World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Ez nagyon szép minõség, csak az én gépen nem bírja teljes felbontásban...sokszor leesik az FPS. De majd még kísérletezem vele, esetleg más kodekkel tömörítem.

Valami ilyesmi lenne a cél: link

Nem tudom milyen erõs gépe lehet...de tökéletesek a videói.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ki lehetne hozni belõle simán egy T5-T6ig tartó tech treet, de afelett nem igazán tudom milyen tankokat lehetne kitalálni. Lengyeleknek ott volt a 7TP, csehszlovákoknak a mostani német treebõl a LT-35, LT-38, magyarokat ismerjük. Olaszoknak a carro armato meg a semovente variánsok.

Oroszból google translate-tel fordítva. (Eagle linkjébõl)

- And you can go a bit deeper tanks which countries we expect in the nation, "Team Europe"?
At a minimum, Poland, Italy, Hungary, and Czechoslovakia.

Kíváncsi vagyok ebbõl milyen tech tree-t lehetne kihozni.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Mögé kell kerülni, hátulról papírból van. Kicsit sokáig tart mind a 10 000 hp-t lenyomni róla, de hát ez van.

A BDR az ARL-hez képest egy birodalmi romboló.
Vele lett meg az elsõ Master Tankerem, és 51%al zártam.
Az Arl már más tészta. 97 csatából sikerült 35-öt megnyernem.
Hozzáteszem mind ezt úgy, hogy a light/med ágról elég sok minden megvolt, és igen nagy mennyiségû free xp-t áldoztam bele, így 10-20 kör alatt fullos lett a tank.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szerintem meg maga a 152-es is szarabb lett, nem kicsit.

Oké, hogy régen sem a pontosságáról volt híres, de azért ilyeneket nem csinált.
Province-on volt, hogy 6 lövésembõl 6 ütött a túloldalon kempelõkön. Meg álló célpontokat azért valahogy eltalálta nagyobb távolságokról is. Most meg képes 20 méterrõl is mellélõni. Meg volt olyan, hogy 2 tank állt egymástól pár méterre, rácéloztam az egyikre, és a másikat kapta telibe, pedig egyik sem mozgott.

De a kedvencem az volt, mikor telibekaptam a hetzert HE-vel és túlélte 2%-on, holott az még a 107-esnek is sima oneshot kellett volna hogy legyen.

Toby0501
Linkeld még be legalább ötször.<#banplz>

ezzel hogyanbántok el

Nekem ilyen lett amit próbaképp felraktam.
1680x1050-be vettem fel VirtualDub-al H264-el tömörítettem.

Koridor
?????????????????
Most szivatsz? Motázs? Fun?

patchaou
Marha egyszerû, Tetrarch-al felugratsz az ágyúba, és ha belõsz a csövön akkor ammorack és elpukkan...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Koridor
A kv1 nekem is bejött farmra, persze ha a lista aljár dob ovatosba tolom.

Találkoztatok már biztosan ilyennel, hogyan tudtatok elbírni vele.

http://www.minorin.com/fps/src/1318821892018.jpg

Stug

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A KV2 szerintem kicsit meg lett szopatva a matchmakinggel, én nem emlékszem olyan meccsre, ahol nem az alsó negyedben lettem volna. Persze a disznóölõ 152mm-essel lehet sebezgetni, de nem az igazi...
Kreditet viszont prímán lehet gyüjtögetni KV-1-gyel, vagy a SU85 most (továbbra is Zis6-tal) a legnagyobbat harapó tier V tank.
Koridor
Nekem az 46% win rátám, 52% a vereség.
Van 68% T50, 64% KV2, 52% E2 és van 33% Bison, 36% AMX40, 33% loltraki. A KV3-al 78%, de még csak 9 csatám volt vele.
A többség 45-50% körül mozog.

patchaou
Amik nekem jól hoztak/hoznak: M4, E8, SU-85, SU-100

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hali,tanácstalan vagyok...,hogy mivel farmoljak ezentúl creditet... nekem valahogy nem "gyere" be a kv-2 farmolni.. nem jön úgy a pénz ahogy akarom... valaki megdobna pár jó tanáccsal? köszönöm elõre is.
Eagle16
Itt legörgetsz kicsit és ott van a szöveg a fejlesztõktõl: (az új franciák képei felett)

link

Oroszul van, de ha google-el lefordítod akkor máris értelmet nyer 😊

Eagle, dobj már nekem egy linket a prémium Super Pershingrõl, lehet csinálok róla egy cikket.

Igen valószínû hogy a magasabb gyõzelmi arányú játékos minden csatába többet tesz a játékhoz mint a noob játékos és ez azért kihat az effre. "Kilõttem 7-et meg 3-at lesebeztem még is vesztettünk mi a picsát csináltak a többiek" típusú "nyavajgások" legalább is erre utalnak. 😊)))))))))))))
Eagle16
Próbálgatom most a FRAPS-ot...

