World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na bepróbálom még 1x. aztán jelentek..😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

WoT nagyon gépigényes szar. Aion jóhogy elmegy.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az aiont koreai PROGRAMOZOK irtak, akik a Blizzardtol pattantak meg. A WOTot meg szovjet alkoholistak, akik nem kaptak mashol munkat. 😄 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Láttam a replayt, jót röhögtem hogy az egyik artinak még a csapattársát is sikerült kilõnie 😄 A sok féreg.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez nagy igazsag. 1x ezt is megszivtam. Meg uj dolog volt ez a tobb tap kell a videokarinak, szoval meg se neztem a leirast, csak bepattintottam az AGP slotba es had szoljon. De mindig kiirta, hogy keves az aramfelvetel es csokkentett modban fut, egy csomo jatek meg nem indult el. Utana olvastam el a leirast, mondom megnezem hany wattos tap kell neki, es jeeeee ott volt, hogy van egy extra tap csati rajta. Bedugtam, es tokeletesen mukodott.

Ááá, bannolnak azonnal érte.

Ez a mozgalom underground.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pluskast
Nem lett magyarítva. Abban meghagyták a nemzetek rendfokozatinak elnevezését.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Azért az is érdekes,hogy ezzel a fos vga-val pl az Aion szépen fut.
A WOT meg csak vetít

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

P4 I 65G Prescott800 duel channel ddr400
Ez lenne az?

Csak nagyon halkan... rendesen rá van dugva a videókártyára az extra tápcsati?

VIVA LA RESISTANCE!

Azon gondolkodom, hivatalosan is lehetne postolni, hogy új kezdeményezés: ha 2-nél több SPG van, öljük meg õket!

Nekem csak azért lett 3, mert a hülye csapattárs meg akarta védeni õket. A 2. után befarolt elém, de sikerült azért a tornya mellett kilõni a 3.-at.

Az nagyon tetszett hogy mindegyik oneshot volt, normális esetben ez nem is szokot öszejönni. De a WG most velem volt 😊

Már az asztalon elhal neki a játékhoz még köze sincs.
Amit MuldR írt a tápról, abban lehet igazság.

1. A dobozan, amibe volt
2. megnezed mi van az alaplapra irva. Altalaban az AGP/PCIE slot kornyekere nagybetuvel rairjak.

Újrahúztam.ezzel az FX 5500-al is fut,de olyan diavetítéses a stílus.
Nem megyek be ezzel csatába mert körberöhögnek a loltraktorok...

Lehet tap. Mikor megvettem az uj videokarimat 1 hetig tokeletesen ment, majd mivel 100%on volt kihasznalva a tap leesett a teljesitmenye, igy mar nem tudta ellatni a videokartyat es ha elinditottam valami 3d alkalmazast mindig ujraindult. Tapcsere ota tokeletes. A regi tap meg egy gyengebb gepben mukodik tokeletesen.

Pentium (R) 4cpu 2.66 ghz proc
2 GB RAM memoria
GEforce FX 5500 128 mg vga (momentán)

Alaplap pontos megnevezését hol tudom megnézni?😊

A játékot újrahúztad, miután lecserélted a videókártyát? Sajnos ez a xar nagyon érzékeny a változásokra.

jót tett a kis kihagyás, igaz csak három tankom van de elsõre dupláztam mindet az is7 ráadásként meg is fûszerezte az élményt egy top gun medállal^^
Ha dobnál ide vagy privátba egy konfig leírást nagyban segíthetne megoldani eme problémát.

Aztán replay meg screen legyen ám. Nekem a notis wotomon nem volt bekapcsolva a replay, pedig az a nerdrage amit levágtak kész komédia. És ott még bíztattam a csapatot hogy ugyanmár 3 arti veszteség mi az? Simán lehozzák csak figyeljenek oda ne a chatbe mérgelõdjenek <#idiota>

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. május 22. 13:01:48
Jármû: SU-100
Szerzett tapasztalat: 1 440
Szerzett kredit: 37 358
Csatában elért Achievement: Pusztító, Boelter Kitüntetés, Top Gun

Új xp rekord és az elsõ boelter kitüntetés. Életem egyik legjobb csatája. Prém nélkül

Vagy másik lehetõség, hogy a hangkártya videókártya hálózatikártya trió összeakad (megszakításkérelmek). Bár ez könnyen kideríthetõ, ha a hang és a hálókártyát kiveszed a gépbõl vagy ha alaplapi, akkor letiltod, és az oprendszert csökkentett módban futtatod, ha állva marad a driverfissítés után is akkor nem a videókártya a probléma.
Hehhh

Lerendezek két cikkre való anyagot, letöltök pár e-könyvet és átmegyek én is igazságosztóvá, punisher stílusban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az!😊
aki eddig látta,vagy csak beszéltünk róla,mind mást mondott.😊
Lehet,hogy az én gépem ilyen "különleges".
Ki tudja?Talán magát a SkyNet-et építgetem itthon!Aztán majd egyszer csak öntudatra ébred,oszt be lesz baszva...

