World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csaby
Saor Alba
Csaby
Amúgy az a vicces, hogy amelyikkel kedved van. Én annyira rühellem a löwét, hogy pénzem szinte sosem volt. Most van egy type-om és nem tudom hova költeni a lóvét. 😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Csaby
Csaby
A lövegpajzs elõtti 80 mm-es párduc lemezzel már elég jó védelme lehetett a toronynak. Kb olyan erõs, mint a KT Henschell-tornya.
A homlokpáncél érdekesebb. Ránézésre a legfelsõ lemez olyan 30° körüli döntöttséggel rendelkezik és ~30-35 mm vastag. Az alatta lévõ ugyanilyen vastag de nem ennyire döntött. Csak azután jön az igazi páncél a 102 mm-es 44°-os homloklemez.
A legfelsõ lemez erõs döntöttségérõl kedvezõ esetben lepattanhat a lövedék, ha nem a kúpos csúccsal, hanem a kúpos rész oldalával találja el. (Ez minden erõsen döntött lemezre igaz.) De ha át is üti ezt a felsõ lemezt, akkor jön a következõ kiegészítõ páncélzat. A lövedék már elveszítette a puha fém sapkáját és valamelyest csökkent a kinetikus energiája.
Szerintem 1945 májusáig bezárólag az AT és harckocsilövegek közül csak a 12,8 cm Pak44-es jobbik APCBC lövedékei és a 8,8 cm Kwk43 APCR (amibõl ekkorra nem valószínû, hogy maradt) lövedékei lehettek veszélyesek rá.
Aztán majd meglátjuk milyen lesz a WoT-ban. Meglehetne csinálni elõtétpáncélzattal is, mint például az IS-3 oldalát.
Számomra még kérdés, hogy 30-40 mm-es elõtétpáncélok mennyire eredményesek. (Az IS-3 és IS-7 oldala önmagában is elég erõs volt a valóságban, nem feltétlenül volt szükségük az elõtétpáncélra a védelem szempontjából.) Pláne úgy, mint a T26E4-nél, hogy kevés tér van a lemezek közt. Ennek még utána kéne olvasni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
hébe-hóba nálam is elõfordul
wot nick: PsychoTrooper
A meccsek felvétele témához még..
Én sokáig használtam egy felvevõ progit, aki teheti, próbálja ki. A Mirillis !Action c. progi, sok beállítással és lehetõséggel. Annyi a lényeg, hogy ugyan regisztrálhatod magadnak és ezáltal fullos lesz, de nem szabad "kiengedni a netre", mert azonnal lelövi. Nekem bevált. Felveszed a kívánt video-t, és beállítod, lekonvertálja.
Sajna megesik az ilyen. <#zavart2>#zavart2>
WOT nick: tepi1
Alap esetben büntetésként levon az xp-dbõl és a creditedbõl. Ha kilövöd, akkor õ kap kárpótlást, de ha csak megsebzed, akkor saját zsebbõl kell fizetnie a saját tankja javítását.
Eddig kétszer voltam ellenük: - én KV-3-al õ valami 8-assal. Nem sok esélyem volt mert tõlünk az összes tank rástartolt és voltak köztük tier kilencesek és tizesek is.
- másodszor KV-val voltam a gleccseres pályán. Mire elértem a pálya feléig már szerintem a pénzt is megkapta aki kilõtte.
És kétszer voltam mellettük is: - egyszer összefogtunk vagy hárman és sikeresen megvédtük az ellenféltõl és nyertünk. Szintén KV-3-al voltam és beálltam mellé fogni a neki szánt golyókat. 😊)))))
Egyszer meg majdnem én lõttem ki, mert úgy felidegesített, hogy 260 mm-es ágyúval lepattantam a pz38na-ról szembõl meg a t-50-2-rõl hátulról egyetlen meccsen 2 ilyen lövés, ráadásul 50m-rõl. Rá is fordultam, egyedül azért nem lõttem mert ha jól tudom ban jár érte. Bár lehet megérte volna azt a párnapot a lelkibékém 😊
Csaby
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Valamint, hogy mikor te épp meccsben vagy, lehet, hogy õk épp akkor nyomnak rá a kezdésre.
Én eddig SOHA nem találkoztam velük.
Próbáltam ironikus lenni, azzal, amit írtam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ejj, ma lesz megint funcup. Ilyenkor sajnálom, hogy hétköznap nem tudok mostanában játszani. 😞
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amúgy ez a kazánvas a frontján mennyit adhatott hozzá a védetségéhez valójában? Képzelem, ahogy az elsõ találattól beszakad mint a celofán.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