418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #395959 Nem hiszem,ha jól emlékszem egy kezdő nem egyből t5-ben kezdi hanem t1-ben.legalább is régen így volt,lehet ma már egyből T5-nél kezdődik a játék.
Azért nem megyek le t3-ba hogy prém lőszerrel szopassam a kezdőket és ezen élvezkedjek. -
Jah, ciff túloz szokás szerint, az orosz egy közepes prém td, láttam a toronypáncélját, a löveg környékén valóban patint, de nem olyan mint pl. a crysleré, a test papír, a löveg ha így marad kb. orosz középszar, korántsem power creep...a németet a tornyán szétgoldozzák, egyébként a test nem rossz, de lassú és semmi extra játékélmény, a francia td full papír bokorcamper, hálás goldammo mentes játék, cserébe imádni fogja a HE találatokat, pályafüggő-csapatfüggő, egyetlen védelme az álca és mondjuk a gyorsasága, mondjuk az a lightokkal vetekszik. Orosz light valszeg lézer pontos, jó gunhandling, de ez sem fogja a jelenlegi mezőnyben megmenteni a szopórollertől. -
Angelus1991ster #395957 Nemtom.
Több kezdőt látok t4-5-ben mint t3-ban, mivel ott t3-ban is életbe lépett a "kezdő nem lát tapasztaltat" korrekt szabály, ahogy korábban zt t1-2-ben is megcsinálták. Sőt van amikor t8-as meccseben több a hülye mint t3-ban. Akinek van xvm-je feltéve és társítva és nem magas tier buzi az játszon t3-ban és utánna beszéljen. -
Megamax #395956 na igen ez a játékélmény , de mit szóljon az akinek nincs mobilitása csak pácnélja és egy lobaszó ágyuja ami rohad lassan tolt és céloz? Ha nuku páncél tankban ulok akkor én is csak rohogok a goldos játékosokonn , de mikor eros frontpáncélos tankban ulok ami lomha és még lassan is tolt és akkor valami buzi gyorslovetu szarrá goldozza a frontomat na akkor elkap az ideg és megint csak beulok a TierX STRV be és szarrá hugyozom az E-100 és hasonló Heat es barmokat mikozben a HeatGrill elnyeli a lovedékeiket. -
Plata #395955 T8 csata,is6,skorpio g 2 gunmarkos Is3,t26e5 p Emil1 kv4 vs O-Ho.
Váltottam-e gold lőszerre mert egy 2 csillagos is3 meg pár erős prém volt szemben?Nem mert olyanom nincs
Nem,lett 3 killem,irtó sok lepattantó,bekapott sebzés nuku.És iigen jól szórakoztam,élvezet volt egyedül leverni a beképzelt gold lőszeres barmot,amikor az emil azt hitte hogy a tornyát nem birom belőni és bátran szét akarta rúgni a seggem hátulról élvezet volt szétkapni. -
Megamax #395954 Es igy lett meg a sebezd a HP-D 5x ét kuldi STRVS1 a svéd TD-k sunyi klinkgon álcával vannak felszerelve.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.08.29. 11:02:37 -
Megamax #395953 Nem most lessz a britt medek buffja. Ha minden igaz majd a következőben mikor cserelik a britt heavy- t is. -
Megamax #395952 Igen lehet ez az egyik ok vagy a masik amire en gondolok hogy csak lovoldozni akar és kész. -
Plata #395951 Csak Fv-t.Nem? -
Plata #395950 Nem azért de én t8-tankban is cikinek érzem a goldot,de hogy t3-ba tesz valaki az már inkább undorító.Az ilyen inkább azért csinálja hogy szopassa az újakat.T3 prém mi a francot keres?Kb semmit,ráadásul prém lőszerrel gondolom dupla semmit.Ez csak arra jó hogy a kezdőket szopassuk,vagy statot húzzunk béna kezdők szopatásával. -
R3nton #395949 Az angol med tankokat nem most rebalancolják? Csak mert visszakerestem Status Reporton és a komplett patche notesban nem találtam... -
Megamax #395948 Na latod o az a fajta jatekos akire gondolok. " példa erre. 75 mm-s lövegnek megfelelő töltésidővel nem fogok 45-ös sebzéseket osztogatni megbízhatatlan alap pennel" na ez az amit a legtobb jatekos preferall. Minek celozzak minek vacakoljak megbizhatatlan alap pennel ha ott van a gold. Aztann csodalkoznak a hirtelen vesztes csatakonn. -
Plata #395947 Jézus atyám,nem mondod komolyan hogy képes vagy abba a szutyokba gold lőszert venni és úgy harcolni tier 3-ban? 
