World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A T32 és a WG próbálja a szívembe lopni magát.
Ennyi XP duplázó nélkül és a poén, hogy nem értem mire.
replay

😄DDD
..errol nekem ez jutott eszembe:

"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség" by Matyashun
Jó cikk. 😊

tedd oda magad, csináld a dolog, na, ez akart lenni

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kb. szard le, tedd oda, csináld a dolod és kész. Én fel se raktam az EF-modot, nem is érdekel.

Nem tudom. Engem baromira frusztrál ez az egész eff rátingos dolog. Most 1025, 1 hónapja volt 930 körül, fejlõdök, lassan, de folyamatosan. De a tanuló éveimet sose növöm ki? 😊 Értsd folyamatosan fejlõdök, de a kezdetei 1-2 ezer csata rontja az értéket. Nem is ez a lényeg- A Win rate. Globálisan 51-52%. Ebbõl Panther II 57-58%, 1 fölötti kill/meccs, Tiger I meg 45% körül vagy alatta, jó ha 0,5kill/meccs. Számok alapján én most jó vagy rossz játékos vagyok? 😊 Persze, nagy általánosságban igaz a nagy számok törvénye, de szerintem sokszor az igazság inkább a részletekben van.
És a csatát is lenyomná helyettünk, nekünk csak az eredményt kéne megnézni 😄

pointer4
Csak gondoltam, ha van egy wotdb.ru is, akkor gondolom kínai is van, és itt ez miér van feltûntetve.
De ha õk is ezt használják, akkó értem.
Trabant93
Óóóó báázz na mindegy,a fene megette 😄😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

hmm, eltûnt a linkem.

t-50

The Matrix has you...

Tegnap igen
Nem

mentem egy jó kört a t-50-emmel 😊

The Matrix has you...

Ezt én is tapasztaltam, a KT-nál a hosszú 105-ös vhogy jobban üzemelt, mint az E75-nél. A 128-as viszont jól adja, a 3. csata után meglett a top gun és boelter. Lehet csak azért éreztem a különbséget, mert több a nagyobb tier.

bardocz
Másnak is laggol egész nap? Játszhatatlan az egész.
..a pedo-bear attack illusztracio nagyon utos volt 😊
Type 59 cikk, akinek tegnap kimaradt.

kosz! most mar remlik!
Solten
Ja, a Type 62 egy tier 6 konnyu tank papirbol (25/25/16 a test). 130 pen-es agyu van rajta. A tornya: 50/36/36.

Saor Alba

van vmi kulonbseg a type59 es 62 kozott amugy?
Mert kínai szerveren meg lehet venni õket csakúgy mint a gold typeot.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

..nem kell mod erre, fejlesztik a matchmakert egy picit meg es csak ido kerdese 😊
pointer4
Miért van fent a http://www.wotdb.info/ oldalon a kínai ágon a WZ111 és a Type62 ? 9500/7000 gold az áruk.
Kellne egy mod, amelyik random választja ki a tankomat. Hamár... 😊

Ahogy mondod.
Megérte ennyit "dolgozniuk" az új játékmódokon... odatették magukat megint a fiúk 😊

Köszi, nekimegyek akkor az editorral.
A full configot másoltam át a samples mappából. A 7.2-nél is ezt másoltam a korábbi verzióból és ott még voltak eff értékek.
A korábbi XVM full configja is kompatibilis?
(lusta vagyok 😊 )

Repet légyszi, ha van

Amúgy hogy az IS-8 védelmére keljek van egy taktika amikor nem lehet átlõni. Ház mellett kanyarba épp hogy csak ki kell dugni az orrát úgy hogy oldalról tudják lõni úgy jó mert eléggé elöl van a torony és csak a lapos részt tudják lõni és úgy minden pattan róla nincs merõleges felület. Ja amúgy találtam rajta egy ammorack pontot. A torony hátsó részén a közepétõl balra. Egy csapattárs sikeresen lõtt ott meg csikicsuki közben...
Az baj mert akkor abból soha nem lesz igazán jó fullsreen videó.
Itt az eredeti amit feltöltöttem nézd meg mennyit ront már az is rajta.

2:40-tõl megy a IS-8

Torzonborz
ideje lenne a céget is átnevezni Random Gaming-re .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ez "csodálatos" valóban😊..

