World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TD mint olyan,elõször szükség megoldásból lett kitalálva.Késõbb fejlesztették tovább,mert takarékosabb megoldás volt a tankoknál.
Még véletlenül sem az volt a dolga,hogy kiálljon integetni mint Május elsején,és bírja a lövéseket,meg állja a sarat.
Védekezõ fegyver lévén többnyire leálcázva várták az ellenséget.Támadásnál sem rohantak elõre soha.
Tulajdonképpen egy önjáró páncéltörõ löveg volt,valamivel nagyobb védelemmel és mozgékonysággal.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
.. a tankok gondolom teljesen realisan vannak lemodellezve.
.. ezt te mibol allpitottad meg. mert also hangon is komplett hulyeseg.
.. mutass mar errol egy replayt amikor 1500 sebzest okozott egy melleloves. 😊
hiszti.. komoylan megy a dramatizalas. mintha minden meccsen tucatjaval lonenek ki max hp-rol tankokat az spg-k. ugyanmar..
komolyan kivancsi lennek ha nem lenne arty akkor ugyanezt menne a td-el vagy heavykkel is?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Az véletlenül nem tagfelvétel akart lenni?😄 Csak kérdezem😛
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ilyen erõvel ki kéne venni mindent a heavyken kívül, mert értelmetlené válik a többi jármû.
jelenleg törzsörmestereket, törzsfõnökeket keresünk, akik törzsvendégek maradnának a kis törzsközösségünkben :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Beállok egy ház mellé, ahová az artysték nem tudnak belõni, a következõ pillanatban lekapnak rólam 1500 hp-t, kiütnek 3 modult, leszedik mind két lánctalpat. Majd utána jön a második arty áldás és vége.
Nagyon jók én elismerem.
Na most hallottál ilyet is. Legyél most már elégedett.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
- A tüzérség, és az SPGk nem tankok elleni harcra vannak tervezve
- Normális körülmények között nem állhat elõ olyan helyzet, hogy egy SPG közvetlen irányzással rálõjön egy tankra. Vagy hogy általán öt kilométernél közelebb kerüljön hozzá.
- A HE lõszer távolról sem olyan hatással van a tankra, mint ami a játékban van.
Mindent összevetve elmondható, hogy az Artyknak semmi keresnivalójuk nem lenne egy páncélosütközeteket megelevenítõ játékban. Én is egyetértek azzal a nézettel, hogy azért vannak mégis a WoT-ban, hogy a leggyengébb képességû/legfiatalabb játékosoknak is legyen mivel játszaniuk.
A Halál 50 órája egy heroikus amerikai film a hatvanas évekbõl. Semmilyen szinten nem törekszik a realisztikusságra, de még csak az események hû ábrázolására sem. Egy korabeli könnyen fogasztható amerikai akciófilm, semmi több. Amit aztán egy jó ég tudja milyen szakmai hozzáértésû magyar szinkrongárda fordított magyarra. Amit tehát abban a filmben láttál, azt nyugodtan felejtsd el, annyi kábé köze van a valósághoz mint Picasso emberábrázolásainak a valódi emberekhez.

Másfelõl: Teszem azt E75-el, Jagdtiger-el, Maus-al...stb kerüld már az arty-akt
ja de tudom, én vagyok a hülye balfasz, hogy magas tier-el merek menni, mert az RANDOMBA NEM VALÓ!!!!!!!!!!
Úgyhogy szerintem loltraktor...az a menõ.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"Igaz,hogy nekem még csak egy t8 heavym van"
"Mondjuk én artyn kívül csak scoutolni szoktam"
Miért van az,hogy az artykat védõ megnyilatkozások,mindegyikében van ilyen,vagy ehhez hasonló mondat?😊
"Nekem T95,Maus és E-100-am van.Mindig ezekkel megyek és imádom az artykat!"-Na ilyet pl még soha nem olvastam!😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Kérdezz nyugodtan biztosan kapsz erre is segítséget ha már magadtól nem sikerül lassan két év alatt kitapasztalni melyik pályán merre lehet elkerülni az arty-kat.
WOT nick: tepi1
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mondom ezt úgy, hogy tegnap nagyon nem így gondoltam. Végre megvan az E-50 stockon fos nem is játszottam vele. Kifarmoltam elég XP-t, hogy átváltva meglegyen legalább a max motor meg a hosszú 88-es, felaggattam rá mindent ami kell, irány végre játszani! Végre van sebesség,Caperinovkán megyek fel a dombra, pedig hányszor megfogadtam, hogy oda, soha többet. Felérek, Bumm telibevernek 1650hp 1 lövésre szevasz, én haltam ki elsõnek. De e van, ez is benne van a pakliba, de kell pár arty, színesebb a játék velük.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Az összes tank realitástól ellentétesen mûködik. Nyilván a heavyk is beláttak a sarkokon a kamera elforgatásával, hogy megnézzék merre néz az ellenfél, igaz?
Simán tudnék felállítani sztereotípiát az artyk miatt picsogó, nehéz heavyket és td-ket vezetõ rinyálokról. De inkább nem.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
WOT nick: tepi1
A célterület fölött kapcsol be a keresõfej és rávezeti magát felülrõl a célra.Ez igaz.Viszont az égvilágon semmi köze a WOT-hoz.
Azok az SPG-k amik a játékban szerepelnek nem tudnak ilyesmit.
Itt arról van szó,hogy a játékban miért van csatadöntõ szerepük?
Megint csak azt tudom mondani aki béna az 8000 csata után is béna marad, ergo nem tök mindegy, hogy melyik tierben cseszi el a játékodat? Ötös tierben is béna lesz.
Aha. Ennek ellenére:
-Mindig azt mondják menj arty-val akkor majd tudod...de konkrétumot sosem mondanak. Nem ám, hogy teszem azt X pályán A7-be nem tudok S51-el belõni...ilyet sose, csak annyit menj arty-val és majd megtudod.
-Mindig megmagyarázzák, hogy teljesen rendben van az, hogy a realitással teljesen ellentétesen mûködnek az artyk.
-Soha nem mentek lassú magas tierû nehéz tankokkal vagy TD-kkel.
-Szerintük az arty az nagyon fontos, és brühühü amikor csak 1500 Hp-t szed le egy mellé lövéssel egy Maus-ból.
Ez mindig így van. És akkor elõítélet? Ugyanmár.
Azért megnézném egy egész tüzérhadosztályra levetítve, hogy összesen mennyi ilyen, vagy ehez hasonló gránátot málháznának be éles harci helyzetben és abból a minimális mennyiségbõl mennyit kellene felhasználniuk.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
WOTarmoryt kell olvasni 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
a nap beszólása de tudod nagyon fárasztó vagy