World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert ott, ha nyertek és te mutatod a zsíros célpontokat, akkor adja rendesen
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
én csomószor mentem t50/2vel 15 spotos köröket mellé rakás sebzés és ölés.. (orlik, top gun) és arra ad max 25-30at...
Jaaa hogy a mutogatás is számít???<#idiota>#idiota>
xp-t ne nézzétek, nagy része std acc
mondjuk a HE random miatt húzza lefelé rendesen az effit (1487) :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
replay
The Matrix has you...
Gw tiger már a csata kezdetén pofázott nekünk,nagy volt az arca.de mikor közéjük mentem négyen nem tudtak elkapni.Olyan jó volt hallgatni az anyázásukat,tudom hogy vesztettünk,de akkor is kurva jó volt.

1123.23
ez jött ki
itt meg tudod nézni a sajátodat ha szeretnéd:
írd be a neved és az eu-n legyen
load data
utána lejjebb calculate és kiírja pirossal hogy mennyi.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Mondjuk én már a JP-tõl is sokkot kapok, ferdit meg sem veszem szvsz :-)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Kv-4=ÁTOK...rohadt Kv-2 pennel a 107-es szarral,én persze lepattanok róla hát,a csapat nincs a helyzet magaslatán...
Kövi kör himmelsdorf nyernénk cappel(csak azzal mert a csapat már megint...),de a nyomorék Is úgy áll a kör közepén,hogy minden utcáról lehessen rá lõni...döntetlen...
1.Ebbe akkora retard mágnes van hogy 5 meccsbõl szívom a marhákat a csapatomba.
2.Minden,ami nem loltraktor kapáslövéssel pennel,én meg a D-25T-vel,amit kéne se tudom,mert hát "BOUNCED OFF"!(az orosz megfelelõje a ruszki sound miatt)
Csaby
Az Is-7 alját Bl-9-tõl kezdve át lehet lõni, kivéve ha be van forgatva, de akkor meg lõheted a frontpáncélt.
Akkor nem lehet átlõni az alját, ha nagyon közel van, vagy ha lejtõn áll, mert akkor kisebb lesz a szög. Én eddig olyan 100 csatát mentem vele, úgyhogy nagyjából tudom mi lövi át meg mi nem.
Csaby
Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!
Szóval aki regelt nézze meg a postáját.
Battle: Erlenberg 2012. május 16. 19:03:43
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 3 542 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 75 442
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker
Eszement mód tetszik ez a JT! Nagyon várom már a top gunt hozzá. Dejó, hogy ezt vettem meg, és nem az Objectet...
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
És nyertük VOLNA ilyen csalás mellet is ha a ferdinándunk nem kezd rohadék Afk-ba fél pályán,és a 40 Hp-s lórink nem intéz kamikáze-ütközéses támadást egy Type ellen,de hát na ez így volt rendelve...
A legszebb, hogy meg valamilyen parancsnok helyettes is a klanjaban.
Itt a statja:
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Bõvebben itt...(angol)
indult a kör és ez meg azzal foglalkozott hogy jött és lõtte a seggemet 😄
szerencsére az amx letékázta 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Csaby
T110-ig IS7 rush volt néhány egérkével+1 battel az optimális
ezek szerint most van 15, legyen csak 13 T110 meg 2 egérke körmöt reszelni. :-)
mondjuk nem fog ez sokáig így maradni, hiszen csak az IS7 rusholhat és kész.
Most képzeld el, ahogy feláll egy ortodox csapat : 3 arty, 3 egér, 1 med, 8 IS7 és a 8 IS7 belefut szar helyen (hiszen az amcsik gyorsabbak és pozicióba érnek) 13 db 110-be, amik utána továbbszaladnak :-)