World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem is felba... izé a barom csapattársak. SU-85-tel a bozótba leskelõdök és azt veszem észre hogy nagyon lõnek. Próbálok visszatolatni nem megy egy KV-1-es blokkol. Az az ökör engem használt fedezéknek kijött tüzelt majd megint vissza mögém. Addig szórakozott míg kilõttek engem. Ilyenkor lenne jó ha lehetne jönni a másik tankkal vissza a csatába, ölném ezeket a barmokat halomra.
70%-os winrate! Ez már nem is winrate, hanem winrat. <#wow2>
Tono34
Researched:
AMX 50 100 researched. Undistributed experience spent: 80 540. Free Experience spent: 460.

Egészen megszerettem a hiányosságaival együtt is.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hát ja. Mindenesetre agyon tudnám verni valami tompa tárggyal azt a rohadt WG-s férget, aki a 0 crit-et kitalálta. Ma nagyon kijut belõle. Nem mintha ezen múlna a meccs, ez csak hab a tortán.

most? mar reg, mostmar kb tokmindegy 😊
Idõközben megvan a 16. és a 17. vereség is. Azt hiszem most kell abbahagyni, mert szétbasz az ideg.

A szopóágkapcsoló továbbra is on nálam, 15 meccsbõl eddig 15 vereség különbözõ hk-val.

Úgy látszik, hogy rögtön személyeskedni kell. Nem baj ez legyen a legnagyobb örömöd. A mínuszozást nem tõlem kaptad, nem érdekel. De ha neked megnyugvás, amint elküldöm a hozzászólásom rátenyerelek a pluszra.

A WOT-ban meg semmi sem meglepetés, mióta volt olyan bug, hogy a Maus-t is átlõtte szembõl az ilyen pici átütésû tank nem lepõdök meg semmin.

Akkor gold ammo volt<#worship>

Húú köszi, ki is posztoltam 😊

https://wotinfo.hu

Koridor
Na ja, himin a tér közepén vagy campikován a NML közepén.

Nagyot dobna a hangulaton ha középen lenne a célterület és mindenkinek elõre kellene mozognia, nem várni a sültgalambra 50 méterre attól a helytõl ahol kezdett.
Nekem speciel az egyik kedvenc stratégiám. Engem egyedül az zavar, hogy az össze noob itt is artyzik, csak hogy nem a jó öreg SPG-vel mennek, hanem a Smerch vagy Buratino rakétatüzérséggel, meglehetõsen irritálóak ha a NATO-val játszik az ember 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

..az uj type! 😊
Eagle16
Na igen...sokkal változatosabb lehetne.

Itt a kép ami a lényeg 😄 A videóból, 0:47-nél.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az új módba a kemperek belesápadnak! <#nevetes1>
Koridor
Még az dobna a hangulaton ha csak egy volna<#violent>

Koridor
Azt nem tudtam hogy rendszergazdaként kell inditan.

.. annyi eszuk mar korabban is lehetett volna, h a terkepeken valtoztassak a hq helyet, ne minden meccsen ugyanott legyen. most h lattam ezt tudatosult, h milyen berogzulten mennek a palyak. udito volt latni, h nem mindenki ugyanott all, vagy ugyanabba a megszokott iranyba tamad...
Koridor
innen leszedtem a prémium garázst meg az artys célkersztet.
A garázs tök jo, az artys is jo csak nem kék hanem zöld.

Nem-nem! A loltraki csak szpottol!
A kemény melót meghagyja a PZ-38-nak!
Eagle16
Na ezt nézzétek meg:

Fel lehet fedezni érdekességeket 😊

darki81
milyen config fájlt csináltál? 😊 olyat nem kell!

a res_mods tartalmát oda a res_mods\gui satöbbibe, a többit meg a fõkönyvtárba!
Az xvm-doc mappát nyisd meg és samples\Full confin EN\ és abban van egy fájl: XVM.xvm config na azt másold be a res_mods\gui\flash mappába!

amit a fõkönyvtárba másoltál azzal indítod: wot-xvm-proxy.exe
nyomj rá jobb egeret, és tulajdonságok - kompatibilitás és jelöld be a futtatás rendszergazdaként és okézd le, ha nem rendszergazdaként indítod akkor nem fog mûködni!
(én nyomtam rá még egy jobb egeret és kiküldtem asztalra a parancsikonját, ne keljen mindég a mappába kattintgatni) 😉
<#integet2> Szívesen! :-)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Koridor
Nekem se megy, pedig betöltéskor a map neve mellett megjelenik a xvm 2.3.stb felirat.

Ne húzd magad! Nem éri meg!
Hogy legyen valami jó is a napban, nyomtam neked egy +-t is😊
ha a top tank azt sem tudja hol van a pályán annyira noob az idegesítõ, de ha az arty counterezteti ki magát az elsõ percben arra nehéz szavakat találni.
Csak multiban toltam. Ott meg csalás az egész, nem érte meg a 8k-t. Kidobott pénz.
Lex megoldotta neked azt a rendkívûl bonyolult számítási feladatot, ami neked nem sikerült. Egyébként is rákérdeztem, de mind1.

