World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindezek ellenére nem csökkent az eff.-em hanem nõtt 0.5öt LOL
Ma a napom Boelterrel indult... tudtam, hogy lesz ez még így se, na DE ENNYIRE????
-5 kört mentem tier10el -80k
-2db is4esünk van himmelsdforfon és felmennek a hegyre...
-ensken 1v13ba maradok és amikor nem hozom le beugatnak....
-5m-rõl BL10el földbe lövök....
-lose lose hátán...
-300 eff.-es tier10ek... stb... 😞😞😞
Csaby
IS-7 nem erõsebb, viszont szvsz jobb generalista szólóban.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Én arról beszélek, hogy melyikkel lehet a legütõképesebben és leggyorsabban támadni, lerohanni az ellenséget. Az AMX50B baromi gyors, de leginkább csak a szép szögletes farát szoktuk csodálni, ahogy hanyatt-homlok menekül a T110-ek elõl.
Nyilvánvalóak azért a T110 nyeri nekünk a csatákat és azért van belõlük min. 12 a companyban, mert az IS-7 annyival erõsebb lenne. Ha van elég T110-ed platoonba, companyba, CW-re, akkor nem kell light tank, nem kell közepes tank, nem kell tankvadász, de még arty sem, mert egyik sem képes megállítani õket.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A mienk annyiban nem pontos, hogy a határok valójában ellipszisek ennél a formánál. Írni tudok, rajzolni nem. De a lényegen nem változtat. +/-12 foknál a homlokpáncél kap 20-30mm extra védelmet, vagy csak ugrik egy ágyút felfelé az öt/hétlövéses immunitás. Az alján nem befolyásol semmit.
Megvan az a hülye szokásom, hogy visszanézem az éles csatákat, és ellenõrzöm, mitõl hova kaptam lyukat. Eddig konzekvens, amit csináltunk.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Csaby
Mert ugye, ha 90 fokban lõsz egy 100mm-es lemezre, akkor az 45 fokkal pl elforgatva már egybõl nem 100
Statot kértem, nekem van saját, ellenkezõ esetben nyugodtan húzhatsz vissza a trollbarlangodba.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Oké, több kérdésem nincs is a te fajtádat úgysem lehet észérvekkel meggyõzni. Ugyan mit számít az az aprócska tény, hogy az igazi csaták nem gyakorlóba vannak és nem álló tankok ellen... kit érdekel? 😄
Itt az elején 3 féle szín van oszt viszlát.
De a sok gépelés helyett beszúrhattad volna ezt a képet, amit csináltatok, és akkor ez már ugye maximálisan megállja a helyét T110 esetében?

1. legalsó zöld sáv: kb. ok, bármit is jelentsen
2. Utána következõ sárga, nincs ott semmi, ami ennyire különbözne, nem tudom, mi akar lenni
3. Piros rész az orrtól lefelé és felfelé, elnagyolt, nincs akkora. A csillagig meg végképp nem tart, és nem is ilyen formában van lemoddelezve. Teljesen hiányzik az orr alatti és feletti immúnis sáv, vagy olyasmivel van egy kalap alá véve, aminek más az effektív védelme
4. Piros karikák a szélén, ott sincs semmi, max átlõsz a test és a görgök között.
5. Sárga rész a csillag felett, három zónás, de hibásak határok. Az odarajzolt háromszögeknél sincs semmi
6. A felsõ immunis sáv teljesen hiányzik
Azon meg mit nem lehet érteni, hogy ha már bármilyen éles szögben rálátsz az oldalára, már 100mm D-10T-vel is tudod onnan sebezni a láncfeszítõ keréknél és amögött, vagy trackeled.
Nyugodtan linkeld be T110-el a stadodat, és akkor meglátjuk, akkor ki mivel nem tud játszani.
Nekem csak nem tetszik az a kijelentés, hogy szar, meg tök fals, miközben van benne igazság és nagyolva(!) mutatja, hogy hol lehet átütni.
Oddball, általános iskolában nem tanították mekkora a 15 fok? De ha nem hiszed nézd meg szögmérõvel is, biztos ami biztos. 100-200 méterrõl a 15 fok az kb annyit tesz, hogy még mindig szemben áll. Max csak ez a bugos játék számolja másként a berepülõ lövedékek átütését, de azt is csak a frontra az oldala meg nagy valószínûséggel az a pár pixel ami kilátszik ott meg benyeli a futómû a sebzést.
Jelenleg a legerõsebb 10-es a játékban, gyors, mozgékony, gyorsan lõ és szembõl hihetetlenül jól páncélozott... Nem véletlen, hogy random csatákban és kláncsatákban is egyeduralkodóvá vált. Az ha te egy OP tankkal sem tudsz vele játszani, akkor inkább daráld a sok kezdõt 2-es szinten... 😉
Tier9/10-es szempontból az egész test nettó hülyeség a legalsó sávot leszámítva, csak megzavarja a kisiskolások agyát.
Egyáltalán nem tök fals az egész, az túlzás, amit elõtte írtál, hogy el van nagyolva, azt viszont aláírom.
Amúgy fórumról.
Link
De itt egy video, ha az jobban tetszik:
A másik elmélet az lenne hogy eddig kedvezni akartak a németeknek... szted melyik a valódibb szagú?
Vagy te mire gondolsz? Miféle szándékos összeesküvéssel tartották hátul a váltót az E50-nél?
Piros - 10%
Sárga - 30%
Zöld - 90%