World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. FAQt olvasd, ott írtunk némi segítséget.
2. Nem csak téged. Annyiban vagy szopóágon, hogy a rendszer a kis PZ38NA könnyû (!!!) tankodat felderitõ kategóriába sorolja, azt meg szépen felteszi a nagyok közé. De amúgy szokj hozzá, amig nem éred el a 10-es szintet szinte mindig lesznek nálad erõsebb tankok, ritkán leszel top tank.
Egy Tier4-es TD vagy med tank nem sziv ekkorát.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egri csillagok
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tell me more how you can play wörld of tenksz.
Egy szóban ez egy: PARÓDIA!!!
Ekkora fogyatákost 😄 nem is tudtam hogy a tankoknak családfájuk van<#idiota>#idiota> A Bison meg egy tank desztrójer és az a különleges képessége(!!!) hogy képes átlõni a mapot. Áááááááááááááááááááá....végig szakadtam uram Isten. Az effje over -9000. Sokat játszott már van 3 tankja 😄 Néha én is úgy érzem hogy ilyen idiótákkal vagyok körülvéve.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Most már ráérnék,csak a fene gondolta,hogy ilyen nehéz egy nyomorult 256-os VGA-t beszerezni.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
(de enélkül is néha hogy úgy érzem a játékosok fele 6-10 év közötti életkorral rendelkezik,a teljesítményük alapján...)
De ez olyan dolog, minthogy a több tornyos harckocsik kihasználhassák a több torony nyújtotta elõnyt... amit igazán szólva akkor sem tudtam elképzelni, hogyan gondolták... Két játékos lesz egy M3 Lee-ben, az egyik kormányoz, meg kezeli a kazamatás ágyút, míg a másik a toronyban lévõ 37mm-est? Vagy váltogatsz a kettõ között?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
SOON
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Jó reggelt, akkor nem engedek 300-400 játékost egy helyszínre, ahol elviekben egymással kellene küzdeniük. 😊
Egy 256-os VGA-ra lenne szükségem,amivel fut a WOT.
pont.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Fel kéne tennem a hivatalos fórumra javaslatnak<#nezze>#nezze>
Tölts le valami monitorozó programot Everest(most nem tudom mi a neve) AtiTrayTools, RivaTuner és nézd meg a VGA hõmérsékletét.
Lehet a ki-be szerelésnél elmozdult a hûtõ vagy koszos.
Meg ott is van sok féreg, csak amig itt két kattintással már el is feledkezhetsz róla, ott nagyon meg tudnak szívatni. Nem beszélve arról, hogy néha órákig megy a semmittevés.
sasold meg majd a GW2-t MuldR.
Adjunktus - Ajánlom figyelmedbe az AIDA 64 (alias Everest - nem tudom ki vett meg kit) programot. monitorozni lehet vele bármit, a géped összes tulajdonságát megtudod vele nézni
shareware verzió a készítõ honlapjáról letölthetõ (a full pár perc gugli után megvan. talán segít tisztázni a kihasználtságot.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De tény hogy 5 perc alatt eléggé meleg lett a kártya
Hát dunno, a játszhatattlan end-game tartalom alapján a netkód (vagy a szerver terhelés? tudja a fene) terén még kicsit tanulhatták volna a programozást az NCSoft-nál. 😊
Elindul szépen,bejelentkezik,asztal is megvan.
Eltelik kb 5 perc és a képernyõ elfeketedik.Aztán pedig fekete fehéren vibrál.ennyi...
Mivel ugye többn saccoltunk nem elegendõ szuflára de sztem a memória mennyisége ebben nem igazán játszhat szerepet, ezért adta magát a nem bekötött csatlakozó. De mivel konkrétan nem voltam biztos benne hogy erre a kártyára kell v nem...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU