World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Irtó pocsék dumákat nyom,lehet angolul is az de azt ki nem szarja le,mindenesetre magyar szinkronnal az ember már lőni is fél mert tuti frászt hoz rá a süket szöveg.
voiceover.bnk
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Kicsamagolás után a 0.9.17.1 mappát másold a játék főkönyvtár/res_mods mappába.. lol nem is működik...
Nem is kell xvm.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Magyar szinkron by NomaxXx
Zárd be a játékot, töltsd le a NomaxXx féle magyar szinkront.
Csomagold ki a fájlt a játék főkönyvtárába.
http://www.wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/464-magyar-szinkron
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minimapon látható , hogy a csata elején járunk . 8 - 9 es vonalra indultam volna spotolni , de mivel semmi támogatás , így gyorsan vissza is fordultam . És pont ott robogtam el Ciff mellett . Kár túl gondolni , ennyi a története a dolognak <#nevetes1>#nevetes1> <#papakacsint>#papakacsint>
Egy retardált, fogyatékkal élő faszkalap vagyok, de még így is 1890 az átlagsebzésem vele (66% winrate).
Jót tesz neki a kávé és az öt szkilles BC legénység, mert így el mertem hagyni a célzásgyorsítót, és raktam rá optikát.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.04.16. 00:31:25
Ahogy SirFoch mondta (aki szerintem messze a legelfogulatlanabb és szavahihetőbb youtuber WoT témában), amihez ért, azt jól csinálja, de amihez ért, az dögunalmas, és csak annak élvezetes, aki direkt szeret ilyen stílusban játszani.
Prémiumok közt jó az Strv S1 is, ami most kapható a Lorr 40 mellett. Ha szereted a sniper TD-ket, akkor tetszeni fog.
Medeknél a Fatton hozza a formáját, ahogy évek óta, mozgékony, de nem gyors, álomszerű lézerágyúval. Nekem a mai napig az egyik kedvenc tankom. TD-knél az E4-gyel nincs tapasztalatom, de elég rossz híre van, ellenfélként se félek tőle, erőfeszítés nélkül belőhető szemből, annyi weakspotja van. Az E3 rohadt kemény szemből, de a mostani, gyors lefolyású csatákhoz lomha, és a torony hiánya is fáj. Összességében nem rossz, de a világot nem váltja meg, így visszanézve nem mondanám, hogy megérte a T28-T95 rémálompáros végiggrindelését.
A prém Lóri nincs meg, de állítólag jó, a streamerek egyöntetű véleménye szerint jobb az 50-100-nál. Ami még nagyon jó, az a Skorpion (nem összetévesztendő az amcsi Scorpion prém TD-vel), az Object 252U (Defender), a T26E5 (Patriot), az AMX M4 mle. 49 (Liberté), de ezek mind időszakosan kaphatók csak. Heavykből még a Löwét is ajánlom, ha még nincs meg. Elég komoly buffokat kapott nemrég, páncélzatban és mozgékonyságban is meg lett tuningolva. A régi prémeket már nem ajánlom, max egy-két tierlimitest, ezek az újak elavulttá tették őket.
Modokból te tudod, mi hiányzik. A játék beállításaiból immár elérhető egy részletes kimenő/bejövő damage panel, a minimap is fel lett hozva időközben a moddoltak szintjére, én már nem is használok semmi modot, ezek voltak számomra a leglényegesebbek.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.15. 23:04:02
Még egy kis kérdés cunami (sry😉).
Tárasok: 50B és csehek. Got it! Amcsik? Francia Medekből bármelyik elfogadható?
Premiumok: Premium Lorraine 40t farmolásra (ha már táras)? Melyiket ajánljátok?
Németek: Maus és E100, régen is így volt😊 Grille-hez úgy látom 0-ról kéne farmolni😞
Csehek: Érdekes fa, de itt tényleg Mindent farmolni kell, még az alkatrészek sem kompatibilisek😊
Modok: Mit érdemes felrakni?
Köszi!😊
A cseh TVP T 50/51 táras olyan mint a t57 23 s környékén tölt 4et lő és 1.5 másodpercenként, baromi op de elég kevés van belőle...