Most csináltam egy ilyet: 30 FPS, játék ablakban futott és 1024x768.
Aztán XviD-el tömörítettem, 160 mb lett a 9 gigából 😊

Szerintem még jó minõség, kivehetõk az ikonok is élesen, mégsem akadozik. Annyi a baja hogy így berak 2 fekete csíkot bal és jobb oldalra. Majd még kísérletezem vele, mert lehet hogy 1440x900-ban is okés lenne még.

Ez a múltkori Is-7 replay, ahol 8200 sebzés nem volt elég a gyõzelemhez...én is elpazaroltam jó pár lövést az igaz, nehogy már 10k + sebzést kelljen kiosztanom hogy nyerjünk...

Nekem a tigris volt ilyen. El is adtam a francba. A múltkori leárazásnál visszavettem, de legénység nélkül pihizik a garázsban, nem tudom rászánni magam, hogy menjek vele. 😊

Ja és még annyi hogy mivel nem igazán volt sok idõm a játékra , de azért szerettem volna haladni, ezért még a szomszéd Mancika néni is vitte a profilomat 😊 Kb 6 ember. Ez inkább az alsó szintekre volt jellemzõ. Mégis megvolt az 51 %
Nálam egész konkrétan a Jagdtiger van elátkozva. Szerintem kifejezetten jó vagyok vele, sok sebzés, rengeteg kill, tier10-es csatában volt 9 is egy csatában, van vagy 6-7 Boelter's-em vele. Egyszerûen csak nyerni vagyok képtelen vele, a win rate-em borzalmas. Nem tehetek róla, hogy mindig olyan csapatba sorsol, ahol akkor is képesek vagyunk veszteni, ha egyedül kilövöm az ellenfél 3-5 top tankját pl.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

valamiért még is csak az a norma, hogy a magas winrateseknek magas az effijük, akkor még is csak van kapcsolat a tudás és a statok között, nem gondolod? :-)

tény, hogy lehet manipulálni, de úgy nagy általánosságban megállja a helyét, hogy szívesebben lát az ember maga mellett 3-4 1500+ effis embert mint 1000 alattit :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én a legtöbbet TD-vel mentem ,amivel ugye szinte mindig hátul maradtam (kivéve jagdphanther) így nem sok beleszólásom volt a játék kimenetelébe. Ha egy két ember áttört az még oké, de ha több akkor úgyis kivégeztek. Az elsõ számú célpont ugye a TD, (meg az arty) ez szintén eléggé megrövidíti a játékot 😊
Top tankom még nem volt, csak olyanok amikkel a nagyok hátát vakarhattam, mint a jelenlegi T28, ami azért már pörkölget de még nem az igazi. Hamarosan meg lesz a T95. Na majd azzal elválik hogy ha odafigyelek akkor milyen arányt tudok felmutatni. Bár míg összehozom a nagy puskára valót valószínûleg nem lesz a legjobb.
Megy itt a sírás mindig, hogy mennyira szivatja a népeket a játék, 10-15-ös vereségek sorban, meghogy elõre el van döntve mm által. Ilyenkor mindig mondja valaki, hogy ez nem, nem lehet, mert akkor valakinek meg állandóan nyernie kellene, olyat meg még senki sem látott.
Na én tegnap este igen! Minden tankommal elsõre megvolt a napi duplázó egymás után sorban (12 tankom van a garázsban jelenleg). De olyan csatákat is nyertem, amiért egy lyukas garast sem adtam volna, ki is léptem belõlük, amikor kilõttek. Mentem másik tankkal, aztán mikor azzal nyertem, látom, hogy az elõzõ, reménytelen csata is nyert volt 😄 De olyat képzeljetek el, hogy Mines-on IS8-ból kilõnek, utánam az én csapatomban csak egy E-75 és az arty volt, az ellenfélnél meg egy 50%-os IS-4, egy sértetelen minimaus, egy lorraine, egy type, egy jagdpanther, meg az õ artijuk. És nyertük vazze, utólag kár, hogy nem maradtam ezt megnézni 😄

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

a franciák tényleg szivatosak, de kellõen nagy csata szám esetén nem nagyon bántják a statokat

amx40 35 csata 57% wr
B1 49 csata 47% wr

mi ez a 8000-hez képest, semmi

a scoutok pedig statot és effit buffolnak igen szépen :-)

Leo 264 csata 64% wr
dagi: 743 58% wr, bár ez olyan kemény nerfet kapott, hogy 100 csata sem kellett hozzá és zuhant 4%-ot, így már csak effit termel, statot nem húz

a t8-9 jármûvek stockként okoznak némi visszaesést, de azok is 50-80 csata után elkezdenek felpörögni, és ha valakinek van már 8000 csatája, akkor az sem nagyon fog meglátszani a statokon. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Medekkel 58-60%. Heavykkel 47-50%. És bármelyikbe ülök, ez van. Csak randomot mentem, platoonban, egyedül vegyesen.

Ritka? Minden második t10-es game...

