World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom én nem csináltam semmit.Garázsban volt oszt meg kaptam.<#nemtudom>

Sherman0070
Folytasd. <#eljen>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Kicsit döntöd a tornyot nem viszik át. E75-nek 10mm.el kevesebb a toronyfrontja és annál nem igazán ütik be ha bedöntik.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Miért mennyi pénzbe került kihúzni az FV-t? Volt rá legalább 1 éved, ha csak napi 2 kört mentél az ágon, akkor is megcsináltad. A T34 még kevesebb körből megvolt. A lényegen nem változtat. A prémium lőszerért 1 forintot sem kell fizetni évek óta és simán foshatod úgy, hogy még soha nem vettél semmit pénzért. Persze, ha vettél egy prémium tankot, akkor sokkal könnyebb, de abszolút nem kell fizetni és ugyanúgy megoldhatod.
A goldfosásod lett szóvá téve, senki nem sírt, csak te. Utána még hetekig.
Te most csak ennyure hulye vagy vagy direkt csinállod? A videó végén még az addon is megmutatja hol utotték be a tankot. 1lovést kaptam be az IS7 tol mert rosszul csináltam , az osszes tobbi a toronyfronton ment be vagy az elejénn és mind gold loszer volt.
Sherman0070
mert én nem a saját ügyetlenségem miatt panaszkodok, hanem a ti sírásotokon
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.15. 14:02:37

vagyis nem volt egyik sem ingyen, és 8 as tier tankokról volt szó "Milyen T8-as prémtankot adtak ingyen.Mert én még egyet sem kaptam."
Látom csak akkor olyan érzékeny a lelki világod, ha téged ér kritika, ha te ugrasz más torkának, már nem annyira.
Sherman0070
XD
Sidescrapelni sem tudtál. Jóhogy beütnek. ;D

Azt kell nézni a videón hogy mindenki arra panaszkodik hogy szar a csapat, nem tudnak játszani a csapattársak meg hasonló , de az senkinek sem jut eszébe , hogy szarrágoldozzák a nehéztankokat ami ellen semmit sem tehetsz.
Sherman0070
Hülyeségre ezt kapod. Mit háborogsz ha alapból te szartad el? Saját hibádat átirányítod a játékosokra. Jó kezdő hozzáállás.

T34, FV4202 teljesen ingyen volt, mert normál tankot váltottak. WZ111-et, IS6-ot és T25pilot-ot adtak küldetésért, utóbbit ráadásul olyan lepkefing küldetésekért, hogy ha játszott valaki kb 1 órát naponta, akkor simán megcsinálta. Valahonnan van Dmax-om, biztosan nem vettem, TOG is van valahonnan, tuti nem vettem, Matilda és Matilda BP is van, azokat sem vettem. Lehet küldetés volt értük, nem tudom, biztosan nem célirányosan játszottam értük. Tehát 2 T8-at teljesen ingyen adtak, 1-et simán megkaptál, ha játszottál 1 órát, valamint pár darab T5-6-ot is.
Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.04.15. 13:57:34
Köszi, megoldottam a problémát, ha bemész a tankopédiába a wot hivatalos honlapján és a legénységi tagra húzod az egeret, kiderül, hogy helyettesíti-e a másik legénységi tagot.
Nem vagyok kíváncsi a véleményedre, még egyszer sem írtál valami értelmeset csak hoborogni tudsz és már nagyon unom. Nem link ként tettem be a videót mert nem volt senki sem koteles megnézni, amugy meg megnyertuk a csatát mert elore mentunk és elég idot adtunk a csapatunk másik felének hogy befoglaljanak.
Márt ne haragudj de ugy emlékszem missiókat kellett csinálni hogy megkapd , nem adták csak úgy oda akkor sem ha már ki volt fejlesztve.
Sherman0070
+ több mint 500 csatád van a tankkal és így sidescrapelsz? Nagyon rosszul csináltad + minek mész ennyire előrre ha se csapat nincs veled, se nem vagy top tier?

Passz,fejből én még azt sem tudom megmondani hogy a kedvenc tankomban milyen legénység van.<#idiota>
Nézd meg wot wikin.

Sherman0070
Megérdemelted, aki azt a 9-es német broken szart játssza azt az arty is nyugodtan szopassa!
Túl buffolt szar.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.15. 13:31:43

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan német tank, ahol a radio operator rendelkezik a loader skill-jeivel? (Pl. obj 140 loaderének nincs radio op. skillje, de ha átrakom a legénységi tagot a t54-be - átképzés nélkül - be tudom neki állítani a radio op. skilleket, mint pl a situational awereness-t. Előre is köszi, üdv, Red.
LOL,Te nem vagy ép elméjű,mit kellett grindelni?Ha ki volt fejlesztve és a garázsodban volt megkaptad ingyen.
Szerintem ne játsz a játékkal mert elveszi az idődet.<#fogmosas>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az eszedet már lehet nem.<#idiota>

T-34 ezer éve volt akkor nem játszottam. FV grindelni kellett érte az idő tehát zavarban vagyok IDŐ=PÉNZ az idő nincs ingyen.
Tehát milyen t8-as prémtankot adtak ingyen?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fv T34 satubbi.

Milyen T8-as prémtankot adtak ingyen.Mert én még egyet sem kaptam.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jah benéztem,azt hittem a videós kérdésemre írtad.<#pardon1>
Én birom Overlordot.Nem rossz az,csak ott sok a lemming.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.15. 12:26:19

ROMOTO
overlord ról van szó
Karelia finnországban van nem?
Hol a fenét érdekli ez az Eu meg Na játékosokat?

