World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kapitány lett a harckocsi parancsnkokom
[url=]
Hát fõnököm, én is inkább csak hallgatok eme tevékenység láttán....

Sippie
meddel fent kempelni a házaknál... <#shakehead>
Trucker39
Közben elkészült a videó is.

Type 59

Ha nem ismered a storyt, akkor fura, de tényleg így történt. Gyakorlóban kilõttem, erre kijelentette, hogy ez döntetlen, mert õ is megsebzett engem. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Trucker39
Kicsit felbosszantottam az ellenfél csapatát, azt hiszem.

Gyõzelem!
CsataErlenberg 2012. május 22. 10:05:14
JármûType 59
Szerzett tapasztalat: 1 776
Szerzett kredit: 100 072
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun

Replay

Briteket meg a t10 TD-ket és medeket várd meg sztem 😄
Amúgy kicsit irigyellek, 3 görényért 1 nap ban igazán megérte 😄

Ha nincs meg a DCA45 akkor elõször az ahhoz nem kell a lánc és még egy venti is felfér.
Majd a lánc és az SA47 következzen. Motorból elég az elsõt kifejleszteni azzal már elég agilis lesz és ha megvan a Bat akkor ráérsz kimaxolni.

Elõször a legjobb ágyúra menjél - ha ahhoz kell a lánc akkor azt.

Amúgy ha jók a megérzéseim, a lánc is segít abban hogy agilisebb legyen a tank, szóval azzal is nyersz némi mozgékonyságot.

Nem tudom, ki tudja egyszer majd stílusosan így lépek le. Mondjuk még van benn pár ezer aranyam, addig azé ne bannoljanak 😄

Gratz neked is, látom te is szabadságra mentél. Hány SPGt szedtél le? 😄

Lorrain-re mit érdemes elõször kifejleszteni a lánctalpat vagy a motort?
A lánctalp kell ugye mindenhez, viszont olyan tetû a stock motorral, hogy sírni tudnék.
Én nagyon ajánlom. Saját kategóriájában tényleg jó kis járgány. Vegyél rá célkereszt összehúzót.
Itt találsz némi infót a T-25-rõl: wotinfo.hu

https://wotinfo.hu

"Aki legyõzte Mátyáshunt, de döntetlen lett."

NOOOOORMÁLIS? <#idiota>

wot nick: PsychoTrooper

Csak abban értek egyet, hogy a Maus nem nagyon való randomba. Egyébként nagyon erõs gép, megfelelõen forgatva nehéz átlõni. Két-három maus több ellenfelet is sokáig fel tud tartani. Javaslom, hogy inkább kláncsatán próbáld, ahol lehet számítani a társakra, egész már lesz a véleményed.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Itt az összes francia spg.

Utolsóról még nincs kép. Az elõtte lévõ meg egy régi kép, de nem baj, kicsit idétlenül néz ki, ez olyan összecsapott munkának látszik nekem, fogtak egy lórit azt belevágták az elejébe a tüzérségi löveget. 😄

WoT: Nishizumi77

Ez legjobb tudomásom szerint nem így van.

Ugyanakkor ammo rack robbanás után miért maradnak meg a lõszerek?
Követelem hogy semmisüljön meg az összes és muszáj legyen feltölteni újra az egészet. <#vigyor1>

wot nick: PsychoTrooper

Messzire nem mentek a sivatagi reptér kb a Men of War -ból való

Hát ez kurva nagy volt én még ennyire nem élveztem ezt a játékot mint most 😄

Volt egy meccs mikor nem tudtam artikat TK-zni mert egyedül voltam csak arti, így szépen támogattam a csapatot aminek az lett a vége hogy egyedül maradtam egy T95/GW panther páros ellen ahol is lelõttem a T95-öt 1%-ra de az õ 150-es lövege meg lepattant az M12-rõl mikor észrevett és rámlõtt x"D
A legjobb hogy 10 másodpercel az idõ lejárta elõtt lõtt ki a GW panther mert azzal voltam elfoglalva hogy oltottam a lent megemlített barmot de nem bánkódok miatta megérdemelték amennyi tankjukat lebontottam 😊(700 XP-t kaptam hogy elvesztettük prém nélkül ami elég mennyiségû sebzés úgy hiszem 😄 )
Közben meg egy Lother nevû idióta folyamatosan basztatott elárulta a pozíciómat mert én voltam a hibás hogy megdöglött nem pedig õ a 44%-os win ratiójával tier 10-ben mert ugye az artk nem követelnek meg skillt szerite. x) (mondjuk szerintem sem de ebbe ne mennyünk bele)

De meglepõ mennyire beragel a többi tankos hogyha elveszti a "szeretett" arty támogatását mintha nélküle nem is lehet élni de azért a legtöbbje meg szidja mint a bokrot <#vigyor>
Szóval ennyi volt ma éjszakára. Mennyi TK után jár permabann?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Solten
Igen, bar nincs hetvege, a szokasosnal tobb az agyhalott.

Saor Alba

Doc Hooliday
Válogatott idióták vannak most a játékban! Ki is léptem, nem rontom tovább a statomat!<#levele> Sok köcsög amatõr retek fejû!!! Mennének inkább nídforszpídezni!

