World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(persze valószínû hogy azért mert soha nem ment medekkel igazán jól)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Egyszerûen nem szabad heavyként játszani mert nem az.
De izlések és pofonok, tény hogy a t54 sem rossz. Végeredményben a T9-es medeknek kel hogy legyen esélye a T9-es heavyk ellen 😄
T-54 vs IS-8 replay
Én is plusszoltalak Sas! <#vigyor0>#vigyor0>
(a következõ lövéssel meg blow up)
wot nick: PsychoTrooper
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha benyeli, ok, megszoktam, de hogy pattan? Wtf? Még ha olyan szögben lövöm is, nincs annak akkor páncélja, hogy 248-as vagy mekkora pent, felfogjon! 😄
Most ez így kicsit, rosszul esett! 😄
pZoli81: én szoktam, fõleg ahol modul sebzés várható.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
a hellcat meg imadnivalo 😊
Valami durva kis 57mm-es kerül majd rá elvileg...
Caliber - 57mm
Muzzle velocity - 1000 m/s or 3280 fps
Vertical elevation - -10 - +15 deg
Horizontal sector - +/- 15 deg
RoF - 70-80 rpm
Should be serviced by 1 loader and 1 gunner
Loading - both manual and automatic
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ezek szerint jól trollkodtam a kis franciával.
Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.
Utána még megvertem Tiger vs. IS meccsen is. Tigrissel sem tudott maradandót alkotni. Viszont az elején nagyon élvezte, hogy kilõheti a sajátokat. Annyi killje összesen nincs, amit akkor lõhetett a gyakorlón.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
- gyorsabb
- tuzeroben alig ter el ( 10mm nagyobb pen. es ugyan akkora sebzes )
A toronyfogatast nem emlitenem elonykent mivel borzasztoan lassu . T25/2 egyetlen elonye a jobban pancelozott test . Amugy T6 felett az amcsi TD ag feler egy viccel ebbe bele tartozik a T25/2 , T28/ Prot . Azert egy T7-es TD 76mm fronttal nem igazan allja meg a helyet mar csak azert sem mert T5-os medium tankon mar +100 penes agyu van
ゾルターン
Saor Alba
Csaby
Töltésgyorsítót,ventit és álcahálót használok rajt,a legénység 297%-os.
Tuti kis gép farmolásra.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
megmondaná valaki mire jó a t25/2?
egy pz4 is röhögve kilõ...
t25/2 re kéne még 100mm páncél, és egy BL-10 es gun, és akkor lenne gyenge...
nem is értem ezt hogy gondolták...
War. War never changes...
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Elõtte azt állította bárkit lever végül E75 vs T32 és kikapott a nagyobb tankkal.
Tény viszont azóta senki nem tartotta össze a közösséget rajta kívül hát egyben nagyon ott vannak a magyarok no1 gyûlöletben annyian voltunk nem fértünk be a gyakorlóba.
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. május 17. 21:19:54
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 4 020 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 73 672
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Mesterlövész
mind 1 mivel megyek 5 perc alatt vége a csapatnak.
ilyenkor kéne abba hagyni az egészet de nem tudom leküzdeni a függöséget.
A másik dolog,hogy az utolsó frissítés után gyakoribb lett a vörös képernyõ jelenség. 1 óra alatt kb. 10x élvezhetem,míg a haverom szerint õ 1 hét alatt találkozik vele 1x.
hallottatok valami olyanról, hogy a BDR francia tír 5 hevit nerfelik, vagy a tier 5-ök pénzhozását csökkentik?
remélem nem.
A BDR-t pedig csak ajánlani tudom, 3 lövést megeresztesz és máris +20k a kör. free accounton persze.
War. War never changes...
kisebb kaliber könnyebben megy át ahogy észrevettem, de lehet csak én vagyok hülye
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
World of Tanks LAN ICL13
cod4, cod2 és lol-ba egész jó lanok vannak itt, igazi kis kocka közösségi találkozó, a nyereményben mindig van hardware, de sokszor társul emellé pénzösszeg is.
Randomban ne próbáld ki, vagy csak max T4-ig mert lefosod a bokád olyan kemény így menni a célkereszttel, felderítéssel rendelkezõk ellen.
Eddig Tier 8 volt a legnagyobb ami 50%-ban volt és az is kb. 5 évente egyszer van 😄
Max. Tier 7-ig mennek a leárazások.