World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Tudja valaki hogy hogy lehet egy csapatnak 95% esélye ?? Látszólag nincs akkora különbség.

Persze a vége igazolta a számítást de akkor sem értem hogy mi alapján tett ennyire esélyesre bennünket.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

t-34-be mennyibe kerül az AP-lövedék?
(meg lehet valahol nézni, hogy mibe kerülnek a prémium tankok lövedékei?)
Hello
Nemrég kezdtem el az amcsi TD ágat, még 1-2K xp és meg lesz a Wolverine. Pár véleményt szeretnék róla kérni hogy hogyan érdemes vele játszani és úgy alapjába milyen TD, illetve a hogy a Sluggert vagy a Hellcatet éri meg jobban kifejleszteni.
ebben sok igazság van, de én nem állítottam olyat hogy tök egyenesen jött.
azt, hogy valamit nem jól csinálsz. mikor ugrik szét? ha rángatod az egeret(túl gyorsan mozgatod) vagy ha mozdul az spg. egy hegyrõl lefelé majdnem teljesen egyenes vonalban feléd tartó t34 hogyan érte el a célzókör szétesését?
Most érted...2 percen át vírítja...kinek? Ha nincs arty...a francért nem harcolsz...ha meg kis tankban van, akkor ne a Löwe-t akarja levadászni, hanem a vele egy súlycsoportban lévõket. Áh...mindegy. Súlyos.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

olyanok mondják azt ,hogy szar a Maus meg az E 100 aki még sose játszott velük vagy nem tud velük játszani
s igen, a tapasztaltabb nem arty függõ játékosok belátják, hogy élvezetesebb csaták folynak ha nincs vagy csak igen kevés arty található a csapatokban. egyszerûen megváltozik a játékmenet és a mozogni amúgy sem szeretõ játékosok ki nem mozdulnak a fedezékbõl ráadásul olyan helyen ahol semmit sem tudnak segíteni a többieknek. arról nem is beszélek, ha az mm nem rak be scoutot vagy medet, esetleg egy oldalra rakja mindet akkor mik folynak... vagy ha rak, de az a pályát sem ismeri...
Mesélj nekem mit árul el? mert hogy minden fasz fûszálon képes szétugrani az biztos.
Eagle16
Áh, ez kiegyenlített tényleg. Ezt tuti direkt csinálja, ezzel a szarral amúgy is 43%-os WR-em van, még rá is tesz egy lapáttal. 0, zéró, semmi esélyünk se volt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

az ha neked campinovkán a hegyrõl lefelé tartó t34(nem volt sosem spm fokozata) célzása közben szétugrál a célkereszted sokat elárul.
Meglep hogy ezek után nem tudod mi is az a szétesett cél?
nem találta el õfelsége ahogy a t34-et sem, bétában su14-ig fejlõdtem és toltam a tehénnel tetemes mennyiségû battle-t orosz ágon igaz eredetin csak 500 csatát mentem s51-el ami elég volt, kifejlesztettem az object 212-õt és azt már nem vettem meg.
te még sosem voltál arty-val eltaláltam?
az elõbb még beleszaladtál utána már két percig virítottad a következõ mi lesz lézeres irányzékot is szórtál rá?^^ egy t34-et nem tudtál eltalálni mert nem csak a "W"-t nyomta és integetett, hogy ide lõjj légyszives?😊 szétugrált a célzókör állandóan..? akkor az ön készülékében van a hiba és remélem nem kerülünk úgy csatába, hogy õfelsége szolgáltatja az artytámogatást a csapatnak😛
Ne görcsölj rá, úgysem fogod tudni megmagyarázni neki. Ha neki jó széllel szemben vizelni tegye meg.

Miért is? A hevi dolga a frontvonalban osztogatni és kapni a taslikat. Eközben szerintem senki nem róhatja fel ha nem tudnak arra is figyelni még, hogy a beforgatás, célozgatás, helyezkedés közben még az arty elõl is el legyenek bújva. Ilyenkor kattint önelégülten az artysta a kényelmes biztonságos kis kuckójából a map másik végén, és kivégzi a fronton szenvedõ hevit. Fair? Nem hinném.
Tudja valaki mi történt az XVM modommal?
"Exception: System.net.WebException: Idõtúllépés történt a mûvelet végrehajtása során. A következõ helyen...."
Egyik pillanatról a másikra elmentek az ingame eff rate jelzések. Semmit nem változtattam.
Valami megoldás?

Mesélj bogaram, te kit, vagy mit szeretsz?
ESL-en kell bereggelni, ezek ESL bajnokságok

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ilyen esetben a csapattársaid a hibásak, nem te vagy a sors.
Azért kell az arty mert bírtál el egy nyomorult Löwe-vel. Hát az ilyenek miatt utálom az artystákat. <#eljen>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem csak tudni kell taktikázni. random nagyon sokszor látom hogy csapattársaim szarrá lövetik magukat, mert átfordulnak a dombon az enemy arty zúzza õket a saját pedig nem tud segíteni.
És ezt hol lehet elérni? A játékban van ez, vagy hol?

Gyûjtöm az Xp-t ezerrel 😄

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Nem vágom mi ez a Maus és E-100 mánia. Sehol sincsenek a rivális nemzetek Tier10 heavyjeihez képest, se lövegben, se páncélozottságban, se mozgékonyságban.(francia heavyket nem számítva, ugye nekik alig van páncélzatuk) Viszont szép nagy célpontok az artyknak. A lövegjei penetrationja akkora, hogy más nemzetek tankjai már Tier9-en is tudnak jobbat náluk.

Szóval miért is jó a Maus és az E-100? Azok kívül hogy nagyon keménynek néznek ki.

ahogy néztem csak eventeken, jövõhét kedden lesz a következõ

7k gold a fõ díj

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mellesleg próbáld már meg ezt megcsinálni úgy hogy közben 3 másik hevivel pofozkodsz, na ha akkor elkezdesz táncolni az arty elõl, úgy szétszednek hogy hetek múlva is fájni fog a segged.
És ez mit bizonyít? Nem tudtál kilõni egy T34-et artyban ülve, innentõl az arty teljesen fair és helyénvaló.
Ott virítottam 2 percig a drágát csak nem volt kinek, vagy minek. elfogyott a türelem kiléptem a a fal mögül és kilõtt. lehet hibáztam de ez összességében nem változtat semmit.Kell az arty és kész. Mesélek egy történetet.az itt picsogó anti artystáknak is. m40/43 arty-val voltam 203-as gun több száz csatával a hátam mögött. malinovka full arty pálya ugye? kiváló scout-om volt, én pedig fenn kuksoltam a szokott helyen. a kápolnától vagy mi az megindult egy t-34 akkor még tier-9 heavy. 'ez telibe arty-val egy lövés'. végig láttam folyamatosan, megindult, megállt megint megindult megállt. állandóan szét eset a cél, kettõt lõttem rá de egy sem talált. bejött a pofámba és ki lõtt. még dobott egy kiss arty-t is chet-en.Ha csak simán leszalad ahogy általában tapasztalom simán kilövöm. Megnéztem a stat-ját(nem szoktam) milyen supermennel hozott össze a sors, még 1200 sem volt az effi-je.
Izgalmas kis csatát futottam e-75-el, igaz, hogy csak 3 kill, de azt hiszem ezt érdemes megnézni, így kell jól taktikázni és jól beforgatni ezt a gépet 2 másik e-75-el és egy kv-3-al szemben😊))

replay
Trucker39
Készült róla video is.