Igazad van az esetek 95%-ban tõled független de a másik abban jobb tõled hogy a maradék 5%-ot behúzza. Így neki 55 neked meg 50% a gyõzelmi arány. Még a jó játékosok is csak pár random meccset tudnak egyedül eldönteni de azokat jobb arányban hozzák mint a gyengébb játékosok. (Ez csak egy péda írhattam volna hogy az 50%-os játékos miben jobb a 45%-ostól.)
Lehet manipulálni a gyõzelmi aránnyal szakaszban meg században de én randomról beszélek. ( Én században lefele manipulálom mert elég sokat vesztünk 😊 )
Nekem a T20 több mint fél éve ki volt fejlesztve mielõtt megvettem mert mindig volt más fontosabb fejleszteni való. (T34, T30) Mikor megvettem elcsodálkoztam hogy a nehéztankokkal 45-50%-os gyõzelmi arányt hozok ezzel meg 60%-osat. Most a Pershinget húzom az is 60 felett van. Ha nem lett volna a T34 meg az IS-4 grind akkor hülye lettem volna nehéztankokkal menni mert a medekkel sokkal jobban megy.
Nem kell ilyen negatívnak lenni.Nekem akkor romlott le 51-rõl 47-re mikor nekiálltam a VK2801-nek a leopárddal (aminek végül is semmi értelme nem volt), meg a francia vonal csatára teljesen alkalmatlan gépeivel. B1 , AMX 40...
De fogadni mernék hogy ha kezdenék egy új karaktert, lejátszanék vele mondjuk 200 csatát úgy hogy egyszer sem lövök , akkor sem lenne 40% alatt a gyõzelmi arányom.
Zsoltika 007
Érdekes hogy a tiger2-nél is ugyanez a csõ van. Ott meg szakított. Tiger 1 is a 88-assal átvitte ha a megszokott gyenge pontra lõttem a megfelelõ szögbõl az adott tankon. Ennél meg csak bounced off. Ezért vagyok totál tanácstalan.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

nézz meg jútyúbon 1-2 videót hogy szokták forgatni, bármivel lehet róla pattanni ha jól használják t10-es ágyúkkal is.
én anno a Mininél csináltam egy tesztet

150 csata 10,5-essel, 150 csata a 12,8-assal

teljesen megegyezõ számok születtek, mindkét ágyú jól használható, én még a 10,5-eset jobban isz szerettem, mert a minin remek roffal üzemelt. 😊

Zsoltika 007
Hát nemtom.. Eddig jól ment minden tankkal. Ezzel meg konstans szívás a játék.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

a vicces mikor egy másik is7-el szemben állok és 3-szor pattanunk le szembõl egymás hasáról 5-10 méterrõl! ezen megint tuningoltak vagy mi? már a második ilyen két nap alatt..
Zsoltika 007
Tiger 1-2-nél ez jól mûködött. Itt valamiért jobban kapom a sebzéseket akárhogy próbálok helyezkedni. Pedig a legjobb ágyú kivételével minden ki van feljesztve/fel van rakva.

Ha neked a 225-ös pen nem elég 7-8-as tankok ellen akkor a 246-os sem lesz megváltás. Valamit nem jól csinálsz.

48% az atlag. Azt botkent nem ered el. (2% draw miatt)
Nem en talaltam ki, Ovi.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

beforgatod a tankot, hogy az oldalát még ne lehessen ellõni a hasát meg már nehezebben?
hát ha valaki 8000 csatánál 45% winratel tud felmutatni, az fogadja el, hogy rossz játékos és valószinüleg az is marad. Innen már valóban nehéz javítani. :-)

Zsoltika 007
Undorító hogy egy 7-8as tankkal szemben folyamatosan pattogok õk meg röhögve lövik át a front páncélzatot igen tekintélyes sebzés mellett.

Arról nem is beszélve hogy a nagy számok törvénye alapján 45-48%-os win arány bot ként is el lehet érni.

Viszont 52-53% feletti statért már komolyan kell dolgozni.

wot nick: PsychoTrooper

A 10,5-essel én is gyûlöltem,a naggyal már használható!

Dettó 😄

Elsõ kb 1500 csatám teljesen értékelhetetlen volt, aztán 4000-ig olyan középrossz voltam. Onnantól meg megyek fölfelé, mint az üstökös 😄

Elõször a t7-8 tankok kényszerítettek rá, hogy kicsit értelmesebben játszak, ha nem akarok csõdbe menni... Aztán idõvel el is kezdtem élvezni a "jól" játszást, és már igyekszem minden körben a maximumot kihozni magamból 😊

Zsoltika 007
Nyugtassatok meg hogy az E-75 a legjobb ágyúval már használható lesz, mert a 10.5-es egy határ sz@r. Mindenrõl csak pattogok lefele. (elõlrõl hátulról oldalról tök mind1). 8-as tankokkal alig bírok.

Egyet értek. Ha pl. vki folyton Randomban nyomja, mert össze-vissza idõpontokban játszik, s elég nehéz volna megbízható platoon-társakat összeszedni (klánról nem is beszélve). S történetesen sokszor úgy jár, mint én tegnap, hogy sorozatban totál idiótákkal rak össze (én is kezdõ vagyok, de ami tegnap volt,...), pl. rajtam kívül 1 emberkével kilõttünk 11 ellenfelet, s egyedül foglaltam 1/3 élettel, mert a többiek a map közepén gyönyörködted a rájuk hulló lövedékek fényében.