..ez mondjuk tenyleg nagyon iegeretes. mert az a par suger, aki veletlen ugy gondolna, h csak randomba menne, mert buta ezekhez a bonyolult modokhoz, az is bekerul es ugy fel ev mulva kezd fogalmuk lenni arrol mit is kellene csinalni.. szoval lesz 3 random csatank gyakorlatilag...
Azt hittem, hogy 4:45-ig lesz az IS-4, aztán az utolsó pár másodpercben felvillan egy felirat, hogy a nyolcast lõheted bárhol. 😄
Eagle16
A felvételt. Próbáltam mindenhogy, úgy látszik hogy csak akkor elfogadható a sebesség ha fél méretben csinálom.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Yan
múlt héten 5 napig féláron volt a t29 😊

¥ xfire: kistekila

ma már a harmadik amikor 5 kill-t szedek össze betámadom bázist s aki nulla fraggel kullog mögöttem a kis tankjával (elõzõ körben type..) annyit reagál a kill all pls kérésemre , hogy beáll a körbe foglalni. elpattant a húr elkezdtem letkzni ezeket a faszokat kíváncsi vagyok mikor kapom a pár napos bannt.
Hmm, ez érdekes! Szintén Eagle kinkjébõl:

- New modes (when they still finish it) will drop randomly? Or are we going to choose a random battle or other modes?
Will drop randomly.

Mondjuk ez nagyon "jó" lesz, ha nem csak a pályát nem választhatjuk ki, de még azt is õk fogják eldönteni helyettünk, hogy milyen típusú csatába kerüljünk.

És ezzel ki is küszöbölték azt a problémát, hogy valamelyik fajta játékmód pooljában kevesebben legyenek.

Zseniális! Folyamatosan azon dolgoznak, hogy újabb dolgokkal idegesítsék halálra a játékosokat...
Mert ebbõl tuti dühöngés lesz -és jogosan- , ha valaki light tankkal akarna menni randomba scoutolni, erre beteszi a játék assaultba védõnek, támadó Mausok ellen.

Yan
játékon belül, 'hun' csanelen (sg-s) megtalálsz, ha vmi probléma van 😊

¥ xfire: kistekila

A felvételt vagy a tömörítést nem bírja?
Szerintem kéne gyengébb géppel is mennie fullscreen-be felvéve utána meg valami jó kódekkel szép nyugodtan tömörítve.

I.C.ram
JT-re mit érdemes rakni amúgy? Venti + rammer már fent van. Mi legyen a harmadik? Coated optics? Bino? Mi?
I.C.ram
Elite lett az E-75-öm, így nincs tovább értelme játszani vele, fõleg, ha szûkös a játékra fordítható idõm, ezért gondoltam, hogy eladom, és megveszem a JT-t, amit még korábban fejlesztettem ki, de soha nem vettem még meg.

Nem bántam meg... Stock ágyúval.

Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. május 15. 12:51:58
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 566
Credits received: 52 275
Battle Achievements: Reaper, Top Gun

Hihetetlen jó cucc. Kedvenc TD-m eddig. Pedig Ferdinand is feladta a leckét. Az 1800 hp nagyon jól jön. Kár, hogy a frontja gyengus. Kíváncsi vagyok a hosszú 128 mm-s ágyúra.
IS-4 és IS-8 gyenge pontok videó, egy kommentelõnk csinálta.

A T-150 egy piszok jó kis tank lenne, ha nem kapna minden meccsen tier10-es ellenfeleket. Viszont az elsó harmadban hamar elvész az ember kedve a dologtól.
Trabant93
Okés,akkor röffenthetem is a t-29et!Köszi a tanácsokat😊Ment a +.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

popey8
Köszi Yan ment a +. Ha haza érek kipróbálom, de biztos mûködni fog. A törlés mellett döntöttem, mert nekem az eredeti általam használt OTM kell. Nem akarok túl sok idõt a módosításokra szánni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tier6 nehéztankkal nem igazán érdemes kínlódni. Az MM úgy betart nekik, hogy alig hoznak valami kis bevételt, miközben a hajadat kitéped kínodban.

popey8
Szerintem nem. Sokan megszabadultak tõle innen is. Én is ahogy kifejlesztettem rajta mindent eladtam. Közismert, hogy a tier 6 a legnagyobb szopás a játékban. Vki azt mondta, h 107-essel jól lehet vele keresni. Fun faktort nem tudom, de tier 6, szal ne várj tõle sokat.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Trabant93
Szerintetek a t-150-et érdemes megtartani?Azért kérdezem,mert a t-29 már jó ideje ki van fejlesztve,csak rohadt sok credit kellene hozzá.Ezért is gondolkodom,hogy beadom vasba az orosz traktort 😊