World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CsataHimmelsdorf 2012. május 24. 17:16:25
JármûIS-8
Szerzett tapasztalat: 1 861
Szerzett kredit: 65 532
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész, Top Gun
Replay
Battle: Prokhorovka 2012. május 24. 17:16:01
Vehicle: JagdPz IV
Experience received: 1 225
Credits received: 27 460
Battle Achievements: Sharpshooter, Boelter's Medal, Sniper, Top Gun
Ez tud ilyet is?! My goooood... o.O
wot nick: PsychoTrooper
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Kérdés: mivel a KV-3 megszûnt tier hatos lenni, mi most a legjobb tank Medium Companyba?
Mert az biztos, h nem a KV-3 utódja a T-150. A 107-es ágyúja egyszerûen kegyetlen pontatlan lett és tetû-lassan is céloz... Nehezemre esik eltalálni bármit is 100as legénységgel. Néha úgy érzem direkt szívat. Tnap nem bírtam eltalálni egy 30 m-re lévõ KV-1-et vele, úgy h magasabban voltam, mint õ és a célkeresztben szinte fullosan ott volt a tank... (Ja és természetesen Tier 8-9-es csatákban van az esetek 70%-ában)
KV-2-t azonnal eladtam, amint kijött a 7.3. (Nem akartam a statisztikában újat nyitni neki) Az adatokat nézve a T-150 szinte mindenben lepipálta, és ua. a legjobb ágyú. (bár itt egy kicsit gyorsabb, ha jól tudom)
KV-1S talán a legjobb? Megvan neki a 122-es, csak kevésbé bírja az ütleget mint a KV-3 bírta. Viszont fürgébb, IS-szerû flankelõ hvy talán.
M6-ossal jó emlékeim vannak, viszont csak azért mert nem nagyon vártam tõle semmit (ahogy a T1-tõl sem) és egész kellemesen csalódtam. 90 mm-es ágyújával egész jókat játszottam vele. Viszont elsõsorban a T29-re gyúrtam, úh. azt semmiképp se akartam megtartani.
Az ARL-lel nem játszottam. Csak a BDR-ig maxoltam ki a franciákat, de kicsit elég is volt 😊 Eléggé pukkanósnak érzem õket.
Elsõsorban alpha-damage párti vagyok, másodsorban életbenmaradás, a gyorsaság csak utolsó helyen állna. Ezért szerettem a KV-3at (még most is, T7-ben tökéletesen megállja a helyét szvsz).
Szóval szerintetek mi a legjobb tank Tier 6-os Medium Company-ba?
carpe diem
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
T95 kivételével Szinte bármi sebzi õket szembõl, szereti a minimum sebzést beadni, és mire egy 7-800 körüli találatot bevisz kap két 500-ast. Szóval nem biztos hogy jó üzlet lenne CW-re.
Nem mondom hogy rossz, de regebben sokkal jobb volt.
Mostanaban kap egy lovest szembol, motornak annyi, vagy vezeto meghal, onnantol meg mar nem sok eselye van ellenfelekkel szemben. Latotavolsaga lopikula.
Azert el lehet vele mokazni ha a felso harmadban vagy, de az alatt eleg keserves.
Legszebb mutatvanya tegnap az volt hogy a T50 hatuljarol lepattant a loves, kb 3 meter tavrol.
a túlérési rátám alapján sem annyira gáz:
IS-4: 43%
IS-8: 34%
IS-3: 29%
IS: 34%
VK 4502 (P) Ausf. A: 38%
PzKpfw VI Tiger (P): 45%
ráadásul az is-3al mentem a legtöbbet századba.
xfire: kistekila
Szerintetek melyik ágyút érdemesebb használni rajta, illetve kinek mit érdemes elsõ skillnek választani?
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Régebben nagyon TD-s voltam,utána egy ideig a heavy vonalat toltam, mostanában meg inkább medium gépekkel szeretek játszani.
Mindegyiknek meg van a maga elõnye, nagyon kevés gép van amivel nem szerettem játszani. És nagyon jó érzés hogy tök mindegy mihez van kedvem, midig találok olyant ami illik hozzá.
Ha nem akkor eladom a 13/75-el együtt.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Pl B1-gyel 4 csatánként 1 killt produkáltam, míg a T40-nel csatánként 2-t, és 10 csatánként jött a topgun, pedig mindkettõ tier4 gép 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. május 24. 16:06:57
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 2 424 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 55 596
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
a végén rendesek voltak a medek hagyták kilõni az utolsónak maradt artit
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
PzIIIA: ezzel nem tudom miért volt mindenkinek problémája, kitûnõ ródeózós tank én élveztem. A20 dettó, imádtam vele felderíteni. B1 ez is nagyon jó a tierjében csak gondolom mindenkit tier 7-be tett folyamat és nem csoda a sok rossz emlék 😄 (megjegyzem engem is de akkor csinálhattál bármit nem rajtad múlott)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De a lényeg, maga patryk300, az 570 effes csoda, aki szerint cink, hogy csak 5 killem volt... Bár neki még életében nem sikerült annyi egy csatában sem, de no para 😄

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
úgy értem h lenne rá vevõ? 😊
Igaz, hogy én 5 killt csináltam, õ meg 0-t, de nyilván az én hibám, hogy nem bírtam el a maradék 7 ellenséges tankkal egyedül...
És íme, maga patryk300, aki nyilván sokkal külömbbül helytállt volna a helyemben a maga 570 effjével és 0,3-as kill átlagával <#mf2>#mf2>