World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia,

1. FAQt olvasd, ott írtunk némi segítséget.

2. Nem csak téged. Annyiban vagy szopóágon, hogy a rendszer a kis PZ38NA könnyû (!!!) tankodat felderitõ kategóriába sorolja, azt meg szépen felteszi a nagyok közé. De amúgy szokj hozzá, amig nem éred el a 10-es szintet szinte mindig lesznek nálad erõsebb tankok, ritkán leszel top tank.

Egy Tier4-es TD vagy med tank nem sziv ekkorát.

Srácok, 3 napja játszok a játékkal, és lenne egy kérdésem. Csak engem szopat a játék és rak össze nálam 6-7 szinttel nagyobb tanokkal vagy ez általános jellegû probléma? Most van egy kis Pz38nA-m, ami ugye IV-es könnyû tank, erre most is az elõzõ csatában is én voltam az egész pályán egyedül IV-es, a legnagyobb dög meg valami X-es borzadály volt, amit csak kb. 300 méterrõl láttam, de az is túl közel volt. Így aztán esélyem a normális harcra nulla, szaladgálok a pályán reménykedve hogy nem futok bele egy szörnybe, ami csak rám néz és 600 darabra szállok egybõl. ÉS persze a fejlõdés így egy rémálom.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pluskast
Kb😄DDDDDDDDDDDD

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hasonlóan mutatta be Dolák az Egri csillagokat,mint a srác a Wot ot 😊
Egri csillagok

Haver ojjektjének tegnap összehoztunk egy Raider medált. El nem tudtam képzelni, azt hogy lehet megszerezni, egészen tegnapig. 😊

nem is sokat fejlõdött a videó óta Blodyface
darki81
derék munka 😄 <#eljen>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Pluskast
Úgy gondolom, hogy igen. Ha open bétába megy át a játék akkor úgy is megkapod 5 perc alatt automatikusan azt a felhasználónevet amit igényelsz. Ugyanakkor ha a zárt bétának vége a fejlesztõk (rendszer) biztos, hogy nem fog foglalkozni a zárt bétára jelentkezõk igényeivel, mivel annak vége (szerintem).

de a függõben levõ kérés sem veszik el akkor?
mijki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tell me more how you can play wörld of tenksz.

Egy szóban ez egy: PARÓDIA!!!
Ekkora fogyatákost 😄 nem is tudtam hogy a tankoknak családfájuk van<#idiota> A Bison meg egy tank desztrójer és az a különleges képessége(!!!) hogy képes átlõni a mapot. Áááááááááááááááááááá....végig szakadtam uram Isten. Az effje over -9000. Sokat játszott már van 3 tankja 😄 Néha én is úgy érzem hogy ilyen idiótákkal vagyok körülvéve.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Pluskast
Ha már egyszer bent voltál és jön az open beta ugyanúgy be fogsz tudni lépni a már létrehozott karaktereddel.

mert lezárták az alphát. de ha nem kell akk jó. kösz
Pluskast
Miért kéne újból ha már egyszer jelentkeztél?<#fejvakaras>

azért itt kérdem, mert a WOWP-es fórumot mostanság nem használja senki: én jelentkeztem az alpha verzióra (pár hete), de majd újra kell jelentkeznem a tesztre?
Pluskast

Szilveszter napján halt meg a kártyám.Azóta nem is voltam itthon,meg egyéb dolgaimat is intéztem,de a lényeg,hogy nem játszottam.
Most már ráérnék,csak a fene gondolta,hogy ilyen nehéz egy nyomorult 256-os VGA-t beszerezni.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Gyalogság,meg emberkék a tankban azért se lesz,mert így alacsonyabban tartható a játék életkor besorolása...
(de enélkül is néha hogy úgy érzem a játékosok fele 6-10 év közötti életkorral rendelkezik,a teljesítményük alapján...)

[NST]Cifu
Még a béta idejében volt arról feltételes módban szó, hogy NPC gyalogság elképzelhetõ a jövõben.

De ez olyan dolog, minthogy a több tornyos harckocsik kihasználhassák a több torony nyújtotta elõnyt... amit igazán szólva akkor sem tudtam elképzelni, hogyan gondolták... Két játékos lesz egy M3 Lee-ben, az egyik kormányoz, meg kezeli a kazamatás ágyút, míg a másik a toronyban lévõ 37mm-est? Vagy váltogatsz a kettõ között?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Pluskast
Egy kis érdekesség. T-44-es 1956-ból😊

Cifu: Hat ebben is lehet igazsag. 😊 Minek csinal valaki olyat, amihez meg nem letezik technikai hatter.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Érdekes, nekem úgy rémlik kezdettõl fogva kijelentették hogy NEM lesz gyalogság.

