World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisTekila
a su-152 HE pattan sebzés nélkül 😊 villan, mondja a bácsi hogy szép lövés 😉 én meg pillázok 21 mp-ig

ahogy mondtam,
addig nerfelgettek, buffolgattak, kreditet csavargattak, hogy teljes a káosz, jobban járnának (mi is) ha új wot-ot csinálnának. fingjuk sincs már az egészhez.
javító peccs?! kacagnom kell 😊 mit javítottak? viszont rengeteg új bug van.
ilyen fejlesztõ nálam, nem bentliket gyûjtene, hanem fegyelmiket.

xfire: kistekila

replayt is légyszi 😊 grat amúgy.

The Matrix has you...

Igen???? Megyünk!!!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Su-85. Aktiválódott a szopatós random. 107-essel pattogok mindenkirõl mert miért is ne. Legyen az tier 3-as szerencsétlenség vagy kv. Zsinorban 5-öt lõttem a Kv1-esre és mind pattant. Igen ismerem a gyenge pontokat, de még ha nem is is merném akkor is, nehogymár ne vigye bárhol az a rühes löveg. Mondom nem baj, itt még nyugodt voltam, mondom viszek akkor vele HE-t. Mágnes volt minden lövedékemen, csak rossz pórussal és minden enemy tank taszította magától. Minden körben én haltam meg elsõnek vagy másodiknak.

Miért nem csinálnak egy olyan Eventet. hogy kikapcsolják a randomot?
noname23
Thx<#smile>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Utánpótlást termelõ klán- plussz a kiégett öreg alkoholista rókák vegetálóhelye...<#idiota>
Zegi Norbi HUN
Szép!😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

patchaou
Nem, elõször a qutyáknál az -DOH- ban, onnan csábítottak át ELIT-ba amikor mégy csak 8-as tankom volt. ELIT-bõl meg megalakult a -HPC- napi cw stb.. ELIT pedig maradt az "utánpótlást termelõ" klán.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

noname23
Gyõzelem!<#nevetes2>
Csata: Mountain Pass 2012. május 19. 10:44:22
Jármû: M103
Szerzett tapasztalat: 4 626 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 87 411
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Mesterlövész, Top Gun

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

kisTekila
sebaj, ez jó.
szeretem böngészni a klánok lapját 😊
Te nem a HUNS-ban voltál?

patchaou
Kössz, az a baj hogy nemtom módosítani 😞
Hódító Páncélosok Blogja

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

kisTekila
linkben benne maradt az sg.hu

amúgy elég kevés a követelmény 😊

A napokban kaptam én is egyet vele, de még nem néztem vissza a replay-t.
(meg egy confederate is jött vele.)

wot nick: PsychoTrooper

mozesapo
Szerintem meg bugos az is8 eleje. Pont amiatt, hogy boldog boldogtalan átlövi.

Pales27
Aszem Bmsrt meg amx 12vel kapott steel wallt 😄 Szaval akkor az is "kemény"

szabii98
érdekes, mert ma reggel láttam egy IS-8at, aki Steel Wallt kapott. 😄

I met God. She's black

röviden: semennyire sem erõs.
Nem érdemes szembõl harcászkodni vele, mint a 3-assal, arról legalább néha pattan. Szeretem azt a gépet,de még nem jöttem rá hogyan lenne célszerû használni.

Pales27
Kb mint egy papírhajó eleje.

szabii98
Mennyire erõs az IS-8 V alakú front páncélja? Mert az elõbb egy T9 csatában átlõtték egy csapat társamét...