-
Angelus1991ster #395946 Pár tanknál nekem a gold lőszer az alap és a simát meg ritkán használom.
Pl. a Toldi egy példa erre. 75 mm-s lövegnek megfelelő töltésidővel nem fogok 45-ös sebzéseket osztogatni megbízhatatlan alap pennel. Szerencsére tyúkeszűék a gold lőszer árát nem emelték a csillagos égig, de így is sok a mínuszos kör.
De ott van még az L-60 és Valentine LL, azoknak az alapja még az A1-es papírról is pattan.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.29. 10:15:01 -
Plata #395945 Én nem lőném a frontját,megkerülném és felborítanám.
-
Sziasztok,
Jól érzem hogy a holnapi Patch el a T54 et D-54 el kell majd használni? -
Megamax #395943 Ezt mondtam en is. -
Megamax #395942 Aszem tegnap volt ( mi is az a kis csing csung light premium tank tier 6 ban?) Lovi a frontjat az strv-s1 nek par loves normal lőszer aztann mar valtott is premiumra. Na az ilyen jatekosoktol nem kell felni. De mikor valaki csak gold loszert tesz a topp tier tankjaba na azt nem a jatekelmeny erdekli hane hogy minnel hamarabb vege legyen a csatanak es villoghasson valamilyen eredmennyel. Legyen az a sebzés, gunmark vagy hogy felkerult valamelyik celeb youtube csatornajara. Az ilyet nem erdekli az 5 perces csata ahol az egyik csapat brutalis elonnyel győz. -
Plata #395941 Láttam egy szuper unicum-ot.a mi csapatunkban volt,egy hülye barom,de a neve az volt hogy superunicumplayer mittomén mennyi. 
Jah másik,ma csata indulása után conqueror gc telibe kúrta csapattárs obj907-et,állítólag előzőleg az obj másik csatában kilőtte.
Ebben is kilőtte.
-
Plata #395940 Gold ammos-t nem nagyon zavarja a minuszos csata szerintem,vesz bankkártyával creditet oszt kész.
-
Angelus1991ster #395939 Unicumokra csak azért is gold lőszer megy :) mert hát lila színűek. -
Megamax #395938 A gold ammoval csak az a baj hogy a csatann belül a játékos korlatok nelkul használhatja. Az hogy csata utann minuszos kore lessz az nem segitt a pancelbol elo tankokonn akik szinten minuszosak lesznek a csata vegenn. Ezert vagy visszamennek alacsonyabb tierbe jo sokat farmolni vagy vesznek premiumtankot vagy vesznek goldot es kreditet a premiumshopban. Ezert nem fog valtozni a dolog. -
Plata #395937 Nincs egy tankomban sem gold lőszer,pedig elég sok van már,de goldot csak egy dologra használtam,hogy csapattársakat öljek vele. 
Jah volt gold lőszer pár éve M4-emben rendszeresítve,ha feltűnt egy R betűs klán tag akkor úgy tarkón basztam vele hogy örömiben meg sem állt a garázsig.
Igen akkoriban kaptam pár nap büntit tk-ért,de kit izgatott.
Úgy is van több accom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.29. 10:04:45 -
Gyuszopapa #395936 500-600 csatából talán 1 ami ezen megy el.A többiben gondoskodnak a csapattársak arról hogy ne kelljen ilyenért aggódnom.Ugyanis 5-8 +1-2 tieres tank jön rám mikor 1 lövéses vagyok. -
Megamax #395935 Es ha mar csak az a ket tank marad? -
Gyuszopapa #395934 Nem az LTTB dolga harcolni a Maus-al.Ja hogy gyök2 a top tier akinek kellene harcolni ellenük?Ez szopás. -
Megamax #395933 Akkor sok szerencsét ha majd rajtad mulik a csata es olyan tankal futsz ossze amit semilyen oldalrol nem losz be. -
Plata #395932 Nekem rengeteg light tankom van,orosz francia amerikai főleg,sosem használtam gold lőszert beléjük mert akkora balfasz azért már csak nem vagyok hogy azt kelljen használnom.Ha úgy érezném hogy gold nélkül nem megy akkor inkább abbahagynám. -
Megamax #395931 Na pont ezert nem fogjak kivenni. Annak a tanknak boven megvan abban a tierben amiben mehet a pen je hogy atusson pancelokat. -
Plata #395930 Nem tudom hogy bug volt-e vagy kevés játékos,de poén volt. 
