World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
7.3-ra van már statisztika mod?
Köszi

Utolsó esélynek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sippie
inkább azok a T110-esek voltak ügyik. Ha a teknõjét nem tudom lõni, az IS7-rõl gyakorlatilag úgy pattanok mint a szél.
"beégetõ gránát?" szerintem,ha nagyon béna a kezelõ,akkor a gránát elkezdi oltogatni!😊
Viccet félretéve.
Te a kumulatív gránátról beszélsz szerintem.
Az valóban páncélozott célok ellen van.De mint mondtam,ha azt kell elõvenni akkor már gáz van.
A 122-es Gvozgyika teljes lõszer feltöltöttség mellett összesen 5 db-ot kapott kumulatív gránátból.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

ebben nem vagyok biztos! 😊 ma reggel toltam a game-t én azt hiszem amx-el voltam és volt 2 t110ea a csaptba és ellenük 2 is7-es!hmm én gondoltam hogy hogy nyerjük a meccset de nem gondoltam hogy enniyre simán mivel az amcsi t10-sek kb úgy verték le az is7-seket hogy az egyik 67% maradt a másik pedig 86%...😄 szóval akkor te nagyon ügyi vagy az is7-sel!
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. május 23. 13:42:16
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 5 724 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 60 037
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Lavrinenko Kitüntetés II Osztály, Védõ, Mesterlövész, Megszálló, Top Gun

Ez jó volt...😊

Még jó, hogy el tudod dönteni mihez van "jogod" és mihez nem. Most mondhatom azt, mint 1400 csatás Typeos, hogy jogod van "befogni" és leülni a sarokba...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Tisztelt kolléga!

Nagyon kíváncsi lennék ezek után a statodra. Ha kérhetném, a játékbeli nickedet... 😊

Persze, mert a csapatodnak is segitesz azzal ha 5 percig nem lõsz, ami ha átlagos mellélövéseket nézünk az 5*500=2500 dmg. Az egy T10, vagy legalább 2 T8.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

A 152mm orosz tarack páncéltörõ 43kg-os beégetõ gránát mi ellen van?
Pluskast
Szerintem aki premiumos az azért az mert több pénzt illetve több xp-t akar szerezni és nincs kedve szenvedi. Aki béna játékban az így is úgy is béna, bár nehezen tudom elképzelni, hogy önmaga felé ezt képes lenne beismerni😊 A játékodból meg nem vesz el egy premium tankos semmit mert ha béna akkor max nem löwével lõttek volna ki hanem Tigris I-el. Az meg, hogy színt függõ lenne... Nos nem hiszem. Nekem kb most van úgy 6000 csatám és van egy löwém majdnem azóta, hogy meglehetett venni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lehet csak a randomra érvényes, nem tudom, én csatáim 90%-át kb. két hónapja csak companyban és CW-n tolom, randomot hanyagolom amennyire lehet.

Hala Oddball29nek a T110E5-ot IS-7el kb 1 perc alatt romma lovom ugy, hogy 60%on maradok. Nem olyan nagy szam az a T110.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Nem baj,ha erre nem reagálok,ugye?😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Pontosan, a közel kerülõ puha célpontok ellen önvédelemre, de aakkor már komoly bajok vannak😄 (gyalogság, könnyebben páncélozott cuccok stb). Mint adjunktus is leírta, HE-vel nem sok kárt lehet tenni a harckocsikban. A modern kori, felülõl támadó lézeres tankelhárító gránátokról inkább ne beszéljünk.

Te kevered a tanelhárító lövegekkel(anti-tank gun), amik armor piercing lõszert használtak és kb egy egyhelyben álló td-nek felelnek meg. 17 fontos pl, amit vontatottan is épp úgy használtak mint harckocsiba építve.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

..ez nekem uj! en csak kicsiben talalkoztam vele a patch ota. arrol is volt szo, h csak ott lesz jatszhato tudtommal.
A WOT Armory orosz változathoz fordítót keres, üzleti alapon. Keress minket vagy itt priviben, vagy a szájton a kapcsolat fül alapján és megbeszéljük. Csak ne itt, mert elveszik a sok hozzászólás között...