Remélem nem te nyomtál minuszt. Ha mégis, inkább tartottad volna meg magadnak vagy az ilyen tudjukki féléknek.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Kösz jó kis honlapnak nézz ki
Kösz ez mûködött! 😊
megoldódott, tárgytalan😄
Eagle16
Hát ööö, én csak a küldetéseket játszom végig, most a 2. pályán kaptam pár Chieftain Mk. 2-est, és kiderült hogy a 120mm-es ágyút már annyira nem szeretik a T-55-ösök se 😄 De tény, hogy a Leo 1-eseket szétkapták mint a franc...

.. az na legnagyobb agyujnak atutese normal loszerrel 67. igy azert lehet joggal gyanakodni..
XVM mod nekem nem megy, felpakoltam mindent a leírtak szerint, saját config fájlt is csináltam az online generátorral, de semmi változás. Valami tipp?
Honnan tudod, hogy gold ammo-val lõtt? Becsapódás után ott maradnak az aranyrögök a tankban, vagy mi?
Imádom amikor a játékban is irkálják, hogy gold ammo, gold ammo. Aztán persze sehol sincs ilyen, de ha nekik ez megnyugtató.
Az IS8 tudjuk, hogy olyan mint a szita, a szúnyog is átviszi <#rinya>

van meg remény azért.
én csak akkor hagynám abba ha a lol traktor tenné ugyanezt :-)
A kis sz.rházi 38Na goldammoval elõször átlõtte az is8-am frontját lehetetlen szögbõl, majd az oldalát, amitõl ammorackot kaptam. Lehet most kéne abbahagyni a játékot inkább...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Itt fenn van az összes MOD és regelni sem kell: Curse.com - WoT Mods

Toby0501
Artynak ezt másold be: САУ (ctrl+c, ctrl+v)

Üdv emberek!

Van vkinekr egisztrációja a wot-planet.com-ra? Van egy rkaat jó mod de regnél van egy biztosnági kérdés. Gugli fordítója szerint egyzser azt kérdezi elsõ tanka szovjet ágban. az az MS-1 lenne ugye. a másik kérdés minek hívják a játékban az Artillery-t. SPG. De nem jó neki se latin se ciril betûkkel 😞
Hypo
:: grat, nekem pziv el lett meg eloszor

Borzasztó játék. Nincs az az ember, aki megállítja a T-55, ZSU rusht... Ráadásul szovjet egységek sokkal olcsóbbak mint a NATO-k...
Én se szoktam maxon tolni a játékokat (hardver okokból, meg azért se mert némelyik effekttõl egyszerûen hányni tudnék - pl a bloom azzal az idióta fényeivel).
Szóval az én szemem is a mediumra van belõve, de ahhoz képest is kicsit "puritán". De még 1x, annyira azért nem gond, inkább szaladjon jól minthogy szaggasson meg csicsázzon. Meg persze legyen tartalom & játékélmény.

Ohh, lustáknak a link: wotinfo.hu

Itt a link a Special-ról, az alján egy linkkel ahol a Churchill-t boncolgatják: http://wotinfo.hu/index.php/item/19-monte-cassino-special

Jó hogy írod, szerdán próbáltam "beszerezni", de akkor még nem érkezett meg a zsákmány a kalózkikötõbe.😊 Most már van, töltöm is.

Vissza a játékhoz: -látom folyik a kemény munka a wg-nél.😄 Hülye voltam, h nem kérdeztem meg tõle, h jól mûködik-e az mm. De legalább én lõttem ki a kis pötst!😊 Bezzeg couriereket sose látom.

Ráádásul a low-e - marder platoont is kifogtuk...

Eagle16
Ja az is egy jó játék. Még régebben vittem végig, mikor kiadták.

A grafika közel sincs maxon, ez kb. olyan közepes beállítás. Még nem próbáltam végig az opciókat hogy mit bír a gép. Itt egy gameplay videó is: link

Ezzel én is szemezek, bár miután a reviewben írták hogy a RUSE-t is ez a brigád csinálta, lehet hogy elõbb azt nézem meg.

Mert hogy abban van némi "építkezés" is - tehát talán stratégiaibb mint ez (ez inkább taktikainak tûnik). De ez is nagyon ígéretes, tagadhatatlan. Mondjuk elsõ blikkre kicsit puritán a graf, de azért még belefér 😄

Eagle16
Egy kis OFF:

Játékajánló haditechnikát kedvelõknek.

Wargame - European Escalation (RTS stílus)

Be lehet szerezni a boltokban és "más" helyeken is...
Hidegháborús és modern arzenál. Szerintem nagyon jó, érdemes kipróbálni. Olyasmi mint a World in Conflict, csak kicsit komplexebb.

Itt meg lehet nézni hogy milyen egységek vannak benne:

link

Leopard 1 A1-eseim munkában: link
Szegény T-34/85M-ek azt se tudták hol vannak 😄

Van már 2 T9 medem, nem kell egy harmadik. Persze az is bejátszik, hogy legénység hiányom van és nem akaródzik nagyon 0%-os javítással bénázni.
Van egy csomó más dolgom, húzom a ferdit, az amx 50 100-at,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GWTiger-t
, az IS-4-el próbálkozom, na meg a két T9 medet is húzom az elõbb utóbb megjelenõ T10-ek miatt, meg azért szeretek Löwézni is.
Koridor
Én a sherivel és az E2-vel szoktam HE-vel löni, föleg messziröl.
Elég gagyi az ágyujuk de legalább jo sok skulot elvisznek, a sheribe 90, az E2-be 100 fér.