World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wot nick: PsychoTrooper
Az elõbb mentem a Ferdivel, 5400 sebzés, 2 kill, szárnysegéd medál, nyertünk is, erre csökken a Ferdi eff-e, miközben meg az összesített meg nõtt. 😊
De a németek se maradnak ki a változásokból, 2 tök jó tank megkapja a szembõl kigyulladás és motor sérülés képességet.
WoT: Nishizumi77
Nekem is voltak már vele érdekes eseteim, egyszer összeakadtam szemtõl szemben egy T34-el, akit végülis legyõztem. Tegnap egy VK4502P ugyanígy 1 az 1-ben, illetve egy E75-öt is, bár abban segített egy kicsit egy KV3😊
Az biztos, hogy én nem állnék rá egy KV2-re szembõl, mert gyakran meg sem tudnak sebezni, a 152-es pedig közelrõl még brutálisabb.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Félelmetesen távoli az a 160k xp amit össze kellene vele szedni a süti eléréséhez azzal a felszereléssel amivel felpakolták.
Szerintem még a KV3 is jobban játszható nála (nem jobb, csak használhatóbb), és semmi keresnivalója T8-ban.
Nem lépek ki(MÉG!),de magasról szarom le az ilyen MM-es meneteket...
Csak azt nem értem, hogy mindkettõ Tier 8-as, akkor miért kell az IS3-hoz jóval több xp?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Meg elég jól hozza a pénzt ha sok találatod van, vereségnél jött 30k pénz, repair és lõszer 3k volt összesen kb.
"KV-4: ez egy csodálatosan nagy kalap sz@r. A win rátám igaz nem rossz vele (tegnapi napnak köszönhetõen ennyi, elõtte 61-62% volt, tehát win rate alapján jó is lehetne) sõt a sebzésem sem (1843) de maga a tank egy rakás fos. Hogy miért? 180mm armor, ami több helyen nincs döntve, tehát effektív 180mm, vagyis egy 107mm zis6 is átlõheti simán szembõl. A lövegpajzs nem létezik, tier8 tankok lövegpajzsban is át tudják lõni, lõtt már át Pershing, sõt KV-2 is lövegpajzsban. A hull még úgy ahogy elviselhetõ, mert beforgatva képes pattogni, de a torony nagyon gyenge, szembõl simán átlövik, ha forgatom, akkor meg az oldalát lövik át simán az íves rész miatt, sõt szembõl is lõtték már át a torony oldalának a kis íves részét. Ez még mindig elmenne, ha nem lenne vele még több gond. Maga a tank 30-al tud menni, ami sík terepen inkább 24, borzasztóan lassan fordul, tehát ez egy gyengén páncélozott lassú tank. Ez még mindig nem lenne annyira gáz, ha lenne hozzá egy jó ágyú, de nincs. A 107mm zis24 1670dpm-el rendelkezik, viszonyításképpen a BL-9 1758-al, tehát a dpm is kevesebb, mint az IS-3-nak és nagyon sok 240-et lõttem vele. Eddig akkor így áll a helyzet: gyengébb armor, mint az IS-3on, jóval lassabb, jóval nagyobb célpont, rosszabb löveg, most jönne az, hogy az IS-3nak nagyon kicsi a gun depression-je, de a KV-4nek még kisebb és mivel ilyen magas ezért, ha odaáll elé egy IS-3, annak csak a tornya tetejét tudja lõni, de nem csak a lefelé, hanem a felfelé kitéríthetõsége is gyenge, így sokszor nem lehet vele lõni azt, ami feletted van. Összefoglalva ez egy nagyon gyenge tier8 tank. Tény, nekem is volt csatám, ahol 46 lövés után is még éltem, de azért, mert senki nem tudta hol kell lõni és mindenki az upper front plate-et lõtte, ahol a kis bedöntött rész miatt minden lecsúszott. Azt is hozzátenném, hogy szembõl ki lehet gyújtani, oldalról ki lehet gyújtani, hátulról ki lehet gyújtani, konkrétan mindenhonnan égtem már vele. No és, hogy miért írom ezt? Mert a következõ tank sem egy álom."
