World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pláne, mert én nem azzal lõttem, és nem sûrûn voltam vele top tank.

wot nick: PsychoTrooper

Érdekes ez az eff számítás.

Az elõbb mentem a Ferdivel, 5400 sebzés, 2 kill, szárnysegéd medál, nyertünk is, erre csökken a Ferdi eff-e, miközben meg az összesített meg nõtt. 😊

Tetszik ez a hozzáállás, Amcsik és oroszok is kaptak új ágyút, így most németeket leszámítva mind a 3 nemzet heavy tankjai T9-10ben 260-270 körül üt át.
De a németek se maradnak ki a változásokból, 2 tök jó tank megkapja a szembõl kigyulladás és motor sérülés képességet.

WoT: Nishizumi77

De az jó nagy szívás lesz, 7.4után sok E-75 és E-50et fogunk látni vánszorogni, mert kilõtték a motort szembõl.

Erõsebbnek hittem a kv4-t, az adatok alapján, amolyan kicsi is4 feelingre számítottam, de a leírtak alapján nem azt kapnám. Vmi hasonló leírás az e75-rõl nincs? a köv patch-ben elõrerakják a motort v. váltót nem igaz, az nem nagy szívás lesz? Tulajdonképp emiatt az info miatt gondolkodtam el azon, h. megvegyem e az e75-t. Pedig szeretem a német tankokat, de kicsit sok a nerf..
Szép teljesítmény😊
Nekem is voltak már vele érdekes eseteim, egyszer összeakadtam szemtõl szemben egy T34-el, akit végülis legyõztem. Tegnap egy VK4502P ugyanígy 1 az 1-ben, illetve egy E75-öt is, bár abban segített egy kicsit egy KV3😊

Az biztos, hogy én nem állnék rá egy KV2-re szembõl, mert gyakran meg sem tudnak sebezni, a 152-es pedig közelrõl még brutálisabb.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Teszt szeróra én nem alapoznék, ott mindenki gold ammoval lõ.

Tier 8asok ellen nem a legjobb, de kisebb tier ellen nézve elég brutál. Ez is olyan mint régi MM értékkel a Type 59, pedo tank, legtöbb kis tier nem tud mit kezdeni ellene,pl a shermanok, a VKk a 88assal csak hátulról tuják átütni, szóval õk gyakorlatilag jobb ha elkerülik, mert ártani nem tudnak neki.

Én csak a tesz szerón próbáltam.
Félelmetesen távoli az a 160k xp amit össze kellene vele szedni a süti eléréséhez azzal a felszereléssel amivel felpakolták.
Szerintem még a KV3 is jobban játszható nála (nem jobb, csak használhatóbb), és semmi keresnivalója T8-ban.

Ma már a második ilyen szarság:

Nem lépek ki(MÉG!),de magasról szarom le az ilyen MM-es meneteket...

Ezzel eldõlt, hogy IS3 irányába fejlesztek, még jó, hogy patch elõtt kifejlesztettem azt az ágat is😊
Csak azt nem értem, hogy mindkettõ Tier 8-as, akkor miért kell az IS3-hoz jóval több xp?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ez egy Priest ( sebzés és rof ugyan az ) heavy tankra építve. Kevesebb lõszer fér bele, de kis light tankok ellen jól véd a páncélja, hülye BT-7 nekem jött max sebességgel, nem gondolt bele hogy 40 tonnás vagyok 😄 Ami egyébként nonszensz, ez a tömeg lehetetlen neki, a B1 29-30 tonnás, ebben meg nincs 75mmes ágyú, és torony sincs rajta, meg nyitott. A 105ös is csak 2,3 tonna.

Meg elég jól hozza a pénzt ha sok találatod van, vereségnél jött 30k pénz, repair és lõszer 3k volt összesen kb.

Hypo
😊 hat hasonlot tapasztalok én is már amikor szembe kerulok egy kv4 el, annyira nem felelmetes😊

Diegho véleménye a KV4-rõl:

