World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
7.3-ra van már statisztika mod?
Köszi
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Viccet félretéve.
Te a kumulatív gránátról beszélsz szerintem.
Az valóban páncélozott célok ellen van.De mint mondtam,ha azt kell elõvenni akkor már gáz van.
A 122-es Gvozgyika teljes lõszer feltöltöttség mellett összesen 5 db-ot kapott kumulatív gránátból.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Csata: Fjords 2012. május 23. 13:42:16
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 5 724 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 60 037
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Lavrinenko Kitüntetés II Osztály, Védõ, Mesterlövész, Megszálló, Top Gun
Ez jó volt...😊
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Nagyon kíváncsi lennék ezek után a statodra. Ha kérhetném, a játékbeli nickedet... 😊
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Te kevered a tanelhárító lövegekkel(anti-tank gun), amik armor piercing lõszert használtak és kb egy egyhelyben álló td-nek felelnek meg. 17 fontos pl, amit vontatottan is épp úgy használtak mint harckocsiba építve.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Kár moralizálni ezen a játékon, hogy ki üt kit, mivel ebben a játékban olyan mint balance nem létezik... Mit gondoltok, miért nincs olyan mód, hogy pl német tankcsapat harcol mondjuk amerikai ellen stb? Talán mert akkor egybõl kiderülne, hogy egyes nemzetek nem tudnak nyerni? Vagy miért tûnt el olyan váratlanul a Province? Talán azért mert szépen demonstrálta, hogy mennyire nevetségesen bugos is a spotting system?
A legjobb és legélvezetesebb tankcsatáim meg mind arti mentes környezetben voltak. Mind2 csapat bátran ment elõre, bejárták az egész pályát, csinálták az átkarolást stb... öröm az ilyenekben játszani még akkor is ha az ellenfél letol minket.
A másik pedig az, hogy én speciel annak örülök a legjobban ha a saját arti nem az elõttem álló tankokat lövi (õket én is szét tudom szedni), hanem kicounterezi az ellenséges artikat. S-51-el én pl csak akkor lövöm a támadó éket ha látom, hogy a csapatom nem fogja bírni, amúgy a fõ feladatom az mindig az ellenséges artik keresése. Emiatt egész jó a gyõzelmi arányom is vele szerintem...
Az artik rejtõzködésén egy cseppet sem változtattak. Ha keresel egy SPGt, mind a mai napig az elsõ lövés az övé, mindegy mivel keresed. Elõbb lát meg.
Persze hogy nincs, de aki artiban ül egy adot csatában azt természetesen mindenki úgy kezeli hogy õ biztos csak azzal játszik.
Hasonló sztereotípiák a "premium noob", mert van mondjuk T34-e (azt magyarázhattam a hülyegyereknek hogy rendesen ki lett grindelve, nem véve) vagy "french gay" mert éppen egy lóriban aláztál meg valakit.
Ilyenek vagyunk, abból amit egy csatában látunk teljes következtetést vonunk le.
Igen,lõttem közvetlen irányzással is párat.És valóban azért van,hogy a közelebb lévõ célokat irányozzuk meg vele.(pl tankok,vagy akár gyalogság is.)
De ha azt kell éles helyzetben használni,akkor ott már nem kicsi a baj!
És az a kezelõ aki nem fut el,már hõs kategória.
Azon felül tüzérségrõl lévén szó(jelen esetben tarackról)amiknek a csöve huzagolt rendszerû,a páncél átütõ képesség jóval kisebb,mint a kimondottan páncéltörõ lövegeké.
De ne kelljen már ezen vitatkozni!A tüzérség nem tankok ellen van!
pont.
Összességében a játékmenet még a leggyorsabb scoutokat használva sem éri el egy átlagos FPS reflexigényeit, CS meg Quake-rõl ne is beszéljünk.
Szóval egy 50-es "papa" sem fog hányni mert egy A20-al robog a pályán.
Nem véletlen hogy a játék 200-as pinggel is minden további nélküljátszható, ellenben egy FPS-nél már 100-nál kidobnak a szerverrõl.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Lõttünk mindenre,minden féle,fajta gránáttal.Lõttünk közösen Olaszokkal,Németekkel,Amerikaiakkal,Litvánokkal,Franciákkal,Hollandokkal meg a fasz se tudja még hogy kikkel nem!
122-tõl 155-ig meg 203mm-ig bezárólag,sorozatvetõ,vagy csöves tüzérségrõl legyen szó,minden fajta,féle lõgyakorlatot láttam már.
De!
1. Soha a büdös életben nem szólt egyetlen egy tûzfeladat sem arról,hogy az ütegnek,osztálynak(stb)nehézpáncélzatú harckocsikat kellett volna leküzdenie!(vannak erre speciális gránátok manapság pl:cooperhead)
De a játékot felölelõ idõtartamban,max közvetlen irányzású páncéltörõ gránáttal volt ez megoldható.
2.A repeszromboló gránátok harckocsikra gyakorolt hatásáról is esett már szó párszor.Nem térnék vissza rá.Legyen elég annyi,hogy a jelenleg a játékban tapasztalható hatásuk több mint röhejes.
3.Aki még nem volt olyan csatában,amikor nem volt SPG és nem jöttek rögtön a felszabadult,örömködõ hozzászólások a chat-re,az hazudik.
Amellett én csak nyíltsisakos,becsületes és izgalmas SPG nélküli csatákra emlékszem.
Összességében én biztos vagyok benne,hogy az SPG-k játékból való kivételével keletkezõ ûrt(már ha lenne ilyen) is meg lehetne oldani.
Továbbra is fenttartom azon véleményem,hogy az SPG-k játékban tartásának az a célja,hogy a játékba csábítsa,vagy éppen ott tartsa azon játékosokat,akik vagy tehetség vagy mentális téren a könnyebb játékmenet hívei.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.