World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Gyõzelem!
CsataErlenberg 2012. május 22. 10:05:14
JármûType 59
Szerzett tapasztalat: 1 776
Szerzett kredit: 100 072
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun
Replay
Amúgy kicsit irigyellek, 3 görényért 1 nap ban igazán megérte 😄
Majd a lánc és az SA47 következzen. Motorból elég az elsõt kifejleszteni azzal már elég agilis lesz és ha megvan a Bat akkor ráérsz kimaxolni.
Amúgy ha jók a megérzéseim, a lánc is segít abban hogy agilisebb legyen a tank, szóval azzal is nyersz némi mozgékonyságot.
Gratz neked is, látom te is szabadságra mentél. Hány SPGt szedtél le? 😄
A lánctalp kell ugye mindenhez, viszont olyan tetû a stock motorral, hogy sírni tudnék.
https://wotinfo.hu
NOOOOORMÁLIS? <#idiota>#idiota>
wot nick: PsychoTrooper
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Utolsóról még nincs kép. Az elõtte lévõ meg egy régi kép, de nem baj, kicsit idétlenül néz ki, ez olyan összecsapott munkának látszik nekem, fogtak egy lórit azt belevágták az elejébe a tüzérségi löveget. 😄
WoT: Nishizumi77
Ugyanakkor ammo rack robbanás után miért maradnak meg a lõszerek?
Követelem hogy semmisüljön meg az összes és muszáj legyen feltölteni újra az egészet. <#vigyor1>#vigyor1>
wot nick: PsychoTrooper
Volt egy meccs mikor nem tudtam artikat TK-zni mert egyedül voltam csak arti, így szépen támogattam a csapatot aminek az lett a vége hogy egyedül maradtam egy T95/GW panther páros ellen ahol is lelõttem a T95-öt 1%-ra de az õ 150-es lövege meg lepattant az M12-rõl mikor észrevett és rámlõtt x"D
A legjobb hogy 10 másodpercel az idõ lejárta elõtt lõtt ki a GW panther mert azzal voltam elfoglalva hogy oltottam a lent megemlített barmot de nem bánkódok miatta megérdemelték amennyi tankjukat lebontottam 😊(700 XP-t kaptam hogy elvesztettük prém nélkül ami elég mennyiségû sebzés úgy hiszem 😄 )
Közben meg egy Lother nevû idióta folyamatosan basztatott elárulta a pozíciómat mert én voltam a hibás hogy megdöglött nem pedig õ a 44%-os win ratiójával tier 10-ben mert ugye az artk nem követelnek meg skillt szerite. x) (mondjuk szerintem sem de ebbe ne mennyünk bele)
De meglepõ mennyire beragel a többi tankos hogyha elveszti a "szeretett" arty támogatását mintha nélküle nem is lehet élni de azért a legtöbbje meg szidja mint a bokrot <#vigyor>#vigyor>
Szóval ennyi volt ma éjszakára. Mennyi TK után jár permabann?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Öröm volt nézni azt a noobozásos rinyát amit levágtak de van egy tippem hogy mindegyik 800 körüli ratingen van 48% win ratioval <#vigyor>#vigyor>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
úgyis a játék dönt ki mikor ég, robban, talál, mellé megy, lepattan, hány méterrõl (csúcsom: 532m blow up).
így legalább a kinézete jobb 😊
xfire: kistekila
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
amúgy van olyan is akinek 4 tankja van és megvan a tiger 2 hogy lehet ez ajándékba kapta? de nem is lehet olyat venni!
leszedtem ezt a hitzone skint nem ér semmit sem! nem sok tankot robbantottam fel vele vagy gyújtottam fel!
idézem:
"én kinézem ezekbõl a csicska WG-sekbõl hogy mész a pályán skuló nélkül, oldalba vágnak és mondja a parancsnok hogy: ammo hit, we lucky, didnt blow!"
6 kill, Top Gun, Steel Wall, 73k cr, 1300 xp prém nélkül
http://data.hu/get/5139688/20120521_2308_china-Ch01_Type59_mannerheim_line.wotreplay
Mióta mannerheim line ar artic region???
asszem 37% hit rate-ja volt
5000 csata mellé vagy 2000 kill
én meg csak azért se mondtam meg neki hogy nyomja meg a Clear gombot XD
Rá lehet tölteni,nem kell mindet kilõni töltés elõtt de gondolom ezt tudja az is aki már eljutott a lorriig...
én kinézem ezekbõl a csicska WG-sekbõl hogy mész a pályán skuló nélkül, oldalba vágnak és mondja a parancsnok hogy: ammo hit, we lucky, didnt blow!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Pl.: Ha fullos lõszermennyiséggel megyek, akkor nagyobb az esélye a robbanásnak és/vagy maga a sebzés is több?
HE töltény nagyobbat robban (többet sebzõdöm) az ammo rack-emben, ha kilövik?
ma malinovkán lorriet betette top tanknak, én KV-2 152essel voltam... a hülye lorrie meg beáll campelni a szikla mögé, na mondom ez yo buli lesz!
spotolnak! lõ 4et, majd fél perc múlva belelõ 2õt a földbe maga elé....
nézegettem a seggét a 152essel komolyan mondom 😄😄
ne akard hogy itt legyek egész nap XD lesz abból 2000+ is... meg 1 ban XD
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Bálintkát ne bántsátok már, olyan naív szegény, fogja õt bántani az élet rendesen 😊