"KV-4: ez egy csodálatosan nagy kalap sz@r. A win rátám igaz nem rossz vele (tegnapi napnak köszönhetõen ennyi, elõtte 61-62% volt, tehát win rate alapján jó is lehetne) sõt a sebzésem sem (1843) de maga a tank egy rakás fos. Hogy miért? 180mm armor, ami több helyen nincs döntve, tehát effektív 180mm, vagyis egy 107mm zis6 is átlõheti simán szembõl. A lövegpajzs nem létezik, tier8 tankok lövegpajzsban is át tudják lõni, lõtt már át Pershing, sõt KV-2 is lövegpajzsban. A hull még úgy ahogy elviselhetõ, mert beforgatva képes pattogni, de a torony nagyon gyenge, szembõl simán átlövik, ha forgatom, akkor meg az oldalát lövik át simán az íves rész miatt, sõt szembõl is lõtték már át a torony oldalának a kis íves részét. Ez még mindig elmenne, ha nem lenne vele még több gond. Maga a tank 30-al tud menni, ami sík terepen inkább 24, borzasztóan lassan fordul, tehát ez egy gyengén páncélozott lassú tank. Ez még mindig nem lenne annyira gáz, ha lenne hozzá egy jó ágyú, de nincs. A 107mm zis24 1670dpm-el rendelkezik, viszonyításképpen a BL-9 1758-al, tehát a dpm is kevesebb, mint az IS-3-nak és nagyon sok 240-et lõttem vele. Eddig akkor így áll a helyzet: gyengébb armor, mint az IS-3on, jóval lassabb, jóval nagyobb célpont, rosszabb löveg, most jönne az, hogy az IS-3nak nagyon kicsi a gun depression-je, de a KV-4nek még kisebb és mivel ilyen magas ezért, ha odaáll elé egy IS-3, annak csak a tornya tetejét tudja lõni, de nem csak a lefelé, hanem a felfelé kitéríthetõsége is gyenge, így sokszor nem lehet vele lõni azt, ami feletted van. Összefoglalva ez egy nagyon gyenge tier8 tank. Tény, nekem is volt csatám, ahol 46 lövés után is még éltem, de azért, mert senki nem tudta hol kell lõni és mindenki az upper front plate-et lõtte, ahol a kis bedöntött rész miatt minden lecsúszott. Azt is hozzátenném, hogy szembõl ki lehet gyújtani, oldalról ki lehet gyújtani, hátulról ki lehet gyújtani, konkrétan mindenhonnan égtem már vele. No és, hogy miért írom ezt? Mert a következõ tank sem egy álom."

Hypo
e75 jo ha már ki van feljesztve ugye stcok semmibol se nyero, viszont nem olcso fenntartani. KV4 érdekes én talan azt probálnám ki elóbb.

Trucker39
Megvásárolva:
PzKpfw VIB Tiger II' vettél. Elköltöttél kredit: 2 450 000.

Nos, csak szembõl találkoztam eddig velük, szerencsésebb esetben oldalról vagy hátulról. KV-4-re én egy fillért nem költenék. Az E-75 igen kemény ellenfél. Ez utóbbit javasolnám.

Üdv!

Csak egy kérdés. Melyiket vegyem meg kv4 vagy e75? A tier-különbség nem érdekel, viszont az igen, h. saját osztályukban milyenek. Én e75-re mennék, de tetszik a kv4 is, elõbb-utóbb mindkettõ meglesz, de melyik legyen meg elõbb?
slevinhun2
wespe

valaki próbálta az új francia artyt? vélemény?
Nekem töltésgyorsító, fejlett célzórendszer és vagy binocular, vagy álca háló van fenn.

A fejlett célzórendszer szerintem 7.3 óta kell rá, mert valahogy lassabb és pontatlanabb lett a löveg nem teljesen összeszûkült célkereszt mellett.

Ok, köszönöm. Ez korrekt volt.
slevinhun2
Végre valaki mozdult ebbe az irányba is.
http://lanseries.hu/ - WOT LAN

Más. SU-85-re milyen felszereléseket javasoltok? Venti/távcsõ/töltésgyorsító/álcaháló/repeszálló?
Majdnem,de abban van Hp-dögivel,meg jó a csúzli rajta.
Látótávok:
caffé 402 (m)
dagi leó 385 (m)
T-50-2 367 (m)
Amx 90 400 (m)

Shane
THX.

Igen, ez a passzív scout téma érdekel. Arra nagyon nem vágyom, hogy rohangáljak. Látótávolság / rejtõzködésben is ez a legjobb?
Ez:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/98962-xvm-player-ratings-mod/

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Shane
Sziasztok!

Esetleg meg tudná vki mondani ,hogy mi annak a modnak a neve , amikor az ikonoknál kiírja , hogy ki - miylen játékos ? ( mecsc , gyõzelem,kill .. stb. THX.

Vereség
Csata: Ensk 2012. május 16. 8:39:59
Jármû: Bat Chatillon 25 t
Szerzett tapasztalat: 807
Szerzett kredit: 42 292

Elõre eldöntött marhaság,felállás T10-T10,T9(én)-T9heavy,T8-T9heavy...és "csak" 2x gyulladtam ki a meccs folyamán...szó se róla legtöbb killel zártam így is,de ezt a Bat-ot üldözi a "balszerencse"...

Passzív scoutolásra az a legalkalmasabb amellett hogyha gáz van igencsak oda tudnak harapni egy jó flankel.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Amúgy tiszta jó, 7.4ben jön egy új tier 5ös med francia tank ( ami összekötõ lesz heavy és med ágon ) amit az AMX-40bõl lehet kifejleszteni! 😄
Gondolom rengeteg lesz ebbõl, mindenki úgy szerette a felfújható AMX-40et 😄

Hmmm 😊

I hear news about another developer that said that one of the next premiums will be T26E4 Pershing (Super Pershing)

lammaer te egyértelmûen az amx-et ajánlod scoutnak?
Akkor te vagy az egyetlen aki ezt csinálja: engem vakon még SOHASEM szedtek ki a nyilvánvaló spot helyekrõl, SOHA, pedig toltam/tolok "pár kört" scoutokkal. Különösen artik nem lõnek így, pedig rengetegszer szoktam rimánkodni nekik hogy eresszenek már el xy bokorra egy skulót (mert gyanús hogy onnan spottolnak). EGyszerûen nem lõnek vakra.