Toby0501
A memória méretének csökkentésével a teljesítményigény nem lesz sokkal alacsonyabb és még az is lehet, hogy a problémát sem oldja meg. Elõször inkább tápot cserélj, az a biztos.

Csak hármat sikerült 😄 Aztán jött a banhammer x) De úgyis diablózom csak nem tudtam elaludni éjjel így garázdálkodtam egyet.

A lelövi magából azt hittem lekapcsol. Hát így már érdekesebb. 😊
Hogyne kellene.De csak AGP csatlakozós jó.
Ha elküldöd postán utánvétellel,úgy jó?

Nem kapcsolja le a gépet.csak elszáll a kép.

Igaz, ahány nemzet annyi féle. Mint a mérföld. <#smile>

Én az ámedikaira gondoltam.

Errõl eszembe jutott, amikor katona voltam. A fõnök megnevezést is roppantul utálták a tisztek. Ordított is a százados, hogy fõnök a konyhávan és az indiánoknál van.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

[NST]Cifu
OFF

Nem kötekedés képpen, csak érdekességként:

1.: Rendfokozat, és nem rang. Biztos hallottad már azt a szöveget, hogy rangja a k*rvának van, a katonának rendfokozata.

2.: A "Kapitány" alatt nem tudom mit írt ki a játék, de ez a rendfokozat a magyar terminológiában a hajóskapitányé (az Osztrák-Magyar Monarchia idején Korvett- / Fregatt- illetve Sorhajókapitány volt). Ha tehát a játék írta ki, akkor az helytelen (vagy akkor a Hauptmann is magyarítva lett?).

Az angol nyelvû hadseregekben a "Captain" rendfokozat valóban a századosnak felel meg. A haditengerészeknél viszont (függõen attól melyikról van szó) általában a szárazföldi hadseregek Ezredesi fokozatával egyenértékû.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Budapest, nem vagyok messze.

Akkor este megnézem és döntsd el, hogy kell-e.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Ha kikapcsol a gép, akkor szerintem a táp lesz kevés neki. Gondolom a nagyobb kártya több áramot venne fel. Nálam ugyanez, volt annyi különbséggel, hogy nekem csak az újabb, grafikailag jobb játékoknál állt le a gép.
Salgótarján.😊Messze vagy?
(Továbbra sem vagyok hajlandó válaszolni semmilyen Gyõzikével kapcsolatos kérdésre!)

nem tudom.én hülye vagyok ehez!😊 (is)
A kártyát elõttem vette ki a saját gépébõl,és futtatta is.semmi gondja nem volt,vele.
Nálam meg nem akar menni...

Merre laksz fõnök? Van egy Gainward 8xxx- valahanyasom a régi gépembõl. Neked adom ingyen, ha visszajössz játszani. <#smile>

Most ott porosodik, legalább valaki használná. Este majd megnézem, hogy pontosan mi a típusa.

[NST]Cifu
OFF

Ha az asztal bejön, akkor én szerintem nem táp vagy alaplapi hiba, de ez csak az én véleményem...

ugyanaz <#nyes>

wot nick: PsychoTrooper

A kapitány és a százados ugyanaz a rang, amúgy szép teljesítmény. Nekem kell még pár csata a negyedik skillhez.

Elképzeltem az eseményt, és mosolyogtam egy jót.

wot nick: PsychoTrooper

Eddig 256-os használtam.
eljut az.be is jelentkezik,az asztal is bejön meg az ikonok,csak pár másodperc után lelövi magát

[NST]Cifu
OFF

Miben nyilvánul meg, hogy "gyenge"? Még a boot képernyõig sem jut el? Mibõl gondolod, hogy a 256Mbyte-os mûködne?

Jah.Lemaradt hogy AGP csatlakozós.😊

HELP ME!

kicsit off lesz,elnézést érte!

Meghalt a VGA-m. Egy jó ismerõsömtõl kaptam ajándékba egy- 512 MB Sapphire X1650 PRO-kártyát.Kiderült,hogy gyenge hozzá az alaplapom,vagy a tápom,vagy a tököm se tudja.
A lényeg.
Elcserélném 256 MB-re.Lényeg,hogy a WOT fusson.😊
1v1-ben cserélem,nem kell ráfizetni meg ilyesmi.Üzletnek nem rossz!😊
A kártyát természetesen dobozban,telepítõ lemezzel,kézikönyvel együtt küldöm.Nevem,címem,telefonszámom mellékelem.(ha valami gáz lenne)
Ha valaki cserélne velem,az írjon rám privátban.
Elõre is köszönöm!Bocs az off-ért!😊

Az orosz õrnagy a legjobb. Ha angolul olvasod ki, pógármester lesz belõle. 😊

Végre van már ilyenem is:
Victory!
Battle: Sand River 2012. május 22. 12:16:13
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 2 734 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 29 488
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker

Egy tárral kinyírtam egy e100-at meg egy vk 4502p-t 😄 (mind a kettõ kigyulladt)

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Pluskast
Az nem kapitány hanem százados.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ez jobb lett
[/url][/img]