World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Animefox
Én is várom ezt a játékot ugyanis nagy WWII fan vagyok!!! Zoltang mi találkoztunk már az SS topikban 😊

Ezt még kiemelném:

Az SG-én itt a játék helye:
Iron Front – Liberation 1944

Jó pár videó is van fent a játékból.
Ha errõl olvastam reviewt (az ARma mod beugrik) akkor leginkább az lehet gond, hogy ez nem olyan lesz hogy "beugrok egy csatába és instant action meg fun", hanem ilyen mászkálok 10 percet mire eljutok oda ahol action van, aztán ha kilõ egy tank már kezdhetem is elölrõl.

Én nagyon szerettem az OFP-t, singleplayban teljesen OK hogy nagy tér van, császkál sokáig az ember, akár támadhat teljesen nem várt irányból is - de egy multiplayer esetén? Cégnél próbáltuk, macerás.

Arról nem is beszélve hogy ez összfegyvernemi játék lesz, tehát a tankot majd jól kibombázza a röpcsi azt csocsesz.

Ha nem keverem össze egy másik most jövõ online 2.vh-s ARMA alapú játékkal.

Szóval összességében: se játékmenetben, se stílusban nem WOT vetélytárs.

Tetszetõs, de a gépigény miatt aggódom. Az ARMA és leszármazottai híresek a brutális gépigényükrõl.

A netes játékok eleve bugosabbak, mint a scripteltek, szóval ebben nem lesz meglepetés. 😊

Az armát meg szeretem, úgyhogy még jó is lehet.

Zegi Norbi HUN
Köszi😊

Megértelek😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Jól gondolod, videóban el is mondják, hogy ArmA motorja van ebbe a játékban is. Bár abból a motorból sok jót nem nézek ki, lévén szereti a bugokat, de hát akinek tetszik az játssza😊.

Örülök, hogy mást is az-az érzés kerítette hatalmába mint engem a végét látván.

Megjelenés: 2012. Május 25.

Én a legutolsó 5x óta már nem toltam WoT-al <#hehe>
Zegi Norbi HUN
Ez a játék odacsap rendesen😮 A vége nagyon üt,ahogy néztem a videót,tisztára mintha egy igazi csatát látnék,elképesztõ😮 Emiatt simán félre teszem a WoT-ot😄

Mikor jön ki a játék?

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Akkor inkább már ez <#vigyor1>

~3:00-tól a KT sorra kapja a találatokat (igaz kis kaliber) de legalább van végre érzi az ember, hogy 70t vas van alatta + az utolsó 1 percnek elég feelinges <#pias>

Bocs az offért, de terjesszük az igét.
Kicsit ofp/arma feelingem van. Véletlen? 😊

Megvan a 100. csata Pershinggel.
http://data.hu/get/5117154/20120515_1828_usa-Pershing_erlenberg.wotreplay
Nekem az a problémám hogy nem nagyon tudok mit kezdeni a scouterként.

Még mielõtt: Igen elolvastam a FAQos Renegade féle torturialt, azokon a mapokon oké vagyok, de a pályák majd fele nincs megcsinálva, meg néhol a meglévõ mapok is elavultak.

Ja igen: Én nem a rassolós scout vagyok, hanem a bokorban áll, nem lõ, világítja a fél enemy csapatot, spotter.

Tud valaki olyan oldalt ahol mindegyik mapon megvannak a jó spot helyek?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

m1garand

makett.tk

pointer4
Én kaptam már avval a perkel is 1 lövéses ammo rack robbanást.
Magában a matematikai képletben,- amikor az ammo rack sérülést számolja - ott van jobb esélyed, hogy ne sérüljön/robbanjon.
popey8
A biztonságos elhelyezés a robbanást gátolja meg vagy egyáltalán az ammo rac sérülését?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hehe!
Facebookon válaszoltam arra a kérdésre, hogy melyik T10es tank a kedvencem.
Mivel nekem nincs T10es tankom, ezért bejelöltem a Maust.
Badchattel olyan jó körbe-körbe rohangálva csipegetni. Ezért az a kedvencem.<#vigyor1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

pointer4
Nem jellemzõ rá, inkább a legénységet kapják ki állandóan.
popey8
Akinek van E50-je meg tudná mondani, hogy mennyire érzékeny az ammo rackje? Sérülés, robbanás mennyire gyakori?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha a prém tankok harcértékét nézzük, egyik sem ér annyit, amennyi az ára. 😊

Kicsit Tápos a type.

Gyõzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. május 15. 18:00:43
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 364
Szerzett kredit: 68 153
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Boelter Kitüntetés, Top Gun
Jah most olvasom, hogy volt, akkor nem nyomom a propagandát.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nincs vele semmi gond, nagyon jó tank, ha hagyják kibontakozni. Csak a hosszú célzási idõt és lassú töltést kell megszokni! Olyan t10-es t30 t8-ban feelingje van nekem.

Ez prémmel egy jó kis 165k credites kör lett volna.😊

Mondjuk 12000 aranyat tényleg nem ér!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

pointer4
Bevonzott a sötét oldal 😄
Napi duplázókból, addig is fejlõdik a francia arty legénységem 😊
Velejéig romlott, ezért vette meg.

popey8
Nagy sebzést tud bevinni és magas a páncélátütése is, szerintem ezért kerül ennyibe. Ráadásul lesz aki kifizesse, szal nyugodt szívvel elkérhetnek érte ennyit, sõt többet is.

