World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na megint. szar camper löwe kilõtt, arty egy szál se. ha van arty és kiveri onnan, akkor gondolom megy a tetû arty kiabálás.
Trucker39
Gyõzelem!
CsataHimmelsdorf 2012. május 24. 17:16:25
JármûIS-8
Szerzett tapasztalat: 1 861
Szerzett kredit: 65 532
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész, Top Gun

Replay

Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. május 24. 17:16:01
Vehicle: JagdPz IV
Experience received: 1 225
Credits received: 27 460
Battle Achievements: Sharpshooter, Boelter's Medal, Sniper, Top Gun

Ez tud ilyet is?! My goooood... o.O
Azt meg lemossa az E100 vagy a MAUS páncélozottságban.

wot nick: PsychoTrooper

popey8
Mondasz vmit. Megnéztem a T30 lövegét. A rof elég alacsony, na de csiki-csukizásra még mindig használható😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az én véleményem: KV-2 152essel faya támogató tank, ARL 90mm-essel meg ultimate gunner 😄
Buci
jó rég írtam ide.
Kérdés: mivel a KV-3 megszûnt tier hatos lenni, mi most a legjobb tank Medium Companyba?
Mert az biztos, h nem a KV-3 utódja a T-150. A 107-es ágyúja egyszerûen kegyetlen pontatlan lett és tetû-lassan is céloz... Nehezemre esik eltalálni bármit is 100as legénységgel. Néha úgy érzem direkt szívat. Tnap nem bírtam eltalálni egy 30 m-re lévõ KV-1-et vele, úgy h magasabban voltam, mint õ és a célkeresztben szinte fullosan ott volt a tank... (Ja és természetesen Tier 8-9-es csatákban van az esetek 70%-ában)
KV-2-t azonnal eladtam, amint kijött a 7.3. (Nem akartam a statisztikában újat nyitni neki) Az adatokat nézve a T-150 szinte mindenben lepipálta, és ua. a legjobb ágyú. (bár itt egy kicsit gyorsabb, ha jól tudom)
KV-1S talán a legjobb? Megvan neki a 122-es, csak kevésbé bírja az ütleget mint a KV-3 bírta. Viszont fürgébb, IS-szerû flankelõ hvy talán.
M6-ossal jó emlékeim vannak, viszont csak azért mert nem nagyon vártam tõle semmit (ahogy a T1-tõl sem) és egész kellemesen csalódtam. 90 mm-es ágyújával egész jókat játszottam vele. Viszont elsõsorban a T29-re gyúrtam, úh. azt semmiképp se akartam megtartani.
Az ARL-lel nem játszottam. Csak a BDR-ig maxoltam ki a franciákat, de kicsit elég is volt 😊 Eléggé pukkanósnak érzem õket.

Elsõsorban alpha-damage párti vagyok, másodsorban életbenmaradás, a gyorsaság csak utolsó helyen állna. Ezért szerettem a KV-3at (még most is, T7-ben tökéletesen megállja a helyét szvsz).

Szóval szerintetek mi a legjobb tank Tier 6-os Medium Company-ba?

carpe diem

popey8
Miért ne? Van tornya, nagyot sebzõ ágyúja és mozgékonyabb a T95-nél.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szerintem már randomban sem dominálnak, nem hogy CW-n.

T95 kivételével Szinte bármi sebzi õket szembõl, szereti a minimum sebzést beadni, és mire egy 7-800 körüli találatot bevisz kap két 500-ast. Szóval nem biztos hogy jó üzlet lenne CW-re.

Hell Girl
Mivel az arty minden mapon mindenhova belõ ezért nem használható a TD Cw-n. Maximum Himmelsdorfon, de ott is inkább a Maus , E100 a védõ nem a TD. TD-nek semmi haszna sincs ebben a játékban ( SAJNOS ), amíg ki nem veszik az artykat. 😊

hát inkább T95 és 704 a favorit, van JT is, nade T30? ár jú kiding mí? 😄
popey8
A páncélvadászokkal mi a helyzet a kláncsaták terén? Mennyire használják õket? Gondolom az Obj a sláger vagy inkább a T30? Crossy nem írt TD-t, de azért nem gondolnám, hogy nem használják õket a klánok, fõleg mert nekik vannak a legnagyobbat sebzõ ágyúik az artykon kívül.

hawken
Haaat tul sokat attol se varj.
Nem mondom hogy rossz, de regebben sokkal jobb volt.
Mostanaban kap egy lovest szembol, motornak annyi, vagy vezeto meghal, onnantol meg mar nem sok eselye van ellenfelekkel szemben. Latotavolsaga lopikula.
Azert el lehet vele mokazni ha a felso harmadban vagy, de az alatt eleg keserves.
Legszebb mutatvanya tegnap az volt hogy a T50 hatuljarol lepattant a loves, kb 3 meter tavrol.

kisTekila
semmi baj nincs az is-nyóccal (najó picit papi), de az is-7et nem a széll hordja össze.
a túlérési rátám alapján sem annyira gáz:
IS-4: 43%
IS-8: 34%
IS-3: 29%
IS: 34%
VK 4502 (P) Ausf. A: 38%
PzKpfw VI Tiger (P): 45%

ráadásul az is-3al mentem a legtöbbet századba.

xfire: kistekila

Rámjött a rohangálhatnék, úgyhogy visszavettem a T-50-et 😊

Szerintetek melyik ágyút érdemesebb használni rajta, illetve kinek mit érdemes elsõ skillnek választani?

Kivétel, mikor a menjünk 5-ös szinten játékkor, valamelyik nagyonokos berakja a franci lightot. <#nevetes1>

hát CW-n ha sok tank támad egyszerre az a bevált taktika ha melléjük mész és az oldalát lövöd. IS-7es leggyengébb 10es ha arról van szó, hogy állóháború van. Ha nem mozog akkor vége van. Mausom és 50B-m nincs, a többi tier10est viszont én sokkal jobban szeretem IS-7nél, t-110 egyértelmûen jobb 1vs1ben esélytelen az IS-7 vele szemben, gyakoraltilag körbetáncolom vele. IS-4, meg e-100 páncélügyileg jobb. Lehet forgatni õket, míg IS-7et nem. Támadásra jó tank, áttörésre de például randomba sztem a legócskább a tier10esek közül, talán még a maus lehet szarabb olyanom nincs, de valahogy nem is vágyom rá😄
Egyszerre olyan 3-at, 4-et használok, de amelyikeket szeretem, azt nincs szívem eladni. Meg néha beesik egy menjünk közepes szinten ökörködni platoonban est és olyankor jól jönnek.

Teljesen egyet értek, meg kell csak nézni a wotplanet csúcs xp listáját<#mf1>
Gottfried
Ja,igaz,annyiért nem érdemes levenni.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
köszi!

Aha 1-es szintû.De az a legolcsóbb is 50ezer,arra én sose áldoztam aranyat.

Gottfried
Most olvasom hogy itt mennyi tankja van mindenkinek.Nekem eddig max 8 volt,pedig van 10 helyem.Jelenleg 9 van de azok közül négy kicsi csak azért mert azokban tartom a legénységet,így nem kell + hely a barakkban. 😊

Igen, mivel az is light.

Miért kellene ugyanazt a 2-3 tankot használnom?

Régebben nagyon TD-s voltam,utána egy ideig a heavy vonalat toltam, mostanában meg inkább medium gépekkel szeretek játszani.
Mindegyiknek meg van a maga elõnye, nagyon kevés gép van amivel nem szerettem játszani. És nagyon jó érzés hogy tök mindegy mihez van kedvem, midig találok olyant ami illik hozzá.

Gottfried
Gyors segítséget szeretnék kérni. Az AMX13/90-re is az egyes szintû venti megy?
Ha nem akkor eladom a 13/75-el együtt.