I met God. She's black

"Úgy látom megszívtam a tegnapi gift csomag vásárlással. Mára már tele van a hivatalos fórum panasszal, akik tegnap vásároltak a gift shop-ban egy nagy ló×aszt kaptak. Azt is írták, hogy a panaszra általában egy hét mire válaszol a support, fasza...."

pointer4
Nekem eddig mindig olyan 5 másodpercbe telt, de ahogy zsupeti is mondja, most valami gond lehet, és késik.
Tegnap délután én is vettem 2 goldos akciós csomagot,de még ma reggel sem jött át.Support oldalán van,h igyekeznek de több napig is várni kell.
Nagyon sajnálják,de ez van. 😊addig empátiát gyakorolok,hátha elõbb megjön 😄

pointer4
A heti 7 alkalommal játszás megvan 😄
sokaz játszik és jól (heti 5 alkalom meg 1800+ effi):-)

Tényleg Szakeszon kívül van bárki aki megfelel ennek innen?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A Shermanban elért képességszintjük lesz, mínusz 20 százalék büntetés azért mert nem képezted át õket. De ki is írja a gép ha ráviszed az egeret a legénység bármelyik tagjára a garázsban. Érdemes jó gyorsan átképeztetni õket, amint lesz pénzed. Lövész, töltõ, sofõr, parancsnok, töltõ fontossági sorrendben.

patchaou
A -HPC-(Hódító Páncélosok)Tagfelvételt hirdet!
Területünk van és folyamatosan tartjuk magunkat!!!!
Jelentkezz ha megfelelsz a követelményeknek!

Klánunk követelményei:
1. A TeamSpeak 3 aktív használata.
2. 1 tier10-es heavy, vagy 2 db top tierû tank, ha nincs heavy tankod.
3. 1 hét próbaidõ: Ez idõ alatt folyamatosan tesztelni fogunk, ha a vezetõségnek megfelelsz , akkor teljes jogú taggá válsz, ellenkezõ esetben meg kell hogy váljunk tõled.

Jelentkezni:
Email címünk : [email protected] ide küld el kivagy mért szeretnél csatlakozni és hogy milyen tankjaid vannak!

Egyéb részletekért, tagfelvételért keresd játékban:  Bakesz74, Bencor1

Klánhonlapunk elérhetõ: hpcwot.blogspot.com

Van egy 100%-os legénységem pl. egy m4-ben és beleültetem õket pl. egy E8-ba, de nem képzem át, tehát PIROS-ak. Akkor milyen képzettségûnek számít ez a legénység? 50%-osnak, jobbnak vagy lehetséges, hogy rosszabbnak, mint 50%?

Ha pedig PIROS-an hagyom a legényeket, akkor az xp-bõl mi fejlõdik náluk? Az eredeti m4 vagy az E2 vagy netán egyik sem?

Ha van errõl valami konkrét hivatalos leírás?
szabii98
mindkettõt.
mint Szakesz például.
Amúgy crossy, én HPTSA-s vagyok 😊

I met God. She's black

a HC stílus agresszívat jelent vagy pro-t vagy mást?
Ha egy klán folyamatosan a térképen szeretne lenni kettõ lehetõsége van.
Vagy belép egy szövetségbe, vagy nagyon durván játszik HC stilusban.
Nekünk sikerült bejönni a szövetségbe, de nem vagyunk HC klán.Gyakorló csaták alig vannak.
A Hungarian Hussar Regiment viszont a legjobb magyar HC klán.
Õk gyakorolnak és napi szinten mindent megtesznek azért, hogy egyre jobbak legyenek, ráadásul szövetségeseik is vannak.

Trucker39
15:0-s gyõzelem, bár nem az én érdemem:

Gyõzelem!
CsataProkhorovka 2012. május 19. 8:57:48
JármûPzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 603
Szerzett kredit: 17 321

Replay

Eagle16
Én most vettem meg, még nincs rajta a 88-as ágyú sem. Szerintem teljesen jó. Kisebbek pattognak róla szembõl, gyors, jól rejtõzik. Az ágyúja az elég gyengus, de egyáltalán nem használhatatlan.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szabii98
értem 😄

I met God. She's black

Trabant93
Amúgy van olyan klán,ahová minimum t7-es tankkal be tudok lépni?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Szia! BAN,JOD,V.V.V,13D, és még sok sötétkék terület szinû klán egy nagy szövetséget alkot. Ebben a szövetségben vagyunk kb. 10 napja mi is. Három fix területünk van. A sötétkék területeken lévõ csaták csak terület cseréket és egymás védését jelenti.Több napra elõre le vannak beszélve a terület cserék. Csaták nagyon ritkán vannak.Mivel a szövetség minket is véd ezért az elmúlt egy hétben egy csatánk volt.A 2400 goldos terület is körforgásban cserélõdik. Tegnaptól pl. kettõ napig újra a miénk.