De ezt a rinyát amit levágtak de azért az ellenfélbõl egyet nem sikerült kilõniük 😄
Öröm volt nézni azt a noobozásos rinyát amit levágtak de van egy tippem hogy mindegyik 800 körüli ratingen van 48% win ratioval <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

<#taps> hány nap bannt kap az ember folyamat teamkillért?

Gottfried

Ez a két idiota volt a top tankunk mellettem(is8)typeal.Nem csoda ha 25% esélyt kaptunk.Természetesen 2 perc alatt kihaltak,aztán ment a nobozás tõlük.Az 5 killem is kevés volt a gyõzelemhez. 😞

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Az új mapokat vágjátok?
new maps
Szerintem kurva jók, így látatlanba.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Gottfried
..de legalább ronda lett a játék azokkal a skinekkel 😄

kisTekila
+ 😉
úgyis a játék dönt ki mikor ég, robban, talál, mellé megy, lepattan, hány méterrõl (csúcsom: 532m blow up).
így legalább a kinézete jobb 😊

xfire: kistekila

ász vagyok ezzel a szarral kár szépiteni... 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

na, alakul ez 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

megnéztem a statot van olyan emberke akinek 93% os a W/B statja!<#eplus2>
amúgy van olyan is akinek 4 tankja van és megvan a tiger 2 hogy lehet ez ajándékba kapta? de nem is lehet olyat venni!

leszedtem ezt a hitzone skint nem ér semmit sem! nem sok tankot robbantottam fel vele vagy gyújtottam fel!
Most már tudom de én is úgy gondoltam mint foxbat88fx

idézem:

"én kinézem ezekbõl a csicska WG-sekbõl hogy mész a pályán skuló nélkül, oldalba vágnak és mondja a parancsnok hogy: ammo hit, we lucky, didnt blow!"
Elképesztõ milyen csapatokat kapok ki.😄 A kv1s-rõl lepattantam szembõl...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Trollkodás Type-al. Ajánlom a FAQ-ba.

6 kill, Top Gun, Steel Wall, 73k cr, 1300 xp prém nélkül

http://data.hu/get/5139688/20120521_2308_china-Ch01_Type59_mannerheim_line.wotreplay

Mióta mannerheim line ar artic region???

Gottfried
A lõszer mennyisége nem számít csak hogy üres vagy van benne lõszer.Ha üres akkor értelemszerûen nem robban.

megállapítottam*
Igen számít! Nekem speciel volt 20 olyan köröm T50-el hogy nem vittem 1 lõszert sem,ebbõl kifolyólag megállítottam,hogy egyszer sem kaptam ammo rack-et <#mf1>
tévedsz...
asszem 37% hit rate-ja volt
5000 csata mellé vagy 2000 kill

én meg csak azért se mondtam meg neki hogy nyomja meg a Clear gombot XD
Gottfried
Vajon miért ürített tárat ???
Rá lehet tölteni,nem kell mindet kilõni töltés elõtt de gondolom ezt tudja az is aki már eljutott a lorriig...

Én ma basztam szembe obj 212-vel TD mdoeban egy T110-et... 1950 😄 Maradt 350 HP-ja, amibõl 200-at le rammeltem 😄 Aztán kilõtt...

na ez 1 yo kérdés! de szerintem nem!
én kinézem ezekbõl a csicska WG-sekbõl hogy mész a pályán skuló nélkül, oldalba vágnak és mondja a parancsnok hogy: ammo hit, we lucky, didnt blow!
nincs jelentõsége

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

magyarul aki nem értené: úgy ürített tárat hogy kilõtte a bent maradt 2 skulót!
Tudja valaki, hogy számít-e az, hogy mennyi ammo-t viszek a meccsbe ammorack kilövés szempontjából?
Pl.: Ha fullos lõszermennyiséggel megyek, akkor nagyobb az esélye a robbanásnak és/vagy maga a sebzés is több?
HE töltény nagyobbat robban (többet sebzõdöm) az ammo rack-emben, ha kilövik?
XD nem rossz ötlet!
ma malinovkán lorriet betette top tanknak, én KV-2 152essel voltam... a hülye lorrie meg beáll campelni a szikla mögé, na mondom ez yo buli lesz!
spotolnak! lõ 4et, majd fél perc múlva belelõ 2õt a földbe maga elé....
nézegettem a seggét a 152essel komolyan mondom 😄😄
Vedd a kezedbe a sorsod ahogy én tettem, ne sírdogálj már itten 😊

Ha ez megvigasztal engem 1820-ról szedett ki a múltkor.
200? az mi?
ne akard hogy itt legyek egész nap XD lesz abból 2000+ is... meg 1 ban XD
Eagle16
GW csít kiszed egy lövésbõl 1450 hp-ról, hát hooogyne. Ez aztán a játékélmény. Remélem a következõ 100 csatája végig himmelsdorfon lesz hogy rohadna meg.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

elmegyek edzeni és 200+ hozzászólás, beszarás ez a topik :-)

Bálintkát ne bántsátok már, olyan naív szegény, fogja õt bántani az élet rendesen 😊