.. aki tobb nemzetet es tobb agat is huz annak kell a hely. foleg ha meg is akarja tartani a kedvenceket. es termeszetesen ennyivel nem megy mindennap, de az ember kedve szerint tud valogatni.. 30tol mar szerintem fanatizmus, gyujtoszenvedely van jelen..
Én amit már nem használok azt eladom. Ha nem így tennék lenne vagy 50 tankom vagy a franc tudja mennyi.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát azért szerintem ott is vannak különbségek!
Pl B1-gyel 4 csatánként 1 killt produkáltam, míg a T40-nel csatánként 2-t, és 10 csatánként jött a topgun, pedig mindkettõ tier4 gép 😊

prém nélkül és türelmetlen eladásokkal 3 6k battle után😄 is7 t34 meg egy kisvacak^^ sok ki van fejlesztve de nem vagyok farmgép😊
Azt gondoltam, hogy a többség itt nem tegnap kezdte, de azt nem értem minek ennyi. Akinek ennyi van, az mindet használja is? Vagy csak megmaradtak kabalának? Persze azt gondolom, hogy aki kláncsatákat is vív ott kell a több tank, mert nem mindegy hogy milyen mapra milyen géppel megy, na de akkor is. Ennyi tankot ellátni se lehet kis pénz 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

30 de még van hely még 2-nek per pill😊

30, de a hétvégén megint akcióznak, szóval lehet nem sokáig marad ennyi.

Nekem 25 😊

.. az itt rendszeresen kommentelok nagy resze igen oreg roka a jatekban. meg open vagy eppen closed beta ota tologatjak a csattogoslepket a jatekban. nem kell rajtuk meglepodni hogyha sok tankot latsz naluk..
http://mwreplays.com/viwonereplay.php?replayurlid=MZHKZ6C638M5 aki szerint az is7 bálna annak javaslom megnézni (egyébként is elég jól sikerült kis battle, e100 is4 e75 elpergett és a medek igazán jól supportoltak😊
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. május 24. 16:06:57
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 2 424 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 55 596
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
a végén rendesek voltak a medek hagyták kilõni az utolsónak maradt artit
26 XD
köszi! 😊
Srácok, nektek egyszerre hány tankotok van? Csak mert látom, hogy itt mindenkinél húszasával sorakoznak a X-es szintû monstrumok.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Amúgy csak megjegyzem tier 5 alatt nincs értelme jó vagy rossz tankokat vitetni. Teljesen máshogy mennek ott a dolgok mint egy magas tierû csatában.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ki az a skill? 😄
Lee az egész jó az ágyújával csak tisztába kell lenni a hátrányaival. Jól használva egész kellemes a tierjében.
PzIIIA: ezzel nem tudom miért volt mindenkinek problémája, kitûnõ ródeózós tank én élveztem. A20 dettó, imádtam vele felderíteni. B1 ez is nagyon jó a tierjében csak gondolom mindenkit tier 7-be tett folyamat és nem csoda a sok rossz emlék 😄 (megjegyzem engem is de akkor csinálhattál bármit nem rajtad múlott)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

küldj privit skill-nek, majd megmondja.

off road drive-nál mi az a még jobban növeli ha plussz barázdákat használsz?o.O elõre is köszi a választ 😄
Ez mennyire jó, hogy a hozzászólásom elsõ és utolsó sorát küldte csak el, a közte lévõt meg önhatalmúlag kihagyta 😄

De a lényeg, maga patryk300, az 570 effes csoda, aki szerint cink, hogy csak 5 killem volt... Bár neki még életében nem sikerült annyi egy csatában sem, de no para 😄

Lee? Panzer III A? B1? A20?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mennyire kelendõ most egy wot account?
úgy értem h lenne rá vevõ? 😊
A Wotba nincs rosz tank csak olyat amit nem értenek meg az emberek hogy kell vele játszani.

Patryk300 szerint noob vagyok, és ezt a megalapozott véleményét nem is próbálta magába folytani <#wilting>

Igaz, hogy én 5 killt csináltam, õ meg 0-t, de nyilván az én hibám, hogy nem bírtam el a maradék 7 ellenséges tankkal egyedül...

És íme, maga patryk300, aki nyilván sokkal külömbbül helytállt volna a helyemben a maga 570 effjével és 0,3-as kill átlagával <#mf2>