World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Én is szeretem az is8-at de csak ellenfélnek az E75-el. 😊
(persze valószínû hogy azért mert soha nem ment medekkel igazán jól)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Nekem tetszik az IS8, egy jo kis medium tank, nagyot harapó ágyúval.
Egyszerûen nem szabad heavyként játszani mert nem az.

De izlések és pofonok, tény hogy a t54 sem rossz. Végeredményben a T9-es medeknek kel hogy legyen esélye a T9-es heavyk ellen 😄

Asszem eladom az IS-8-at, bár még ki sem próbáltam, de azok után, hogy T-54-el ilyen lazán ki lehet nyírni kell a francnak. Nagyon papír egy valami.

T-54 vs IS-8 replay

Én is plusszoltalak Sas! <#vigyor0>
Vagy a BL10 miért pattan a vk3601-rõl?
(a következõ lövéssel meg blow up)

wot nick: PsychoTrooper

HEnek is jobban esik ha eltalálod a weak spotot....

Pluskast
Miért az, hogy lehet, hogy az E-100 trollgunja lepattan a hummelrõl? Szar, fos programozás....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kérdés, fullos E75 hogy az anyámba tud lepattanni a JgPantherról?😄
Ha benyeli, ok, megszoktam, de hogy pattan? Wtf? Még ha olyan szögben lövöm is, nincs annak akkor páncélja, hogy 248-as vagy mekkora pent, felfogjon! 😄
Most ez így kicsit, rosszul esett! 😄
Igen, csak baromi jó lenne, ha a magasabb tierû ellenfelek ellen több xpt adna a sebzésre, mert HE-vel karcolgatjuk õket és ad vagy 5-600 XP-t, az sovány...

pZoli81: én szoktam, fõleg ahol modul sebzés várható.
Pluskast
Igen, 57mm-es autocanon-os változatról van szó, á lá francia tankok.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

HE-vel is próbáljátok eltalálni a weak-pontokat vagy nem érdemes az idõt pazarolni a "sniperkedésre", csak találja el valahol, azt jól van?
"egymáson" 😄DDD
IS-8-al letámadtam egy T95-öt. Egymásnak feszült az oldalunk és szépen átforgatott bennünket egymáson. Jó hogy van replay így meg tudtam nézni lassítva az esetet. Ez egy elég nagy bug valahogy javítani kellene hogy a tankok ne tudjanak egy máson átmenni. Ha valakit érdekel délben felrakom a replayt.
Régen sosem használtam HE-t csak a 152-es KV löveg esetében (tudom én az összes gyenge pontot, menõ vagyok). Aztán ugyanez elõjött nekem is a KV-3 esetében. Utána meguntam és egy csatába csak HE-t vittem. Volt meglepetés. Maust is lehet vele sebezni simán. Persze nem 400 esik le rajta, csak 100-150, de nagyon jó érzés, hogy van némi hasznom a csatában. Szóval ajánlom KV-3-ra mivel jó sok töltényt lehet vele vinni, hogy olyan 20 HE-t vigyél mindig magaddal és ha legalul találod magad használd azt.

t25/2 gyors?? hol? melyik dimenzioban?😊 a hellcat az gyors, ott a gyorsasag a pancel. de a t25/2 se nem gyors, sem nem mozgekony, meg csak pancelozott sem. a pancelja abban a tierben gyenge. hp, mivel td meg gyengebb, igy nincs mivel kompenzalni az elobbieket. a torony elonyos h forog de csak a tobbi td-hez kepest, de mivel az agyuja gyengebb azoknal, igazi nagy elonyt nem jelent. ezekutan a nagy latotavot kithetem az ablakba. minden teruleten egy kozepszeru vagy gyengebb gep.

a hellcat meg imadnivalo 😊
..kaptal plusszt. jo voltal 😊
Eagle16
OV blogjára felkerült ez a Su-76M.

Valami durva kis 57mm-es kerül majd rá elvileg...

Caliber - 57mm
Muzzle velocity - 1000 m/s or 3280 fps
Vertical elevation - -10 - +15 deg
Horizontal sector - +/- 15 deg
RoF - 70-80 rpm
Should be serviced by 1 loader and 1 gunner
Loading - both manual and automatic

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Na valakinek annyira nem tetszett hogy még mínuszt is adott rá, ezazzz 😄

Ezek szerint jól trollkodtam a kis franciával.

Ki az a Matyashun? Ezen csamcsogtok és gunyolodtok napok ota. Mit kovetett el az a szerencsetlen hogy igy az egesz falka rajta koszoruli a nyelvet?

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

Én voltam a T32. Mire rájött, hogy arctámadás van és végig HE-vel bontom, addigra már egy lövéses volt. Betõtötte a HE-t, majd kilõtte magát. <#smile>

Utána még megvertem Tiger vs. IS meccsen is. Tigrissel sem tudott maradandót alkotni. Viszont az elején nagyon élvezte, hogy kilõheti a sajátokat. Annyi killje összesen nincs, amit akkor lõhetett a gyakorlón.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

gurubefree
szamomra az M18 jobb mint a T25/2

- gyorsabb
- tuzeroben alig ter el ( 10mm nagyobb pen. es ugyan akkora sebzes )

A toronyfogatast nem emlitenem elonykent mivel borzasztoan lassu . T25/2 egyetlen elonye a jobban pancelozott test . Amugy T6 felett az amcsi TD ag feler egy viccel ebbe bele tartozik a T25/2 , T28/ Prot . Azert egy T7-es TD 76mm fronttal nem igazan allja meg a helyet mar csak azert sem mert T5-os medium tankon mar +100 penes agyu van

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Ha neked gyenge a t25/2 akkor milyen volt a 13mm-es front pokolcica? melyiket minden tier 1-es ágyú átlõ<#mf1>A t25/2 egy gyors, nagy látótávolságú TD, aminek forog a tornya és relatíve jó ágyúja van. Alkalmas scout, jó támadásra és védekezésre egyaránt.Ha neked rossz akkor inkább menj heavy vagy med ágra.
szabii98
+1
Nagyon jó ez a tank, a KV szétszedés után a legjobb T5.

