World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De kar nem tudtam kepeket keszíteni mert nem volt bekapcsolva a felvetel. Arty-val nyomultam es ram tort egy Amx 13-90 de szepen kinyiffantottam egy lovessel. Pusztulat a francia nyalokasokkal.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

Atya isten, ma van az idióták világnapja? Mindenkit óva intek a játéktól ma , csak agyvérzés lesz belõle. Az a kis epizód tette fel a pontot az i-re, hogy himmelsdorfon az objectünk elindult a dombra, megállt a kanyarban, megvárta amíg mi odalent meghalunk (én E75ben, egy tigrissel és egy ARLel védtük a hosszú utcát a rohamozó E75, Vk4502P, KT és M6 ellen, gondolom nem kell ecsetelnem mi lett belõle), majd lejött, BL10el sikeresen tornyon lõtte (és lepattant) a tõle 10 méterre, tisztán, neki háttal álló T29et, majd fél perc alatt megölette magát egy tájppal. Jah, ezek után le is idiótázott. Asszem mára off a további játék.
Õszintén gratulálok!
Én valami hihetetlen peches vagyok ezzel a kitüntetéssel, de máshogy mint te. Nekem mindig 1 tank hiányzik mielõtt jön az új patch és jön vele x új tank. Csak randomban játszom. Mikor kezdtem a játékot, akkor a Maus nem akart összejönni. Kevés is volt belõlük és tankom se volt, ami sebezni tudta volna, utána T34-es grind alatt összejött a Maus. Akkor jött a T92. GW Typ E minden csatában volt, T92-õt vagy nem találtam vagy más vitte el elõlem, ha volt is.
Megjött a francia patch, mielõtt meg lett volna a T92. Utána az sikeresen kilõve, de nem találtam AMX50B-t, ha meg igen, mindenki azt lõtte esélyem se volt.
Bejött az amerikai patch. T110E elég hamar meglett, de T28 Protót még elvétve se láttam. És persze hiányzik most is, mikor megjött az orosz patch. ST-1-et még csak egyet láttam, az is saját csapatban volt. Már most látom, hogy az új patchig ez a kettõ se lesz meg.
Úgyhogy én olyan patchet várok már rég, amiben nincs új tank! :-))

Legalább olyan jó/szar mint egy panther. Én leginkább ahhoz tudnám hasonlítani. Ha jól jön ki a kör és nem téged lõnek, akkor szinte mindenkit meg tudsz sebezni. Messzirõl is jó az ágyú, 212 pennel lehet sniperkedni. Ha meg téged lõnek, akkor hamar vége a lövöldözésnek. Sajnos semmi sem pattan le sem az ARL-rõl, sem az M4-rõl. A lánc, ammo rack a sláger kritikus, valamint nekem a rádióst mindig kilõtték belõle. A végén már gondolkodtam, hogy biztos ki van kötve a tank elejére a muki.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Ez erõsen nézõpont kérdése, hogy mennyire volt könnyû dolgom 😄

Mivel kis tierben volt, kb 3 csata alatt túl lehet lenni rajta, így nem kell vele sokat menni. Aztán aki el akart indulni francia ágon, az már rég megtehette, szóval kevesen tötymörögnek azon a szinten.
Ráadásul maga a tank kimondottan rossz, így nem használják tier2 funolásra sem, mint mondjuk a Tetrarchot, vagy a BT-2-t.

Ha meg nagy ritkán volt egy belõle a csatában, az a mi oldalunkont. Ha valami csoda folytán az ellenségnél volt, akkor még meg is kellett találnom, mielõtt más lõtte volna ki, vagy engem lõttek volna ki...

Na most ez tier2-ben másodpercek kérdése, szóval nem véletlenül vadásztam rá vagy 2 hónapig 😄

Koridor
Ha nem koncnak dob az mm egész jo kis tank a kv1-es, tegnap csináltam egy 18.000-est ma meg egy 20.000-es kört vele.

Az a furcsa én akkor kaptam a plecsnit meg mikor megtörtént a patchelés <#nemtudom>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Trucker39
Probléma megoldva.