ROMOTO
Azt a pályát már ezer éve kivették az oroszoknál mert szar, de valamiért azt hiszik hogy az eu-soknak meg na-nak tetszik a történelmi vonatkozása miatt, holott tojnak rá...
Miért kellene fizetni a gold lőszerért? Kreditért lehet venni, kreditet meg annyit szerzel amennyit akarsz. Már adtak rengeteg ingyen prém t8 tankot, nem értem miért hiszik azt sokan, hogy a gold spam-hez akár 1€-t is kell fizetni. Nem kell semmit fizetni érte, teljesen ingyen van.
De mi a bánatot kell ezen a videón nézni?
Azon kívül hogy sok gyökér goldal lövöldöz nem látok semmi érdekeset.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.15. 11:06:17

köszi 😊
Final shot, a protanki modpack ban talalod meg.
De baró mod ,ez mi ez ami mutatja hogy ki hol lőtt meg,miután meghaltál?

Inkabb ezzel csinálhatna mar valamit a WG https://youtu.be/Ndq8dhGO-Og
Lehetsz te akarmilyen jó jatekos ha az ellenfeled tobbet "fizet" a játékért.
QB beszél az MM-ről
2:15-től az ide vonatkozó rész, de érdemes előtte is megnézni.
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.04.15. 08:09:23
Ha jól emlékszem QB videójából, akkor az új MM már a lightok és artyk-on kívül a TD-k számát is fogja nézni, míg a medek és heavyk ugyanúgy randomban lesznek.
Ebben nem vagyok biztos, javítsatok ki ha nem így van.
Mivel nem játszok más játékkal, mert meghalni sincs időm, ezért nem tudom mi az a "rangsorolt mérkőzés, ami minden más játékban is van".
Magyarázd el légyszi.
A fél perccel nincs gond, nem is erre gondoltam, de ha 2-3-4 percet kéne várni az már baj lenne, főleg ha kevesebb az online játékos.
Nagy képeket tessék spoilerba rakni. Milliószor le lett írva, úgyhogy mostantól a spoiler nélküli képek törölve lesznek.
HTS s3rg1nh00
az,hogy megnöveli a várakozási időt elég nevetséges indok,inkább várok fél percet egy olyan csatára amiben van izgalom,mint a jelenlegi 5-ből 4-ben előre borítékolható győzelemre valamelyik oldalnak,3 másodperc várakozással...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

A skill alapú MM rangsorolt mérkőzés, ami kb. minden más játékban van. Hogy ne menjünk túl messzire World of Warships. Kíváncsi vagyok hányan siklanak át ezen a hozzászóláson és kezdenek el okoskodni. 😄

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Ilyen lesz a következő patchtől.
Skill alapú MM rendszer elmélete több sebből is vérzik.
1. Mi alapján rangsorolod a játékosokat? Ki számít jó játékosnak?
2. Nagyon megnőne a várakozási idő mire összejöhet egy csapat. Pl az is kiegyenlítetlen meccs, ha egy városi pályán berakja a paradicsomokat top heavy tankba, a jó játékost meg alja light tankkal. tehát meg kellene várni míg minden "poszton" egyforma erős játékost lehet berakni.
Én azon is meglepődtem, hogy működik az MM rendszer most.(sose néztem utána)
Ha valaki nem tudná: az artyk és light tankok számát és tierjét nézi az MM, hogy az nagyjából stimmeljen és a többit random módon rakja be.
ezért van sokszor ilyen felborult összeállítás.
Szerintem egy olyan MM kellene, ami egyenlően vagy legalábbis majdnem egyenlően osztja el a tankosztályokat a csapatok között, tehát ne legyen egyik oldalon 5 heavy a másikon meg 2, bár valószínű ez is megnövelné a várakozási időt.
Én ezt láttam heavyvel is,Is7-el voltam Pz7 vagy mi a rák jött velem meg kranvagen és még pár med és valóban light is volt,Overlord-on úgy robogtunk át az ellenségen mint a szösz.Mikor látták hogy jövünk fejvesztett menekülésbe kezdtek és nagyon lazán nyertünk.Nem a beach-en mentünk hanem fent,beach-re nem szoktam menni.

HTS s3rg1nh00
nem,mert egy nap egy kezemen meg tudom számolni,amikor legalább nagyjából egyforma a heavy-med-light-td-arty leosztás a két csapatban ÉS nem olyan nevetséges tier leosztás van,amikor van 5 top tier heavy az ellenfélnél a saját csapatban meg 2 mid,2 bottom tier...de mondjuk csak hasonlíts össze egy OI-OIexp-et egy type95-el.nincsenek egy galaxisban,és bőven előfordul az egymás elleni harc,ami a játék jelenlegi HE lövedékeivel megspékelve totál agyrém.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

De akkor kb ugyan olyan arányban kellene lenni 15:12,13,14,-es meccseknek, nem igaz?
Master91
ez akkor szokott elő jönni mikor az ellenfélhez beraktak 3-5 medet meg 2-4 lightot és 1 oldalon végig lovagolnak
Sherman0070
Tank függő, egy csapat akkor kap ki gyorsan ha nagyon rossz a tank összeállítás.
Veletek is volt olyan gondolom, hogy 3-3 arty és a ti csapatotok úgy szét van szóródva, hogy sehol senki kb.
vaaagy ha nagyon rossz játékosokból áll a csapatod, csak a sebzést kapják és semmivel sem viszonozzák, hanem csak meghalnak

Azt kell mondjam, hogy régóta fogalmazódott bennem ez a gondolat, de így leírva látva ténylegesen is belémhasított a felismerés.

Abszolút igaz.

Véleményed szerint mi az oka a megszaporodott 15: 5,4,3,2,1,0-ás eredményeknek? Ezen is gondolkodtam, de nem tudok konkrét okok mondani rá. Szerinted?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.04.14. 20:03:33
Sherman0070
Elo rating kéne, ilyen CS:GO szerű 😄