PzKpfw VIB Tiger II' vettél. Elköltöttél kredit: 2 450 000.
Nos, csak szembõl találkoztam eddig velük, szerencsésebb esetben oldalról vagy hátulról. KV-4-re én egy fillért nem költenék. Az E-75 igen kemény ellenfél. Ez utóbbit javasolnám.
Csak egy kérdés. Melyiket vegyem meg kv4 vagy e75? A tier-különbség nem érdekel, viszont az igen, h. saját osztályukban milyenek. Én e75-re mennék, de tetszik a kv4 is, elõbb-utóbb mindkettõ meglesz, de melyik legyen meg elõbb?
A fejlett célzórendszer szerintem 7.3 óta kell rá, mert valahogy lassabb és pontatlanabb lett a löveg nem teljesen összeszûkült célkereszt mellett.
Látótávok:
caffé 402 (m)
dagi leó 385 (m)
T-50-2 367 (m)
Amx 90 400 (m)
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/98962-xvm-player-ratings-mod/
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Esetleg meg tudná vki mondani ,hogy mi annak a modnak a neve , amikor az ikonoknál kiírja , hogy ki - miylen játékos ? ( mecsc , gyõzelem,kill .. stb. THX.
Csata: Ensk 2012. május 16. 8:39:59
Jármû: Bat Chatillon 25 t
Szerzett tapasztalat: 807
Szerzett kredit: 42 292
Elõre eldöntött marhaság,felállás T10-T10,T9(én)-T9heavy,T8-T9heavy...és "csak" 2x gyulladtam ki a meccs folyamán...szó se róla legtöbb killel zártam így is,de ezt a Bat-ot üldözi a "balszerencse"...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Gondolom rengeteg lesz ebbõl, mindenki úgy szerette a felfújható AMX-40et 😄
I hear news about another developer that said that one of the next premiums will be T26E4 Pershing (Super Pershing)
Még akkor is amikor spottol valaki, ha eltünök az esetek 80%-ban egyszerûen elfelejtenek mintha ott sem lettem volna.
Innen a fórumról csak egyszer lõtt meg valaki, amikor a túloldalról megkérdezte hogy vajon a szokott bokromba megyek e. Én meg mondtam hogy igen 😊 Aztán õ adott le egy vak lövést sima tankból ami talált.
Attól hogy nekem jól dobálja pl, neked nem biztos, és ez igaz is fordítva. 😄
I met God. She's black
Már az elsõ találattól fülig ért a szám 400feletti sebzés az E-100-ból!<#taps>#taps>
És full hp-n megúsztam a bulit.
Am azért annyira ne fényezd a T110-et😄 tényleg jó sztem is a legjobb jelenleg.. de azért egyedül nem képes 15 tankot kilõni az se.. eddig 9-et tudtam vele én is 😄
Csaby
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. május 15. 21:19:51
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 3 408 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 58 710
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Acélfal, Mesterlövész
Aki most rendelkezik T110-zel, az gyakorlatilag uralja a csatamezõket randomban, companyban és CW-ben. Annak a tanknak tier 10-ben nincs ellenfele, ráadásul az amcsi heavy ág már tier 7-tõl kimondottan élvezhetõ, mert a stock T29 90mm ágyúval felszerelve is elég keményen oda tud csapni, ha kell. Az persze megint más kérdés, hogy a következõ patchben elég jelentõs nerfet fog kapni az amcsi heavy ág, de nyilván sosem lesz olyan, hogy egy tank örökre magasan a többi fölött álljon páncélozottságban, mozgékonyságban és tûzerõben, de mindegyik patchnél lesz egy, ami "véletlenül" pont jobb lesz a többinél. 😊