World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi XP duplázó nélkül és a poén, hogy nem értem mire.
replay
"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség" by Matyashun
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
De ha õk is ezt használják, akkó értem.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Saor Alba
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Megérte ennyit "dolgozniuk" az új játékmódokon... odatették magukat megint a fiúk 😊
A full configot másoltam át a samples mappából. A 7.2-nél is ezt másoltam a korábbi verzióból és ott még voltak eff értékek.
A korábbi XVM full configja is kompatibilis?
(lusta vagyok 😊 )
Itt az eredeti amit feltöltöttem nézd meg mennyit ront már az is rajta.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
- New modes (when they still finish it) will drop randomly? Or are we going to choose a random battle or other modes?
Will drop randomly.
Mondjuk ez nagyon "jó" lesz, ha nem csak a pályát nem választhatjuk ki, de még azt is õk fogják eldönteni helyettünk, hogy milyen típusú csatába kerüljünk.
És ezzel ki is küszöbölték azt a problémát, hogy valamelyik fajta játékmód pooljában kevesebben legyenek.
Zseniális! Folyamatosan azon dolgoznak, hogy újabb dolgokkal idegesítsék halálra a játékosokat...
Mert ebbõl tuti dühöngés lesz -és jogosan- , ha valaki light tankkal akarna menni randomba scoutolni, erre beteszi a játék assaultba védõnek, támadó Mausok ellen.
¥ xfire: kistekila
Szerintem kéne gyengébb géppel is mennie fullscreen-be felvéve utána meg valami jó kódekkel szép nyugodtan tömörítve.
Nem bántam meg... Stock ágyúval.
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. május 15. 12:51:58
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 566
Credits received: 52 275
Battle Achievements: Reaper, Top Gun
Hihetetlen jó cucc. Kedvenc TD-m eddig. Pedig Ferdinand is feladta a leckét. Az 1800 hp nagyon jól jön. Kár, hogy a frontja gyengus. Kíváncsi vagyok a hosszú 128 mm-s ágyúra.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png