megpróbálom megfogalmazni. ha tudod hogy szar vagy akkor minek költesz rá igazi pénzt??? én kb most járok ott hogy eljutottam arra a szintig hogy igen lehet hogy veszek prem-et kb 9100 a csatáim száma. ez kb olyan hogy hüe vagy matekból mint a szar és mész külön tanárhoz fizetsz érte hogy oktasson de úgy sem írsz tõle jobbat mint 2-es! El kell fogadnod hogy matekhoz nem vagy jóó és másba keress boldogságot!
Ehhez képest tegnap kikaptuk t10 companyban. :-) Mondjuk én nem bánom, kifejezetten bírom azt a pályát, fõleg ha jó a csapat, de való igaz hogy sokan nem tudnak rajta játszani és végigkempelik.

Speciel annak az az értelme, hogy leválasszák a tankokról a kísérõ gyalogságot, kiüssék az ellenséges tüzérséget, stb.

Pluskast
Na jó azt a filmet hanyagoljuk már😄 Chaffe-k amiket sehrmanoknak akarnak eladni meg a KT-k. lol.

Eddig a pillanatig tudtalak komolyan venni! <#vigyor0>
..nem kell szentimentaliskodni, az arty menets csatakban is a fel csapat mindig kempel..
.. te komolyan egy holywoodi filmmel peldalozol a 70es evekbol?? 😊))
Pluskast
Én ezt a premium problémát sosem fogom megérteni. Mitõl nagyobb noob az aki premiumot használ és béna mint aki nem használ prémiumot és béna?

..provance nem tunt el. csak tier 1-2ben van bent, a jatekosok nyomasara.
A halál ötven órájában milyen segítséget kért az amcsi tábornok a tigrisek ellen? pont. a mai tüzérség más mint akkor volt.
Maximálisan egyet értek azzal amit írsz. Az viszont nagyon vicces amikor 12 éves gyógyegerek oltogatnak olyat aki a hadseregnél szolgált. 😄
Kár moralizálni ezen a játékon, hogy ki üt kit, mivel ebben a játékban olyan mint balance nem létezik... Mit gondoltok, miért nincs olyan mód, hogy pl német tankcsapat harcol mondjuk amerikai ellen stb? Talán mert akkor egybõl kiderülne, hogy egyes nemzetek nem tudnak nyerni? Vagy miért tûnt el olyan váratlanul a Province? Talán azért mert szépen demonstrálta, hogy mennyire nevetségesen bugos is a spotting system?
A legjobb és legélvezetesebb tankcsatáim meg mind arti mentes környezetben voltak. Mind2 csapat bátran ment elõre, bejárták az egész pályát, csinálták az átkarolást stb... öröm az ilyenekben játszani még akkor is ha az ellenfél letol minket.

A másik pedig az, hogy én speciel annak örülök a legjobban ha a saját arti nem az elõttem álló tankokat lövi (õket én is szét tudom szedni), hanem kicounterezi az ellenséges artikat. S-51-el én pl csak akkor lövöm a támadó éket ha látom, hogy a csapatom nem fogja bírni, amúgy a fõ feladatom az mindig az ellenséges artik keresése. Emiatt egész jó a gyõzelmi arányom is vele szerintem...

már ne is haragudj de én joggal szoktam ilyeneket mondani!! addig nem mondom rá amíg nem nézem hogy játszik. sokszor volt az hogy aki type-al volt kb a nagyobb tankokhoz hozzá sem tudott szagolni mert nem tudta hol kell õket lõni kb mindig szembõl lõtte..-.-' szóval vannak premium noob-ok meg persze olyan is hogy csaták száma 1300 és már e100-a van de a winrate-je kb 40%....ohh yeahhh premium!!!
sanya01
Ne elmész te a....<#banplz>

Pluskast
Nyilván akinek van artya, annak megtalálható más hk is a garázsában. Szerintem nincs olyan ember aki csak artyzik. Nekem is van egy grillém de én kb 12 meccs után feladtam. Nem megy nekem, béna vagyok hozzá.

Dede, nekem volt rá precedens hogy GWTiger rámlõtt 1-1.5 négyzet távolságból és fel se villant. Ráadásul scoutban voltam.

