World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos az én véleményem szerint játékstílustól függ az egész. A td-k azért vannak, hogy campelj egy bokorban és adj a nekik ami a csövön kifér. Igaz én nem vallom ezt mivel nekem jt-van és sûrûn megyek és ölök nem oedig várom a sült galambot. De ha most újra kéne kezdenem én a t95-öt huzatnám mert nekem nagyon tetszik a jó páncélja miatt és az ágyúja is szakít rendesen. igaz ha egyszer valaki mellé vagy mögé kerül akkor annak annyi. 😊 a döntés a tied! 😊
Solten
Ja, mar vagy 1 honapos hir (lol).

Saor Alba

Pluskast
Személyes véleményem. Anno mikor open beta-ból átment a játék rendsebe és mindenem nullázódott elhatároztam, hogy kihúzom a ruszki td ágat. Eljutottam Az ISU 152-ig de azon a ponton nem bírtam tovább. Nekem összességében nem tetszett az orosz TD ág szerintem pontatlan a lövegük. A német TD ágat kihúztam a JT-m fullos és nagyon szeretem a lövege miatt. Pontos, gyors és elég jó a dmg-je is. Hátránya, hogy a papíron leírt 250mm-es frontpáncél csak elvben létezik.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a legtöbb pálya 1km2, ha jól tudom, szóval 400-500 m-re bármivel ellõsz

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Szerintem pontosan tudja azokat a helyeket,minden egyes mapon.Mint ahogyan én is pontosan tudom és még sok más játékos is aki már elég sokat játszott a játékkal.
Csakhogy,már az is számtalanszor el lett mondva,hogy ha azokra a helyekre megy mindkét csapat heavy meg TD állománya,akkor ott fognak pislogni mint a vett malac.
Ha meg hozzá fognak harcolni,akkor közben mozogniuk is illik.És amég az SPG playernek mindössze annyi a dolga,hogy azt lesse mikor bújik ki a fedezékbõl valamelyik nyomorult,addig annak a nyomorultnak figyelnie kell az ellenségre,a társaira,a célzásra,a helyezkedésre,plusz még arra,hogy nehogy véletlenül olyan helyre menjen ahová a bõszen figyelõ SPG-s kolléga be tud lõni 2 fikagolyó meggyúrása közben.
És amég a nyomorult ezekre mindre figyelve 1-1 lövéssel bevisz 4-600hp találatot(kivéve ha lepattan,eltûnik,0hp kritikal stb)és nagy szerencsével ki tud lõni egy hasonlóan nyomorultul bújkáló enemy tankot,addig az SPG kolléga 1 klikkel,hátradõlve megoldja még akkor is ha véletlenül mellé lõ. Megvárja a reloadot,senki nem baszogatja közben,max gyúr addig még egy golyót..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

..talan ennyi meccsel a hatad mogott te is felfoghatnad h nema te feladatod az arty ellen tenni barmit is egy heavyben.. ez egy k egyszer jatek.. ko-papir-ollo.. csak szep a grafikaja.. ennyi.
Solten
Ott gurul! ->
Csak szólok hogy az összes pálya 500x500-as. <#taps>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A T95 siralmas. A T28 is. Bár biztos van aki szereti, de könyörgöm olyan lassú hogy kinõ a szakállam mire egy kockányit elõre megy...iszonyú.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

csak szólok, hogy a pályák többsége ennél sokkal nagyobb, 1-1,5km. Ha nem így lenne akkor miért vannak olyan cuccok a játékban, hogy 500m-ig javítja a látást, meg 500m fölött
..nem hazudsz hanem nyomod ezt a dramatizalt marhasagot, mert nagyon bantja a kis lelked h az imadott mausodat ki tudja barmi loni randomban..

-hozzateszem halkan, h aki randomba maust visz avval valami nincs rendben-

es nem azt mondtam h nincs egy loveses kill, de en konkreten 3 honapja csinaltam utolja egy s51el.. es mindennap duplazok. szoval hagyjuk a sodert.. van nagy sebbzes, vagy egyloveses kill, de 1500as sebzes mellelovesbol az puder.. lehet itt demonizalni a dolgokat, de azert ne essunk mar at a lo tuloldalara.

es igen 2 arty pont eleg lenne.. es marhasdag h menjel artyval hogy megtanuld a vedett utakat, mert olyan nincs..

es konkretan beirhatunk 100ezer bejegyzest a forumba, akkor sem valtoztatnak a jatekon.
Várj picit melyik játékról beszélünk?
Aha, biztos azért írják be mindig az ember ha nincs arty: No arty hurrá hurrá!

mert olyan sivár és szar nekik.

Be kell látnom, tényleg unalmas ha nem abból áll a csata hogy egy métert se mer senki mozdulni mert szétcseszi a arty, ha észre veszik azonnal kilövik...

Ehelyett lehet mozogni, taktikázni, harcolni...tiszta szar és unalmas.

Ez marha nagy! <#nevetes1>
Amúgy 400 méterrõl lófaszt lõsz te ki...TD-vel...500 méteres a pálya. Mégis melyk pályán van 400 méteres teljesen sík tér amit be is látsz, de téged nem látnak és találsz is? Ne túlozzál már.

mijki
Ha már így rátértünk a TD témára, a Hellcat mellé néznék a toronytalan páncélvadászt. Szemezgetek az orosz ággal az erõs ágyújuk miatt, a németekkel a pontosság és gyors tûzgyorsaság miatt, és az amerikai TD ággal a T95 páncélja miatt. 😄

Ti melyik ágat ajánlanátok? Mi a véleményetek a különbözõ nemzetek páncélvadászairól?Itt van a profilom, ha ez segít

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

én szívesen segítek ha kell! Azért kérdeztem privbe mivel ez elég személyes szerintem. De akkor ezek szerint nem. Biztos a 21 éves életem során ahogy az elõbb olvastam hiú vagyok hogy azt hittem hogy amiket átéltem 9100 csata alatt és amiket láttam le premium noobozhatok egy olyan személyt aki ment 940 kört a type-vel és winrat-je 45%...de az is jóó hogy a felét nem tudjátok de a vélemény alkotás az megy! Én legalább utána nézek a dolgoknak! Remélem jól és értelmezhetõen írok.( a folyamatos nagybetûkre értem)
Már nagyon régen nem artyzom.De sivár az a csata amiben egy sincs vagy csak nagyon pici van.
Nem gyûlölködöm. A hozzáállással van a tele a tököm, leírtam miért. Nem fogod fel, nem az én bajom.

E100-am van és imádom az artykat!

(hol a gyógyszerem? 😄)

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Persze hogy nem vagy retardált (nem én mondtam...), csak igénytelen az anyanyelveddel szemben. De ez már egyéni kompetencia, igazad van.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Akkor miért értetlenkedsz? Kipróbáltad, nem tanultál belõle? Az már a te gondod, mindenki más igen. Nem kell szeretni az artyt, senki se mondta, de a gyûlölködésed egyszerûen röhejes.
Ja és amit még kifelejtettem a szokásos artysta faszságból: Nem fogják fel, hogy más egy tetves arty ellen és egy TD ellen harcolni, mert a TD ellen vissza lehet lõni!

Az arty ellen nem. Persze hogy ezt felfogd, ki kéne húzni a fejed az artysta seggedbõl. De nem fogod.

No, köszönöm, ennyi lett volna 😊

(zárójelben: nem rossz a statod, teljesen átlagos, így annyit még hozzátennék, hogy nem Te vagy az, aki mindig teljesen jogosan noobozza le a társait /no offense/.)

anyám te ezen vagy kiakadva???? Tudok nagy betûvel írni képzel el nem vagyok retardált se semmi. Továbbá azt, hogy mikor teszem ki az írásjeleket nem tartozik rád. 😊
Nézzek vissza pár száz csatát egyenként hogy melyikben volt ilyen? Vicces vagy.

De szerinted akkor hazudok. Nem volt olyan ,hogy E75-bõl egy lövéssel kiszedtek.

Vagy Maus/E100-ból egy lövéssel lement 2/3-ad hp. Ilyen nincs mi?

Mindent ráadásul úgy hogy elvileg fedezékben voltam.

Jó akkor hazudok BAZD MEG.

Pluskast

Ott a pont, bocs. Megyek is vissza a bányába követ törni.

Persze hogy menne, hogy ne menne. Mikor 400m-rõl lövöm td-vel a heavystákat kukkerrel full skillel lehet azt hiszik ez is arty XD " nekik ilyen általában nincs csak javító, tûzoltó, töltésgyorsító' láthatatlanul és csak idétlenül forgatják a tornyukat.Ez lenne a következõ, le a td-vel is. Aztán a medek há már miért olyan gyorsak stb.
..nem ertesz te ehhez, azt is csak a sorbaallo birkak hasznaljak..
Jelen vagyok itt már egy jó ideje de a rinyáláson kívül egyszer nem láttam konkrét kérdést még tõled sem, hogy x vagy y pályán merre lehet elkerülni az artykat.
Most ne azt az 1-2 pályát hozd fel ahol tényleg nincs igazán lehetõség mert teljesen nyílt.

És még valami. 21 éves korodra eljuthattál volna arra az informatikai szintre, hogy megnyomod a SHIFT gombot a mondat elsõ betûjének leütésekor. Ugyamez vonatkozik a vesszõre is (, - "M"-tõl jobbra)

elõadom magam?? markáns véleményem van?? még jóó hogy van véleményem ha nem lenne akkor beállnék a sorba asok birka közé. azt hittem (ezek szerint hibásan) hogy ez egy forum ahol hangot adhatok véleményemnek de ezek szerint nem. csak tudnám hogy akkor miért az címe az oldalnak hogy forum..😞 ám a nicknevem geri20 😊
Solten
Qrvajo ez a blog, keep it up! <#eljen>

Saor Alba

Nem a császárságról beszéltünk itt, hanem arról, hogy a nagy észosztásod után legalább 2x kérték a nickedet és Te még csak nem is reagáltál rá. Ráadásul ha én odairom a neven után hogy NH3CL 134 akkor az nem feltétlenül jelenti azt, hogy 134 éves vagyok (mert lehet hogy akkor születtem... ugye). Szóval az okosság témánál gondolkodj egy kicsit még. Tudom, hogy "jóó", hogy itt vagyok. Téged is szeretlek!

"csak ennyi erõvel a többi nemzet miért nem kap egy másik ágat hol van rajta fej"

Azok a TD-k amiknek van feje,esetleg toronyháza,azok rosszabb álcázási képességgel rendelkeznek.
Több a sérülési lehetõség és magasabb a felépítmény is.
Tehát nem feltétlenül jobb a TORONYHÁZZAL vagy éppen FEJJEL rendelkezõ verzió!<#nyes>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

De hogy pontosítsak: kíváncsi vagyok arra a játékosra, aki -elmondása szerint- teljesen jogosan nooboz le másokat 😊

De azzal, hogy nem szívesen adod meg, van egy sejtésem, mekkora ász is vagy valójában 😊

Solten
Uristen, k*pd be, en miert nem tudok ilyen jo koroket menni a Csurcsillel? 😊 Bar tegnap rekordot dontottem az oreglannyal (Matilda), 30k ezust (non prem).

Saor Alba

Itt vmi félreértés van: ÉN vagyok a császár 😊

21-et mondott.

@Gecsa
Privátban írt kérdésedre: csak kíváncsi vagyok a statodra, semmi különös. Olyan szépen elõadod magadat itt, olyan markáns véleményed van mindenrõl, hogy minimum egy Szakesz-Diegho keveréknek gondollak 😊

így van minek adjam meg???? ha már olyan okos vagy és nagyra vagy magaddal akkor ovasni is tudni kéne nem véletlenül van ott az a 20-as a nevem mellett igaz már régi mert már 21 lettem. de ha van indok hogy miért adjam meg akkor talán meg is adom..😉 és olyan jóó hogy itt te vagy a császár.
Arra nem gondoltál hogy kipróbáltam már régesrég?

Nem fogja megadni. Látod, hogy Õ is a 14 évesek kategóriáját gazdagitja.

..az mondjuk vicces te elvarod a kiterjed es mely magyarazatot viszont te lerazod a valaszt egy "szokasossal" .. nah ez a rinya.. es ez megy harom napja.. elo kene venni a golyokat sracok, kezd az egesz egy venkisasszonyok klubja lenni..
Pluskast
Jaaaa😊) Ok bocsi valóban én nem értettem😊

De

Pluskast
Lehet azért mert pl a Hellcat valóban TD szerepkörre volt szánva a második világháborúban? A németek, meg tudtommal az oroszok sem építettek forgó tornyos TD-t.

én értem, de akkor te nem érted a fárasztó vicceskedést amivel reflektáltam:

törzsvendég az, akinek se keze se lába mégis a kocsmában ül, érted nincsenek végTAGJAI... :-)...jó megyek iszom egy kávét

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,