World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Összességben jónak tûnik 180 mm/46° megoldás. Kíváncsian várom milyen lesz a mozdékonysága. 5 tonnával növekedett a tömege kiegészítõ páncélzat miatt. Ami azért nem kevés és biztosan tovább rontotta az M26 amúgyse jó mozgékonyságát.
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. május 14. 22:56:43
Jármû: SU-85B
Szerzett tapasztalat: 886
Szerzett kredit: 16 279
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász
Csata: Mountain Pass 2012. május 14. 23:00:56
Jármû: ISU-152
Szerzett tapasztalat: 1 437
Szerzett kredit: 52 170 (prém nélkül)
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Pusztító, Boelter Kitüntetés, Top Gun
8 kill
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Clan Wars: Souss-Massa-Draâ, landing, battle with owner
Kész: 2012. május 14. 22:44:55
Gyõzelem!
CW-képes tankokkal jelentkezõ játékosok jelentkezését szívesen várjuk!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Sieg!
Gefecht: Minen 2012. május 14. 21:27:52
Fahrzeug: IS-4
Erfahrung: 1 983
Kreditpunkte: 101 299
Leistungen auf dem Schlachtfeld: Überlegenheitsabzeichen: Panzerass, Stahlwand
Most h kapott egy kis buffot a páncélra és egy remek ágyút,nagyon brutális tank lett belõle tier10ben.Még nem állítom biztosra ,hogy a legjobb tier10es,mert még kevés csatát mentem vele. Majd meglátjuk😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
The Matrix has you...
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Jönnek a Tier 8-as prémium közepes tankok.
Az amcsit már elárulták hogy mi lesz:
Super Pershing (T26E4)
180mm-es front megerõsítve az orosz fejlesztõk által. T15E2 lövege lesz, ez a löveg most a Pershing top fegyvere. (240 dmg, 180 átütés)
És két francia:
Tier 4-es TD, Somua S-40
Tier 4-es SPG: AMX 150AM

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Tudna e valaki választ adni, hogy miért nem fejezi be a telepitést a játék?
Meg áll a végén a KLIENS FRISSITÉSE résznél. Sajnos nem tudom mi baj. Mi lehet a megoldás?
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. május 14. 19:48:13
Vehicle: T28
Experience received: 405
Credits received: 7 175
Ha benne vagyok a csatában kiosztok pár pofont kilõnek és nyerünk akkor :
Victory!
Battle: Sand River 2012. május 14. 19:54:35
Vehicle: T28
Experience received: 475
Credits received: 7 369
Repairs:
Vehicle T28 repaired successfully. You have spent credits: 10 632
Purchased:
The ammunition on vehicle T28 resupplied successfully. You have spent credits: 3 180
Van értelme játszani ha csak az experience kell? 😊
Mondjuk azóta én is odateszem a vasat rendesen...
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. május 14. 19:41:58
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 2 774 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 46 374
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Acélfal, Mesterlövész
wot nick: PsychoTrooper
Csata: Dragon Ridge 2012. május 14. 19:08:33
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 2 054 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 479
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály
Na...na...több ilyet és akkor nem 100 csata kell a KV4-hez.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog