World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Csavokam lenyomott lazan csaknem 12 ezer csatat a T-26-al: link 😄DDD

Saor Alba

Solten
Tavolrol a csatat szemleloknek en meg hozzateszem a "noob" varaszszot es megindulnak... 😊

#132278: csak a szokasos: hetvege. Elobujtak a tehetseges jatekosok.

Saor Alba

Why don't you help your team? vagy Do not camp idiots! es pittyegj rajuk a map-en.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

szidtad a fejlesztõket😊 én ki is léptem most csupán két vereség de a második agyzsibbasztó campinovka 2 bat ellennél és 2 7-es arty nálunk egy t43 összesen mint med. fel akar menni a heavy részleg a hegyre 5-en halnak meg cserébe náluk egy bat. az arty nem talál el egy elõre hátra tolató type-ot a hegyen ami spotolgat. migidimigidimeg 😄
na, mivel nálam nem mûködik a Lammaer által alkalmazott taktika (léci,léci,léci) ezért kitaláltam egy sajátosat, ami rejtély miért, de mûködik: pl: hey E7 campers, why not/dont (melyik a helyes?) help, your team? mind ezt a közösbe, fura, de ezután meg szoktak indulni 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

12 vereség zsinórban, mit követhettem el? :o
Solten
Object TD kipipalva. Nem lehet igaz hogy csak most lottem ki az elsot... <#alien>

Saor Alba

na meg eléggé op szerintem, csak sok t110 ne legyen az ellennél randomban meg az ritka.
farmolok 200k-t majd megyek is7-el amíg el nem fogy(húzom legénységet😊 szerencsére messze a legszeretettebb tankom bétában is ezzel toltam és talán vele tudok a legjobban érvényesülni így elég sokáig kitart az összeg prém nélkül is. persze mikor szar a csapat vagy valamit nagyon benézek az eléggé apasztja ( nem nagyon tudok a seggemen ülni és nem kinézni mikor nem kellene) 138 battle 292 kilõve 59%-os winrate 8 topgun és 422k dmg a mérlegem vele.
Mit csinálna? megpróbál sok sebzést kiosztani és akkor még egy T10-et is ki lehet hozni nullára.
Nincs 2 kis ajándék prémium tankon kívül más farmoló tankom, a 13 hónapból kb 6-8 hónap volt prémium és megvettem 2 T10-es heavy-t 1 T7-es arty-t 1 T9-es med-et meg ugye van a garázsban 23 tank és majd 3 milló creditem.
Nem akkor csoda az a prémium fiók, simán el lehet lenni nélküle, csak némi könnyítést ad. A Masu kifejlesztése és megvétele pont prémium nélkül történt.

természetesen, ha, az elején ráhúztál, és volt egy hvy (M6A2E1) csomagod és még tudtad is, hogy hova lõj, akkor kb. te voltál az Isten (szabdon választott). :-)
Pont akorra let egered mire szét buffolták (rendes páncé, csillió Hp), nos akkor egy klánba csatlakozás akkor még akár 10K! goldot is megért (megint csak Crossy tudna mesélni). Gondolom minden béta testernek megvan az a printsrc amikor 30 db M4A2E4 csatázott :-). Mostanra az ellentétek eltüntek, kis szovjet fölénnyel (az új t7-9 hvyk aranyosak, akár egy német tank) minden be van balance-olva (kivéve az arty fölény). Na de régen igen csak vérre menõ csaták mentek a fórumon. 😊
Cifu nem hiába szeret engem felemlegetni mint fogadatlan agitátort. Pedig talán még enyhén is fogalmaz, figyelembe véve, hogy platontársak voltunk, mikor még rendszeresen nyomta. :-)
Ejj, a régi szép idõk :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ja persze és mit csinálsz X es szinten? milyen drága a lõszer? a javítás!
és nincs olyan player akinek 100% os a winratéja! mert, tiszta szar a machmaker! elképesztõ hogy hogyan rakja be az ellenfeleket! egyik csapat tele TDvel a másikban egy sincs! 2 T 30 as 1 JT + a heavyk a francia tankokról meg ne is beszéljünk! amikor két batchat van az ellenfél csapatában + a loriane40t nálunk egy se! kapásból tudom hogy kikapunk!
és persze ott vannak a csapattársak! és az artyk mikor 3-4 -5 van mindkét oldalon nem tart sokáig a meccs! feltéve ha jó nekik a pálya!
most kiegyensúlyozottabbnak tûnik a fejlõdéses rész persze még mindig vannak op és xar tankok de 1-2-vel kevesebb 😄 crossy akkor nagyot szívott azzal a gyors fejlõdéssel mert õt már a t8 prémheavy tankokhoz dobálhatta be akkor azzal a szerencsétlenül balance-olt izével 😄 szerintem az ideális az volt ha a tömeg elõtt jártál egy kicsivel és a top1-2 nek dobált be amíg el nem érted az elõrendelt prémek alsó határát. próbáltam is az ütemet tartani de elfogyott a pénz is3 környékén kellett az s51 pénzt keresni és lemaradtam 😄 is statisztikámon még látszik, hogy eléggé top közelébe dobált be. 240/400 kilõve 62% winrate.
talán annyi elõnye van az újaknak, hogy a mostani német kütyük már jók, még a tigris is parádés, ahhoz képest ahogy festet az elsõ pár (sok) hónapban. És mivel volt olyan játékos (talán Crossy) , akinek az elsõ! nap végére megvolt, nos õk igazán szoptak azzal a tankkal :-)
Még a Maus is max! 100 mm páncéllal rendelkezett az elsõ Németbarát patchig ( a többi Német kütyünek meg nem volt torony páncélja, autoaim, hit). 😊

az egyik barátom akivel elkezdtük tolni az elején egy nem is tudom miféle csomagot vett asszem pz4/5 volt benne. együtt toltuk és amíg én is3-al meg s51-el szenvedtem akkor t30-a meg talán a patton-a is hamarabb meglett mint nekem az is4 (pedig többet kockultam jócskán, igaz õ meg unique player kategória)😄 prémtank nélkül megutálja valaki a játékot mire 1 t10-et összehoz. ezért nem is javítják szerintem az matchmaker-t mert ha normális lenne és 1 max 2 szinttel dobna feljebb el lehetne lenni fizetés nélkül.
mikor lesznek ismét fél áron a felszerelések?
az is8 agilis, gyors heavy.. papírból van ugyan de a pen-rof-dmg az azért eléggé tetszetõs.
minden elismerésem azoknak akik teljesen ingyen tudnak jó eredményeket felmutatn :-)

nekem az eleje könnyû volt, mert a barátaimtól megkaptam a med csomagot szülinapomra. 😊

garázscheat alatti idõkben nem játszottam úgyhogy csak 1-et tudtam behúzni. most viszont ha van 1 nap prém a t34-el 2-3 millát össze lehet szedni ami nemmind1.
azért csak költöttél rá mint kiderült a leírtakból és elõtte nem játszottál vagy nem prémmentesen? nekem van már 6k battle nem költöttem egy centet sem de ha nincs az ingyen prém34 is4 stb nem lenne még t10-em max az is7 szenvedõsen megvéve még szebb mennyiségû csatával a kv mögött. hozzáteszem szerintem nem tartozom a noob kategóriába, is3-is4 nálam még termelt lényegtelen mennyiségû profitot nem szívta a creditet.
Jó volt pedig az a garázshely csít. Van is 23 garázsom meg még 5900 gold. xd
érdekesség:

ugye én október óta standard accal játszom (1nap prémeket aktiváltam, 3 naposat akkor vettem, amikor 250g volt). Bár van jó pár piciri prém tankom, de ezekért összesen 1600-1700? goldot költöttem, minden tankom tele van equipmntel (tiertõl függetlenül), 4 millát költöttem akciós consumable cuccokra, éééés most fogyott el (200k cr) elõször a creditem, úgy hogy sok tankot eladtam, visszavedtem, eladtam, stb.
Kereken 20 jármûvem van, az ingyen garázshely "csítet" nem játszottam ki. Hát ezernyi dologért lehet jogosan ostorozni a játékot, de azért nem, hogy egy jó játékos ingyen vidáman fejlõdik roppant kényelmesen.

pedig elég extrán mobilis 😄 ezt kell kihasználni... és állat az a tank!
Csak egyféleképpen bizonyíthatod azt, hogy nem vagy noob. Egy székhez kell kötöznünk, majd bedobnunk a Dunába. Ha megfulladsz, akkor noob vagy, viszont ha túléled, akkor soha többé senki sem mondhatja rád azt, hogy noob. Ha mégis ezt merészeli mondani bárki, akkor eme szerencsétlen párának a pokol sokadik bugyrában pinkre festett tigris harckocsik fogják csiklandozni a talpacskáját, miközben a trolololol címû hangzatos nótát dúdolgatják kánonban az Ördögi Kór-kuss tagjai. 😊

Ja, feltétlenül be kell szólogatni mi? Nem tudtam volna leírni egyszerûen azt, hogy neked más a véleményed és tetszik az IS-8. Gondolom az túl egyszerû lett volna...
Na meg úgy nem nehéz szeretni, hogy más tier 9-es heavyd nincs is, össze se tudod hasonlítani a konkurenseivel...

