállóként, akár másokkal közösen foglalva. Nem azt mondtam, hogy a foglalás rossz, hanem az dühít, mikor akik nem csináltk semmit egész csata alatt, kiszúrnak olyanokkal, akik megnyerték helyettük a meccset.

A védésre pedig egyetlen negatív megjegyzést sem tettem.

Ilyen részletekkel nem vagyok tisztában...

De az pl szerintem sokat mondó, hogy ma összesen 1 kört mentem Churchillel.
2500 xp-t kaptam érte, kiosztottam 2300 sebzést a topgunhoz és mégis 20-szal kevesebb volt az effem Churchillel, mint a csata elõtt, mert nem volt benne se spotolásom, se foglalásom.

Pedig ezt a csatát konkrétan ÉN nyertem meg, nem a csapat, de mégis csökkent tõle az effem.

Nemtom, megnéztem ha feltolom az unikum szintjére, de ez mindössze 150 pont.
Nekem úgy tûnik nem ebbõl van a nagy zsé, ráadásul sztem a védekezésért és a foglalásért ugyanúgy meg kell küzdeni.

Mint az ábra is mutatja, az unikumoknak természetesen nagyok ezek az értékek is 😄

Más: elkezdtem átkonvertálni a FAQban található 7.1-es replayokat avi videóvá (fraps) hogy verziófüggetlenül megmaradjon a jövõ nemzedékei számára mondjuk a youtubeon.

Az elsõ 5 perces felvétel eredménye egy 13 gigás avi lett 😊

Tud vki vmi tutorialt hogy hogyan lehetne egészséges méretû feltölthetõ fájlt csinálni?
Páran tudom rendszeresen töltenek fel youtubera, szivesen vennék vmi rövide guideot (különös tekintettel az áttömörytésnél a codec beállításokra.

nekem gyanús volt mindig is 😄

Ha jól tudom akkor amennyiben csatában bármennyit is foglaltál az bele számít, 1 mp 1 pont. Tehát ha minden csatában csak csak pár másodpercig vagy a körben, hosszú távon az is sokat számíthat.

pl a végén nem mész vadászni, hanem húzod egy kicsit.
Ha gondolod írj át 1-2 adatot, és meglátod mi mennyit számít. calc eff

Valahogy marhára nem úgy tûnt amikor elõször hozzászóltál a témához 😊

De örülök ha formálódik a vélemény 😄

Fõleg azért érdekel, mert nekem mind a cap mind a def 1.4, tehát "köztudottan" már a féreg kategória felé tartok, holott nem szokásom lehúzni gyõztes meccsen a zászlót ráadásul bázison sem kempelek soha.

Igaz, most megnéztem, szakesz már féreg a maga 2-es defense és 1.87-es capture értékével 😊

Az elõzõ verzió izgalmasabb volt <#nevetes1>

Egyébként igen, így vélekedek én is.

"Mióta köztudott, hogy mennyire növeli az effet"

A képletet ismerem, de bevallom, számomra nem teljesen világos hogy ez mennyire játszik be, illetve hogy 1 capture point az mennyi. 1%?

Pl a t50-2-m esetében
capture points: 1216
defence: 505
eff: 2107

Mindez 451 meccsbõl.

Most akkor ez az 1216 pont a capban azt jelenti hogy meccsenként átlagosan kevesebb mint 3%-ot húztam?

Te jó ég... hülye telefon átírt pár szót magától 😄

-értjük = effjük
-értjük = kiosztok
-Kõszegen = kilövöm

A teljesség igénye nélkül 😊

Az adott témától elvonatkoztatva, csak általánosságban:

-a sok védõpont mindig hasznos, ebben egyetértek

-spot pontok hasznosak... ha scouttal érik el õket. De kevésbé szoktam örülni, mikor a top tankunk elõre rohan meghalni, ezzel büszkén gyarapítva spotolásai számát

-foglalási pontokat szintén fenntartással kezelném... Mióta köztudott, hogy mennyire növeli az effet, alig lehet topgunt, neadjisten böllért csinálni, mert minden gyökér egybõl rohan foglalni, akik elõtte harcolni persze meg sem próbáltak.
És most nem arról beszélek, hogy csak foglalással nyerhettünk volna. Hanem arról, mikor ott állok 5 killel, vezetünk mondjuk 12:6-ra, de esély sincs levadászni a maradékot a 3-4 ellent, mert az addig leghátul toporgó 0 killes nyomik könyörtelenül befoglalják a bázist. Aztán többel nõ az értjük tõle, mint nekem attól, ha kikerülõ 4k sebzést és Kõszegen mondjuk a 2 top tankjukat...

