World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hasonlítsd össze a többi tier X-es tank ágyújával:
Is4:268 átütés, 440 sebzés, IS7 260/490; amcsi: 269/400, franci 267/400

Német 128-as: 246/490. Kellene neki pár mm átütés de mindegy.
E100 150-ese 235/700. Ennek fõleg kéne vagy +20 mm átütés. De mindegy. Így se rossz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

pointer4
Lehet, hogy a legkisebb a penje az össze közül, de az tierX. ben bõven elég meglõni minden gyenge pontot.
Ráadásul az agyam ketté áll, amikor 400m-rõl az orosz vagy amcsi lövés elmegy a francba, mert olyan pontatlanok, és nem lehet egy T95 kupolát meglõni.
Ezt nem tudtam. Az e-100 nagy gyenge pontjai vannak szembõl? Én nem találtam ilyet? hol lehet sebezni szembõl pl 105-ös gunnal? Nem kötekedésképpen mondom csak érdekelne. Saját magam kerestem minden tank gyenge pontját, második kerék felett, testközép, torony hátsó stb. e-100 és a maus kifog rajtam.
pointer4
Ekkora csacsiságot már rég olvastam.... Te egy másik játékkal játszol.
Szvsz jelenleg a leggyengébb 10-es ágyú. Kicsi pen, közepes sebzés amibõl nagyon ritkán adja be a max közelit inkább minimumot szeret sebezni.

wow, most nézem, hogy ESL-ben már minden nemzet tankja engedélyezve van, van olyan játékos vajon aki nem AMX40-el nyomja T4 battlekat?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az a 128-as T9-be való löveg.T10-ben a leggyengébb mutatókkal rendelkezik.
Randomba persze jó.Egészen addig amég nem az ellenfél hasonló kategóriás tankja jön szembe..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

sérthetetlen az e100?? ezt komolyan mondod? 😊 én nehezebben nyírom ki szembõl a maus-t mint az e100-ast, sõt örülök ha e100 van ellenfélnek nem pedig valami más t10-es tank. én azt mondom hogy t110 a nyerõ cw-be és az is7-sek mehetnek a kukába a maus-t meg eddig is kellett a cw-be is fog is kelleni mivel remek defelõs gép. 😊
Dehogynem, jó a HE abban még mindig. Fõleg a nagyon keményen páncélozott célpontok ellen mint IS7 vagy átlõhetetlen tornyú tankok ellen nagyon is jó. 20-30 %-okat szed le átlagban. Van amikor többet is. Meg volt olyan is hogy semennyit, de átlagban jó.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

pointer4
Már mitõl lenne a német 128as gyenge? Ha nincs arany lõszer E100-ra, akkor inkább 128as, és nagyon jól lehet vele írtani....
Ha mindkettõt szembõl kapom,akkor az E-100-at elõbb kivégzem mint a IS-t.
Az E-100-nak sok gyenge pontja van,viszont azok legalább jó nagyok is!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Kiegészíteném annyival, hogy szembõl simán lövik a T10-es ágyúk és legalább hajlamos kigyulladni egy haslövéstõl is.

Tõled függ hogy szeretsz játszani. az is-7 fürgébb de gyengébb. Oldalról 90-es gunnal tudom bántani, az E-100-at 122-el "azzal se nagyon" szembõl pedig végképp az e-100 a "sérthetetlen".
Cenzúrázom magam:
Helyesírásból 1-es
Nem,az LB-1-es löveg a legjobb rá!
A 122-es az nem medre való,lassú pontatlan,és drága is a használata...

E-100 128-al gyenge.Az már T10-be kevés.A 150-es meg igaz,hogy lassú meg pontatlan de legalább az átütése is kicsi.Mióta nerfelték a HE-t azzal sem érdemes használni.
Az E-100 kláncsatába nagy csõvel,szigorúan arany lõszerrel.
Azonkívül a javítása is drágább.
Én a IS-7-et javaslom.😊

Eddíg 2:1 az E-100-nak,
még valaki esetleg,köszönöm az eddígi valaszokat és a következõket is.
Csak hogy bekeverjek kicsit én is 😊

Randomra E-100, CW-re IS-7 a hasznosabb.

E100. Nagy sebzés, több creditet hoz.

is7
Sziasztok!
Szerintetek E-100 vagy az IS-7 jobb mindegyiktõl már csak a kredit választ el.
Melyikre érdemesebb gyúrni?
Srácok, a T-44-re érdemes felrakni a d-25 44 /122mm-es "kályhacsövet" vagy sem?
Hát fogalmam sincs mennyi a postaköltsége.😊
Nem napi szinten küldözgetek csomagokat.

Most hirtelen ezt a hármat találtam, de majd átnézem a többit is. Hozzáteszem nem vagyok jó játékos, csodát ne várj a replayeimtõl.

KV-4 replay

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Sajnos nem tudom a képet feltenni valamiért. 6-6 tier 7-8 arty esélye sem volt meglõni egyiknek sem, pedig ott voltam fentrõl 3-dik heavy. Ha is-7 el vagyok lehet kilövöm a jt és az is-3at is. Az imént három top TD beállt campelni egy löwé-vel, nem volt arty. 10-3-ról fordítottak és nyertek. Ha van csak egy közepes arty mehettek volna a campes .... . arty kell és kész.
És mi az az ESL? 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

ha ügyes vagy akkor ESL

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Aranyat csak úgy tudok szerezni, ha veszek pénzért? Nincs valami verseny, ünnep, vagy tudja tököm mi amikor lehet szerezni is?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Igen nehézségeim vannak. Olyannyira, hogy hosszú távon simán prémium nélkül két tier 10-essel nyereséges vagyok. Hát igen. De ezt is elmondtam már.

Mint ahogy azt is elmondtam, hogy nem a tier 10-es tankokkal van a gond. Hanem tier 8 feletti tankok és TD-k. Ebbõl te annyit fogtál fel hogy Maus. Hát gratulálok hozzá.

A 400 méteren is lovagolj még egy darabig és hazudozz. Akkor biztos igazad lesz.
Mert hát olyan nincs,a játékban random faktor. És nincs olyan hogy a pontos célzás ellenére egyszerûen eltûnik a lövés.
Biztos csak kitaláltam.
Nem baj.

Na végre egy franko csata.
És nem hullót ki az elején az ellen arty. A felderítõnket félpályán kikapták. Nem arty lõtt ki, hanem jt. de ennek nagy ára volt, nagyon nagy.

Te tényleg ott vagy nagyon a toppon agyilag.
Az, hogy egyedül téged zavar és vannak nehézségeid high tier-ben másnak még nem biztos, hogy probléma mint ahogy a normális mennyiségû arty sem.
Elárulom, hogy az össz köreimnek jó ha 10-20%-át mentem társakkal és tudok elfogadható eredményt elérni nem úgy mint egyesek akiknek úgy látszik kell a folyamatos segítség.
Ha neked nem általános a 400 méter felett eltalálni a célpontokat akkor meg menj közelebb az szokott segíteni.
Ostoba meg te voltál amikor nagy mellénnyel benyögted a marhaságodat a pályaméretekrõl tegnap.

a binocular és az álcaháló csak akkor aktív, ha állsz ezért látszik, hogy tud mikortól aktív.

vegyél egy akciós (amikor fél áron van) t4-5 OP-nak mondot tankot (300-700 arany között mozognak) azok hozzák a pénzt rendesen, sõt legénység neveldének is jók (adott nemzet bármelyik jármûvébõl átrakva a legénységet egy prém tankba, nem kapnak minuszt).

Ha meg csak ingyen akarsz játszani akkor t5 tank. Ha meg trollkodni akarsz akkor KV2 trollgunnal, bár lassú fegyver, de elég jó álló vagy lassan mozgó célpontok eellen (73% hit ratio) és mindenki fél tõle, még t10 csatában is.

Teljesen normálisan mûködik a szerszámosláda, az nem fog megjelenni. Pénzszerzésre: PzIV, StugIII, orosz T5 TD, de szerintem a VK H se rossz ami neked van. Álcahálót milyen tankra vettél?
Sok kör a VK3601-el, vagy a Pz4-gyel.

Egy: Nem azt mondtam, hogy nehézséget okoz 100 méterrõl eltalálni. Kösz hogy hazudsz. Nagyon érett magatartás. Nagyon nem errõl volt szó.
Azt mondtam, hogy 400 méter felett bár lehet eltalálni a célt, de ez nem általános dolog, köszönhetõen annak ,hogy ez is mint minden random a játékban. És hiába a pontos célzás, van hogy közvetlen közelrõl se lehet eltalálni. Ilyet is mindenki látott már.
Kettõ: Mitõl másabb tier 9 mint a tier 10? Az miért nem hülyeség? A tier 9 maximum annyiban más, hogy kevesebb a javítása, de kevesebbé erõs mint egy tier 10-es tank. Ha a tier 10-ben menni hülyeség, akkor tier 9-ben is ugyanúgy hülyeség.

De nem baj. Folytasd csak. Te meg azért nyígsz meg mert voltál olyan ostoba, hogy tier 9-el mentél randomba paltoon vagy company nélkül. Ne csodálkozz ha megszívdat. Lenne eszed, mennél platoon-ban.

Ez bizony így van.