Virkir nagyon jól leírta: "semmiben nem kiemelkedõ és vannak oltári nagy hibái", nálam ez azt jelenti hogy gyenge. Az ST-1-en kívül az összes tier 9-es heavyvel játszottam nem is keveset, azt tapasztaltam, hogy a jelenlegi tier 9-es mezõnyben, minden téren van nála sokkal jobb. A kinézetén kívül semmi extrát nem nyújt.
én német tankon nevelkedtem, szóval szeretem, ez bizony med, még bl9-el is pöpec, ütõs tank, ráadásul "ingyé" volt, hvy úton csak akkor megyek vel, ha top tank és egyedül vagyok t9. Bármilyen hihetetlen, de a legtöbb mapen az a nyerõ ak elõbb ér a stratégiailag fontos helyekre.

Ha nem akarod feltétlenül megszerezni az IS-4-et vagy az ST-1-et akkor inkább hagyd. Azt elfelejtettem írni, hogy a lánctalpra at xp-t a 122 mm D-25T-vel szedtem össze, de nem bírtam tovább tornyot és a löveget free-bõl vettem meg. Szóval ha nincs free xp-d akkor aztán kegyetlen nagy szívás jön a 107 mm ZiS-24-ig.
Az is lehet, hogy vak szegeny. Akkor viszont nem is olyan rossz ez a stat.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Elég jól összefoglaltad, hogy lényegében egy semmilyen tan és mindenki szitává lövi 😄
Azért nem a legszenvedõsebb az út vele az IS-7-ig de ha meglesz minden szívfájdalom nélkül fogom eladni.

ejj, de jó, hogy ezt megírtad, mert én egy kv5+ jó ágyú combót feltételeztem, és ki akartam fejleszteni, hogy tudjak bázist védeni és észt osztani companyban, így viszont nem görcsölök vele, hanem inkább kihúzom az S-51et maxra.

nem hvy, de nem is med...
aki megtalálja vele az arany közép utat annak a kezében állat tank lesz!
aki úgy használja mint egy hvyt azt szitává lövik....
aki úgy használja mint egy medet azt meg szitává lövi a többi med 😄
hát az ilyen vagy bot és akkor jelenteni orvérzésig, vagy komoly problémája van (mentális és/vagy fizikai) és akkor nem szabad bántani, sõt segíteni, ha lehet.

Az valóban túlzás, hogy gyenge de az is, hogy kegyetlen jó.
Inkább jó közepes, semmiben nem kiemelkedõ és vannak oltári nagy hibái.

Kegyetlen JÓ szerintem is,de nem Heavy,hanem Med,de annak kiváló!😄

ilyenekrõl replayt, mert ha nem bemákolós, akkor tud belõle tanulni a nép

b+ ezt ki kell nyomtatnom és ki kell raknom a falra a többi tankos kép mellé XDDDDDD ez kegyetlen XDDD
Nem akartalak le noob-ozni de miután elolvastam ezt a mondatodat:"Az IS-8 gyenge harckocsi" azt kell hogy mondjam h noob vagy 😄 mert az is-8 kegyetlen yo!!!! PONT
Érdekes. A teszt szerver alatt még azt halottam a KV4 milyen fasza, milyen erõs, legerõsebb tier 8...azóta mindenki szidja. Ég meg most kezdtem el gyúrni rá...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sikerült teljesen kifejleszteni a KV-4-et. Már csak az ST-1-et kell kifejleszteni. Magas szintû harckocsik közül ekkora egy hulladékkal még nem volt dolgom. Egyszerûen szar. Mindenben. Fullosan is.
Páncélzata semmi. A lövegpajzs különösen semmit nem ér annak fényében, hogy az szokott a legerõsebb lenni egy harckocsin. 200 mm-es átütéssel simán át lehet lõni a tornyot. A kicsi, 45 mm-es torony erre mégjobban rájátszik. Ráadásul ocsmány is. Ha a test hátsó részét lövik jó eséllyel kigyullad. De gyulladtam már ki szembõl jövõ találattól is.
Mozgékonysága nincs. A leghosszab testû harcjármû, fordulni alig tud. Nagyon lassan gyorsul. Az 1200 LE-s motornak is csak annyi értelme van, hogy egy kicsivel hamarabb tudom kilövetni magam.
A lövegben még lehetne bízni, de az se valami jó. Hasonló paraméterei vannak mint német 10,5 cm Kwk46 L/68-nak, csak a 107-es nem 2, hanem 3 másodperces célzási idõvel rendelkezik. Emiatt sokáig kell célozni egy lassú, gyenge harckocsival. A KV-4-nek valóban szüksége lenne nagy alfa sebzésre, hogy kevésszer kelljen megmutatnia magát. Sokkal jobban járt volna a 130 mm B-13 löveggel.
A 107 mm ZiS-24 löveg negatív tartományban való kitéríthetõsége a szokásos orosz harckocsis.