Trabant93
A jagdpanzer mennyire használható jószág?Most hogy van ez a leárazás gyorsan megvettem,de még most szedem össze a legénységre valót 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

szabii98
Ahogy nézem a HPTS tegnap két területet is szerzett 😄

I met God. She's black

Üdv emberek!

Nem tudjátok, ha a gift shop-ban magamnak veszek vmit akkor az mennyi idõ mire megjelenik a my gift menüpont alatt? Aranyat veszek szimplán az kb azonnal látom.
Solten
"Talaltam" egy uj fun-keszuleket: Victory! Battle: Himmelsdorf 19 May 2012 07:04:05 Vehicle: T18 Experience received: 930 (x2 for the first victory each day) Credits received: 6,877 Battle Achievements: Kamikaze, Reaper

Saor Alba

tudja valaki hogy mi ez a reggeli norbi update?:-)
patchaou
Ma vettem egy stugot mivel láttam hogy akciós. Most a 4. csata után eldöntöttem, hogy ennek is örökös helye marad a garázsban 😊

replay
A foglalásnál kezdett igazán dobogni a szívem, közben volt min röhögni is és persze egy arty fejezte be a mókát, hogy szarjon sünt...

csaba90
helyzetfüggõ... a 88-assal menetközben bármire húzod a célkeresztet eltalálja nagyobb % ban random csatában sebzi is... a másik viszont néha tud 490-et is lõni... szóval attól függ mit akarsz 😊

Csaby

Helló

A stug3-ra melyik löveget tegyem fel?
A 105-össel! A 2,1-es célzási sebesség kicsit megdobja a katalógus adatot, az a két századnyi különbség meg észrevehetetlen, menetbõl nagyon gyorsan szûkül. Nem hiszek az ágyú adatokban, az orosz ágyúkkal sokszor pontosabban lövök, mint a németekkel.
elõfordul mostanában meglepõen gyakran, felbasz mikor az amx1390 kempel kezdõtõl 50 méterre én meg az is7-el spotolok a 3 artinknak(elõzõ kör)
popey8
Ti melyik löveggel használjátok az E-50-et? Megnéztem a 2 top ágyú statját. A 88-as csak leheletnyivel jobb. Mégis szerintem a 105-ös a nyerõ, mert tier 9-be már kell a 390-es sebzés, a 240 túl kevés hiába a nagyobb rof, páncélátütés(+3) meg pontosság (+0.02). Az se mindegy szerintem, hogy a célzási sebesség túl nagy (2.9) a másikhoz viszonyítva.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

csaba90
van egy "vicces jó" sztorim... haver vett a múltkor egy type 59-et... két nap múlva kapta meg mert hogy túlterhelt stb... aztán a vicc az hogy ma belépett a másik accountjával és oda is kapott egyet de csak egyért fizetett és két accountra kapott na ez hogy lehet?😄 valamit nagyon benéztek xD

Csaby

Na ma egy csapatban voltam randomban egy 230 eff rate Löwe idiótával.
Nem mi nyertünk...

105-össel vagy 88-as L/100-al? Elvileg az L/100 a legpontosabb löveg a játékban.

még sok minden hiányzik. de meglepõdtem hogy T1 Cunnigham meg Renault FT tankot nem sikerült kilõnöm...fõleg nagyobb szintû tankok nincsenek meg tekintve hogy a su-100 a legerõsebb gépem jelenleg. de lesz ez még jobb is