World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddigi legjobb E75 köröm. Bár tény, hogy kb senki sem volt rám veszélyes a mezõnybõl, még az ellen top tankja sem E50 lévén! 😄 Szóval jobb is lehetett volna, de így sem rossz!

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. május 13. 21:30:28
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 935
Szerzett kredit: 73 294
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész

Replay
Sziasztok!

A frissítésnél elveszett a telepített mód. Tud valaki az új verzióhoz használható mód linket adni? Köszi
Gottfried
Mit vársz tõle? Az elsõ 8 tankja,amivel a legtöbbet ment a KV1 kivételével csak nagy prém tank és arty.....
No comment.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

kösz
xDDDDD
pay for fun xDDD
yõzelem!
Csata: Komarin 2012. május 13. 20:47:46
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 62
Szerzett kredit: 3 360
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész

Ez szerintetek mi a fasz?! Mi ez?! 62 Xp? Nyertünk? Kiváló meg elit lövész de 62 xp? Mi fasz ez?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nekem csak az a bajom vele, hogy lehetne nagyobb is az átütése, mert elég sokszor pattanok vele (persze nem ismerem olyan jól az ellenfelek gyengepontjait). Ráadásul a 122-esnek az újratöltése nagyon drága, szóval képes veszteséget is produkálni.

Egyébként jót tett neki az új motor, amit most kapott, sokkal mozgékonyabb. Sokszor én is elcsodálkozom, mivel megvan az IS is összehasonlítási alapként (ami ugyebár régen az utódja volt), a KV3 mégis jobban bírja a gyûrõdést.

Viszont most már egyáltalán nem tudom, hogy melyik ágon haladjak tovább. Nem olvastam jókat a KV-4-rõl, ezért húzok az IS-3 felé. Szerintetek?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

1-2 hét és indul a zárt béta, talán kevesebb. Ovi emlegetett valami mid may-t, asszem az E3 kiállítás alkalmából akarják indítani. A nyílt béta valamikor év végén.
az orosz odaba***abb ág hvyben 😊
németek csak égõ papírok oroszhoz képest 😊 nekem is van Tigerem, hiába jobb a gunja egy IS simán megeszi...

WoT im thinkig újabb epizód angolul tudóknak E75-el 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát nem tudom, egy kimaxolt tigrist megeszek vele reggelire, a belinkelt meccsen sérülést se tudott bevinni nekem.

Pár hónapja még kis tepertõ tankosként olvastam itt, hogy a támadó szellemmû játékosok kezében az orosz ág ütõs tud lenni, és nem volt hülye aki írta, mert a Tigrisemben és utána a KT-ban sosem fogott el az "Ájjj gát dö páwör" feeling KV 3 ban pedig igen 😄 de ez lehet csak az egyéni elborulásom 😄 Pedig a játékot erõsen zsebnáciként kezdtem

Ez nagyon komoly...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

top tankunk volt maussal, szerintem abba hagyom mára.

wot nick: PsychoTrooper

OP???<#wilting> Tier6ban se volt sokkal jobb, fõleg random battle-ban. Tier9-10ek ellen játszott örökké.
van most vmi hír a World of Warplanesrõl?
Nem csalódtam, hogy kipróbáltam az orosz nehéz ágat és a KV címû farmcsoda után és megvettem a KV-3-at a patch elõtt 😄

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. május 13. 20:10:46
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 483
Szerzett kredit: 40 755
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Billotte Kitüntetés, Acélfal, Top Gun

Úristen ha ilyen OP T7-ben, milyen lehetett még T6-ban?<#eplus2>
azt tudom. de sztem félreértettük egymást, mert én azt kérdeztem hogy is vannak az új verziók tesztjei mármint hogy mit lehet benne csinálni. azon kívül hogy játszol az új pályákon.
Tudom, hogy a te hozzászólásodra reagálva indult ez a téma. Azért is kezdtem azzal a mondandómat, hogy "az adott témától elvonatkoztatva" 😊

Mivel ezt nem rád értettem, hanem az olyanokra, akiknek mondjuk úgy van 1000 körüli effjük, hogy még a 0,5-t sem éri el a kill átlagjuk, holott fõleg nehéz tankkal játszanak. Amivel aztán hol suicide rusholni sikerül néha, hol pedig foglalni a biztosan gyõztes csata végén... 😊

olyan nem volt :-)

viszont a legjobb ár/érték vasak t4-t5ben vannak

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Örülök neki, mert nem is fikázásnak szántam. <#papakacsint>

Az EF-mod nem várt hátránya...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

én olyanról még nem hallottam hogy T5-ön felül is árultak volna akciósan tankot. mikor volt utoljára ilyen?
Régen a csatából dezertáló artyk miatt nem lehetett kilõni az utolsó tankokat a kitüntetéshez, most az effi növelése miatt húzzák keresztbe számításainkat a galád foglalók, majd a fizika bevezetésekor az öngyilkos artyk és scoutok fogják megakadályozni a játékost a hírhedt Top gun megszerzésében.

tankot max 750 aranyért (akciósan), mindegyik elég kemény

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

T 8 as csak a forgótáras de forgó tornya is lesz 😊
Gottfried
Mivel az én "örömködésem" váltotta ki ezt a kis vitát miután elértem az 1500-at,néhány gondolat a hozzászólásokról.