Trabant93
Nekem is van t29-em,és igen,egyik betegsége,hogy az ágyút könnyen ellövik,még a kv 122-es trollgunja is.ja és az artyk nagyon szeretnek csókolgatni a gránátjaikkal 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Nekem linkelhetnél KV4 replayt. Megköszönném.
Trabant93
Több mint 3000 csata után meglett az elsõ Böllérem 😊:
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. május 24. 11:19:20
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 2 264 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 046
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Nem õ az elsõ aki nem szidta a KV4-t , csak valószínûleg a hozzászólásaim felett egyesek átsiklanak. Még replayt is ajánlottam az illetõnek aki szidta, de nem fogadta el. Szerintem nincs gond a KV4-el csak jó támogatás kell hozzá, hogy ne kerüljék be. Szemtõl szembe tegnap is 3db 150mm-s lövést nyeltem el a lánctalppal az E-100 ellenében hp veszteség nélkül.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Nem.
Te vagy a hüjje akinek gondot okoz 100 méternél messzebbrõl eltalálni egy célpontot csak tegnap már nem akartam ezt élezni.
Meg bemegy a random mapp-ra a Maus-al aztán nyíg, hogy mindenki õt lövi meg jujj szemét arty.

Vettem álcahálót, szerszámosládát és távcsövet, mindegyik fel van szerelve az adott tankra, azonban játék közben csak két eszköz, az álcaháló és a távcsõ látszik kis ikonként a lõszer mellett. Még ha le vagyok sérülve, akkor se "kerül elõ" a szerszámosláda ikonja. Ez normális? A legénység csak 2 eszközt tud használni, vagy csak a fejlesztõk kihagyták a szerszámosláda ikonját?
Valamint még azt szeretném kérdezni, hogy milyen pénz szerzési lehetõségeket tudtok? Van egy 3601Hm és a Jagdpz IV-em, JgPárduc, Tigris, 3002 DB ki van fejlesztve, kellene hozzájuk kb. 4 millió kredit, de nekem jelenleg csak kb. 600.000-em van. Milyen taktika hozza a legtöbb pénzt?
Egy kérdés t-29 tulajokhoz. Nektek is indig ellövik az ágyútokat? Nekem az a tank el van átkozva. Nem elég, hogy artymágnes(legalábbis nálam), még a meccsek 80%-ban (nem vicc) ellövik az ágyúmat, többnyire már az elsõ lövéssel. Van egy olyan érzésem, hogy a fegyverkovács perket nekem találták ki. ez elég idegesítõ, mert azért többnyire annak az ágyúnak az egyik kis elõnye a pontossága lenne, már a német és orosz között. de ezzal a húzással egy használhatatlan vacak lesz a tank. Max acélfalra jó.
Az IS-8 nekem nagyon nem jön be. Az egy MED, csak heavynek van álcázva. papirból van, 13:90-el szembõl adagolom és átmegy simán.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Aki IS8-at visz randomba az hülye. Sajnálom.

Hm... valahogy van egy olyan érzésem, ma sem kéne játszanom.

Ez volt a második köröm. Az elsõben a T-44-el megkaptam az elsõ ammorack-et a harmadik percben 1 lövésem után és természetesen sikeresen megnyerte a csapat a kört.

Lassú az tuti 😄 102 tonna, aki tudja hol kell lõni az átlövi könnyedén persze, de tekintetbe véve hogy mennyi idióta játszik, beforgatva lövi nekem az alsó páncélt -.-"
gun-ról meg csak annyit hogy alap 107essel tolom XD úgyhogy a jobbik 107es megváltás lesz...
Hát ezt tényleg most hallom elõsször. Mindenki csak szidja. Lassú, keresztül lövik, vacak ágyú...

Magyarul nekem nagyon tetszik a KV-4, lassan meglesz rá a legjobb gun...
de egyszerûen kegyetlen csatákat megyek vele 😞😞😞
MiCCSoda??? 😊
Tegnap Komarinon be álltam vele defelni hull down-ban (arty nem volt)
34 találtból csináltak ki, és nem kicsik lõttek, és oldalról szedett ki Type meg KT lövése :/
szembõl Panther, Panther2, Slugger, ISU, SU simán pattogott vagy 0 sebzés 😊
-stock gunnal himmelsdorfon egyedül végig mentem halál utcán 😄 6 kill
-csomószor mentem 0 sérüléses kört.... jól beforgatva pattogós
-ramm-olni kegyetlen yo vele 😄
Szia, gondolom nem akarsz fizetni a gépedre semmit, ezért akarsz inkább cserélni, de kb. 4 ezer forintért már biztosan kapsz egy megfelelõ tápegységet, amit cserélve nem kell a kártyával szarakodni. 4 ezer nem kevés pénz tudom, de mondjuk a postaköltség se lesz majd kevés, ha csomagban akarsz kártyát cserélni valakivel. Ha tanács kell, írj privit.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!