Csak 25k? az eléggé gyér :/
mi vett rá hogy megvedd? 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sok a függõ... érted, lõwébõl meg typeból is annyi van mint égen a csillag.. pedig ha belegondolsz 7000 HUF egyetlen tankér szintén nem kevés összeg.

Szidjuk a játékot lépten nyomon, de addiktívra sikerült és még itt Magyarországon is ölik bele az emberek a zsét 😄

Szerencsére nekem ingyér összejött a T34, mer amúg sohase vettem volna.

csaba90
de ezt a T34-et nem valami 12000 goldért nyomatják?:S nem tudom hogy képesek érte annyit elkérni.. xd

Csaby

Trucker39
Még jobb kör lett volna, ha kicsit több a talpra esettebb játékos nálunk. Amit lehetett így is megtettem.

Vereség
CsataLive Oaks 2012. május 15. 17:17:05
JármûPzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 828
Szerzett kredit: 32 112
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top Gun

Replay

nem is tudtam, hogy rohadt pontos a KV-2 trollgunja, egyelõre 73% vele a találati arányom, beszarás, milyen lehetett ez a fegyver HE nerf elõtt?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

popey8
A 13 millió kreditembõl telt volna rá<#idiota>
Ha tényleg lenne piac meg is vettem volna tõled. A 7600-at máris inkább kajára költhettem volna<#zavart1>
Nekem csak az a lényeg, h legyen egy pénztermelõm. Én hülye a T34-et meg nem húztam ki idõben<#falbav>
Nem igazán számítottam rá, h a KV pénznyomdát elvesztem, meg hogy ilyen drámaian csökkentik a bevételeket és mire feleszméltem késõ volt. Azóta is bánom a dolgot, fõleg mert soha többet nem fognak ingyen prém tankot osztani<#rinya>

csaba90
simán odaadtam volna ha lenne ebbe ilyen piac.. 2,3 millió creditért vihetted volna 😄

Csaby

Prémmel. De nem az a lényeg, hanem hogy van kedvem vele menni, mert tudok vele játszani. A löwe az olyan volt, mintha a fogamat húznák, ha menni kellett vele. 3 hétig nem vettem meg a T-44-et, mert nem voltam képes rávenni magam, hogy löwézzek. Nem zárta magát a szívembe a jószág, no... 😊

Én már láttam,M4 shörmimrõl lepattant a lövése,az enyém nem pattant,Kv2-rõl nem pattant,de rajtam nem tudott 100-at sebezni.

csaba90
lol az szép 😄 akkor röhögött õ egyet rajtad 😄 pedig azt hittem a sztori vége az lesz hogy kilõtted de semmit nem kaptál.. :S 😞

Csaby

pointer4
Ha valaki kérdezné mennyire jó a francia prém arty 😊
Saját vélemény:
Elég lomha jármû, de nem rosz a lövege, priesthez képest pontosabb, hasonló sebzések. Van benne rengeteg (42) lõszer, átlövi az összes pályát ahol eddig voltam (hosszban), elég pontos is, és 9 másodpercenként lõ.
Ha megsemmisül, valami 1500,- a javítás, és a lõszer ár is elhanyagolható.
Páncélozott jármûveken 60-180 sebzésekre kell számítani.
Francia artys legyénység elõképzésén kívül nem sok értelmét látom.
Csatánként 20-30k pénzt kapni vele.
Úgy látszik, max tier5ös csatákba rak be, mindig az elsõ 5-6 tank között vagyok.

Mai csata:
replay
popey8
Rohadt jó ez az eff mod, kár, hogy nem raktam fel elõbb. Végre nem megy fel a vérnyomásom 200-ra mikor veszítünk.

Engem pár hete személyesen a nagy Owerlord-al hozott össze a sors Malinovkán. Az ellenfélnél volt Pattonnal. Neki is indultam, hogy most minden sérelmemet, amit ez a bughalmaz okozott, megtorlok rajta.<#violent>

Mondanom sem kell, hogy pont õ volt az, aki kilõtt....<#falbav>
Talán majd legközelebb!
popey8
Öcsém adtad volna nekem<#papakacsint> Legalább nem kellett volna 7600 Ft-ot kidobnom az ablakon😊

stoppos: Jó már neked. Én eddig csak szívtam a Tájpal. Prémmel lett olyan sok pénzed v anélkül?

Sada01
Oksi Löwe akkor😊thx bb

kisTekila
mûködnie kell, csak például az újítások nem jelennek meg.
amit bemásoltam az elején van. hasonlítsd össze.

xfire: kistekila

Nem úgy értettem, hanem hogy nézd meg a két tank tulajdonságait, páncél, fordulákonyság, stb. Volt-e hasonló tankod amivel szerettél vele menni, ilyesmik. Majd ha mindezzel megvagy vedd meg a löwét. 😉

Szal azt, amelyik szimpatikusabb.

Valahogy arra számítottam, hogy az új fizikával megszûnik a beakadás, hisz mindenen át lehet menni. Ehh, az IT útjai kifürkészhetetlenek. 😊

Sada01
Köszi, a válaszokat
Stoppos rendben, de azt most nem birok venni

csaba90
van.. meg löwe is 😊 jó mind a kettõ.. a t34 valahogy nem illett bele.. T34-el voltam és mivel oylan szép lassna tölt be lövésem után simán rám jöttek vagy 3-an :S löwevel nem volt ilyen.. több Hp-je is van meg erõsebb is a tank ha jól beállsz vele!

Csaby

ha van helyette type-od úgy könnyû 😄
Solten
Eddig mindig a sziklahoz tapadtam oda de mar bucka is?? Kiraly.

Saor Alba