A svéd ágnál a heavyk 8as felettiek baromi jól lehet velük tornyozni alig kell átbukni a dombon, mert jó a csőlehajlásuk. és nem nehezen lehet belőni a tornyukat, a szöge miatt... 😄
Td nál is csak a 9es meg a 10 a jó. jó cammojük van, meg szemből nehezen lehet belőni, de ha kicsit már elfordítja az oldalát átlövik nekik...
Meg most ezek a 10 könnyű tankok lesznek jók nagy terepen bár városban is lehet őket használni okosan. Nyílt terepen 1v1ben lassú tankokat ki lehet csinálni.
Full hps jpe100al küzdők kettőt belelőttem, közben a saját artynk is idelőtt, de nem jelöl, hogy menjek hátrább. lebénította a legénységemet, lőszerrekeszt kaptam, meg belőtte az ágyúmat. megjavítom, de közben tol a híd felé sikerül megfordulnia a sziklánál meg a híd elejénél. belémlő, de pattintott a tornyom, menekülnék, de megint a saját arty idelő és kilövi az összes legényemet, vagyis bénítja, meg láncol... kb még 50 s volt a javításig. Simán kiszedtem volna a td-t... Ezzel az új arty hülyeséggel szívás lesz játszani.
joe662
Simán, ez már átlag feletti sebzés, hány perces volt a csata? nézd meg az enemi topp sebzőjét, meg a TVP hogy azzal mennyit sebzett.. Az összes csatában 3000 környékén vannak a sebzések. Nagyon kevés tankot látok ilyen kiemelkedően magas sebzéssel.
5000- 6000felettivel...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.15. 22:49:38
Grille TD - baromi gyors, ha 100%-ig ismered a pályákat olyan helyekre tudsz vele odaérni baromi gyorsan, ahonnan a kör elején 1-2 lövés döntő lehet
JPZ E100 - egész jól páncélozott, az 1k sebzés nagyon jó dolog, ha tudod mikor kell vele nyomulni és kempelni, akkor imádni fogod
Maus - jelenleg a leginkább OP tank a játékban, a páncélzat viccesen erős, a dpm pedig nevettségesen magas
E100 - egész jó páncélzat, mobilisebb, mint a maus, a löveg szerintem baromi jó, a 750 sebzés miatt kevesebbszer kell kinézni vele
50B - az egyik leginkább játszható táras tank a játékban, gyors, a hull még erős is, lehet menni a medeknek segíteni, gyorsan le lehet lépni, ha baj van
Bat - olyasmi, mint volt, csak most T10-es, kicsit pontatlan és franciásan random a lövege, inkább középtávolra jó, mint messzire, ha jól látsz a térképen imádni fogod, ha nem, akkor utálni
Azt hiszem ezeket kérdezted.
Szerintem nézd meg a képeket újra a meedeket.
A BC 700 dmg lőtt a TVP 900 az OBj140 szintén 900 at.... az E50m 400 at a mási TVP csak 31 dmg! 😄
Ezek az átlagos körök meedekkel.....
Aki 3000 felett tud sebezni az már túlteljesített....
Amúgy azon a sandbox szerón abban a 30vs30 ban van gold? vagy kivették?
"Kis" kihagyás után térnék vissza, de kérnék előtte kis segítséget/tanácsot. Még a Lowe/Type 59 korszakban hagytam abba és úgy látom "kicsit" megváltozott a világ. Pár új tree és nagyjából kétszer annyi jármű. Német heavy és TD, valamint francia táras Heavy vonalon voltam erős, de látva a tech tree-t... szóval lenne mit behozni, de nincs még két éltem😊. Szóval kérlek segítsetek, hogy mi most az OP, mit amit semmiképpen ne húzzak, milyen modot érdemes felrakni? Német HEavykből van értelme bármit tolni, tárasok közül versenyképesek még a gépek? Előre is köszi!
Mondjuk a te kvalitásoddal,nem lesz egy bonyolult grind<#ravasz1>#ravasz1>
1. a jelenlegi T8 lightokkal sem kimagasló eredmények
2. ezek átlagos körök a T10 medekkel
Belga: Ló Rider
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.15. 22:05:53
Meg ráadásul 9.5 s a töltésidejük baromi kevés hpjuk. ÁÁÁÁÁÁÁÁ Mozgás közben nem találni el semmit vele, se sebezni.....

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.04.15. 22:00:05

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"