XVM mod install guide

popey8
Régen így volt, de információim szerint a hülye WG ezt megszüntette és már több XP sem jár a nagyobb tierû tankok sebzésért (az utóbbiban nem vagyok biztos).

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Na végre eljutottam odáig, h kipróbáltam az IS-8-at és az új IS-4-et. Itt a fórumon inkább negatív véleményeket olvastam.
Nekem eddig nagyon bejön mind a kettõ. Az új löveg sztem nagyon fasza és mindkettõ gyors. Az IS-4-nek jó lett az új páncélzata is. Úgy gondolom, ha vki okosan használja ezt a 2 tankot, nagy dolgokat lehet velük véghez vinni.

U.I.: Azta de patetikus voltam<#vigyor3>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Kezdõ kérdés.Ha nálam 1-2 Tierrel nagyobb tankokat sebzek meg, akkor azokra nagyobb kredit szorzó érvényes?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Én láttam tegnap egy sütit, meg is nyerte nekünk a csatát.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Trabant93
Köszi!

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

popey8
Ja és a Master Tanker plecsnibe nem számítanak bele a prém tankok.

popey8
Itt feltöltöd a cache fileodat (le van írva hol kell keresni) és utána a Master Tanker fülnél tudod megnézni, h mit lõttél ki eddig és mi hiányzik még.

VanDaal: Neked kis tierben volt, szal aránylag könnyû dolgod volt. Nekem meg csupa high tieres hk kellenek (GW Type E, ST-1, T-28 proto). Ráadásul az utóbbi kettõbõl alig látok néha egyet.

Az prém lesz elõreláthatóan 7500 aranyért.
A valódi történelmi motorjával 1300Hp-val és egy 8,8 L/71 löveggel,emelt Roffal.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Trabant93
Ezeket a plecsniket hol lehet megnézni?Mármint azt,hogy mit kell kilõni hozzá.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Sziasztok!
Mi is lesz majd az új német TD? Jaghttiger 88/L71?

Nekem már hónapok óta csak a kis D1 hiányzott 😄
Mára lett meg, úgyhogy nem szeretnék újabb mumusokat magam elõtt görgetni.

popey8
Én is vadászom rá. Kellene a Master Tanker plecsni miatt. Ha jönnek a franci TD-k meg artyk, akkor azokat is lõhetem ki, h meglegyen, ja és kezdhetek egy ágat megint elölrõl.

Virki: Ugyanez van nálam is. Hiába a jó teljesítmény, ma délután csak agyhalottak játszanak, 0 taktikai érzékkel meg csapatjátékkal.

Trabant93
Az hétszentség,még jó,hogy volt velem egy löwe és meg tudtuk csipegetni,de az istennek nem tudtuk szédszedni.Nekem mondjuk a lövege miatt tetszik csak 😊

Pedig igazán lehetnének kicsit elterjedtebbek... Legalább annyira, hogy 1-1 db-ot sikerüljön kilõnöm belõlük a kövtkezõ peccs elõtt.

Toby0501
Itt nézz szét, biztosan találsz olyat, ami tetszeni is fog.

Azzal mondjuk nagy élmény lehetett 😊

Én most megvettem volna, csak elõtte még az ARL-t kéne visszavennem féláron, és belepumpálni a maradék xp-t 😄

Ha top tank.
Nekem a köreim jó ha 5%-a volt amikor nem 10-es tankok ellen rakott be. Annyira elment a kedven attól az ágtól, hogy az M4 már kétszer volt féláron de még nem vettem meg.

mi a f*** lenne velem nélküled? XD
köszi 😄 én alig találok módokat magamtól wot-hoz :S

nem pont ilyenre gondoltam, de ez a carbon panel megteszi 😊
Trucker39
Kis segítség kellene. Op rendszer újratelepítése után (x64), az XVM mode nemigazán indul el. Maga a játék persze mûködik, csak hátha tudja valaki hol nézzek utána, mit kellene máshogyan használni.

