418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Hogy sikerült összehozni azt a 49%-ot? :-o
  • joe662
    Ez most miiEltartott vagy 1 évig mire ideért
  • Plata
    Tele a hócipőm,ma három csatát mentem volna,először telefon másodiknál postás meg aláírós szarok harmadszor telefon.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.05. 11:32:09
  • Plata
    Szerintem azt már rég elvették.
  • MrSnail
    Sokszor van, hogy hónapokig nem játszom WoT-al, nem figyelem a hírek sem a patch note-okat. Most újra beléptem, HOVA A BÚBÁNATOS F@SZBA LETT A VK28.01 105mm-es lövege??? Kedvenc tankom volt... kinyírták. Örök harag WG!!!
  • Plata
    Type 4 gold ammóval lődözött,kétszer is lepattant rólam,én meg csak a láncát lőttem hogy a többiek kikapják,rám figyelt így a td-k lőhették nyugodtan.
    Amx-be 1-et sebeztem,ennyi volt a hp-ja.
  • Plata
    Linkeltek egy how to play is7 videót,amiről nekem az jött le hogy hű de tuti lett a páncélja.
    Ki kellett próbálnom.
    Meg is találtam a videót.

Egyszerűen ki kellett próbálnom.
    Kb 2 percnél van hogy semmi sem lövi át.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.04. 12:51:14
  • ROMOTO
    Pukkan az néha akkor is amikor a fenyszórói mögött kap átütő találatot szemből.
  • yossarianHUN
    Sok értelme nem volt, a páncélján nem változtattak semmit.
  • Plata
    Jah,az lehet,le akartam tesztelni jobb lett-e a tank és direkt be mentem tömegbe.
  • HTS s3rg1nh00
    mert közel mentél,pont azért :D
    jó az uccsó komment,tényleg szögben az első görgőt lőve pukkan.
  • yossarianHUN
    Mindig is hajlamos volt elpukkanni, ha srégen szemből, az első görgőnél meglőtték.

Balszerencsés voltál.
  • Plata
    Nem tudom mi vele a gondod,mentem vele egyet,betett hülye 30x30-as pályára,vagy tizen lőttek,E100 nem tudott belőni,M48 gold ammoval igen.Rahedli lepattanóm volt,táras köcsög teljes tára lepattant.Jó pár gold ammó is pattant rólam,direkt bementem tömegbe hogy teszteljem mit bír,egész jól bírta.
  • joe662
    Pedig a héten buffoltàk.:-DDD
  • Master91
    3 hónap után újra játszok

Is7 mi a franc lett?? 2 kört mentem, 2x lőttek ki második lövésre ammó robbanással majdnem full hp-ról. szemből.
  • bekescsaba
    28 meccs és csak 3 tier 6-os meccs...Szánalmas.....
  • Plata
    Mindig ez lesz,T6 tankokkal ha nem T8 csatát látok akkor nézek hogy még is mi történt.
    Gondoltam hogy újra belekezdek a spotolós küldibe.Nem kellet volna.
    Győzelem!
    Csata: Live Oaks
    Járművek: M41 Walker Bulldog
    Szerzett tapasztalat: 765 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 10 471 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 959)
    Padlógázzal elindultam a jó hely felé m41-el,klasszul elhúztam a csapattól majdnem elértem a kiszemelt bokrot erre Emil rám kezdett lőni.
    Lejött láncom is mire le repültem az útról és észrevettek.Jah Emil nulla sebzéssel túlélte csatát.

Győzelem!
    Csata: Karelia
    Járművek: T49
    Szerzett tapasztalat: 2 310 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 26 842 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 4 589)
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű szerszám készlet (x3)
    Megint spotolni akartam,ezúttal egy 112 meg egy med lőttek belém.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.03. 14:37:39
  • bekescsaba
    4 újabb 4 csata, mind tier 8
  • Plata
    Ühüm,szokd meg,mindig ez lesz,akármivel mész T6-7-8 úgyis minimum 1 szinttel nagyobb csatába dob.
  • bekescsaba
    Hali..

Húzom a Churchill VII-et.

17 meccset raktam bele. ebből 2-szer tier 6 1 szer tier 7, a többi tier 8. Ez az új MM miatt van?
  • Plata
    Most már tuti hogy néha a random isten akkora baromságra képes hogy el sem hinném.
    Csatát már kb megnyertük,már csak egy m41 90 gf élt még valami ultra low hp-val.
    De csupa lassú nehéz tank vagy td volt nálunk,így nem tudtuk elkapni,kis köcsög meg gold ammoval lőtt minket,meguntuk kergetését elkezdtük foglalni a bázist,el is foglaltuk és kiírta hogy nyertünk bázis elfoglalva,erre a kis köcsög vagy 500 méterre felspotolódott,nulla szűküléssel és célzással de rálőttem kapásból,a barom meghalt.

Ciki de E100 jóval gyorsabb mint O-Ho.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.02. 12:50:16
  • Plata
    Asszem a ma i nap sem lesz jó.
    Hét tankkal harcoltam,egész jól ment,tök jól pattogtak rólam,erre idióta oni csapattárs közvetlen közelről a tornyomba lőtt hátulról.
    Sebzés nem volt de kicsapott pár tagot meg modult.
    Jah volt még két másik tkzó is,egy amx m4 meg az artynk.