Még akkor is amikor spottol valaki, ha eltünök az esetek 80%-ban egyszerûen elfelejtenek mintha ott sem lettem volna.

Innen a fórumról csak egyszer lõtt meg valaki, amikor a túloldalról megkérdezte hogy vajon a szokott bokromba megyek e. Én meg mondtam hogy igen 😊 Aztán õ adott le egy vak lövést sima tankból ami talált.

szabii98
random hogy mikor jobb.
Attól hogy nekem jól dobálja pl, neked nem biztos, és ez igaz is fordítva. 😄

I met God. She's black

Keresd meg magad a jó scout helyeket, kísérletez. Ne a FAQ-ban és egyéb mutatott helyeken próbálkozz. Én pl. mikor arty-val voltam, mindig ezeket a helyeket lõttem elõször, hacsak nem volt enemy arty célpont.A t-50-es szutykok is az alap scout helyek felé mennek.Légy kreatív, ez minden tankra érvényes<#papakacsint>
Nem ural semmit sem a T110 sem más heavy. Egy átlag képességû tier-6 arty ha kap megfelelõ scout-ot "általában kap", reszeltek minden profi csúcs heavyistának. A mázli annyiban van, hogy 10-bõl 9 artysta nagyon béna.Ahol pirosat lát oda lõ.Ha nem a jelentéktelen legtávolabbi tankokat lövi, hanem blindre a scout helyek után a csúcs td-et vagy heavy-t a csata már szinte el is dõlt.Én nem szeretem azt a csatát amikor nincs arty, pedig már rég nem arty-om, mert meguntam.
Még hogy éjjel jobb játszani, minden gyõzelemre jut legalább 3, de néha 4-5 vereség.
Kv-2...kályhacsõ+Tier10 csata rulz!

Már az elsõ találattól fülig ért a szám 400feletti sebzés az E-100-ból!<#taps>
És full hp-n megúsztam a bulit.

befejezésnek egy tökéletes 12 artis ütközet malinovkán o.O
azért vicces mikor a t29-30-ig bevált arctámadást is7-el kell t110 ellen nyomni^^
csaba90
DEEEEEEEEEE az IS-7 az örök és szent és sérthetetlen a legjobb 😄
Am azért annyira ne fényezd a T110-et😄 tényleg jó sztem is a legjobb jelenleg.. de azért egyedül nem képes 15 tankot kilõni az se.. eddig 9-et tudtam vele én is 😄

Csaby

kezdtem azt hinni eltûntek az idióták erre nincs arty és 12-en leállnak kempelni kezdõkörtõl 100 méterre siegfried line-on 3-an jutottunk el a városig 😊
Úgy hoztuk egy meccset, hogy valami 17-31 volt a nyerési esélyünk. Ma nagyon megy a T-54, az elõzõ meccsen 2 IS-4-be összesen 3751-et sebeztem. Vajon mennyit ér effben?<#vigyor0>

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. május 15. 21:19:51
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 3 408 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 58 710
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Acélfal, Mesterlövész
Koridor
Nem tudom kik játszanak SU14-el, de én a 3. csata után kaptam rá egy III. osztályu kiválo sofört.

Az orosz vonal biztos jó választás olyan szempontból, hogy nerfek nem nagyon érik, ellenben elég gyakran kap buffot.
Aki most rendelkezik T110-zel, az gyakorlatilag uralja a csatamezõket randomban, companyban és CW-ben. Annak a tanknak tier 10-ben nincs ellenfele, ráadásul az amcsi heavy ág már tier 7-tõl kimondottan élvezhetõ, mert a stock T29 90mm ágyúval felszerelve is elég keményen oda tud csapni, ha kell. Az persze megint más kérdés, hogy a következõ patchben elég jelentõs nerfet fog kapni az amcsi heavy ág, de nyilván sosem lesz olyan, hogy egy tank örökre magasan a többi fölött álljon páncélozottságban, mozgékonyságban és tûzerõben, de mindegyik patchnél lesz egy, ami "véletlenül" pont jobb lesz a többinél. 😊

valahogyan kegyvesztett lett számomra ez a szovjet nehéz tank ág... 😄 is4-et már nem tudtam megszerezni melyik még rajtuk kívül az értelmesebb nehéz vonal? tudom nézzem meg tesztszerveren... 😄 de valaki tud mondani valamit? érvekkel alátámasztva... 😊
Egy felvett meccsnek az eff.-ét meg tudom valamivel nézni skacok?
Emlékszem... 😊