Mentem pár tucat kört az IS-8-al is. Az amire számítottam. Minimális páncél, egész jó löveg (rossz negatív kitéríthetõséggel), heavyhez képest jó mozgékonyság. De az, hogy egy medium tank jó löveggel az baromság. Ha ilyen mozgékonysággal rendelkeznének a közepes harckocsik hamar kikopnának. A gyorsulása közepes, helybenfordulni nem tud. Kanyarodás közben jelentõs sebességet veszít. Ahhoz hogy elérje a 40 km/h-t sík terepen kell neki 200 méter.
Az M103 mozgékonyabb, csak annak 34 km/h a vége. Az IS-8 még az AMX-50-120-tól is távol van mozgékonyság terén, nemhogy egy közepes harckocsitól.
Az IS-8 gyenge harckocsi, de a KV-4 után öröm vele játszani. Ezzel legalább valamennyire meg lehet kerülni az ellenfelet.
Eagle16
Ezt nézzétek meg: link

Berohan a T110 az ellenfél területének a közepébe, erre csata végéig mondja a magáét mert nem halam meg vele. Tényleg haláli, fõleg hogy nincs igaza. Aztán még csata után is megkeresett noobozni meg idiotozni, én meg írtam neki hogy ignored, bye.

Hihetetlen mekkora hülyék játszanak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mai elsõ csörcsill kör:

Hmm,nem is rossz arány egy olyan ágyútól ami elõbb tüzel mint célra állna<#idiota>!

Brutal
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. május 19. 21:44:38
Jármû: ISU-152
Szerzett tapasztalat: 2 994 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 50 127
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztály, Kiváló Lövész, Pusztító, Elit lövész, Boelter Kitüntetés, Top Gun

Nem BL10-el hanem a trollgunnal XD

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

..hetvegi autizmusnap.. csoda ha a csapatomban a platoonon kivul van egy sarga .. hihetetleni miylen stattal masznak elo a mocsarbol..
De nehezen jott ossze kiszedni a dupla experiencet az IS-bol. Harom gyors vereseg utan lett legalabb egy jo csatam.

Csata: Ensk
Szerzett tapasztalat: 4772 (2 x szorzo a nap elso gyoztes csatajaert)
Jarmu: IS
Szerzett credit: 70.107
Csataban elert achievement: Kivallo lovesz, Elit lovesz, Boelter kituntetes, Acelfal, Mesterlovesz, Top Gun.

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Láttunk.😊
Pl. Szakesz.
..matchmaker te csodas..

.. erre nehez a karomkodason kivul szavakat talalni..
Ilyet lattatok mar? A gyereknek majdnem 2000 az effije.
Titan2k4 a srac neve.

Ez egy nagyon jo otlet. Pont most kunyeralok privatban mod ugyben meg egy kis hasznalati utasitasert is.
Sokszor jo lenne tudni ki, milyen jatekos. A multkor a Type-al kinyirtam egy T110E5-ot egy-egy elleni csataban. Orultem mint Dozsa Gyorgy a hutofurdonek aztan megneztem a gyerek az effijet es valami 700 korul volt. Igy mar nem is olyan nagy szam.

patchaou
Gyõzelem!
Csata: South Coast 2012. május 19. 19:44:16
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 1 744 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 408
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Boelter Kitüntetés, Top Gun

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú