World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amióta nem artyzok,mert kihúztam teljesen az oroszt,azóta újra megindult felfele!
Addig stagnált 1530-40 között,azóta meg felugrott 1592-re!!!
wot nick: PsychoTrooper
Nincs spot, nincs foglalás, def is kevés mapon van, ahol már foglalnak ott neked általában már véged.
Sok a pici pálya, nincs idõ 10k sebzést kiosztani.
Összességében szerintem ez az eff. szám elég jól ki van találva,elég jól mutatja az eredményesség összetettségét.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ezt sose tudtam kiszámolni <#help>#help>
Viszont az átlagsebzés nem jó mérvadó pl egy scoutnak.
Eddig felderítõ csata hõs medálom egy darab van,az is egy is-el.10K csata után ez is soványka. 😄
Szóval a TD-knek köszönhetõ hogy viszonylag sok a védõ pontom és kevés a scout.
Igazából talán az átlag sebzés mutatja legjobban egy játékos teljesítményét.
Valetta
(2600++)
Persze több még jobb lenne, lehet majd váltok át egy kicsit.
És igen: A következõ tank kifejlesztve: T-44. Elköltött XP: 93 414. Elköltött szabad XP: 239.
Az utolsó pár csatában szopóágon voltam, ezért kicsit romlott a statom vele.
Így fejeztem be a T-43 fejlesztését.:
Battles 94 <63.83%>63.83%>
Average XP per battle 695 XP
Destroyed 112 <1.19>1.19>
Spotted 141 <1.5>1.5>
Average inflicted damage 916
Accuracy 73.92%
Capture points 310
Defense points 11
Efficiency rating 1442
Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.
Egyébként 1700-as effihez nem kell se prémium, se platon,gold lõszer meg végkép nem. 90%-ban randomban is össze lehet rakni. Annyi a trükje, hogy a pirosakat kell lõni, lehetõleg sok sebzést kiosztva, szóval nem bonyolult ebben a játékban a "great player" statot összerakni. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.
Nagyon tuti,összeszokott csapata lehet,kicsit irigylem érte.
A foglalás is de különösen a védekezés nagyban hozzájárul a gyõzelem megszerzéséhez és így a hatékonysághoz.Egyébként meg nem versenyezni akarok senkivel sem,nem sokat foglalkozom a statokkal de azért jó tudni hogy nem csinálom olyan rosszul...😊
Victory!
Battle: Murovanka 2012. május 13. 14:34:16
Vehicle: IS-8
Experience received: 4 122 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 75 829
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Sniper
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ezekkel az értékekkel az enyém cc 100-al lenne magasabb.
Gondolom a végtelenségig nem lehet fejlõdni.Ráadásul csak randomban játszom,így nem hiszem hogy esélyem lenne az 1800-ra.Meg hát annyira azért nem is vagyok jó.. 😄
nagy piros betûkkel kiírja!
de például innen is le lehet leszedni link
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
:-)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"\Users\Your Name\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks"
custom_data, dossier_cache és tutorial_cache.
Már meg van véve, de nem látszik semmi.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Mindig a legénység mondja be, de addigra már 200 hp leégett.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
annyi hogy a 0.7.3 mappát töröljétek, és csak másoljátok be EZT a helyére.
- anológ garázsóra
- mutatja játékban az idõt kb 1 centis zöld számokkal, és az fps és ping felirat is kicsit szebb
- van egy egyszerû és jó célkeresztmod (az artynál mutat valami plusz vonalzóféle irányzékot is vagy mit 😊
- a damage panel vagy mi ami a bal alsó sarokban van azt alapon hagytam, de ha eltalálnak kiírja középen lent piros számokkal és fel is jegyzi a bal alsó panel mellett
- továbbá még kamerazoom (jobb az ha feljebb lehet görgõzni hogy többet lássunk 😊