Toby0501
Tegnap láttam egyet, nem sok vizet zavart.
Nekem a KV4 annyira ellenszenves egy szerkezet lehet nem feccelek bele energiát, de állítólag nem rossz cucc.

wot nick: PsychoTrooper

Trabant93
Persze,nagyon ritka,de múltkor a su-85-el sikerült összefutnom vele 😄

ST-1-et látott már valaki csatában? Úgy látom, nem sokan szánták rá a free xp-t...
Mondjuk KV-4-bõl is talán ha 1-et láttam eddig összesen.

Árulja már el valaki mi a faszomat kéne ma csinálnom, hogy nyerjünk is?
Kiosztottam 5300hp-t megölök 5 tankot a csapat meg egy nagy nulla.

De ez van bármivel megyek.
Volt kör ahol 4 kilences meg 2 nyolcas TD összesen lõtt egy tankot ElHaluf-on.

Köszönöm! 😊 Na akkor már csak normális damage panel-t kell keresnem 😄
Toby0501
ja és olyan létezik hogy kijelzi a töltési idõt anélkül hogy kicserélné a gyári célkeresztet?
valaki tud egy jó oldalt ahol vannak normális damage panelek?
úgy szar ahogy van az egész! hiába töröltem ki a mods mappát! most meg nincsen lövés effekt....
rakhatom újra 😞
Koridor
nem akar müködni a vxm mod, a 2.2 töltöttem le

Toby0501
Mókoltam ma én is vele, ilyen lett:

Van fantázia ebben a modban, már csak azt kellene megoldani, hogy a healthbar és a többi info a playerspanel részre kerüljön és oldalt mutassa ezeket.

jah csak most meg kereshetem meg a damagepanel-t a neten 😞😞
mire megtalálom xD
hmmm, megnézzük!!!!
pointer4
De miért kéne felrakni újra? Ha nagyon belebonyolódtál módokba, akkor is csak a res_mods/0.7.3 mappát kell kiürítened.
Pont ezért csinálták a mód mappát, hogy az eredeti fájlokat ne kelljen csesztetni 😄
Tudod, ilyen hüje és nõ biztos 😄
na rakhatom újra az egész gamet... hála az XVM-nek meg a szájba****t OTM-nek 😄
Nekem nagyon nem jött be. A test frontrészét leszámítva egy kartondoboz az egész, oldalát, tornyát röhögve viszi át minden, mindenhonnan, beforgatni nem lehet, a láncot még a lövések szele is letépi róla. Mindezért nem kárpótolhat a jó ágyú, legalábbis engem nem tudott. A Tier7-es M4 1945-ön meg ugye az a jó ágyú már nem is annyira jó.
Fullosan ugyanaz az agyuja, mint az egyel nagyobb AMX M4-nek.
Ha top tank, brutalis meszarlast vegez, de ha lentebb van, akkor is lehet csipegetni. Teny, hogy mivel tier 6 sokszor van a lista aljan. Az szivas 😞

Nem vagyok WoT közelben, nem tudom megnézni, de a játékban nem tudod kikapcsolni?

http://worldoftanks.eu/news/2363-vehicle-markers-quick-start-guide/
AMX M4-gyel személyes tapasztalatom még nincs, mert az ARL-t eladtam a búsba, úgy felidegelt. De eddig jót még nem hallottam róla senkitõl, statjai sem meggyõzõek, ellenfélként pedig soha nem jelentett kihívást.

ARL-ben nem igazán tudom, mit lehetett volna élvezni. Tier4 fölötti tankok közül ezzel a legalacsonyabb az effem... a BDR-t leszámítva. Az ehhez hasonló balanszok engem kevéssé szórakoztattak:

És ez volt kb az általános, nem csak egyszeri alkalom.

Mire gondolsz?

Az effes reszehez nem nyultam, annyi, hogy alapbol tanknev+% ot mutat, altra meg usernev+hp/maxhp es nincs zold csik.

Igy nem game of nametag, de az effes resze jol hasznalhato.