World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép. Tier6-es AMX 13-75el megyek csatába, legalul vagyok. Na kit lõ az ellenség retardált cigány Tier8 artyja? Talán a NÉGY Tier10 heavy, vagy az ÖT Tier9 heavy valamelyikét? Nem nem, õ a T6 lightra megy.

Nem baj, a fogyatékosoknak is kell valamivel játszani, azért is van arty a játékban.

Már úgy is elég magas volt a lagg az eu szerveren. <#mf1>

wot nick: PsychoTrooper

Sorstárs <#taps>

Brutal
1 hét szabi kezdõdött ma,úgyhogy sör a hûtõben,kaja szintén,hermetikusan zátom a szobát holnap XD

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Úgy várom már, mint kisiskolás koromban a karácsonyt 😄

Brutal
Holnap hozza a futár nekem is 😊

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

De rohadt jó, hogy egy teli táras AMX 13 90-nel nem lehet megölni egy 43%-os VK DB-t... mert ez a kedves játék úgy döntött, hogy dögöljek meg!

1. lövés sebzi, lemegy 18%-ra, 2. lövés track, 3. lövés mellé, 4. lövés track, 5. lövés sebzi, de túléli 2 hp-val, mert az olyan vicces...
A 6. lövést már nem volt idõm leadni, mert kiszedtek.

De hogy egész biztos legyen a vereség, az IS-8-unk 8%-ot tudott sebezni az ellen E-75-én, mielõtt kimúlt volna. Egy VK A pedig, aki 6%-on volt, inkább nekiment a 92%-os E-75-nek, ahelyett, hogy segített volna foglalni a többieknek, ami az utolsó esélyünk lett volna. Biztos azt hitte, hogy majd jól kilövi...

Még csak korán reggel van, de már dühöngök, mert 5 meccsbõl 1-et sikerült nyerni, hiába csináltam 13 killt t7 tankokkal a t9 csatákban, ahova beszórogatott <#falbav>

De holnap ilyenkor már Diablozni fogok, hála az égnek <#pias>

http://wot-dossier.appspot.com
Tegnap nyomtam egy 120 ropis vesztett kört prémmel, bár Löwe-vel voltam. <#wave>
van olyan oldal, ahol külön tankokra bontva meg tudom nézni, hogy mennyi az effem velük?
szabii98
Szerencsére.. beáll a bokorba, kb 1800-at, 2000-t lõ...
jön 6 db tier 9-10-es tankocska és majdnem mindet kilövi. 😄
vicces lesz

I met God. She's black

Bugi Misi
én pont tegnap raktam be egy 104K credites kört ide, T34-l és persze prém nélkül😛

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Egy orosz tankos 218k-t csinált Löwével, random csatában, be is volt ide linkelve a replay pár hónapja, egyedül lehozta a meccset vagy 5-6 tank ellen Swamp pályán, az kb. 145k lenne prém nélkül.
T34-el prém nélkül már két 90k feletti köröm is volt, pedig nem szeretem azt a tankot, szar is vagyok vele, simán el tudom képzelni, hogy egyesek prém nélkül akár egy 120k-s kört is kihoznak belõle.

jó van már, ifjú titán koromban, amikor versenyeztem, akkor is az éremmért úsztam, nem azért, hogy vizes legyek :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

I.C.ram
prém nélkül 100ks eredmény? Nehezen tudom elhinni. A 150kt jelentene prémmel.
Megnéztem, Ojjektummal is volt egy 100%-os foglalásom, ott 17k felett kaptam arra a meccsre.
😄

Azért epénisz növelésre, továbbra is jó ez az eff érték. <#banplz>

Mondanám, hogy a WOT_Logger rosszul számol, de sajnos az össz átlaga megegyezik az orosz honlapon kihozott átlaggal, így nem hinném, hogy ebben hiba lenne.
na basszus, akkor minek kergetõzök, meg rohangálok, ahelyett, hogy EDDÁT énekelnék a kör közepén, rögtön mehetnék venni Unicumot 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

popey8
180k? Gondolom ez elírás. Rakott már be vki 100k-s eredményt prém nélkül, ezért kérdeztem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ez hülyeség

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem mennyirõl-mennyire hanem egyik csatára ennyi, másikra annyi. Itt most nem az átlag az érdekes hanem a két csata közti eff értékbeli különbség annak fényében, hogy mit csináltam az adott meccsen.
I.C.ram
prémmel... vicces lenne 180k-s bevétel.
High tier alatt természetesen a nagyon high tierre gondolok.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

popey8
Ez prémiummal vagy anélkül?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Elég vicces, hogy az elsõ -és igazából az orosz heavy ágon az egyetlen- szivatós résznél feladsz egy ágat.😄

Mellesleg csak a bl9-ig, vagy az új 107-ig kell eljutni, onnantól öröm és bodottá van. T7-ben a 175-ös penû ágyúk bõven elegendõek, csak t8-ban szív velük az ember stocként. High tierben meg pont hogy megfordul a "német ágyúk hû de pontosak", olyannyira, hogy az s70-t simán jobb ágyúnak tartom, mint a maus gunt, aminek csak papíron annyi a pontossága és a penje/rofja is alacsonyabb. Az m62-rõl nem is beszélve.

