World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ez a mozgalom underground.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A WOT meg csak vetít
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ez lenne az?
Azon gondolkodom, hivatalosan is lehetne postolni, hogy új kezdeményezés: ha 2-nél több SPG van, öljük meg õket!
Az nagyon tetszett hogy mindegyik oneshot volt, normális esetben ez nem is szokot öszejönni. De a WG most velem volt 😊
Amit MuldR írt a tápról, abban lehet igazság.
2. megnezed mi van az alaplapra irva. Altalaban az AGP/PCIE slot kornyekere nagybetuvel rairjak.
Nem megyek be ezzel csatába mert körberöhögnek a loltraktorok...
2 GB RAM memoria
GEforce FX 5500 128 mg vga (momentán)
Alaplap pontos megnevezését hol tudom megnézni?😊
Csata: Sand River 2012. május 22. 13:01:48
Jármû: SU-100
Szerzett tapasztalat: 1 440
Szerzett kredit: 37 358
Csatában elért Achievement: Pusztító, Boelter Kitüntetés, Top Gun
Új xp rekord és az elsõ boelter kitüntetés. Életem egyik legjobb csatája. Prém nélkül
Lerendezek két cikkre való anyagot, letöltök pár e-könyvet és átmegyek én is igazságosztóvá, punisher stílusban.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
aki eddig látta,vagy csak beszéltünk róla,mind mást mondott.😊
Lehet,hogy az én gépem ilyen "különleges".
Ki tudja?Talán magát a SkyNet-et építgetem itthon!Aztán majd egyszer csak öntudatra ébred,oszt be lesz baszva...
Ha elküldöd postán utánvétellel,úgy jó?
Én az ámedikaira gondoltam.
Errõl eszembe jutott, amikor katona voltam. A fõnök megnevezést is roppantul utálták a tisztek. Ordított is a százados, hogy fõnök a konyhávan és az indiánoknál van.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Nem kötekedés képpen, csak érdekességként:
1.: Rendfokozat, és nem rang. Biztos hallottad már azt a szöveget, hogy rangja a k*rvának van, a katonának rendfokozata.
2.: A "Kapitány" alatt nem tudom mit írt ki a játék, de ez a rendfokozat a magyar terminológiában a hajóskapitányé (az Osztrák-Magyar Monarchia idején Korvett- / Fregatt- illetve Sorhajókapitány volt). Ha tehát a játék írta ki, akkor az helytelen (vagy akkor a Hauptmann is magyarítva lett?).
Az angol nyelvû hadseregekben a "Captain" rendfokozat valóban a századosnak felel meg. A haditengerészeknél viszont (függõen attól melyikról van szó) általában a szárazföldi hadseregek Ezredesi fokozatával egyenértékû.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Akkor este megnézem és döntsd el, hogy kell-e.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
(Továbbra sem vagyok hajlandó válaszolni semmilyen Gyõzikével kapcsolatos kérdésre!)
A kártyát elõttem vette ki a saját gépébõl,és futtatta is.semmi gondja nem volt,vele.
Nálam meg nem akar menni...
Most ott porosodik, legalább valaki használná. Este majd megnézem, hogy pontosan mi a típusa.
Ha az asztal bejön, akkor én szerintem nem táp vagy alaplapi hiba, de ez csak az én véleményem...
wot nick: PsychoTrooper
wot nick: PsychoTrooper
eljut az.be is jelentkezik,az asztal is bejön meg az ikonok,csak pár másodperc után lelövi magát
Miben nyilvánul meg, hogy "gyenge"? Még a boot képernyõig sem jut el? Mibõl gondolod, hogy a 256Mbyte-os mûködne?
kicsit off lesz,elnézést érte!
Meghalt a VGA-m. Egy jó ismerõsömtõl kaptam ajándékba egy- 512 MB Sapphire X1650 PRO-kártyát.Kiderült,hogy gyenge hozzá az alaplapom,vagy a tápom,vagy a tököm se tudja.
A lényeg.
Elcserélném 256 MB-re.Lényeg,hogy a WOT fusson.😊
1v1-ben cserélem,nem kell ráfizetni meg ilyesmi.Üzletnek nem rossz!😊
A kártyát természetesen dobozban,telepítõ lemezzel,kézikönyvel együtt küldöm.Nevem,címem,telefonszámom mellékelem.(ha valami gáz lenne)
Ha valaki cserélne velem,az írjon rám privátban.
Elõre is köszönöm!Bocs az off-ért!😊
Victory!
Battle: Sand River 2012. május 22. 12:16:13
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 2 734 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 29 488
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker
Egy tárral kinyírtam egy e100-at meg egy vk 4502p-t 😄 (mind a kettõ kigyulladt)
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21