World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami ilyesmi lenne a cél: link
Nem tudom milyen erõs gépe lehet...de tökéletesek a videói.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
- And you can go a bit deeper tanks which countries we expect in the nation, "Team Europe"?
At a minimum, Poland, Italy, Hungary, and Czechoslovakia.
Kíváncsi vagyok ebbõl milyen tech tree-t lehetne kihozni.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Vele lett meg az elsõ Master Tankerem, és 51%al zártam.
Az Arl már más tészta. 97 csatából sikerült 35-öt megnyernem.
Hozzáteszem mind ezt úgy, hogy a light/med ágról elég sok minden megvolt, és igen nagy mennyiségû free xp-t áldoztam bele, így 10-20 kör alatt fullos lett a tank.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Oké, hogy régen sem a pontosságáról volt híres, de azért ilyeneket nem csinált.
Province-on volt, hogy 6 lövésembõl 6 ütött a túloldalon kempelõkön. Meg álló célpontokat azért valahogy eltalálta nagyobb távolságokról is. Most meg képes 20 méterrõl is mellélõni. Meg volt olyan, hogy 2 tank állt egymástól pár méterre, rácéloztam az egyikre, és a másikat kapta telibe, pedig egyik sem mozgott.
De a kedvencem az volt, mikor telibekaptam a hetzert HE-vel és túlélte 2%-on, holott az még a 107-esnek is sima oneshot kellett volna hogy legyen.

1680x1050-be vettem fel VirtualDub-al H264-el tömörítettem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

http://www.minorin.com/fps/src/1318821892018.jpg
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kreditet viszont prímán lehet gyüjtögetni KV-1-gyel, vagy a SU85 most (továbbra is Zis6-tal) a legnagyobbat harapó tier V tank.
Van 68% T50, 64% KV2, 52% E2 és van 33% Bison, 36% AMX40, 33% loltraki. A KV3-al 78%, de még csak 9 csatám volt vele.
A többség 45-50% körül mozog.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
link
Oroszul van, de ha google-el lefordítod akkor máris értelmet nyer 😊
Most csináltam egy ilyet: 30 FPS, játék ablakban futott és 1024x768.
Aztán XviD-el tömörítettem, 160 mb lett a 9 gigából 😊
Szerintem még jó minõség, kivehetõk az ikonok is élesen, mégsem akadozik. Annyi a baja hogy így berak 2 fekete csíkot bal és jobb oldalra. Majd még kísérletezem vele, mert lehet hogy 1440x900-ban is okés lenne még.
Ez a múltkori Is-7 replay, ahol 8200 sebzés nem volt elég a gyõzelemhez...én is elpazaroltam jó pár lövést az igaz, nehogy már 10k + sebzést kelljen kiosztanom hogy nyerjünk...
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
tény, hogy lehet manipulálni, de úgy nagy általánosságban megállja a helyét, hogy szívesebben lát az ember maga mellett 3-4 1500+ effis embert mint 1000 alattit :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Top tankom még nem volt, csak olyanok amikkel a nagyok hátát vakarhattam, mint a jelenlegi T28, ami azért már pörkölget de még nem az igazi. Hamarosan meg lesz a T95. Na majd azzal elválik hogy ha odafigyelek akkor milyen arányt tudok felmutatni. Bár míg összehozom a nagy puskára valót valószínûleg nem lesz a legjobb.
Na én tegnap este igen! Minden tankommal elsõre megvolt a napi duplázó egymás után sorban (12 tankom van a garázsban jelenleg). De olyan csatákat is nyertem, amiért egy lyukas garast sem adtam volna, ki is léptem belõlük, amikor kilõttek. Mentem másik tankkal, aztán mikor azzal nyertem, látom, hogy az elõzõ, reménytelen csata is nyert volt 😄 De olyat képzeljetek el, hogy Mines-on IS8-ból kilõnek, utánam az én csapatomban csak egy E-75 és az arty volt, az ellenfélnél meg egy 50%-os IS-4, egy sértetelen minimaus, egy lorraine, egy type, egy jagdpanther, meg az õ artijuk. És nyertük vazze, utólag kár, hogy nem maradtam ezt megnézni 😄
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
amx40 35 csata 57% wr
B1 49 csata 47% wr
mi ez a 8000-hez képest, semmi
a scoutok pedig statot és effit buffolnak igen szépen :-)
Leo 264 csata 64% wr
dagi: 743 58% wr, bár ez olyan kemény nerfet kapott, hogy 100 csata sem kellett hozzá és zuhant 4%-ot, így már csak effit termel, statot nem húz
a t8-9 jármûvek stockként okoznak némi visszaesést, de azok is 50-80 csata után elkezdenek felpörögni, és ha valakinek van már 8000 csatája, akkor az sem nagyon fog meglátszani a statokon. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lehet manipulálni a gyõzelmi aránnyal szakaszban meg században de én randomról beszélek. ( Én században lefele manipulálom mert elég sokat vesztünk 😊 )
Nekem a T20 több mint fél éve ki volt fejlesztve mielõtt megvettem mert mindig volt más fontosabb fejleszteni való. (T34, T30) Mikor megvettem elcsodálkoztam hogy a nehéztankokkal 45-50%-os gyõzelmi arányt hozok ezzel meg 60%-osat. Most a Pershinget húzom az is 60 felett van. Ha nem lett volna a T34 meg az IS-4 grind akkor hülye lettem volna nehéztankokkal menni mert a medekkel sokkal jobban megy.
De fogadni mernék hogy ha kezdenék egy új karaktert, lejátszanék vele mondjuk 200 csatát úgy hogy egyszer sem lövök , akkor sem lenne 40% alatt a gyõzelmi arányom.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
150 csata 10,5-essel, 150 csata a 12,8-assal
teljesen megegyezõ számok születtek, mindkét ágyú jól használható, én még a 10,5-eset jobban isz szerettem, mert a minin remek roffal üzemelt. 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nem en talaltam ki, Ovi.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Viszont 52-53% feletti statért már komolyan kell dolgozni.
wot nick: PsychoTrooper
Elsõ kb 1500 csatám teljesen értékelhetetlen volt, aztán 4000-ig olyan középrossz voltam. Onnantól meg megyek fölfelé, mint az üstökös 😄
Elõször a t7-8 tankok kényszerítettek rá, hogy kicsit értelmesebben játszak, ha nem akarok csõdbe menni... Aztán idõvel el is kezdtem élvezni a "jól" játszást, és már igyekszem minden körben a maximumot kihozni magamból 😊