Mókás volt Pz3-al is t29 meg tigris ellen harcolni.
-
Angelus1991ster #395929 Én pölö lustaságból használom, kerüli a faszom AT-15-el az ellenfelet. Egyből 2.-es gomb aztán a csíny letudva. Meg az aljasság is.
+4 mm azé ha nem gond felejtsük el. Az egy bug volt, amit jó ideig szartak kijavítani arra hivatkozva, : "hát ö hát úgy nincse sok játékos, azé szopsz te Pz 38t-vel Tigris ellen" -
Megamax #395928 Probaltal volna attloni egy Lttb vel egy Maus-t. -
Plata #395927 Gold lőszer akkor sem kellett amikor +4 mm volt,goldra csak stathuszároknak és béna balfaszoknak van szüksége. -
Megamax #395926 Ez igaz . A jatekban nem fog valtozni addig semmi míg az kell a nezoknek es jatekosoknak ami most van. -
Angelus1991ster #395925 Nem fogják ezt megváltozatni, ahhoz dolgozni is kell rajta. Megkell nyitni az adatbázis szerkesztő programot, át kellene írni 3000-4000 adatot. Inkább isznak egy kávét vodkával, aztán letudják a műszakot. -
Megamax #395924 A gold lőszer kell a játékba amig +2 es MM van. De meg kellene változtatni ,hogy mukodjon az owerpenetration mechanika. Ha túl nagy atutessel lősz túl kicsi páncélra akkor az eredeti sebzés 10% at sebezze csak. Ezzel a megoldással ki lehetne küszöbölni, hogy a kissebb tier tankok akiknek meg akkra penjuk sincs, hogy mondjuk egy Maus oodalat beussek azoknak is legyen esélyük. De megakadalyozna hogy a mediumtankok a top tier heavy tankok frontjat fossak att gold lőszerrel ahelyett hogy flankelnének. -
Plata #395923 De a látótávja lófing,kinézetre olyan randa hogy már bejön.De álca nulla.
Jah és igen forog a tornya.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.29. 08:54:20 -
Lokker #395922 Azért az a ruszki és francia TD kicsit kemény lesz tényócba, tulajdonképpen bármit belőnek. Jó mondjuk a francia a 11 sec-es újratöltéssel nem tűnik ijesztőnek de az a ruszki T-103 a 9 sec-eseel és a nagyobb alfával (440) és azzal az átütéssel (258) baszó tank lesz. Meg tán forog is a tornya. :D
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.08.29. 08:43:12 -
Plata #395921 T44 nem rossz csak kár hogy ruszki,nekem egy amerikai light kéne,most hogy úgyis hazavágják az amcsi light-okat kéne egy amcsi light prém.
Sajnálom hogy t37 t71 m41-et kicsinálják,szerettem őket,gondolkoztam a t37 t71 visszavásárlásán,de így már nem kellenek.Lehet hogy M41-et is eladom.
-
diegho™ #395920 Nem tudom mi a rinya az új prémek miatt. Egyik sem tűnik kifejezetten OP-nek. Én nagy eséllyel a T44 lightot meg fogom venni, mert imádok lightozni és kellene egy prém, ami "egyedi". Egyetlen dolgon fog múlni, az AP lövedék sebességétől. A blackdog-ot azért nem vettem meg annó, mert lassú a lövedéke, remélem ennek jobb lesz, bár lehet maradok a Skorpion G-nél, ha lesz valamikor újra.
A játékban amúgy tényleg van pár dolog, amin változtatni kellene:
- a lineáris pályákat át kellene dolgozni kicsit
- a MM-t annyiban változtatnám, hogy a tier limites tankok csak olyan csatába mehetnek, ahol van náluk kisebb is
- a gold lőszert kivenném randomból
Más jelenleg nekem nem kellene. Lehet sírni a sok 15-3 miatt, de a gold lőszer eltörlésével ezek is változnának, bár kérdéses, hogy a sok piroska spammer hová süllyedne le gold nélkül? Átlátszóvá válnak, ezzel is jelezve, hogy olyanok, mintha ott se lennének?