World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem egyébként az SPG-vel nem lenne komoly baj, ha nem ilyen dupla, vagy semmi alapra helyezik. Ha olyanja van mindent mellélõsz, akár annyira, hogy splash damage se legyen, ha olyanja van, akkor meg oneshotolsz, vicc ez mindkét félnek. Sokkal szolídabb lenne, ha pontosabb, gyorsabb tüzelésû, de lényegesen kisebb sebzésû és kisebb robbanókörû spgk lennének. Egy-egy beszopott lövés után még mindenki eszmélhetne, hogy mozogni kellene, ha nem lenne akkora a splash akkor nem lenne ennyi modulsérülés sem. A SU26 ilyen jellegû (bár szerintem elég durva a maga tierében, de a koncepció nem rossz) és talán a francia spgket is ilyesminek szánják.
Ha mellélõsz és a splashel leszeded a HP-ja felé meg 3 modult az sem találatnak veszi 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hey bro relax take it easy! Kicsit túl komolyan veszed a dolgokat! Ezt nehogy támadásnak vedd hanem inkább annak, hogy hagyd rájuk inkább foglalkozz magaddal vagy a játékkal. 😊
És hány light van egy csatában? Egy-kettõ, max három. Ezekbõl a nagyja amint befut az artikhoz kihullik, mert kiszedik õket a tdk, medek, stb. Hány csatában látni olyan lightot/lightokat akik elintézik az ellen összes artiját scoutolással/kilövéssel? Elhanyagolható. És máris ott vagyunk, hogy az arty kényelmesen mazsolázhat a fronton izzadó hevikbõl.
..azert gondolom nem veletlenul van minden artynak 40%os talalti aranya 😊
....hulye vagyok és eljenek az arty-k....Na ez vagy te.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nyomj egy W betût, nagyon hasznos dolog artiknak 😉
Igencsak megnöveli a találati arányodat, nem kötelezõ egész csata alatt a bázis melletti sarok legvégébõl lövöldözni 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

.. koszonom, jot nevettem 😄DDDD
Harmadszor is elmondom: El mehetsz a francba.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem mondom hogy nem lehet. De ez is teljesen random mûködik. Mindenki látott már olyat is, hogy szinte az orra elõtt áll egy nagy valami, és semmi. Se találat se semmi, a lövés elvarázsolódott.

Van hogy WG fortuna akaratából vagy nem tudom mitõl még egy egy helyben álló heavy-t is képtelenség eltalálni. Aki arty-zot az tudja.
noname23
pl:panthert egy darab fa mozgás közbe eltüntette pedig ott volt az orrom elõtt 100m-en
szóval számít hogy mennyi camo skillje van az illetõnek
nekem 400+ látó távom volt a kukker miatt T34-el

M103 meg se bokor se semmi foglalás közbe eltûnt a szemem elõtt 100m-en persze úgy hogy nem mozgott és nekem akkor is kukkerel 400+ látótávom volt na annak is szép camo skilljei lehettek.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Lehet hétszer annyit mégy, mint én. <#vigyor2>

Neked is írom. Az artyk ellen a light tankok vannak. Ha kialaku la heavy front, akkor a lightoknak ott már csak egy dolga van, átvergõdni az ellenséges vonalon, és szabad az út az artykhoz. Ha ügyes akkor 4 percen belül talál utat. Ha elhullik akkor balfasz és mehet a 15perces arty party. A nyomorák light meg olyan mint a nyomorék artysta, ha balfasz és képtelen játszani, egyikkel sincs probléma.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Nehéz eltalálni egy heavyt artival? 😄
Egyesek úgy néz ki artihoz is ennyire bénák ha egy lassan mozgó heavyt sem tudnak eltalálni vele x)

pointer4
Hát hol akadsz el, mi a jelenség ?

Amúgy mi az isten van itt ? Azt hittem már kijött az új fizika 😄
A heavynak ne mis kell visszalõni. AZ artyk ellen a light tankok vannak a játékban. Ha az ellenfél lightja nem balfasz, hogy kezdés után berohan az ellenfélhez, hanem kicsit kivár, és megtalálja a gyenge pontot, akkor egy pillanat alatt vége az artyzásnak.
És a lightokhoz képet majdnem akkora a hátrányunk, mint nektek hozzánk képest. Ha bejön a light, 1 lövésünk van hogy kiszedjük max sebességbõl, beleszámolva a repülési idõt is. Ha nem talált akkor halottak vagyunk.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Nagyon szép kis okfejtés a dolog ott hibádzik ha kialakul a front és helyhez kötött mindkét csapat akkor ott nem sokat fog fészkalódni a delikvens heavy mert nem vonulhat vissza egészen a bázisig tartania kell magát. Ha meg megbújik egy házikó mögött mert az arti szarrálövi akkor bekeríti és kilövi az ellenfél. Egy heavy nem teheti meg folyamat hogy arti mentes részen marad mert azzal a saját csapatának a vereségét biztosítja csak ezt a sok hülye képtelen felfogni akik azt nyáladzák folyamatosan hogy vonulj fedezékbe az arti elõl ahol nem lát rád. <#idiota>

..pedig evvel szerintem nem vagy egyedul..
Rendben! 😊 ám nem is rád értettem! hanem 1 emberre és azoknak a kommentjeire(ezért a többes szám.)
noname23
ebben a játékban 0m már az mert akkora anomáliák vannak<#nevetes1>

pl:tegnap lövöldözök 4et mire kiderült nem is lõttem semmit a lagg miatt mire vissza tért az élet a játékba kb100hp-m maradt de az ammo legalább fullon volt.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Pluskast
Hetente?? Naponta találkozom ilyennel.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Engem ezért a kijelentésért már kiosztottak régebben:"Jobban félek a BL-10-tõl, mint az artiktól." <#nevetes1>
Pedig tényleg.
Lehet nyafogni hogy nehéz artyval eltalálni a hevit, de azért ne felejtsük már el hogy a hevi nem tud visszalõni. Úgyhogy ezért ne kelljen már sajnálni szegénykéket mert itt kapok agyfaszt.
Pedig eltûnõ tank sajnos van. Nem túl gyakran, de hetente kb egyszer bele szoktam futni. Olyankor megmerevedek, hátha õ sem lát és próbálom kitalálni, hogy hol fog felbukkanni pár másodperc múlva.

Én biztos nem oltogattalak, ugyanúgy jogot formálok a véleményem elmondására, ahogy te. 😊

Engem tényleg nem kell védeni! Én védem magamat ha kell! 😊 Én nemrég találtam meg az efficiency oldalt és meglepõdtem hogy mien rossz vagyok azon..:S de hát nah ez csak statisztika amit lehet javítani. 😊 én tényleg csak azokat nooboztam le akiket megnéztem ! 😊 Az hogy õk itt engem oltanak az engem nem zavar mert az interneten keresztüli keménykedést szánalmasnak tartom. 😄
Egyáltalán nem érzem kivételesnek. 400 méter az még nem olyan nagy táv. rengeteg olyan térkép van ahol, ennél nagyobb távolságok is vannak, mint nyílt zónák.
Nem lesz ennek jo vege sorra gululnak el a gyogyszerek. I1Q a te hozzaszolasod volt eddig a legertelmesebb. Kivancsi leszek a fajkosok meddig lesznek nyugodtak.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

"ja és a 7000k csatám alatt nem találkoztam felém száguldó eltûnõ tankkal se egyéb láthatósági buggal. egyszerûen fel kell fogni hogy ez szimpla matek. SPGk pedig jó hogy vannak..."

Akkor még ahhoz is hülye vagy hogy észrevedd a láthatósági bugot. 😄

.. nekem 15k meccsel nem igy tunt.. de biztos neked van igazad.. majd szolj ha tuljutottal ezen a hisztikorszakon.
Ha neked tényleg kihívás akkora távolságból eltalálni egy tankot akkor tényleg veled van baj.

azért 400 m-rõ egy lassan mozgó célpontot Német ágyúval túlnyomó részt el lehet találni.

Ha én kényelmesen tudok lõni 400-ra, úgy, hogy nem kell kapkodni, nem lõ az arty, -pl El Halufon lerongyoló medekkre-, akkor gond nélkül bántható a kis testük :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mert nincs is. Kb. egy hónapja volt róla szó, press accon van, de nekik minden van, még T23 is, amit majdnem egy éve kivettek.

Nagyon örülök hogy kipróbáltad az artizást. És milyen szinten, kérdem én? Játszottál pár meccset és rájöttél hogy rohadt nagy op troll, és abbahagytad, mert egyébként is undorító artyzni? Meddig jutottál el akkor, a Bisonig? Vagy lenyomtál x ezer meccset és kihúztál egy obj-gwt? Nem hiszem.
Ha tényleg lejátszottál volna úgy párszáz meccset artyval - pl. S-51el akkor tudnád, hogy egy S-51 vs. IS 3-4-7 meccsben, SOKKAL nehezebb dolgod van mint neki. Ha nem balfasz hogy megáll a nyílt mezõ közepén puffogtatni, hanem vagy fedezékbe megy, vagy mozog - neked keresztbe -, akkor a kurvaéletbe nem fogod ellõni, mert állandóan szétugrál majd az a buzi célkereszt, és egy óra amíg bezoomol. Ha meg nem heavyra lõsz hanem medre, akkor meg egyenesen esélytelen hogy bármit is ellõsz. Csak akkor fogsz hitelni, ha noob és megáll puffogtatni, vagy megvárod amig leláncolják.
Artyzni nagyon könnyûnek tûnik egy heavyban ülve, viszont igazából kurvára szopás a másik végrõl, csak ezt nem fogjátok fel, amikor a legkisebb zoom után is melléhord, és társai... Lehet abban is idegeskedni.
Arról meg nem is beszélve hogy folyamatosan ránk engedik a lightokat.

