World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. május 13. 21:30:28
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 935
Szerzett kredit: 73 294
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész
Replay
A frissítésnél elveszett a telepített mód. Tud valaki az új verzióhoz használható mód linket adni? Köszi
No comment.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
pay for fun xDDD
Csata: Komarin 2012. május 13. 20:47:46
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 62
Szerzett kredit: 3 360
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész
Ez szerintetek mi a fasz?! Mi ez?! 62 Xp? Nyertünk? Kiváló meg elit lövész de 62 xp? Mi fasz ez?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egyébként jót tett neki az új motor, amit most kapott, sokkal mozgékonyabb. Sokszor én is elcsodálkozom, mivel megvan az IS is összehasonlítási alapként (ami ugyebár régen az utódja volt), a KV3 mégis jobban bírja a gyûrõdést.
Viszont most már egyáltalán nem tudom, hogy melyik ágon haladjak tovább. Nem olvastam jókat a KV-4-rõl, ezért húzok az IS-3 felé. Szerintetek?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
németek csak égõ papírok oroszhoz képest 😊 nekem is van Tigerem, hiába jobb a gunja egy IS simán megeszi...
WoT im thinkig újabb epizód angolul tudóknak E75-el 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Pár hónapja még kis tepertõ tankosként olvastam itt, hogy a támadó szellemmû játékosok kezében az orosz ág ütõs tud lenni, és nem volt hülye aki írta, mert a Tigrisemben és utána a KT-ban sosem fogott el az "Ájjj gát dö páwör" feeling KV 3 ban pedig igen 😄 de ez lehet csak az egyéni elborulásom 😄 Pedig a játékot erõsen zsebnáciként kezdtem
Ez nagyon komoly...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
wot nick: PsychoTrooper
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. május 13. 20:10:46
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 483
Szerzett kredit: 40 755
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Billotte Kitüntetés, Acélfal, Top Gun
Úristen ha ilyen OP T7-ben, milyen lehetett még T6-ban?<#eplus2>#eplus2>
Mivel ezt nem rád értettem, hanem az olyanokra, akiknek mondjuk úgy van 1000 körüli effjük, hogy még a 0,5-t sem éri el a kill átlagjuk, holott fõleg nehéz tankkal játszanak. Amivel aztán hol suicide rusholni sikerül néha, hol pedig foglalni a biztosan gyõztes csata végén... 😊
viszont a legjobb ár/érték vasak t4-t5ben vannak
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azt hiszem az itt szólók mindegyikének igaza van és egy kicsit elbeszéltek egymás mellett.Em3R hozzászólását nem éreztem "fikázásnak" csak egy kis irónia volt benne,talán azért mert nem nézte meg a számokat elég figyelmesen és azokhoz hasonlított akik szinte csak a foglalással tornásszák fel a pontjaikat.(én is láttam már ilyen játékost akinek 2,8 volt a captured pontja,a többi pedig nagyon gyenge)
Sajnos mióta van ez a szám,tényleg megugrott a foglalók száma és emiatt tényleg kevesebb a top gun. 😞
Nálam úgy érzem elég kiegyensúlyozottak a számok, a sebzés és a kill átlagom is elég tûrhetõ.Egyébként mostanában kevesebbet TD-zek mióta megvan az E75,annyira jó az a tank.Az effim is szépen növekedett neki köszönhetõen az elmúlt hetekben.
Lammaer,köszi a védelmet a 130850-ben.;-)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ez az amit biztosan lehet tudni,a többi még rejtély...
Sztem ennél több infó jelenleg nincs.
Én úgy hallottam ugye lesz revolvertár, és nagyon magasra lõnek, ergo semmilyen ház, illetve kõ sem rejti most már el az ellenfelet az ördögöktõl.
Jó lenne tudni mennyiket sebeznek, illetve mennyi lesz a revorverlövések közt a töltési idõ. Ja és nagy ív = kis hatótáv, ergo át lehet-e lõni a pályát? Tippek? Bárki?
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Onnan tudod hogy eljött az idõ hogy a fórum forgalma meg háromszorozódik,és mindenki szitkozódik hogy ez OP lett az OP lett(bezzeg a német tankok),rohadt francia artyk stb-stb😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
(egyébként,én s megnézem teszten,ki tudja?Hátha...😄)
@ak: papíron így lesz, de ugye semmi nincs kõbe vésve, ki tudja az utolsó pillanatban megváltozik e a WG hangulata és máshogy csinálják meg a tech treet.
Én megvárom amíg elkezdõdik a bétateszt, akkor a tesztszerveren már látszik hogy lesz. És mivel a béta eltart 2-3 hétig, annyi idõ alatt itermeled az XPt azon a tankon amelyiken lesz.