World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rosszul látod.😊
A TD mint olyan,elõször szükség megoldásból lett kitalálva.Késõbb fejlesztették tovább,mert takarékosabb megoldás volt a tankoknál.
Még véletlenül sem az volt a dolga,hogy kiálljon integetni mint Május elsején,és bírja a lövéseket,meg állja a sarat.
Védekezõ fegyver lévén többnyire leálcázva várták az ellenséget.Támadásnál sem rohantak elõre soha.
Tulajdonképpen egy önjáró páncéltörõ löveg volt,valamivel nagyobb védelemmel és mozgékonysággal.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

És arra még nem gondoltál, hogy tényleg kipróbáld, ahelyett, hogy picsogsz?
.. nincs olyan hely ahova nem lehet beloni. csak el kell mozdulni az spgvel ez a titka.
.. a tankok gondolom teljesen realisan vannak lemodellezve.
.. ezt te mibol allpitottad meg. mert also hangon is komplett hulyeseg.
.. mutass mar errol egy replayt amikor 1500 sebzest okozott egy melleloves. 😊

hiszti.. komoylan megy a dramatizalas. mintha minden meccsen tucatjaval lonenek ki max hp-rol tankokat az spg-k. ugyanmar..

komolyan kivancsi lennek ha nem lenne arty akkor ugyanezt menne a td-el vagy heavykkel is?
jóó neked! hogy nincs veled bajuk! csak ennyi erõvel a többi nemzet miért nem kap egy másik ágat hol van rajta fej? mert a td-nál nagy segítség ha forog a feje és nagyon nagy ágyúja van!
Letöltöttem a FAQ-ról egy pár videót, hogy én majd most jól kitanulok mindent, de nem tudom lejátszani, mert más a verziószámuk mint a játéknak. erre van megoldás, vagy marad a Youtube?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pluskast
"Tagelvétel a HTO-ba! Érdeklõdni nálam In-game: NH3CL"

Az véletlenül nem tagfelvétel akart lenni?😄 Csak kérdezem😛

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
A JT-vel valóban vannak gondok páncélzat terén, sokszor az az érzésem, hogy az a nagy páncélvastagság csak papíron van meg és sajna még mindig bugos a jármû. Ennek ellenére én nagyon szeretem, mert nagyot üt a lövege és gyorsan tölt. A forgatható tornyú td-k meg hát istenkém nekem speciel nincs velük bajom.

Azért, mert a játékban van egy minimális kõ-papír-olló elv. Egy T10 heavynek egy med nem lehet ellenfél, ha jól csinálja. Naná, hogy bassza csõrét, amikor valaki belegázol a sérthetetlenség érzésébe 😊 Én se örülök, amikor a farm KV-1-el abszolúte top tanként, amikor a szerencsétlen T3 meg T4 tankokon úgy megyek át mint a foss, telibe ver az arty. De e van, más esélyük nem sok lett volna.
Ilyen erõvel ki kéne venni mindent a heavyken kívül, mert értelmetlené válik a többi jármû.
most miért?

jelenleg törzsörmestereket, törzsfõnökeket keresünk, akik törzsvendégek maradnának a kis törzsközösségünkben :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A wot nickedet pls add már meg 😊

Pluskast
Én már nem vagyok ilyen optimista mint te😊 Sajnos az a baj, hogy akárcsak az életben ebben a játékban is több a hülye mint a normális.

Van Maus-om, E100-asom és imádom az artykat. Igazán nagyon hasznosak és szinesítik a játékot. Például megyek elõre és egyetlen lövéssel kilõnek.
Beállok egy ház mellé, ahová az artysték nem tudnak belõni, a következõ pillanatban lekapnak rólam 1500 hp-t, kiütnek 3 modult, leszedik mind két lánctalpat. Majd utána jön a második arty áldás és vége.

Nagyon jók én elismerem.

Na most hallottál ilyet is. Legyél most már elégedett.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szerintem ha td-rõl van szó kifejezetten utálom az uj td-ket! miaz hogy van tornyuk??? engem nem érdekek de jt olyan papír tank lett mint az állatt! ennyi erõvel legyen lassabb de legyen olyan az armorja mint a t95-nek. az egy normális td. véleményem szerint a td-nek z a dolga hogy árja a sarat amikor lövik. se az ob se a jt nem bírja úgí a lövéseket mint t95. a t30-rõl meg ne beszéljünk. kiírtanám az összeset mert az nem td!!! a td-nek nem foroghatna a feje!!! hüe usa td-k..😄D
Ki bántotta itt valaha is a felderítõket?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nézd, aki egy kicsit is otthon van a haditechnika világában az tudja, hogy:
- A tüzérség, és az SPGk nem tankok elleni harcra vannak tervezve
- Normális körülmények között nem állhat elõ olyan helyzet, hogy egy SPG közvetlen irányzással rálõjön egy tankra. Vagy hogy általán öt kilométernél közelebb kerüljön hozzá.
- A HE lõszer távolról sem olyan hatással van a tankra, mint ami a játékban van.

Mindent összevetve elmondható, hogy az Artyknak semmi keresnivalójuk nem lenne egy páncélosütközeteket megelevenítõ játékban. Én is egyetértek azzal a nézettel, hogy azért vannak mégis a WoT-ban, hogy a leggyengébb képességû/legfiatalabb játékosoknak is legyen mivel játszaniuk.

A Halál 50 órája egy heroikus amerikai film a hatvanas évekbõl. Semmilyen szinten nem törekszik a realisztikusságra, de még csak az események hû ábrázolására sem. Egy korabeli könnyen fogasztható amerikai akciófilm, semmi több. Amit aztán egy jó ég tudja milyen szakmai hozzáértésû magyar szinkrongárda fordított magyarra. Amit tehát abban a filmben láttál, azt nyugodtan felejtsd el, annyi kábé köze van a valósághoz mint Picasso emberábrázolásainak a valódi emberekhez.

Nem, ez azt bizonyítja, hogy béna voltam, de még én is meg tudtam tanulni játszani és még sokan mások is szerintem. 😉 és igen én is sok ilyet látok ami írtál, sajnos ez általános jelenség, de itt jön be az egyén hozzáálása, hogy képes e egyedül tanulni, vagy sem. ha nem akkor segítséggel, más magyarázatával õk is sokat tudnak javulni. A gond az, hogy legtöbbjük segítséget sem kér, vagy ha kér akkor sem talál senkit sem aki végtelen birkatürelemmel megáldva hajlandó lenne oktatni õt...

Furcsa, de mindig csak azt a választ kapom: menj artyval és akkor majd megtudod.

Másfelõl: Teszem azt E75-el, Jagdtiger-el, Maus-al...stb kerüld már az arty-akt

ja de tudom, én vagyok a hülye balfasz, hogy magas tier-el merek menni, mert az RANDOMBA NEM VALÓ!!!!!!!!!!

Úgyhogy szerintem loltraktor...az a menõ.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

De itt most az 1-2k-s csakazértistier10kell idiótákról van szó. Tipikus példa a noob E100-ak hada 40% win ratioval és vagy 2-3k csatával.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

"Jó mondjuk én med meg scout tankokkal megyek fõleg,"
"Igaz,hogy nekem még csak egy t8 heavym van"
"Mondjuk én artyn kívül csak scoutolni szoktam"

Miért van az,hogy az artykat védõ megnyilatkozások,mindegyikében van ilyen,vagy ehhez hasonló mondat?😊
"Nekem T95,Maus és E-100-am van.Mindig ezekkel megyek és imádom az artykat!"-Na ilyet pl még soha nem olvastam!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Pluskast
Ez még akkor volt amikor az amcsi td-k nem jöttek be.

"Nem ám, hogy teszem azt X pályán A7-be nem tudok S51-el belõni..."
Kérdezz nyugodtan biztosan kapsz erre is segítséget ha már magadtól nem sikerül lassan két év alatt kitapasztalni melyik pályán merre lehet elkerülni az arty-kat.

Persze,hogy eltaláltuk.Cél alja közepe 😊

WOT nick: tepi1

is7-ben ülve én is úgy érzek ahogy te, t110 ha felbukkan sosincs átlõhetetlen része (hasa,r2d2 a kv5-rõl átvándorolt a tornyára stb...) valami mindig lõhetõ míg az is7-rõl szépen szokott pattogni ha szembe állok vele(ahogy szinte minden heavy) cw-n viszont ha sok van belõle a rof és a hihetetlen magas gold ammo pen miatt kb úgy vinnének át szerintem mint a vajat és aláznának.
mijki
A TD meg a száguldozás. Mondtam már nekem van Hellcat-em. Egy igazi kis darázs, gyors és van fullánkja(90mm) is! 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Pluskast
Bocsi nem azért, hogy kötekedjek, de az aláírásodat nem ártana kijavítani, mert ezzel a szöveggel nem biztos, hogy sok érdeklõdõt tudsz "magadhoz vonzani"😄

Hát persze a szokásos...

Arty, örökzöld témájához. 😊 Szerintem kellenek, de limitálni kéne a létszámot maximum 2-re/csapat. Szinisebbé teszik a játékot, nekem hiányoznak amikor nincsenek. Jó mondjuk én med meg scout tankokkal megyek fõleg, a nagy heavyk igen nagy kihívást jelentenek ezekkel, nagyon is jól jön az arty, hogy telibe verje õket + az én létemnek is legyen értelme.
Mondom ezt úgy, hogy tegnap nagyon nem így gondoltam. Végre megvan az E-50 stockon fos nem is játszottam vele. Kifarmoltam elég XP-t, hogy átváltva meglegyen legalább a max motor meg a hosszú 88-es, felaggattam rá mindent ami kell, irány végre játszani! Végre van sebesség,Caperinovkán megyek fel a dombra, pedig hányszor megfogadtam, hogy oda, soha többet. Felérek, Bumm telibevernek 1650hp 1 lövésre szevasz, én haltam ki elsõnek. De e van, ez is benne van a pakliba, de kell pár arty, színesebb a játék velük.
És el is találtátok? Az volt a bünti gondolom, ha mellélõttél neked kellett vontatni 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Milyen konkrétumot akarsz? Pályánként van vagy ezer hely, ahova vagy be tudsz lõni, vagy nem. Mindezt rengeteg különféle spg-vel, amik mind más szögben tudnak tüzelni.
Az összes tank realitástól ellentétesen mûködik. Nyilván a heavyk is beláttak a sarkokon a kamera elforgatásával, hogy megnézzék merre néz az ellenfél, igaz?
Simán tudnék felállítani sztereotípiát az artyk miatt picsogó, nehéz heavyket és td-ket vezetõ rinyálokról. De inkább nem.
Pluskast
De ez mit bizonyít? Hogy nem vagy béna😊 Azért voltam nem egyszer olyan csatában ahol a tier 10-es havy tank elõre rusholt és 2 perccel a játék elindulása után kiszedték. Nem egy kezdõ volt több ezer csata volt mögötte de iszonyat szar statisztikával. Vagy másik konkrét példa. Jagdpanther westfield map. Beteszi a gép a mediumok oldalára, én panther 2-vel voltam. A hülye gyerek egybõl leszáguldott a völgyben lévõ faluba ahol szembe találkozott 3 tier nyolcas mediummal. Persze kilõtték, majd elkezdett anyázni, hogy mi miért nem segítettünk neki és jött a szokásos mindenki noob csak én nem szöveg. Az ilyen soha a büdös életbe nem lesz jó játékos mert képtelen felfogni, hogy a TD nem medium mégcsak nem is heavy és nem arra való hogy száguldozzak és russoljak vele. Játszhat amennyit csak akar akkor is béna marad.

Nem baszogatásnak, de azért a helyesírásra figyeljünk már oda. Mondatvégi, mondatközi írásjelek, a "ksz" kombó helyett ne írjunk már x-et. Nem elég hogy ronda, még igénytelenséget is tükröz.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Tudom, sokkal jobbak azok a beszólások hogy lõjük ki a saját artynkat vagy felderítõnket.
Én 95-töl 96ig voltam katona Cegléden 10.tüzérdandár Lövegrajparancsnok ként szolgáltam és Várpalotán éleslövészeten csak tankmaketokra löttünk .1000méteröl kezdték vontatni és 500méterig lõhettünk D20 152mmmel

WOT nick: tepi1

A mai modern önirányítású,tüzérségi tankelhárító gránátokkal lehet azt megtenni,hogy egy adott koordinátára lövik ki õket több kilométerrõl.
A célterület fölött kapcsol be a keresõfej és rávezeti magát felülrõl a célra.Ez igaz.Viszont az égvilágon semmi köze a WOT-hoz.
Azok az SPG-k amik a játékban szerepelnek nem tudnak ilyesmit.
Itt arról van szó,hogy a játékban miért van csatadöntõ szerepük?

ezzel én is így vagyok. igaz én még mindig hamar halok mivel én azon a teorián vagyok ha nincs scout akkor a ht mennek elõre és nyomják a frontot. én is sokat fejlõdtem úgy érzem. emléxem amikor nem törõdtem a stattal meg a csapattal sem. Mostmár mindenre próbálok odafigyelni és ha kell segítek csapattársamnak fõként úgy hogy én kapom be a lövést helyette mivel ha ketten lövünk 1 tankot hamarabb döglik mintha egyedül ölném meg!

És új Xp-rekord is 2862-vel.
Replay

Na ez nem igaz. Bárki fejlõdhet, bármilyen szintrõl, csupán a tanulás kérdése az egész. Valaki képes tanulni a hibáiból valaki nem. Nálam is volt olyan, hogy 1600 csatánál még csak 300 kilövésem volt, szinte zéró túléléssel, átlagos csatánkénti élettartam az 2 perc volt, de mostanra úgy érzem nekem is sikerült valamennyire belerázódnom...

Nem egyet, egyet. Ha a felderítõk páncélosokat jelentenek, pl. a hangfelderítõk által bemért koordinátákra páncéltörõt küldtek, nem repeszt vagy bunker rombolót. De nagyon elkanyarodtunk. A he valóban legfeljebb a felfüggesztést sérthetné. De ez játék így lett összerakva. Semmi, de semmi köze a valósághoz.
Pluskast
Vannak ebben a játékban olyan emberkék aki 12 13 ezer csatát játszottak és valami olyan katasztrofális a statjuk, hogy az embernek sírhatnékja támad😊
Megint csak azt tudom mondani aki béna az 8000 csata után is béna marad, ergo nem tök mindegy, hogy melyik tierben cseszi el a játékodat? Ötös tierben is béna lesz.

Lehet mondani hogy sztereotípia. Meg hogy nincs igazam, meg nem is ilyenek az artysták.

Aha. Ennek ellenére:
-Mindig azt mondják menj arty-val akkor majd tudod...de konkrétumot sosem mondanak. Nem ám, hogy teszem azt X pályán A7-be nem tudok S51-el belõni...ilyet sose, csak annyit menj arty-val és majd megtudod.
-Mindig megmagyarázzák, hogy teljesen rendben van az, hogy a realitással teljesen ellentétesen mûködnek az artyk.
-Soha nem mentek lassú magas tierû nehéz tankokkal vagy TD-kkel.
-Szerintük az arty az nagyon fontos, és brühühü amikor csak 1500 Hp-t szed le egy mellé lövéssel egy Maus-ból.

Ez mindig így van. És akkor elõítélet? Ugyanmár.

Ki mondta hogy 5 perc. A trace idõszak az nagyjából az maximum 2 perc, ha addig nem láttál csíkot, akkor valószínûleg rossz helyet nézel. + az átlag azt mutatja, hogy a fõ támadás a csata felénél szokott beindulni. A trace az nem zárja ki a támogatás kérdését ahol szükség van rá persze...

Jaja utólsó esélynek.😊)

Azért megnézném egy egész tüzérhadosztályra levetítve, hogy összesen mennyi ilyen, vagy ehez hasonló gránátot málháznának be éles harci helyzetben és abból a minimális mennyiségbõl mennyit kellene felhasználniuk.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Ó errõl jut eszembe lejárt a bannom.

Pénzen nem vesz az ember tapasztalatot. Oké hogy kihúzza hamar tier 10-ig de ott meg a másik 14 emberrel csesz ki mert egyszerûen balfasz még a játékhoz. Az ilyen mennyen vissza tier 5-be ott gyakoroljon.

Mint minden hithû artyta...

Tegyétek ki bannerba ha velvet megengedi. Megérdemeltek egy kis orosz irányú terjeszkedést is 😊

Nagyon kevesen tudjak, hogy a T110nek ott van az elejen a weakspot. Rossz helyre lonek.
WOTarmoryt kell olvasni 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

😄
én nemtudom lehetséges! én nem pattanok az is-rõl pedig a többiek szerint szar tankom van(vkp) minden lövésem talál és szakít persze nem annyit mint az övé...:/ de leszedem 50%-ra..😊 sõt van amikor meg is verem ha nagyon gyökér..😄
/epicfacepalm
a nap beszólása de tudod nagyon fárasztó vagy