Az artik rejtõzködésén egy cseppet sem változtattak. Ha keresel egy SPGt, mind a mai napig az elsõ lövés az övé, mindegy mivel keresed. Elõbb lát meg.

Tökéletesen igazad van.

Persze hogy nincs, de aki artiban ül egy adot csatában azt természetesen mindenki úgy kezeli hogy õ biztos csak azzal játszik.

Hasonló sztereotípiák a "premium noob", mert van mondjuk T34-e (azt magyarázhattam a hülyegyereknek hogy rendesen ki lett grindelve, nem véve) vagy "french gay" mert éppen egy lóriban aláztál meg valakit.

Ilyenek vagyunk, abból amit egy csatában látunk teljes következtetést vonunk le.

"Volt közvetlen irányzék a tarackon amivel dolgoztál? szerinted az minek van?"
Igen,lõttem közvetlen irányzással is párat.És valóban azért van,hogy a közelebb lévõ célokat irányozzuk meg vele.(pl tankok,vagy akár gyalogság is.)
De ha azt kell éles helyzetben használni,akkor ott már nem kicsi a baj!
És az a kezelõ aki nem fut el,már hõs kategória.
Azon felül tüzérségrõl lévén szó(jelen esetben tarackról)amiknek a csöve huzagolt rendszerû,a páncél átütõ képesség jóval kisebb,mint a kimondottan páncéltörõ lövegeké.
De ne kelljen már ezen vitatkozni!A tüzérség nem tankok ellen van!
pont.

Én 40 fölött vagyok és hát megyek mindennel ami van a játékban - vagy menni fogok. Az artyba meg észrevételem szerint túlnyomórészt a kötelezõen tanköteles (esetleg ovis) korosztály nyomja.
Most nincs. Régebben volt más nickkel. Kizártak nem részletezném miért. De akkor még az artyt akkor sem láttad meg ha 100 méterrõl rád lõtt.Ott kuksolt mind a bokorban és tényleg istenek voltak.Most már nem azok sztem.
T50-2-höz se kell kóreai reflex.

Összességében a játékmenet még a leggyorsabb scoutokat használva sem éri el egy átlagos FPS reflexigényeit, CS meg Quake-rõl ne is beszéljünk.
Szóval egy 50-es "papa" sem fog hányni mert egy A20-al robog a pályán.

Nem véletlen hogy a játék 200-as pinggel is minden további nélküljátszható, ellenben egy FPS-nél már 100-nál kidobnak a szerverrõl.

Szerintetek komolyan vannak nagy számban olyan játékosok, akik kifejezetten csak tüzérkednek? Szerintem mindenféle játékos tüzérkedik, bénábbtól az ügyesebbekig, fiatalabbaktól az öregebbekig, de mellette mennek heavyvel, TD-vel, mediummal, scoutokkal, amit akartok. Nyilván van egy kikapcsolódásos jellege a dolognak, én is akkor artyzom, ha kicsit elegem van, vagy fáradtabb vagyok, vagy csak a változatosság vonz.
lol én fiatalos lendületes játékosnak tartom magam 21 vagyok de kb mikor elkezdtem a játékot bátyámmal meg 1 haverommal úgy döntöttünk hogy 3 ágat próbáljuk. én a németet választottam és az én célom a maus! engem nem érdekel mien lassú meg a többiek szerint szar. igaz a t110ea nagyon ütõs lett! akinek most is7-se van szívhatj a fogát mert az amcsi t10 odavissza veri...😄
Nem az artyk letevel van baj, 2-2 jo. De 6-6 ne legyen mar.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Teljesen egyetértek. 😊 Na majd kapok én is a pofimra.

Pluskast
Ez úgy hangzott mint valami állás hirdetés😊) Csatlakozz te is fiatal dinamikus csapatunkhoz😄D

Egyrészt ez egy játék és nem szimulátor. Másrészt, ha nem marha lassú heavy tankban/TD-ben ülsz, akkor egyrészt nem gond az ellenfél artyja, a saját meg kifejezetten jól jön. Meg a jól helyezkedõ TD is jól jön. Olyan ez, mint a kõ-papír-olló. A heavy tankot üti az arty, az artyt üti a light, a lightot üti a heavy. Nem ennyire sarkítva, de szerintem értehetõ mirõl beszélek. Peace.