Amúgy személy szerint úgy gondolom ennyire még sosem voltak balanceolva a heavy ágak! Jót tesz a 7.3 a játéknak.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

companyra muszály IS3-at vinni, az a jolyjoker. Kiváncsi leszek majd a KV4-re, hogy ki tudja-e váltani a ferdit, mint bázisvédõmeghaló tank. Az a baj, hogy bár nekem a KT a szívszerelmem, de az IS3 az ami elõbb pozicióba ér és innentõl nyert helyzetbõl lövöldözget, persze ettõl még ki lehet kapni. 😊
Ráadásul, ott az IS3 rush, mint std taktika, és max a banánfejû V45 tartja velük a lévést.

Én már el is adtam a KT-t, mert sajna jelenleg annyit tud, hogy t10 csatában, alulról másodiknak 499m-rõl sniperkedik amíg kiszedi az arty :-)

Ehhe... XD
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. május 14. 0:05:47
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 025
Szerzett kredit: 121 381
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
mennyirõl mennyire?

3.-ról 4.re, vagy 234-rõl, 235-re?

mert ugye kurvára nem mindegy :-)

Na akkor egy kis szösszenet az effeciency-hez. 2 csata máról/tegnapról JT-vel, mindkettõ win és túléltem:

1. 2397 sebzés, 1 spot, 100% foglalás: 16588 eff
2. 4331 sebzés, 1 spot, új max xp: 2128 eff.

WOT_Logger grafikon alapján, csatánként.

Nagyon nem nyomja fel a foglalás. 😄
Ezek elavult adatok, a patch azóta teljesen átrendezte az erõviszonyokat.

T5-ben, T7-ben, T9-ben ma már a szovjetek sehol sincsenek. Az én véleményem szerint T8-ban sem, bár ez nyilván vita tárgya, de szerintem az IS-3 erõsen túlértékelt.

Így van, ahogy mondod, az ágyúnál számos szempont számít. Az orosz ágyúkkal az a baj, hogy túl sok dologban rosszak. Rossz a pontosságuk, a célzási idejük, az újratöltési idejük. Egyes daraboknál (D-5T és D25T) még az átütés is. Ezeken az átlagon felüli sebzés semmit sem segít.
Emiatt az amcsi, de fõleg a német ágyúk nagyságrendekkel jobbak náluk.

Ez teszi a szovjet nehéztankokat annyia rosszá. KV-3ra én az imént felsoroltak miatt egyértelmûen a 107mm-es löveget választanám. Lehet hogy a sebzése kissebb mint a 122-eseknek, de minden másban agyonveri õket.
Én is azt használtam rajta amíg el nem adtam a KV-3ast, egyszerûen mert nem érdekel a szovjet heavy ág. Tulajdonképpen a medium ágjukon kívül egyetlen szovjet cucc sem meggyõzõ számomra, így hanyagolom is õket.

Damage Dealt : 6916 , sok volt az utolsó lövés elõtti 40-150 hp-s tank, azt hittem több lesz, de így is személyes csúcs😄
big thx
http://mwreplays.com/
Szerintem ez lesz az.

szerintem:

hát õõõ, na nézzük patc elõtrõl:

T5: KV
T6: KV3
T7: T29, TP, IS, Tiger
T8: IS3, T32, KT, fr, furatank
T9: IS4, E75, FR hvy, Mini
T10: IS7, E100, Fr, Maus

ja, tényleg szarok a szovjetek, hiszen pikpak odaérnek a stratégiailag fontos helyekre és még varázspáncéljuk is van :-)