I met God. She's black

Gottfried
Jó ez nagyok közt is,csak akkor óvatosabban kell tolni vele.Szépen tud sebezni messzirõl sniperkedve,persze ha meglátják akkor annyi neki. 😄

Solten
Ja, ha top tier vagy legyilkolsz mindenkit, foleg a peccs ota. Sajnos a top tierseg ritka jelenseg vele.

Saor Alba

Azé lila mert lehet ment 12k csatát ,de egy balfasz, vagy sokat artizott.

csaba90
hali! valaki nem tudja véletlenül hogy esetleg hogyan tudom egy tanknak a modelljét bevinni esetleg egy modellezõ programban és majd vissza tenni pár módosítás után a játékba? van valami konverter esetleg????

Csaby

Gottfried
A zis6-al.Nem is szabad mással,annyira jó az az ágyú.Sebzi a nagyokat is,ha meg a saját szintjéra kerül,mindent visz.Rengeteg vele a one shot kill a kicsik közt.Amellett gyors is,jól rejtõzik,stb.
Töltésgyorsítót,ventit és álcahálót használok rajt,a legénység 297%-os.
Tuti kis gép farmolásra.

Random_
melyik löveggel használod?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hehh...
megmondaná valaki mire jó a t25/2?
egy pz4 is röhögve kilõ...

t25/2 re kéne még 100mm páncél, és egy BL-10 es gun, és akkor lenne gyenge...
nem is értem ezt hogy gondolták...

War. War never changes...

Gottfried
Mondtam már hogy szeretem a su85-öt.Kurva nagy OP TD még mindig. 😊

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. május 17. 23:04:38
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 1 063
Szerzett kredit: 29 615
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Mesterlövész, Top Gun

Eagle16
Na ezzel meglett az ász kitüntetés végre 😊

Prémium nélkül, BatChat, 1500 xp. link

Áhá értem, köszi! 😊

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Tigrissel lenyomta volna a szaros kis T32-det. 😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Jatekok kozul kerlek a CS-t ne hagyd mar ki. :ASD 😄D Hat azaz en fo''game-em 😄
csőcse
Látnod kellett volna mit lemûvelt gyakorlóban<#nevetes1>
Elõtte azt állította bárkit lever végül E75 vs T32 és kikapott a nagyobb tankkal.
Tény viszont azóta senki nem tartotta össze a közösséget rajta kívül hát egyben nagyon ott vannak a magyarok no1 gyûlöletben annyian voltunk nem fértünk be a gyakorlóba.

Végre az elsõ tank ász! <#taps>

Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. május 17. 21:19:54
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 4 020 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 73 672
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Mesterlövész
nem tom mi van ma de meg ilyen rossz wot napom rég volt.
mind 1 mivel megyek 5 perc alatt vége a csapatnak.
ilyenkor kéne abba hagyni az egészet de nem tudom leküzdeni a függöséget.
Hali! Nekem két napja nincs hangeffekt mikor eltalálnak. Engem ez nagyon zavar. A hang beállításnál már néztem,de ott fel van húzva csutkára. Valakinek ötlet?
A másik dolog,hogy az utolsó frissítés után gyakoribb lett a vörös képernyõ jelenség. 1 óra alatt kb. 10x élvezhetem,míg a haverom szerint õ 1 hét alatt találkozik vele 1x.
hello.
hallottatok valami olyanról, hogy a BDR francia tír 5 hevit nerfelik, vagy a tier 5-ök pénzhozását csökkentik?
remélem nem.
A BDR-t pedig csak ajánlani tudom, 3 lövést megeresztesz és máris +20k a kör. free accounton persze.

War. War never changes...

nagyobb kaliber.... 😊
kisebb kaliber könnyebben megy át ahogy észrevettem, de lehet csak én vagyok hülye
Privi ment...
Az miert van, hogy a Type 59 meg az IS agyuja is 175 penes, de az IS sokkal tobbszor lepattan? En legalabbis ezt vettem eszre.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Koszonom. Szoval csak kicsomagolom a game konyvtarba es kesz? Tok hulye vagyok a szamitogephez. <#rinya>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

nem tudom volt-e már, de magyar klánoknak érdemes lenne ezt megnézni, legalább 1 picit kovácsolódna a "scene" és a személyes találkozás talán a legjobb, evés ivás és közös dumálás....

World of Tanks LAN ICL13

cod4, cod2 és lol-ba egész jó lanok vannak itt, igazi kis kocka közösségi találkozó, a nyereményben mindig van hardware, de sokszor társul emellé pénzösszeg is.

sziasztok tud valaki tapasztalatokat megosztani a szuper107-rõl? (kv-4 top gun)
Egy javaslat.
Randomban ne próbáld ki, vagy csak max T4-ig mert lefosod a bokád olyan kemény így menni a célkereszttel, felderítéssel rendelkezõk ellen.

Eagle16
Soha...

Eddig Tier 8 volt a legnagyobb ami 50%-ban volt és az is kb. 5 évente egyszer van 😄

Max. Tier 7-ig mennek a leárazások.

Most, hogy odaugrottam már emlékszem. Öregszem és hülyülök...<#help>