Hello sailor...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Másrészt ha megfigyeled én foglalás ÉS védekezési pontrszámról beszéltem. Azaz mindkettõ jó, nem csak az egyik.

Kiváncsi vagyok hogy akivel kapcsolatban felhoztad az ilyen e.

Victory! Map: El Halluf
2012. május 13. 18:23:43
KV-3 Exp.: 2 196 (x2) Credits: 29 618
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Master Gunner, Sharpshooter, Boelter's Medal, Sniper, Top Gun

majdnem lejátszottam az egész meccset 😄 mentem a dombon felfelé olyan 5 km/h-val, tiszta izgi volt.

The Matrix has you...

sztem prémiummal simán adhat ennyit, ha ilyen jól játszol.
az online TECH TREE-ben levõ prémium tankokhoz vannak gift tankok berakva, vagy mind prémium?
.. van premiumom, de ennyi kreditet miota ad egy tier5?

Victory!
Battle: Ruinberg 2012. május 13. 18:14:58
Vehicle: SU-85
Experience received: 3 758 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 54 054
Battle Achievements: Top Gun
Köszönöm!
Vagy olyan hogy T7 felett nem tud 1000 körül sebezni csatánként, sorolhatnám...

Kíváncsi lennék ha mondjuk 30-40%-os találati arányt és 2 feletti foglalást látsz valakinél akkor is ugyan ezt mondod-e.

Addig nincs mirõl beszélnünk.

Elég a törlés. Pont ez volt "nagy dobás" pár patchel ezelõtt, hogy vére megcsinálták ilyenre.

Ha jól emlékszem a mod könyvtárnak léteznie kell, csak ami benne van azt töröld.

Igen, elfelejtettem biztonsági másolatot készíteni.
Linkeljetek légyszives egy olyan oldalt be, ahol vissza tudom állítani a modokat. Valamit nagyon elrontottam. Vagy az is jó ha simán kitörlöm a res_mods mappát?
Nem tudom mi ez a fikázás hogy valakinek van magas foglalás és védekezés pontja. Az ilyen emberen látszik hogy odafigyel hogy mi történik a meccsen, és szituációtól függõen vagy megy elõre vagy megy vissza, nem olyan mint sokan, akik eldöntötték hogy támadnak vagy kempelnek a bázison, aztán az istennek se hajlandók ezen változtatni akármi történik is.

Nem értjük hogy mûködik a játék és hogy lehet gyõzelmet elérni vagy mi van?

Na ez a méreg nem a cián... Sejthetõ volt, mert valami huszonakárhány% volt a nyerési esélyünk.

Vereség
Csata: Swamp 2012. május 13. 17:42:03
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 988
Szerzett kredit: 118 809
Eagle16
Olyat nem.

Van egy ingyenes verzió, de az csak modulokat mutat és elavult. link

Ha videók között keresgélsz akkor néha rá lehet bukkanni ilyenekre mint ez: link

Ez a T110-es moduljait és páncélzatát mutatja. Meg ugyanennek a felhasználónak van egy videója amiben T28 proto van.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

popey8
Akkor harmadjára is megkérdezem<#vigyor2> Tudtok ajánlani egy olyan oldalt, mint a gamemodels3d.com? Tehát ahol meg tudom nézni a 7.3-as és a 7.4-es új tankok moduljainak pontos elhelyezkedését (ingyen)? A gamemodels-t fizetõssé tették sajnos.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Pales27
Köszi ez jónak tûnik!

pointer4
Azt hiszem az tesz a legjobbat az effnek, ha a szokásos csillagozás után, megy az ember pár kört a TierX. es tankokkal, meg scoutokkal is 😄 Napi +1 eff megvan ha csak ilyen 20-30 csatára van idõm.