World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezen magyarázza már el valaki, hogy a lila micsoda?

The Matrix has you...

Morfi
Ha a foglaló fél eléri a 100%-os és felül kiírja, hogy bázis elfoglalva. Onnantól akár ki is mehet az ember vagy ki is lõhetek, akkor már biztos hogy el van foglalva. Már csak az a kérdés, hogy az a várakozási idõ meddig tart, mert az eléggé változó. Van hogy 1-2 mp, de van amikr több mint 10mp. ezidõ alatt meg, hamar be is lehet foglalni a másik bázist és akkor egál.

8 kill...vereség<#falbav>

A végén a marder "csak" 3 no dmg-est nyelt be,mondjuk a parazita féreg haverja így is kinyírt volna,de azért kicsit felbasz...

Vereség
Csata: Swamp 2012. május 17. 8:46:07
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 1 377
Szerzett kredit: 41 758
Csatában elért Achievement: Top Gun

Kitalalom. Lengyel?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

A kedvencem az volt, amikor mi nekünk a foglalás már 100 volt, nekik még csak 80 és szépen felmentek õk is 100-ra kb. 10mp alatt és döntetlen lett. Na az FUUUUU volt...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Mióta van egy IS8 oldalán egy nagy farönk?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Érdekes észrevételek, de sajnos egyik sem fedi a valóságot.

Nézzétek meg a replayt és meglátjátok, hogy nem így megy (vagy legalábbis abban az adott csatában nem így ment).
Kérdés már csak az, akkor hogyan is?! 😛
Majd eltelik 60-70 csata, és elmúlik a varázslat.
Szóval nagyon ne éld bele magad.....

wot nick: PsychoTrooper

Ha a foglaló tankot kilövik a foglalás befejezése után de nem õ volt az utolsó a csapatából akkor él a foglalás.
Ha õ volt az utolsó akkor nem él a foglalás és veszít a foglaló hiába írta ki a program hogy a bázis elfoglalva.
Solten
Retard, E-100-al:

<#alien>

Saor Alba

szabii98
felfoghatatlanul imádom ezt a cuccost:

I met God. She's black

Random_
Nekünk volt olyan, hogy egymás bázisát foglaltuk és bár mi álltunk jobban, de a 100% elérése után pár másodperc eltelt és addig õk is befoglalták és döntetlen lett. 😞 Pedig már örültünk, hogy a foglalásban vezetünk, de a végén az a kicsi elõny nem számított.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

1.40-re van szükség a foglaláshoz!Ha már csak egyedül vagy és 1.39 van hátra a játékból mire a zászlóhoz érsz, akkor ha nyerni akarsz, hagyd és keresd az ellent "ilyenkor kapod a noob-ot de ne foglalkozz vele". A leírásokban arra utalnak a foglalás sebessége függ a tankod állapotától, a gyakorlatban ezt nem vettem észre. Ha elérte a foglalás a 100%-ot ott van még 2-3 mp. ennek hossza szerintem a net-sebességed függvénye. Ha kiírja a játék "ellenséges bázis elfoglalva" akkor már hiába lõnek ki. Többször jártam már úgy, hogy az utolsó pillanatban lõttem a foglalót, az eredményekben a találatot és a sebzést megadta de a foglalást már nem vette vissza a játék. Olyan is volt, hogy a foglaló tankunkat kilõtték de már a játék megadta a foglalást <#vigyor2>
XVM Mod. párszor már be lett linkelve, keress rá.

The Matrix has you...

Én már eddig többet tettem ezért a community-ért, mint amennyit a játékosok 99%-a valaha is fog. Azt is meg tudom mondani, melyik a leghálásabb és legaktívabb közönség, hát messze nem a magyar.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

LeWyTy
Ez milyen plugin?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hát én se lennék a piros csapat helyébe ilyen felállásnál az fix!😄

(eggyik szerencsétlen kis T8-as)
-Arty get those T9 Td's!
-No arty...
-FUUUUUUUU....!!!

