World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A type 7 killjét szinte mind én löttem szarrá elõtte,kaptam is egy szép szárnysegédet és egy seggbelövést a saját buzi artytól érte jutalmul.Na ezért gyûlölöm a rohadékokat.Harcolok folyamatosan és akkor egy buzi a bokorból telibe kap.(az már csak apróság hogy a saját volt)
Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. május 22. 21:29:22
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 105
Szerzett kredit: 36 457 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 130)
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Szárnysegéd
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
60%-on voltam IS3-al. Jött a T34 100%-on.Kinyírtam,maradt 26 !! HP-m. Jött egy stockKT 100%-on.Lesebeztem úgy hogy már csak egy lövés kellett neki.Belemásztam a pofájába és nem tudott sebezni.Már betörûltöttem és éppen lõnék,erre az addig semmit nem csináló kis tetves buzi saját artysta telibe lõ. Na ilyenek ezek.....
elmentek körbe hegyetmászni!<#banplz>#banplz>
Vereség
Csata: Dragon Ridge 2012. május 22. 21:29:45
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 576
Szerzett kredit: 39 211
Kissé ízléstelen dolog, mivel az arty közutálatnak örvend.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Úgy gondolom nem tudják elrontani más játékát. Persze én sem kezdek el mosolyogva verseket szavalni a számítógép elõtt, amikor kettétépnek. De fel tudsz ezekre készülni, mert ez is a része.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De ha már megszereztem - egyrészt bosszúból - ki kell belõle hozni a maximumot. Csak az ellenszenvedet nem értem.
Nem csak a többi nemzetnél én még T5-T6-nál tartok (Sheri,E2,pzIV,Vk3001) amik még medek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
nem volt elég érdeklõdés?😞
PSN ID:misi2mezei
Forgótornyos, és elvileg revolvertáras is lesz. Emellett majdnem függõlegesen is képes majd lõni, ergo ezután már nincs búvóhely sziklák és házak mögött.
A kérdés adott: Ezek így jól hangzanak, és ez alapján kurva nagy OP SPG lesz, hacsak valamit nem nerfelnek meg rajta, de brutálisan. De vajon mi lesz az? Mert ha semmi, akkor ideje elkezdeni a francia ágat, és elsõként kihúzni azt a csodát.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Amikor egy GW Typ E nem semmisül meg egy telitalálat után, vagy egy robbanás max 300-at sebez, akkor nem õszinte a mosolyom.
Persze így, hogy ezreket lövök elõfordul, hogy lánctalpakat szedek csak le, vagy egy kellemes karcoló hangot hallat a lövedék.
Talán a fele-fele lesz a végsõ állapot. Ti mit gondoltok errõl?
Veszek helyette egy AMX 40-et, csak hogy frusztráljam magam.
ezen a pályán!
Vereség
Csata: Sand River 2012. május 22. 20:32:45
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 318
Szerzett kredit: 26 430
bent voltam a házak között! de jöttek elõre mint a vonat! ketten voltunk ott a többiek a kezdõn kempeltek!
amit tudok ajánlani = pénz + acc kv5 t8 francia light.
pmben jöhetnek az ajánlatok. csak akkor írj. ha mondasz árat!
akinek kétsége van, hogy mennyire vagyok megbízható az tud itt kérdezni és sok pozitív visszajelzésem van amit pmben megosztok , hogy hol.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Jön az áldás.
Statisztikailag hányszor jött be eddig, hogy figyelmeztetett és nem lõttek sz@rrá? 20-30%?
Csata: El Halluf 2012. május 22. 20:20:09
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 504 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 28; 2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 51 699 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 4 400)
Az enemy-nél "lassú" nehéztankok voltak, pl 4 Löwe, nálunk meg több francia sáska (1000 HP-s). IS8 nálunk kettõ. Mondom, go hill. Fel is értem, gond nuku, de a másik oldalon már felértek az IS3-4-s kombó löwe támogatással. Na mondom, zurükk. Ki van megettem, a seggemben??? Egy nyominger IS8. Ha hagy hátra menni, nem kapok lövést (akkor). Hát, én ráfordultam, miközbe kimanõvereztem, és bele nyomtam egyet. A qqriku annyt. Utána már jó volt, mert ott hagytam, bénázzon. Mentem segíteni a másik IS8-nak. Ki is szedtünk 3 löwe-t. Vééégre, nem csak nézem, hogy mi a fenét kezdjek a Type-k ellen. <#vigyor5>#vigyor5>
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
azt,hogy valaki rád céloz vagy azt ha csak simán látnak téged?
Köszi. Ezt jó tudni.
mi a francnak használnak sokan a játékban TS-t amikor van a játéknak is hang kommunikációja ami tökéletesen mûködik?(persze ha csak jól be van állítva)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
egyszer prokhorovkán sikerült rábeszélnem a többieket hogy "make lemmingtrain" és bejött 😄
Ilyenkor még az se nagyon baj hogy a másik oldalt alig védik, az ellenségnek egyszerûen nincs ideje átérni a hosszabb úton.