Valaki nagyon frappánsan megírta a lényeget: Olyan ez mint a kõ papír olló. Arty üti a heavyt, heavy a lightot, light az artyt. Van nekünk is LEGALÁBB ANNYI szopásunk a medekkel lightokkal, mint nektek az artykkal...
Ennyi.

Pluskast
Lehet meggondolták magukat😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jól van na. Ebben tévedtem. De 400 méterrõl akkor se lövöldöz ám le senkit. Kivételes esetben lehet, de ez messze nem általános.

Mondom: el mész a francba! Nem csak Maus-ról van szó, t8 fölött bármirõl. Elbaszott akkor a Ferdinand, az IS3, A Tiger 2, A T32, a Jagdtiger, E75, Vk45(mindkettõ) ez mind elbaszott és semmi értelmük...t8 feletti tankok és TD-k. Esély egynek sincs, tehát mind elbaszott. Jól van akkor. El mész a francba ismét.

De ezt hogy? Azt mondtak nem lesz.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Nézd szerintem felesleges gyõzködni egymást.
Van 2k köröm arty-val meg majd 6k minden mással a light-ól a T9-es heavy-ig és 2-3 arty soha nem szokott zavarni de azt az artysták is elismerik, hogy ha több van az már nekik se jó.
Engem pl sokkal inkább szokott zavarni bokros pályán egy BL-10 ha szembe van.

Csak szólok, hogy ha többen jelzik, hogy nem biztos, hogy igazad van akkor mielõtt tapsolsz utána kéne nézni. Tessék: http://worldoftanksguide.com/ref-maps.shtml
nem kívánom védeni egyik picsogót se de mekkora kuss lett hogy kiderült az e-répa. pofonért futás megvolt... példálóztok folyton az effiencyvel sz@rásig és a geri gyereknek nagyobb az e répája mint NH3CLnek aki a legjobban oltotta. az enyém 1140 mielõtt valaki bekérdezne, szóval igen én csak egy noob vagyok. (sõt még artym is van)

nyelvtannácizás meg még mindig ciki akár hogy is megy az erõlködés

ja és a 7000k csatám alatt nem találkoztam felém száguldó eltûnõ tankkal se egyéb láthatósági buggal. egyszerûen fel kell fogni hogy ez szimpla matek. SPGk pedig jó hogy vannak...

A némettel, meg az orosszal játszottam egy kicsit, de nem mentem túlmagas szintre (5-ig). A német bejött, az orosz ágyúktól a szõr felállt a hátamon. Amúgy a franc tudja, ki kell próbálni, mert ami az egyik embernek zseniális tank, a másiknak kínszenvedés.

.. a maus lassu.. nem tud manoverezni.. arty ellen csak az segit. maus elbaszott konstrukcio. ezert. de latom ez magas neked.

hagyjuk mar ezt az arty nelkul jaj de jo kroket lehet menni.. ugyan mar. fel csapat ugyanuyg kempel. a masik fele hiaba ul tier 9ben ment 2k meccset es van 600as effje.. ettol lesz annyira jo? ne farassz mar..

ne fenyegess kiscsiko mert elnevetem magam a vegen😊
Ellõni ellehet, de találni nem igazán. Az elméletileg nagyon pontos német ágyúkkal se nagyon. Van hogy 200 méterrõl nem lehet eltalálni egy baszott nagy álló célpontot mert a random faktor miatt mellé megy.

Ezt is mindenki tudja. Ezek után ne ettessen már meg, hogy 400 méterrõl szokott mindenkit lelövöldözni mert magam alá szarok a gyönyörûségtõl.

No innentõl már minden világos.

Hogy lenne már, ENSK a legkisebb pálya és az is 600x600-as, a többség 1000x1000!

http://www.worldoftanksguide.com/ref-maps.shtml

ezt azért nézd meg két taps között :-)

maps

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hozzá teszem, hogy elmész a jó büdös francba. Mi a halál faszának van szerinted tier X ha nem kéne vele random-ban menni? De kurvára szar szöveg ez.

Érdekes te idióta, ha nincs arty olyan kurva jó köröket lehet futni...jaj de furcsa...

Kussoljál inkább azt ajánlom.

568 méter a csúcsom volverinnel azt hiszem, kár hogy nem fotóztam. 😄