Volt közvetlen irányzék a tarackon amivel dolgoztál? szerinted az minek van? gyalogság ellen? Viccet félre téve, szerintem okosan minden korosztályt megcéloz a játék. Egy 40-50 éves, lassú reflexû, játszani vágyó játékos, nem fog t-50-2-vel száguldani, mert hamar hagyja az egészet a francba. És egy fiatal lendületes játékos sem ül maus-ba vagy épp arty-ba.
Elõbb még azt mondtad nem volt nagyobb tankod tier 7-esnél!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Pluskast
Jó, hát ezen a vonalon elindulva áruld el nekem, hogy mi a büdös francokat keresnek 2.vh-s német harckocsik egy vietnami pályán. Meg miért harcol együtt a ruszki meg a német hk? Sajnos ebben a játékban bármiféle egyezés a valósággal csupán a véletlen mûve.

Említettem már párszor,hogy a tüzérségnél szolgáltam 7 évig.SPG-n.
Lõttünk mindenre,minden féle,fajta gránáttal.Lõttünk közösen Olaszokkal,Németekkel,Amerikaiakkal,Litvánokkal,Franciákkal,Hollandokkal meg a fasz se tudja még hogy kikkel nem!
122-tõl 155-ig meg 203mm-ig bezárólag,sorozatvetõ,vagy csöves tüzérségrõl legyen szó,minden fajta,féle lõgyakorlatot láttam már.
De!
1. Soha a büdös életben nem szólt egyetlen egy tûzfeladat sem arról,hogy az ütegnek,osztálynak(stb)nehézpáncélzatú harckocsikat kellett volna leküzdenie!(vannak erre speciális gránátok manapság pl:cooperhead)
De a játékot felölelõ idõtartamban,max közvetlen irányzású páncéltörõ gránáttal volt ez megoldható.
2.A repeszromboló gránátok harckocsikra gyakorolt hatásáról is esett már szó párszor.Nem térnék vissza rá.Legyen elég annyi,hogy a jelenleg a játékban tapasztalható hatásuk több mint röhejes.
3.Aki még nem volt olyan csatában,amikor nem volt SPG és nem jöttek rögtön a felszabadult,örömködõ hozzászólások a chat-re,az hazudik.
Amellett én csak nyíltsisakos,becsületes és izgalmas SPG nélküli csatákra emlékszem.
Összességében én biztos vagyok benne,hogy az SPG-k játékból való kivételével keletkezõ ûrt(már ha lenne ilyen) is meg lehetne oldani.
Továbbra is fenttartom azon véleményem,hogy az SPG-k játékban tartásának az a célja,hogy a játékba csábítsa,vagy éppen ott tartsa azon játékosokat,akik vagy tehetség vagy mentális téren a könnyebb játékmenet hívei.

Köszi, ez jól jött, eddig is gyanítottam ezeket, de most már tudom, úgyhogy köszi szépen.
Hát ebben lehet valami! Fél perce spottolva egy helyben álló játékosok személyében gyakran magamra ismerek sajnos. És akkor bizony tényleg én vagyok a noob. DE sokszor elkapja az embert a gépszíj és támad, mint a fene. Holott már rájöttem én is, hogy aki itt rushol az vagy gyors tankkal tegye, vagy célozzon halálpontosan vagy hamar elpatkol.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

héééé aki vája hogy kell ténylegesen jeleteni 1-2 nyomorékot!?! hogy le is tiltsák õket mert én már nem bírom..nem én kezdem az egészet csak reagálok amiket írnak erre én vok letiltva 10 napra...azért ez már sok!!! kösziii! nekem ne azt mondjátok hogy ctl+ feljelent mert én abba nem hiszek! hanem hogy a hivatalos forumon hogy kell csinálni hogy letiltsam a kis mocskokat??? kom nem vágom..:S jóó lenne ha lépésrúl lépésre mondanátok el köszi