World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Lett is neki -1 killje,hogy rohadna meg az összes....

A type 7 killjét szinte mind én löttem szarrá elõtte,kaptam is egy szép szárnysegédet és egy seggbelövést a saját buzi artytól érte jutalmul.Na ezért gyûlölöm a rohadékokat.Harcolok folyamatosan és akkor egy buzi a bokorból telibe kap.(az már csak apróság hogy a saját volt)

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. május 22. 21:29:22
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 105
Szerzett kredit: 36 457 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 130)
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Szárnysegéd

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
"betöltöttem"

Gottfried
Most nézd meg !!!!
60%-on voltam IS3-al. Jött a T34 100%-on.Kinyírtam,maradt 26 !! HP-m. Jött egy stockKT 100%-on.Lesebeztem úgy hogy már csak egy lövés kellett neki.Belemásztam a pofájába és nem tudott sebezni.Már betörûltöttem és éppen lõnék,erre az addig semmit nem csináló kis tetves buzi saját artysta telibe lõ. Na ilyenek ezek.....

na most ezen a pályán a 2 E100 asnak meg az E75 nek kell kerülnie???<#falbav><#falbav><#falbav>
elmentek körbe hegyetmászni!<#banplz>
Vereség
Csata: Dragon Ridge 2012. május 22. 21:29:45
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 576
Szerzett kredit: 39 211
Körülbelül mintha a parlamentben ülõ úriemberek amiatt siránkoznának a sajtótájékoztatóban, hogy már megint nem sikerült elsikkasztani azt az utolsó 20 millát...
Én meg úgy gondolom el tudják. Nézd nem baj hogy artyzol (dehogynem!) de magadban és csendben és ne relkámozd, pláne ne nyafogj miatta.

Kissé ízléstelen dolog, mivel az arty közutálatnak örvend.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Koridor
Én szoktam kapni pozitiv üziket is. Mármint a csapattársaimtol.

Lassan egy éve játszom, ismerem ezeket. Már bánom, hogy meg mertem kérdezni.
Úgy gondolom nem tudják elrontani más játékát. Persze én sem kezdek el mosolyogva verseket szavalni a számítógép elõtt, amikor kettétépnek. De fel tudsz ezekre készülni, mert ez is a része.
Gottfried
Ha olvasod ezt a fórumot akkor csodálom hogy nem érted.Itt (és nem csak itt) közútálatnak örvend minden artysta.(és még nagyon finoman fogalmaztam 😊)

Oneshotoltasd magad T9 heavyben ülve, vagy kapj be egy arty találatot a csata elsõ percében, úgy hogy elszáll a modulok és a legénység fele (neked onnantól véget is ért a csata) miközben 20-al próbálsz bevergõdni egy ház mögé, és megérted miért az ellenszenv a pálya túlsó végén bujkáló, büntetlenül lövöldözõ, mások játékát orvul elcseszõ artyk iránt 😉
Mit nem értesz? Minden tankos azt szereti amikor a nagy nehezen kifarmolt tankját egyetlen lövéssel szarrá lövik. Ennyi.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Az utóbbi idõben gondoltam rá, inkább a heavy tankokat kedvelem, és most az amcsi lassú td-ket.
De ha már megszereztem - egyrészt bosszúból - ki kell belõle hozni a maximumot. Csak az ellenszenvedet nem értem.
Koridor
Ezt adta a gép <#vigyor4>
Nem csak a többi nemzetnél én még T5-T6-nál tartok (Sheri,E2,pzIV,Vk3001) amik még medek.

Adpress csak angol tartalmat engedélyez.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Add el a francba az artyt...

hová tûnt a "Magyar olvasóknak" rész?
nem volt elég érdeklõdés?😞

PSN ID:misi2mezei

Azt gondoltam kapok tippeket. Köszönöm a válaszodat!
Én meg a Bat Chatillon 155-re lennék kíváncsi.
Forgótornyos, és elvileg revolvertáras is lesz. Emellett majdnem függõlegesen is képes majd lõni, ergo ezután már nincs búvóhely sziklák és házak mögött.
A kérdés adott: Ezek így jól hangzanak, és ez alapján kurva nagy OP SPG lesz, hacsak valamit nem nerfelnek meg rajta, de brutálisan. De vajon mi lesz az? Mert ha semmi, akkor ideje elkezdeni a francia ágat, és elsõként kihúzni azt a csodát.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Nagyon tudlak sajnálni. Mégis mit gondoltál majd sírunk hogy jaj jaj jaj szegény artysta?

Nekem is feltûnt, de ha egyszer ezeket szavazzák be...

Több mint 200 meccs után az Object 261-el még mindig 50% felett van a találati arányom. Így egyre jobban hajlok arra, hogy több AP lõszert vásároljak bele, mint HE-t.
Amikor egy GW Typ E nem semmisül meg egy telitalálat után, vagy egy robbanás max 300-at sebez, akkor nem õszinte a mosolyom.
Persze így, hogy ezreket lövök elõfordul, hogy lánctalpakat szedek csak le, vagy egy kellemes karcoló hangot hallat a lövedék.
Talán a fele-fele lesz a végsõ állapot. Ti mit gondoltok errõl?
Kizárólag szovjet heavykkel foglalkoztok?

Valamelyik nálam is menni fog, de még tesztelgetem melyik.
Veszek helyette egy AMX 40-et, csak hogy frusztráljam magam.
Koridor
nálam pont forditva volt, el is adtam a kv2-öt

Hát nálam ezzel a típussal ez most már csak nosztalgia, igaz nálam csak 7 kilövés volt a max.
Nekem a 85-össel nagyon bejön, múltkor is volt vele egy 9 killes köröm, aminek csak az vetett véget, hogy a Grille azután bukkant fel öt méterre elõttem, hogy kilyukasztott szépen. Fair. Na sebaj, szinte mindig hoz 3-4 killt, remek kis ágyú az.
pontosan! 2 E100 1 is7 egy is4 jött velem szembe! a T110 et simán kiszedték lõni se tudott! én csak 4 et löttem!
ezen a pályán!
Vereség
Csata: Sand River 2012. május 22. 20:32:45
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 318
Szerzett kredit: 26 430
bent voltam a házak között! de jöttek elõre mint a vonat! ketten voltunk ott a többiek a kezdõn kempeltek!
Nem tudom ki hogy van vele, de a KV-1 a patch óta nálam vereségek sorozata. Farmolni még úgy ahogy, de kezd idegesíteni. A KV-2 azt hittem nagyobb szívás lesz, de az egész jól muzsikál.

accountot vennék / cserélnék.
amit tudok ajánlani = pénz + acc kv5 t8 francia light.
pmben jöhetnek az ajánlatok. csak akkor írj. ha mondasz árat!
akinek kétsége van, hogy mennyire vagyok megbízható az tud itt kérdezni és sok pozitív visszajelzésem van amit pmben megosztok , hogy hol.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Mégis mire számíthatsz ha megláttak? 😄
Jön az áldás.

Statisztikailag hányszor jött be eddig, hogy figyelmeztetett és nem lõttek sz@rrá? 20-30%?
Alien69
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. május 22. 20:20:09
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 504 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 28; 2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 51 699 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 4 400)
Az enemy-nél "lassú" nehéztankok voltak, pl 4 Löwe, nálunk meg több francia sáska (1000 HP-s). IS8 nálunk kettõ. Mondom, go hill. Fel is értem, gond nuku, de a másik oldalon már felértek az IS3-4-s kombó löwe támogatással. Na mondom, zurükk. Ki van megettem, a seggemben??? Egy nyominger IS8. Ha hagy hátra menni, nem kapok lövést (akkor). Hát, én ráfordultam, miközbe kimanõvereztem, és bele nyomtam egyet. A qqriku annyt. Utána már jó volt, mert ott hagytam, bénázzon. Mentem segíteni a másik IS8-nak. Ki is szedtünk 3 löwe-t. Vééégre, nem csak nézem, hogy mi a fenét kezdjek a Type-k ellen. <#vigyor5>

Sziasztok! Tudtok adni prémium garázs skint? Vagy egy olyan oldalt ahol találok ilyeneket?

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Ember, de el ne indulj lõszer nélkül 😊 (Én már jártam így)
akkor is mûködik, ha a garázsban vagy?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Simán hogy látnak.

amúgy ez a lámpa mit jelez ha be van rakva a képesség?
azt,hogy valaki rád céloz vagy azt ha csak simán látnak téged?

Tehát akkor, ha nincs lõszer az ammorack-ben, akkor nem robbanhat, de ha 1 darab van benne vagy 100, akkor is ugyanannyi az esélye és sebzése a robbanásnak, azaz független a mennyiségtõl.
Köszi. Ezt jó tudni.
nem akarok közbeszólni mert nem vagyok érintett a témában csak egy kérdésem van😄
mi a francnak használnak sokan a játékban TS-t amikor van a játéknak is hang kommunikációja ami tökéletesen mûködik?(persze ha csak jól be van állítva)

Most kipróbáltam Karelian. Engem az döbbentett meg, hogy eddig én azt hittem, hogy simán látnak, közbe meg nem (tudom a késlekedéses szabályt). Ráköltöttem 200 aranyat mert nagyon ki akartam próbálni, ennyit megért. De az a lámpa, azt még szoknom kell. Mindenesetre elsõ tapasztalatom nem negatív. Remélem az artyk ellen is "védeni" fog.
no deannak az esélye,= no de ahhoz

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

természetesen a nyerõ taktika a rush, no deannak az esélye, hogy sikeresen levezényeld, legalább átlagos (1200 effi) játékosok, 3-4 óra rush taktika/map, TS, határozott vezetõ skill kell. Ezek ritkán vannak meg randomban...tudom, tudom, 10k csata alatt legalább 4 ilyet láttál már :-)

Koridor
Csakhogy általában megtorpan.

Ugyanez például nagyon mûködik medek esetén. Csak olyankor nem lemmingvonatnak hívják az emberek, hanem hirtelen falka lesz belõle. Ki érti ezt 😊

Nyilván mások másképp gondolják, tudom hogy sokan oda vannak a brothers in armsért elsõ perknek, de nekem a lámpa jó emlékeztetõ hogy ideje moccanni mert mindjárt jön az áldás... nem 1x mentette már meg, és láttam a skulót elhúzni ott ahol egy pillanattal ezelõtt még álltam.

van értelme a lemming trainnek.
egyszer prokhorovkán sikerült rábeszélnem a többieket hogy "make lemmingtrain" és bejött 😄
jaja lehet a csávó level áp-olt XD
Amúgy sokan fikázzák a lemmingvonatot, de sztem az egyik leghatékonyabb módja a támadásnak a koncentrált csapás. Két feltétel kell hogy teljesüljön: a legrövidebb úton menjen és ne torpanjon meg.

Ilyenkor még az se nagyon baj hogy a másik oldalt alig védik, az ellenségnek egyszerûen nincs ideje átérni a hosszabb úton.

Ok. Meggyõztél.
Sztem ez a legjobb parancsnoki perk, egyszerûen jó az a lámpa ha figyelmeztet hogy megláttak. Tudod mire számíts.