World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott is... sosem hozott 30nál többet.
t10 csatában?

mert ott, ha nyertek és te mutatod a zsíros célpontokat, akkor adja rendesen

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

csak bug...
én csomószor mentem t50/2vel 15 spotos köröket mellé rakás sebzés és ölés.. (orlik, top gun) és arra ad max 25-30at...
50 ezer kredit dagival 1 lövésére<#nevetes1>:

Jaaa hogy a mutogatás is számít???<#idiota>

only 152 mm, lol, persze, pontatlan

xp-t ne nézzétek, nagy része std acc

mondjuk a HE random miatt húzza lefelé rendesen az effit (1487) :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sztem nem eri meg. a 105-sel a horror loszerarnak koszonheton vannak minuszos koreim. a 90-sel viszont szepen lehet keresni is.
Szerintem nem kellene senkinek artyzni, és akkor nem lenne ilyen probléma <#eplus2>
Egy átlagos arty kör, ahogy azt minden matyizósnak csinálnia kellene szerintem! Védeni a team-et a csúnya ellen arty-s tagoktól 😊

replay
Gratula, igy kell ezt csinálni 😊

ahhoz képest, hogy sokkal szarabbnak éreztem a játékomat eddig, meglepett az 1239-es átlagom 😊 ezek szerint "Good" vagyok 😊

The Matrix has you...

ezek közül a legfelsõ?
Is7 Is4 és a két su-152 egybõl meghalt,csata kezdetén átrobogtak az ellenséghez.Az artykat egyedül öltem meg,azért ilyen kevés a találatok száma mert gw pantherbe már sajnálom a lõszert és elég ha eltaposom.Az új ütközés skill nagyon hatékony.

Imádom ha egy csatában sok az arty és T54-ben ülök.
Gw tiger már a csata kezdetén pofázott nekünk,nagy volt az arca.de mikor közéjük mentem négyen nem tudtak elkapni.Olyan jó volt hallgatni az anyázásukat,tudom hogy vesztettünk,de akkor is kurva jó volt.

ez azért egy picit meglepett, hogy 160 m-rõl a bl9 7-bõl csak egyszer lõtte át

erõs közepes :-)

Efficiency rating
1123.23

ez jött ki
505thZajcev[PT]
darki81
pl a 4k az kb 4000 csata, utána az a számsor azt mutatja hogy hogyan szerepeltél eddig a játékban: felderítés - sebzés - ölés - zászlóhúzás.. (minél több annál jobb a teljesítményed) az a % az meg a gyõzelmi arányod.

itt meg tudod nézni a sajátodat ha szeretnéd:
írd be a neved és az eu-n legyen
load data
utána lejjebb calculate és kiírja pirossal hogy mennyi.

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

mentem egy jó kis kört m12-vel, ahogy egy igazi artynak kellene, kiszedtem az ellen mindhárom arty-s tagját és így nem tudták ütni a csapattagokat😊 na persze közben még egy t29-et is kikapartam😄
csaba90
ferdi az jó az még erõsebb mint a jt saját tierjében😊

Csaby

csaba90
oké pillanat! 😊

Csaby

nem, a JT-t, nagy világít és papír.

Mondjuk én már a JP-tõl is sokkot kapok, ferdit meg sem veszem szvsz :-)

Eagle16
Oké....belépek. Eagle18 néven keress.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

csaba90
esetleg ha gyakorlóba bemennénk.. ha hajlandó lennél rá 😄

Csaby

csaba90
beállítom hogy mentse el és akkor legközelebb felteszem.. :$

Csaby

csaba90
is7-est?

Csaby

elég könnyû kiszedni...
bár nekem nincs JT-m, de azt tudom, hogy hol lehet átlõni: bárhol :-)

http://kepkezelo.com/images/ghd604d6z2hns018x8r3.jpg
Kv-4=ÁTOK...rohadt Kv-2 pennel a 107-es szarral,én persze lepattanok róla hát,a csapat nincs a helyzet magaslatán...
Kövi kör himmelsdorf nyernénk cappel(csak azzal mert a csapat már megint...),de a nyomorék Is úgy áll a kör közepén,hogy minden utcáról lehessen rá lõni...döntetlen...

1.Ebbe akkora retard mágnes van hogy 5 meccsbõl szívom a marhákat a csapatomba.
2.Minden,ami nem loltraktor kapáslövéssel pennel,én meg a D-25T-vel,amit kéne se tudom,mert hát "BOUNCED OFF"!(az orosz megfelelõje a ruszki sound miatt)

Eagle16
Tedd fel a visszajátszást és akkor meg lehet állapítani hogy miért nem tudtad átlõni.

csaba90
én IS7-el is meg JT-vel is túl vagyok 300 csatán... tudom hol lehet átlõni az is7-et hogy ott át lehet lõni.. de abban az egy csatában valamiért nem tudtam :S

Csaby

Eagle16
Akkor én mit szóljak mikor a Bl-10 kétszer egymás után sebzett a Maus-ba 560-at? Nem csak a német tankokra hat a random 😊

Az Is-7 alját Bl-9-tõl kezdve át lehet lõni, kivéve ha be van forgatva, de akkor meg lõheted a frontpáncélt.

Akkor nem lehet átlõni az alját, ha nagyon közel van, vagy ha lejtõn áll, mert akkor kisebb lesz a szög. Én eddig olyan 100 csatát mentem vele, úgyhogy nagyjából tudom mi lövi át meg mi nem.

csaba90
igen igen nekem is megvan nagyon tetszik nekem is.. csak tegnap eléggé felidegesített.. nem tudom olvastad e amiket itt írkáltunk :S IS7-rõl 3-szor pattant le azon a helyen ahol simán át kellett volna lõnie! meg keveseket sebez átlagban.. 500 alatt az 560-as csõ:S meg sokszor pattan ilyenekrõl hogy IS

Csaby

Ma fél 4 után kaptam egy ilyen kezdetü levelet:

Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!

Szóval aki regelt nézze meg a postáját.
I.C.ram
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. május 16. 19:03:43
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 3 542 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 75 442
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker

Eszement mód tetszik ez a JT! Nagyon várom már a top gunt hozzá. Dejó, hogy ezt vettem meg, és nem az Objectet...
Itt meg az en statom a Type 59-el ha erdekel valakit. Meg igazan nem ismertem ki a 36 csata alatt, de eddig szimpatikus kis jargany. Egy kis szepseghiba, hogy mig en a PzIV-gyel rendre talalkozok Type-okkal addig ha en vagyok a Type-al szinte mindig tier 9-10-es csatakba kerulok. Nagyon nagy gyilkolaszast igy nem tudok osszehozni, de nagyon jol lehet segiteni a heavyk dolgat.
[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

<#mf1>WG<#mf1>

És nyertük VOLNA ilyen csalás mellet is ha a ferdinándunk nem kezd rohadék Afk-ba fél pályán,és a 40 Hp-s lórink nem intéz kamikáze-ütközéses támadást egy Type ellen,de hát na ez így volt rendelve...

ez milyen mod? és mit jelentenek azok a számok és a százalék?
Trucker39
Jó kis csata volt.

Type 59

Tegnap Sand Riveren a buckak kozott osszefutottam egy T110E5-tel, en a Type 59-el voltam mindketten 100% hp-vel. Senki nem volt korulottunk igy nem sok eselyt adtam magamnak. Egy melyedesbol ketszer ra tudtam loni mire odaert igy lement 80 par szazalekra. Egyenesen jott felem es ahalyett, hogy megkerulte volna a kis buckat at akart menni rajta pont nekem. Mikor atjutott a tetejen lelottem a lancat igy o nem tudott ram loni. Aztan egy loves a hasba egy megint a lancra, de akkor mar majdnem ram tudta iranyitani az agyujat. Ekkor taktikat valtva a torony ala lottem igy egy darabig nem tudta mozgatni. Mogementem es 4 lovesbol kinyirtam. Kozben en is bekaptam kettot mert a homokduneken nem nagyon tudtam forgolodni. A csata vegen megneztem a gyerek statjat mert ereztem, hogy egy valamire valo jatekos ellen nem lett volna eselyem.
A legszebb, hogy meg valamilyen parancsnok helyettes is a klanjaban.
Itt a statja:
[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

na megkísértem a sorsom xD visszamegyek tolok pár kört 😄
Elvileg ilyen esélyszámító hogy melyik csapat nyer...
Bõvebben itt...(angol)

2 milliot kell összehoznom a KV5-tel a T95-höz. Ez nem lesz egy gyenge menet tekintve hogy már akkor fújtatok mint egy bika, ha ránézek a KV5-re, nem hogy akkor mikor még menni is kell vele! 😊
áruld már el lécci hogy az a chances M és K mit jelent???
Én 3-26 de nem adom fel 😊
darki81
ez mekkora dísznövény ez a loltraktor 😄
indult a kör és ez meg azzal foglalkozott hogy jött és lõtte a seggemet 😄
szerencsére az amx letékázta 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

csaba90
én meg csak 1350-en vagyok 😄 köszönhetem a sok pz V/IV-es körnek kb olyan 600 kör hogy elõremegyek meghalok 😄

Csaby

jah nem... de legalább nem ment le... 1588-nál vagyok és elég pár rossz meccs és egybõl lemegy 1580 alá
na de company/cw volt a fõ téma :-)

T110-ig IS7 rush volt néhány egérkével+1 battel az optimális

ezek szerint most van 15, legyen csak 13 T110 meg 2 egérke körmöt reszelni. :-)

mondjuk nem fog ez sokáig így maradni, hiszen csak az IS7 rusholhat és kész.

Most képzeld el, ahogy feláll egy ortodox csapat : 3 arty, 3 egér, 1 med, 8 IS7 és a 8 IS7 belefut szar helyen (hiszen az amcsik gyorsabbak és pozicióba érnek) 13 db 110-be, amik utána továbbszaladnak :-)

Az nekem is, de ez nem kárpótol a sorozatos gutaütésekért <#falbav>