World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem baj, a fogyatékosoknak is kell valamivel játszani, azért is van arty a játékban.
wot nick: PsychoTrooper
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
1. lövés sebzi, lemegy 18%-ra, 2. lövés track, 3. lövés mellé, 4. lövés track, 5. lövés sebzi, de túléli 2 hp-val, mert az olyan vicces...
A 6. lövést már nem volt idõm leadni, mert kiszedtek.
De hogy egész biztos legyen a vereség, az IS-8-unk 8%-ot tudott sebezni az ellen E-75-én, mielõtt kimúlt volna. Egy VK A pedig, aki 6%-on volt, inkább nekiment a 92%-os E-75-nek, ahelyett, hogy segített volna foglalni a többieknek, ami az utolsó esélyünk lett volna. Biztos azt hitte, hogy majd jól kilövi...
Még csak korán reggel van, de már dühöngök, mert 5 meccsbõl 1-et sikerült nyerni, hiába csináltam 13 killt t7 tankokkal a t9 csatákban, ahova beszórogatott <#falbav>#falbav>
De holnap ilyenkor már Diablozni fogok, hála az égnek <#pias>#pias>
jön 6 db tier 9-10-es tankocska és majdnem mindet kilövi. 😄
vicces lesz
I met God. She's black
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
T34-el prém nélkül már két 90k feletti köröm is volt, pedig nem szeretem azt a tankot, szar is vagyok vele, simán el tudom képzelni, hogy egyesek prém nélkül akár egy 120k-s kört is kihoznak belõle.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
😄
Azért epénisz növelésre, továbbra is jó ez az eff érték. <#banplz>#banplz>
Mondanám, hogy a WOT_Logger rosszul számol, de sajnos az össz átlaga megegyezik az orosz honlapon kihozott átlaggal, így nem hinném, hogy ebben hiba lenne.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mellesleg csak a bl9-ig, vagy az új 107-ig kell eljutni, onnantól öröm és bodottá van. T7-ben a 175-ös penû ágyúk bõven elegendõek, csak t8-ban szív velük az ember stocként. High tierben meg pont hogy megfordul a "német ágyúk hû de pontosak", olyannyira, hogy az s70-t simán jobb ágyúnak tartom, mint a maus gunt, aminek csak papíron annyi a pontossága és a penje/rofja is alacsonyabb. Az m62-rõl nem is beszélve.
Amúgy személy szerint úgy gondolom ennyire még sosem voltak balanceolva a heavy ágak! Jót tesz a 7.3 a játéknak.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ráadásul, ott az IS3 rush, mint std taktika, és max a banánfejû V45 tartja velük a lévést.
Én már el is adtam a KT-t, mert sajna jelenleg annyit tud, hogy t10 csatában, alulról másodiknak 499m-rõl sniperkedik amíg kiszedi az arty :-)
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. május 14. 0:05:47
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 025
Szerzett kredit: 121 381
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
3.-ról 4.re, vagy 234-rõl, 235-re?
mert ugye kurvára nem mindegy :-)
1. 2397 sebzés, 1 spot, 100% foglalás: 16588 eff
2. 4331 sebzés, 1 spot, új max xp: 2128 eff.
WOT_Logger grafikon alapján, csatánként.
Nagyon nem nyomja fel a foglalás. 😄
T5-ben, T7-ben, T9-ben ma már a szovjetek sehol sincsenek. Az én véleményem szerint T8-ban sem, bár ez nyilván vita tárgya, de szerintem az IS-3 erõsen túlértékelt.
Emiatt az amcsi, de fõleg a német ágyúk nagyságrendekkel jobbak náluk.
Ez teszi a szovjet nehéztankokat annyia rosszá. KV-3ra én az imént felsoroltak miatt egyértelmûen a 107mm-es löveget választanám. Lehet hogy a sebzése kissebb mint a 122-eseknek, de minden másban agyonveri õket.
Én is azt használtam rajta amíg el nem adtam a KV-3ast, egyszerûen mert nem érdekel a szovjet heavy ág. Tulajdonképpen a medium ágjukon kívül egyetlen szovjet cucc sem meggyõzõ számomra, így hanyagolom is õket.
Szerintem ez lesz az.
hát õõõ, na nézzük patc elõtrõl:
T5: KV
T6: KV3
T7: T29, TP, IS, Tiger
T8: IS3, T32, KT, fr, furatank
T9: IS4, E75, FR hvy, Mini
T10: IS7, E100, Fr, Maus
ja, tényleg szarok a szovjetek, hiszen pikpak odaérnek a stratégiailag fontos helyekre és még varázspáncéljuk is van :-)
http://kepkezelo.com/images/invp4ckqklok4xiwovg.jpg
A viccet felreteve a pen szint es a pontossag ami nekem elsodleges. A tuzgyorsasagot ha jol valasztom meg a helyet ahol allok ki lehet bekkelni a damage meg semmit nem er ha mindig lepattan.
Szoval nekem a kedvenceim a nemet TD-k es tankok, de az orosz heavyk is jol tudnak muzsikalni ha a jatek is ugy akarja. Ertem ezalatt a rengeteg lepattanot.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
A sok jogos reklamáció után kivették a typet a játékból,most meg pénzéhségbõl megint lehetett venni és pont az a hejzet mint ami régebben volt.Ugyanúgy falkában járnak és eldöntik a meccseket.Ez milyen gerinctelen....
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. május 13. 23:15:08
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 055
Szerzett kredit: 128 814
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász
IS8-al fogom a bal oldalt és ezek csak ömlenek befelé, a maus meg leghátul bújócskázik, nem hogy elõretette volna magát beforgatva!
tolatok hátrálok ez meg mögöttem, gondoltam rálövök egyet idegbõl, de úgy hogy ne sebezzem csak a torony tetejét hogy lepattanjon és mögé állok hogy ne a papír tank (én) legyek a fedezék aki tud még nagyokat sebezni, hanem õ akit nehezen lõnek át.
mögé álltam csak azért is, erre nem az ellenséget lövi akik jönnek ránk, hanem engem 😄
hát honnan jönnek ezek.. 😄 -.-
akit érdekel: raplay
mára elég ezekbõl..
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Hadd kérdezzek valamit: Szerinted mitõl jó egy ágyú ebben a játékban?
A játék legborzasztóbb ágyúi vannak náluk, páncélzatuk rossz vagy nyilvánvaló gyenge pontok vannak rajtuk...amely pontokat a pontos és gyorsan célzó német ágyúkkal gyerekjáték eltalálni.
A német heavyknek vannak a játékban a legjobb ágyúi. Amcsi heavyk a hull down módszerük miatt erõsek, francia heavyknek autoloadere van és fürgék.
Tényleg a szovjet heavy ág a leggyengébb a négy közül. Németeknél meg nem gyík Tiger I a mérvadó. Nézd meg a TigerPt és a TigerIIõt, E-75öt.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Párhuzamosan haladj a 2 ágon, mert 1 cw képes tank úgy sem lesz elég a fagyasztás miatt, ha szeretnél clanwarozni...😊 Amig egyik tank csatában van, mehet a másik ágon lévõ!😊
"Mikor ad a WG féláras IS-7 akciót?"
Hehhehhhehheehee...
Na ez jo volt.
Saor Alba
Mikor ad a WG féláras IS-7 akciót? Mert kivárom.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...