Azt hiszem az itt szólók mindegyikének igaza van és egy kicsit elbeszéltek egymás mellett.Em3R hozzászólását nem éreztem "fikázásnak" csak egy kis irónia volt benne,talán azért mert nem nézte meg a számokat elég figyelmesen és azokhoz hasonlított akik szinte csak a foglalással tornásszák fel a pontjaikat.(én is láttam már ilyen játékost akinek 2,8 volt a captured pontja,a többi pedig nagyon gyenge)
Sajnos mióta van ez a szám,tényleg megugrott a foglalók száma és emiatt tényleg kevesebb a top gun. 😞
Nálam úgy érzem elég kiegyensúlyozottak a számok, a sebzés és a kill átlagom is elég tûrhetõ.Egyébként mostanában kevesebbet TD-zek mióta megvan az E75,annyira jó az a tank.Az effim is szépen növekedett neki köszönhetõen az elmúlt hetekben.

Lammaer,köszi a védelmet a 130850-ben.;-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

4 fog lõni M 41 sebzéssel azt nem tudom mennyi 2.36 töltés 62 km/h sebesség
Akkor egy SU26 klón revolvertárral. Az is tornyos, nagy ívben lõ, frankón be minden mögé, kisebb sebzés, de pontosabb, gyorsabb.
Trucker39
A felvételre Fraps-t használok. A tömörítésre Avidemux-t, az alábbi beállitással:

A Fraps által készített, több darabos felvételeket is ezzel fûzöm egybe. Igen jól használható és elfogadható minõséget készít.

Az is relatív, hogy mennyire kicsit. Az M12 155-ös löveggel átlagosan 1200 kiosztott sebzése is kicsinek számítana tier 8-ban. 😊

Csak a 8-as lesz revolvertáras,és tornyos(!!!),elvileg kicsit sebez egyszerre mert csak 155-ös lövege lesz.
Ez az amit biztosan lehet tudni,a többi még rejtély...

Semmit. Csak annyit amit Overlord a blogján írt. Felsorolta a nevüket és csak az utolsóhoz irta hogy lesz revolvere.

Sztem ennél több infó jelenleg nincs.

kösz. és am hogy is mûködik is ez a teszt dolog. még életemben nem használtam teszt szervert.
lammaer, a franci arty ágról mit tudsz?
Én úgy hallottam ugye lesz revolvertár, és nagyon magasra lõnek, ergo semmilyen ház, illetve kõ sem rejti most már el az ellenfelet az ördögöktõl.
Jó lenne tudni mennyiket sebeznek, illetve mennyi lesz a revorverlövések közt a töltési idõ. Ja és nagy ív = kis hatótáv, ergo át lehet-e lõni a pályát? Tippek? Bárki?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Revolvertáras artyt elég könnyû lesz counterartyzni.
vicces lesz nehéz tankkal rászaladni az artyra kör végén ha 6 skulója van és nem elég bele 1 hit 😊 már elõre fogom a fejem
Nem kell csatlakozni, mindenki be tud lépni a tesztszerverre a WOtos accountjával.

Ha eljön az ideje akkor a hivataloson lehet leszedni pecs vagy full telepítés formában.Azt feltelepíted(máshova mint a mostanit!!!) és játszol vele
Onnan tudod hogy eljött az idõ hogy a fórum forgalma meg háromszorozódik,és mindenki szitkozódik hogy ez OP lett az OP lett(bezzeg a német tankok),rohadt francia artyk stb-stb😊

meg lesz hirdetve, csinálsz egy új wot mappát amit felpeccselsz és nyomatod
azt tudom. de hol lehet csatlakozni?
Eddig csak a legfelsõ artiról írták hogy revolveres lesz. Sajnos vagy szerencsére 😄 Inkább az utóbbi...

Legutóbb épp azt mondták, hogy a TD-k nem kapnak revolver tárat.

Egyetértek <#mf1>

popey8
A francia TD-k is revolvertárasak lesznek? Vagy úgy lesz, mint az artyknál, hogy csak a top tier lesz az?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Teszt-szerver minden pecs elõtt szokott lenni,ingyen arannyal...

Múltkor kérdezték az Ûbernoobtól is,hogy lehet-é majd 12T-bõl fejleszteni 5-ös arty-t,de nem válaszolt rá.
(egyébként,én s megnézem teszten,ki tudja?Hátha...😄)

áh, nem tudja inputként használni az avit amit a fraps csinál, gondolom ahhoz a h264-hez is codec kell.

és hol lehet jelentkezni a tesztre?
Az nekem is kell 😄

@ak: papíron így lesz, de ugye semmi nincs kõbe vésve, ki tudja az utolsó pillanatban megváltozik e a WG hangulata és máshogy csinálják meg a tech treet.

Én megvárom amíg elkezdõdik a bétateszt, akkor a tesztszerveren már látszik hogy lesz. És mivel a béta eltart 2-3 hétig, annyi idõ alatt itermeled az XPt azon a tankon amelyiken lesz.

.. jo ez az mm.. merje csak valaki azt mondani hogy nem!