Jó kedve volt az MM-nek ma este akkor. 😄

Bár ez az ár fennakadt volna ezen a gáton. 😛

Sajnáltam õket.
Na lvl 14 már megvan, eszméletlen jó haverokkal nyomulni fõleg ha elõre megbeszéljük ki milyen kasztot csinál <#nyes>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Volt egy érdekes eset ma:
Ketten foglaltak, közben az ellen is nálunk. 9:22-kor 100% lett a foglalásunk. 2 arty támadta õket, 9:17-kor az egyiket kiszedte az arty, foglalás 100%-on. 9:09-kor a másikat is kikapták, defeat, hmmm.

Replay, 09:20-tól érdekes.
T8-as zergecskék vonulása:

(most nekünk csalt az mm)

Mindent elsöpört az ár amivel találkozott!
Az ellenállás felesleges!😄

Sippie
a gyakorlat az hogy mindig változik, és a szerver véletlenszerûen dönti el hogy mikor kerüljön oda a felkiáltó jel. Például ha te vagy a foglaló csapatban, ez a szám akár fél perc is lehet. Ha védõ vagy, akkor természetesen amint eléri a 100-at, már el is foglalódik, ilyen egyszerû <#idiota>

de egyébként komolyra fordítva a szót, nekem tényleg randomnak tûnik, gondolom az határozza meg ami egy tank pontosságát is az adott játékban, hogy éppen melyik csapatnak kedvez a játék.
De ha egyszer bejön akkor mindez nem számít... <#vigyor5>
Meglett a nagyágyú rá ma este, 6000+ dmg, like. <#eplus2>

Más:

Foglalásnál ha a foglaló fél elérte a 100%-ot mennyi idõ kb amíg behúzzák a zászlót? Illetve mi történik ha ilyenkor meglövik?
Az elméletet tudom, a gyakorlati tapasztalat érdekelne.
pedig most örülhetnél :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sose nézem, nem is érdekel.

Szerintem annyira nem rossz az álcázása mint régen. Nagyon sokszor nem vesznek észre kisebb távolságról se lövöldözés közben sem. Ha meg beáll hull downba akkor a páncélja is nagyon jó. Mindez pedig kombinálva a hosszú 128-assal egy igazi gyilkológéppé teszi.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Bugi Misi
<#eplus2>
Gyõzelem
Abbey 2012. május 16. 23:05:28
KV-2 Szerzett tapasztalat: 1 595 Szerzett kredit 32 968 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 120)
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

patchaou
Én sem erõltetem tovább, a type-ot még ledupláztam nagy nehezen, hogy kreditet ne bukjak 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sippie
Én is abbahagytam, 10+ csata alatt 1 tankot tudtam duplázni, köszöntem szépen elég is volt 😄
na várj, egy olyan topjármûvet fényezel, amin diszkógömb van de t5-tõl üthetõ az eleje?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nincs is ennél jobb, pedig annyi jó solo játék van, pl a passziánsz :-)

Tuvok
Bétában volt 400+ meccsem vele ,)

patchaou
Valamiért nem látom a képet...
próba:

kép

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Imádom az ilyen csapatokat, két óra alatt két duplázás jött össze...

wmisi
mindig lesz legjobb....😄

-13%, pedig te általában tök normálisakat írsz, na gyorsan kapsz egy pluszt. Remélem mástól is :-)

tuti, de ahogy (mint mondtad) az IS7 vagy az E50 remek választás randomra, addig a T110 verhetetlen company/cw terén. :-)

Nagyon keskeny mezsgyén van most a T110, visszavesznek a reakcióidõbõl, a dpm-bõl és máris azonnal visszakerül a középszerûségbe.

a fájlnevet nézd, hogy milyen .dll vagy .vxd fájlnál volt a probléma. A sok számot hagyd, nem az kell...

Igen, csak az a gond, hogy mindig mások a számok és a betûk.
Ez egy aranyigazság 😄

Koridor
nekem sehogyse akar müködni ez a xvm mod

mármint mit jelent a light, full és a no mirroring?
http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list

szerintetek melyiket kell leszedni?😄
fun for free, pay for time :-)

jah.. pay for fun ..... WG<#levele>
akkor megfejtve :-)

nem
a srác prémiummal tolja, te is?

Ja én voltam a mutogatós bácsi!😄