De, tervbe van véve a gyalogság béta óta 😄
SOON

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[NST]Cifu
Off

Jó reggelt, akkor nem engedek 300-400 játékost egy helyszínre, ahol elviekben egymással kellene küzdeniük. 😊

Mikre nem képes a függõség<#law>

Na engem nem érdekel tovább a téma.😊
Egy 256-os VGA-ra lenne szükségem,amivel fut a WOT.
pont.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Pluskast
Hála istennek. A CW amúgy sem érdekel elég volt belõle egy életre.

Azt esetleg nem akarják beletenni, hogy lehessen kérni ellenállókat is, akik tapadóbombákkal rögtön láncolnák is az ellen tankjait, majd eltûnnek?

Fel kéne tennem a hivatalos fórumra javaslatnak<#nezze>

Nagy valószínûséggel melegedési gond lesz ott ha öt percig eldöcög.
Tölts le valami monitorozó programot Everest(most nem tudom mi a neve) AtiTrayTools, RivaTuner és nézd meg a VGA hõmérsékletét.
Lehet a ki-be szerelésnél elmozdult a hûtõ vagy koszos.

Én nem szeretem, fõleg amikor lagg miatt bukod a pár napig grindelt hajódat...
Meg ott is van sok féreg, csak amig itt két kattintással már el is feledkezhetsz róla, ott nagyon meg tudnak szívatni. Nem beszélve arról, hogy néha órákig megy a semmittevés.

OFF

sasold meg majd a GW2-t MuldR.

Adjunktus - Ajánlom figyelmedbe az AIDA 64 (alias Everest - nem tudom ki vett meg kit) programot. monitorozni lehet vele bármit, a géped összes tulajdonságát megtudod vele nézni
shareware verzió a készítõ honlapjáról letölthetõ (a full pár perc gugli után megvan. talán segít tisztázni a kihasználtságot.

Ja, csak ott lesz használható meg companyban, a random idiótáit nem akarják ezzel terhelni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Solten
Overdog valami olyasmit hadovalt hogy elmeletileg csak CW-ban lesz elerheto.

Saor Alba

Pluskast
Hát remélem, hogy minél késõbb teszik be😊 Már így is elég arcade-os a játék.

mikor hogy 😄 amikor nagy fleet fightokba megyek gyakran marhára játszhatatlan a dolog. Amúgy egy igencsak jól eltalált játék a legjobb MMO ami most van az interneten elérhetõ hiába fizetõs.
Na pont errol beszelek. Meg nem talaltak ki ilyet. De ha igen, azonnal megyek azzal jatszani 😊

Melyik 3d-s MMO nem laggol 300 palyernél? 😄

Haaaat, eleinte az is lagfest volt. Nemtom molt milyen, amikor 300 hajo kuzd egymassal.

EVE online 2003-ból

van rajta hûtõ ventilátor.mûködik is.
De tény hogy 5 perc alatt eléggé meleg lett a kártya

Mutass egy jatekot, ami lekezeli 300-400 jatekos egyideju egy helyen letet. 😊

[NST]Cifu
OFF

Hát dunno, a játszhatattlan end-game tartalom alapján a netkód (vagy a szerver terhelés? tudja a fene) terén még kicsit tanulhatták volna a programozást az NCSoft-nál. 😊

esetleg a VGA-n a huto? NEm lehet, hogy tulmelegszik. Monitorozd a homersekletet.

Francia arty es TD. A mikort meg a WG se tudja 😊

Na szóval.Beraktam,rádugtam,ellenõriztem stb.
Elindul szépen,bejelentkezik,asztal is megvan.
Eltelik kb 5 perc és a képernyõ elfeketedik.Aztán pedig fekete fehéren vibrál.ennyi...

valami új Info a 7.4-rõl hogy mikor jön ki és mi lesz benne?
Ezért tippeltem csak halkan...
Mivel ugye többn saccoltunk nem elegendõ szuflára de sztem a memória mennyisége ebben nem igazán játszhat szerepet, ezért adta magát a nem bekötött csatlakozó. De mivel konkrétan nem voltam biztos benne hogy erre a kártyára kell v nem...

Én azon gondolkoztam, hogy legközelebb a 600 eff alatti csapattársakat fogom kilõni (fõleg ha még artys is az illetõ). Imádom amikor megyek T10-el játszani és én vagyok az egyetlen zöld (-30K kredit). Szerintem 1 nap pihit megérne ez az elégtétel 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

szerintem annak meg nem kell

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Felhívnám a figyelmedet a "nemsokára" kifejezés WGs jelentésére... 😊

Pluskast
Nem baj, nemsokára jön a parancsnoki tank amivel tudsz majd légi támogatást kérni. De azért ezt a játékot még mindig World of Tanks-nak hívják....