valaki régebben linkelt egy oldalt ami replay alapján megmondta mennyi dmg-t osztotam ki a körben, légyszives linkelje be valaki megint a gyengébbek kedvemért 😄 ellõttem is7-el az összes ap-t és nem nagyon volt pattanó 1-2 max kíváncsi vagyok mennyi lett a dmg (új winfos)😄
http://kepkezelo.com/images/invp4ckqklok4xiwovg.jpg
Az a jo agyu amelyik eloszor ut es igazan nagyot 😊
A viccet felreteve a pen szint es a pontossag ami nekem elsodleges. A tuzgyorsasagot ha jol valasztom meg a helyet ahol allok ki lehet bekkelni a damage meg semmit nem er ha mindig lepattan.
Szoval nekem a kedvenceim a nemet TD-k es tankok, de az orosz heavyk is jol tudnak muzsikalni ha a jatek is ugy akarja. Ertem ezalatt a rengeteg lepattanot.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Gottfried
Elmehet a WG a büdös ruszki anyjába!!
A sok jogos reklamáció után kivették a typet a játékból,most meg pénzéhségbõl megint lehetett venni és pont az a hejzet mint ami régebben volt.Ugyanúgy falkában járnak és eldöntik a meccseket.Ez milyen gerinctelen....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Hmmmm... azok a régi szép 7.2 elötti idõk... 😛
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. május 13. 23:15:08
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 055
Szerzett kredit: 128 814
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász
darki81
hihetetlen mennyi idióta van...
IS8-al fogom a bal oldalt és ezek csak ömlenek befelé, a maus meg leghátul bújócskázik, nem hogy elõretette volna magát beforgatva!
tolatok hátrálok ez meg mögöttem, gondoltam rálövök egyet idegbõl, de úgy hogy ne sebezzem csak a torony tetejét hogy lepattanjon és mögé állok hogy ne a papír tank (én) legyek a fedezék aki tud még nagyokat sebezni, hanem õ akit nehezen lõnek át.
mögé álltam csak azért is, erre nem az ellenséget lövi akik jönnek ránk, hanem engem 😄
hát honnan jönnek ezek.. 😄 -.-
akit érdekel: raplay
mára elég ezekbõl..

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Top ágyúval...
Hadd kérdezzek valamit: Szerinted mitõl jó egy ágyú ebben a játékban?

Ki kell ábrándítsalak, a szovjet heavy ág a leggyérebb mind a négy közül.
A játék legborzasztóbb ágyúi vannak náluk, páncélzatuk rossz vagy nyilvánvaló gyenge pontok vannak rajtuk...amely pontokat a pontos és gyorsan célzó német ágyúkkal gyerekjáték eltalálni.
A német heavyknek vannak a játékban a legjobb ágyúi. Amcsi heavyk a hull down módszerük miatt erõsek, francia heavyknek autoloadere van és fürgék.

Tényleg a szovjet heavy ág a leggyengébb a négy közül. Németeknél meg nem gyík Tiger I a mérvadó. Nézd meg a TigerPt és a TigerIIõt, E-75öt.

beszarok, eddig nem jött elõ semmi bug amiket emlegettetek most meg vörös képernyõ, alt+tab helyrejött de eltûnnek a házak fák és tankok helyén is csak lánctalpakat láttam 😄😄
A KV-3-mal nekem is bajom volt ma. Volt olyan korom, hogy top tankkent 12 lovesbol 12 talalat es a vegen nem, hogy nem lottem ki senkit hanem meg meg sem sebeztem! Pedig a top agyuval toltam <#nemtudom>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Na ne viccelj. A német tankokkal csak jól kell bánni, és megesznek mindent reggelire. Kétszer.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Addig álljál vívóállásban!!!<#eplus2>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

A kiválló és az elit lövészt is megszakítás nélküli sorozatokra adja és az adott tankra is vonatkozhat,így ha az adott csatában csak egy találatot vittél be akkor az elõzõ csaták sorozatát folytattad és így már érthetõ mert a szerzett Xp és kredit arányban vannak...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Szerintem nyugodtan vedd elõre az is ágat, legalábbis amig megvan a bl9 az is3-nál. Mivel a sütinél nem lesz normális ágyú amit a kv4-rõl vinnél, t9-ben meg egy 175mm-es átütésû ágyúval nem túl kellemes és célravezetõ játszani!😄

Párhuzamosan haladj a 2 ágon, mert 1 cw képes tank úgy sem lesz elég a fagyasztás miatt, ha szeretnél clanwarozni...😊 Amig egyik tank csatában van, mehet a másik ágon lévõ!😊

Solten
Imadni fogjak az anti-artistak... 😄

"Mikor ad a WG féláras IS-7 akciót?"

Hehhehhhehheehee...

Na ez jo volt.

Saor Alba

Én most az IS-7el vagyok bajban éppen. Kicsit sok az a 6 milla.
Mikor ad a WG féláras IS-7 akciót? Mert kivárom.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Solten
62 xp??? Wait, what?

Ez az uj kreditszorzo lenne? <#alien>

Saor Alba