Előre mentem mert az egész tetves bagázs kempelt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.02. 10:56:57
  • HTS s3rg1nh00
    jelenleg szerintem t7-ig az egyik legOPbb tank a type64...pedig én aztán fakezű vagyok! :D
  • joe662
    Hozható lett volna ha marad löszerem
    Valamelyik nap lefaragtam 800hp rol egy skorpioG-t,fogalma nem volt honnan lövöm,szerintem letörölte a játékot a csata után
  • Rammsch31n
    kéne pc-re is... :@
  • Maala
    Huh, én azt imádtam benne régen (mióta újrakezdtem, nem toltam még vele), hogy ha vesztes is a csata, egy 1000-est simán ki tudsz vele tolni menekülés közben. :-D
  • Angelus1991ster
    Stargate és lesz egy Goauld verziója is
  • Plata
    Mi a náncsi néni ragyás franca az az STG?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.01. 18:12:15
  • Angelus1991ster
    A reliable insider tells that the STG and the STG Guard will be on sale on EU starting with September 9. The cheapest bundle will cost 35,80 €.

Bezzeg a nem tesztelt Turánra várhattam majd 10 hónapot. Ezeket meg szinte öntik a prémiumshopba.
  • Plata
    Ma belém 2 tár he-t lőtt amx,csak nem emlékszem 13-75 vagy 12 volt-e,de két tárból csak az első tárból két lövés sebzett,többi az bukta,jah lejött még a láncom, 69 és 73 sebzést kaptam tőle ha jól emlékszem.Vicc hogy az O-Ho-t hol tök be lövik he-vel hol meg észre sem veszi.Van hogy 3-4 arty lövést is sebzés nélkül megúszik,van hogy minden tetves arty lövés sebez.
  • joe662
    Ja 2db he maradt,igaz nem tudom,hogy minek volt benne,de már korrigáltam. Full 2-es
  • Angelus1991ster
    Kevés a lőszer?
  • joe662
    Beteg egy tank ez a type64 hát ha még lenne bele jó legénységem+nem fogyna el hamar a lőszer
    Ja és ne mindig retardáltak legyenek a csapattársak

• Plata
    Hát én ma próbáltam menni pár csatát,kétszer is bele fogtam,de betegen kurvára nem megy.
    Lehet gyógyszerek helyett inkább egy kis piát kellett volna innom.
    Részegen is jobban megy.
  • diegho™
    Szerdán mentem egy csatát M48-al, hogy megnézzem milyen, erre persze erre a 30v30 szarra rakott be. Ez így továbbra is szar lesz szerintem. Ahogy már mondtam, a 3 fronton támadós, végén ágyukat szétlövős verzió sokkal jobb volt. Ez így semmi extrát nem ad. Ki is kapcsolom, elég volt belőle 1 csata, bár szeptemberben nem igazán fogok játszani, lehet októberre meg majd változik valami.
  • plutoka
    Jelenleg még bejön a 30vs30. Elég változatos felállások vannak még, fene tudja éppen hova tömörül az ellenség vagy a csapat. Egyi körben az dombos szált úgy megtolták a tankjaink, kb 15-20, hogy pár perc alatt a fél ellenség elpukkant. Utána belassult, mert beértek a campelő TD-k elé, de a végén csak le lett hozva. Következő csatában ugyan onnan indulva inkább 10 perces HT csatározás volt :)
    1-2 hét kell mire rájönnek a népek, hogy mivel merre kell menni, de a pálya nagysága miatt több benne a lehetőség mint az 4-5-6 éve ismert pályákban.
    Tegnap mentem artyval direkt, hogy körbe nézzek a pályán. 2-3 kör vele és látszik, hogy melyik poziciót ki és honnnan tudja szépen védeni, be bukni. Ami feltünt, hogy arty-k nem mozognak, nincs counter. DE el se indulnak szinte az első lövő pozicióból. Én bezzeg rohantam a francia csodával a harci csoportok mögött 2 kockával, mert akkor pályán mire megérkezik a célpontra a lövés vagy nincs is ott vagy már rég halott. Majdnem meg is lehet az SPG-15 küldetés, ha ad még 9 XP-t akkor megvan az OBJ 260. NEM voltam mérges :P
  • ROMOTO
    Mégis csak egy új csatamód, ami a szem küldik teljesítését eléggé megkönnyíti, sokaknak bejön, amíg választható opció a játékban addig nincs vele gond...új pályákat gyártanak hozzá, gondolom a korábbi koncepcióval az volt a gond hogy a többségnek túl komplex volt, meg túl sokáig tartott, nem sokan szterettek beragadni fél órára a 10 es tankjukkal...
  • ROMOTO
    Amíg a bónokat nem lehet pénzért venni, addig ezzel az eszközzel rászoríthatják a játékosokat hogy többet grindeljenek, vagy az amúgy is high levelen játszó játékosoknak adnak vele célt, sokaknál nem szempont hogy mennyi creditet visz mert a topban akar lenni a felszopási folyamat végén és mindenáron szanaszét akarja lőni a gyengébbeket ami persze nem mindig sikerül ha tier 10 es mm leosztást kap... azt is figyelembe kell venni hogy 6-7 éves a játék és sokan kihúztak mindent amit lehetett, nekik is kell gumicsont, új nemzetek, tartalmak, a párhuzamosan folyamatosan korszerűsített graf, peccselés stb. mellett, pl. biszbaszok a szeretett tankra, egyedi festés meg mondjuk fityegő kondér álcahálóval, ezért tervben van a járgányok változatosab customizációja is, egyenlőre csak látványelemekkel, skinek, stb.
  • joe662
    Én kereken 3 csatàt adtam neki,és kikapcsoltam.:-D
    Az eredeti sokkal értelmesebb koncepció volt.Ez egy hulladék.
  • Rammsch31n
    t8-ban nyomatnám én is... de ez így túl sok kreditet visz.