World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Szerintem ezzel meglehet.
Nekem ne mesélje senki, hogy átlagon felül páncélozott, mikor 15 foknál már át lehet lõni a láncfeszítõ keréknél szembõl az oldalát, ahol egyben ammo rack is van, mert kiütést kapok.
Hol minden pattog róla, hol semmi, attól függ kivel kerülsz szembe, Miss Mázli mennyire szeret.
Szóval ezek a tapasztalatok részemrõl eddig.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
CSak orosz tankok miatt nem szoktak sírni az emberek. Lehet történelmi okokból, de mindenkinek csak a német tankokra áll fel és azok miatt szoktak sírni.
Maus: Erõsebb
E-100: Mindenhol erõsebb
IS-7: Mindenhol erõsebb
IS-4: Mindenhol erõsebb, kivéve homloklemez, ahol kb. egyenértékû
E-75: Mindenhol erõsebb egy tier-el lejjebb
Csak az AMX gyengébb.
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. május 16. 15:48:56
Jármû: T28
Szerzett tapasztalat: 3 492 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 61 077
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. május 16. 15:47:19
Jármû: Object 704
Szerzett tapasztalat: 3 572 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 69 354
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Elit lövész, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész, Top Gun
T110-nek van egy átlagon felüli tûzvezetése és ennyi, minden másban esetleges vagy átlagos.
gertitorpe: sajna fentartom egyenlõre ismerõsi körömnek hátha kell nekik de ha marad majd befényképezem és kipostolom ide 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A ROF melyik tanknál reális? Csak az IS-é fáj ? 😊
Azon csodálkozom, hogy abba miért nem kötsz bele, hogy az se reális hogy az IS ágyúja átlagosan 390HPt sebez. Mert tuti hogy az életben nem sebzett annyit, csak a rohadt ruszkik ezt is avalóságosnál feljebb vették.... 😊

Gyõzelem!
CsataMountain Pass 2012. május 16. 15:35:53
JármûPzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 889
Szerzett kredit: 23 504
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztály, Kiváló Lövész
Replay
wot nick: PsychoTrooper
de több helyrõl megerõsítést kaptam, és nálam is az a szitu, bármennyire is szeretem az IS8-at nagyon ritkán tudok vele értelmes csatába kerülni.
Ezt tegnap írtam a ph-n:
Szeretem az IS8-at, de valahogy nincs szerencsém hozzá mint kurvának a jámbor élethez. Ez a kör mégis elég jól összejött. 4764 sebzés, 24/15 találat, sajnos ellõtték a lövegem (is) 13 kapott találat.
Felülrõl (2es pont) indultunk, és az elején megkértem a T28-at segítsen a baloldalon. Szerintem nem bánta meg a dolgot.

A végére már nem mertem akciózni a 300akarhány Hp-s Kv-5-el szemben,a T29 meg a Tigris olyan nyomi kempet mutatott be hogy az na,és az artynak köszönhetõ hogy megúsztam a Vk4502(P) támadását,és a Kv-5 is egész jól reagált a végén(ez nem jellemzõ)!
WoT: Nishizumi77
fõleg hogy kellene sürgõsen az is7, és vesztéssel sokkal több ideig tart kihúzni.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ha nem húznának le a csapattársak egyedül is elég lennél a másik 15-ellen.
Átment mind asszem BL10-el lõttem... végül kihalt a Panther mint a dínók és engem csak trackelni tudott kb.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A legmozgékonyabb, legjobban páncélozott, legnagyobb tûzerõvel rendelkezõ heavy tank tier 10-ben. Talán az IS-4 és az IS-7 közelíti meg, de egyenlõ feltételek mellett a T110-zel lealázod azokat. Nincs ezen nagyon mit magyarázni, ha egyszerûen minden adat egyértelmûen erre utal.
Amúgy most nézem Panther IInél max armornak itt 150mm van írva, ( ez a torony szembõl ). Kérdés az hogy akkor a Schmallturm a játékban miért csak 120mm? Túl OP lett volna? 😄
Panzer IVen se lenne op, annak amúgy se a tornyát szokás lõni.
Mondjuk mikor kijött a Panther II akkor szerintem 150mmes volt a tornya, kövi patchben nerfelték...
WoT: Nishizumi77
mit lehetett volna még ennél is többet tennem?
raplay
igaz hogy csak 2 kill, de még a gwpartnert is kiszedtem úgy is8-al, hogy a 2-ik 3-ik 4-ik lövésem is lepattant, és repesszel kellett kilõnöm mert halhatatlan lett 😄
Ez szerintem egy újabb bizonyíték hogy a gyõzelmi arány az annyira nem is számít.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21