World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.15. 14:02:37
Sidescrapelni sem tudtál. Jóhogy beütnek. ;D
Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.04.15. 13:57:34
Nézd meg wot wikin.
Túl buffolt szar.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.15. 13:31:43
Szerintem ne játsz a játékkal mert elveszi az idődet.<#fogmosas>#fogmosas>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát milyen t8-as prémtankot adtak ingyen?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Én birom Overlordot.Nem rossz az,csak ott sok a lemming.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.15. 12:26:19
Hol a fenét érdekli ez az Eu meg Na játékosokat?
Azon kívül hogy sok gyökér goldal lövöldöz nem látok semmi érdekeset.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.15. 11:06:17
Lehetsz te akarmilyen jó jatekos ha az ellenfeled tobbet "fizet" a játékért.
2:15-től az ide vonatkozó rész, de érdemes előtte is megnézni.
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.04.15. 08:09:23
Ebben nem vagyok biztos, javítsatok ki ha nem így van.
Magyarázd el légyszi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
1. Mi alapján rangsorolod a játékosokat? Ki számít jó játékosnak?
2. Nagyon megnőne a várakozási idő mire összejöhet egy csapat. Pl az is kiegyenlítetlen meccs, ha egy városi pályán berakja a paradicsomokat top heavy tankba, a jó játékost meg alja light tankkal. tehát meg kellene várni míg minden "poszton" egyforma erős játékost lehet berakni.
Én azon is meglepődtem, hogy működik az MM rendszer most.(sose néztem utána)
Ha valaki nem tudná: az artyk és light tankok számát és tierjét nézi az MM, hogy az nagyjából stimmeljen és a többit random módon rakja be.
ezért van sokszor ilyen felborult összeállítás.
Szerintem egy olyan MM kellene, ami egyenlően vagy legalábbis majdnem egyenlően osztja el a tankosztályokat a csapatok között, tehát ne legyen egyik oldalon 5 heavy a másikon meg 2, bár valószínű ez is megnövelné a várakozási időt.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Veletek is volt olyan gondolom, hogy 3-3 arty és a ti csapatotok úgy szét van szóródva, hogy sehol senki kb.
vaaagy ha nagyon rossz játékosokból áll a csapatod, csak a sebzést kapják és semmivel sem viszonozzák, hanem csak meghalnak
Abszolút igaz.
Véleményed szerint mi az oka a megszaporodott 15: 5,4,3,2,1,0-ás eredményeknek? Ezen is gondolkodtam, de nem tudok konkrét okok mondani rá. Szerinted?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.04.14. 20:03:33