IS-8

Ezzel lehet aranyat nyerni, vagy az csak különlegesebb alkalmakkor van?

popey8
44xp kétszeres szorzóval. Ezt csináljátok utánam, ha tudjátok😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

jópofa ez az ESL féle Versus mod, csak kevesen vannak, na majd hátha este, eddig 7/7 :-)

Egyes emberek mennyire bele élik magukat egy játékba. Az imént volt egy csata ahol kikaptunk, és folyamatosan ment a noobozás, stb... finoman megjegyeztem hogy ne sírjatok kislányok. Erre a garázsba érve ez az üzenet fogadott.

Trapnest (18:35:10) azzal a retkes kurva anyáddal beszélj így te retkes cigány!
Trapnest (18:35:22) mit gondolsz kinek pofázol?
Trapnest (18:35:38) ásd el magad mélyre, mert ilyen alsórendû lény mint te sosem ér fel hozzám
prinyo (18:35:48) 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mire reagáltam rá, már lelépett, de le is tiltott, nehogy tudjak írni neki egy köszönöm-öt.

Nekem csak egy ilyen jött össze,de enyém még elég stock.

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. május 24. 18:03:59
Jármû: JagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 1 424 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 16 748
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztály

Ha kempel és nem láttad hogy belerohansz mégis hogy lõje ki? 😊
Az a saját hülyeséged akkor ha berohansz kilövetni magad nem az artihiányé. x)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

én azt olvastam, hogy megváltoztatják a kinézetét, tulajdonságait...
Remélem adnak helyette valamit,nem csak lenyúlják.Bár nekem ilyen célra van még T54 is.Valami hihetetlen jó t54 arty szopatásban.Abbey-n a kolostorból kilõttem Object 261-et egy lövésbõl szikla mögül úgy hogy csak a sarka látszott,majd az ellenség t8-10 heavy tankjai közte el táncolva nyírtam ki t92-t.És aztán kecsesen visszarobogtam a saját csapattársaim mögé.Hülye francia revolver tárát simán feldughatta volna magának,6 lövésbõl 1 talált.

Akkor csak nem fekszik neked, van ilyen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Pont ezért szeretném kipróbálni, amíg még van rá lehetõségem.

Legalább egyszer az életben fogok akkor látni ilyet is 😄

t-50-2-t azt nem kivonják nemsokára? (köv patchek egyikében) még asszem ovi is írta h a t-50-2 túlságosan irreálisra sikeredett és próbálnak vmi más t5-s light-ot nézni a helyére v újragondolni a konstrukcióját (ergo vmi atomnerf neki)
Szerintem T50 jobb,T50-2 sokszor kerül t10 csatába arty nélkül.

Trucker39
Gyõzelem!
CsataLakeville 2012. május 24. 17:33:29
JármûType 59
Szerzett tapasztalat: 1 098
Szerzett kredit: 53 200
Csatában elért Achievement: Kamikaze

Köszi az infókat!
Igazából a T-50-2-t akarom kihúzni vele valahogy, mert régebben ez a project idõ hiányában abbamaradt sajna.
Viszont meglepõen könnyen találnak el max sebességes rohanás közben is azok a random játékosok, akik máskor kb az álló célpontoknak is mellépuffogtatnak 😄

lemaradt h a t50-s rész erre a hozzászólásra ment😊
t-50 nem olyan jó mint régen volt, 57mm zis-8 az egyetlen használható gun rajta. Elsõ skillnek mindenképp a repair-t javasolnám ha többet is akarsz menni ezzel a tankkal, mivel repair kit-et meg kell tartani motorra, ma is 4 körbõl 4x lõtték el a motort, úgy h még a driver is szállt vele együtt, szóval ha esetleg csak láncolnának legalább a 100%-s repair skill miatt a legények gyorsan feldobják és még mindig van esély elnyomni a kit-et motorra mert azt úgy is kilövik ha eltalálnak.
Manapság már csak arty huntra használom, látótávolság elég pici, régen t4-be is került ott op volt (sajnos csak 2 hétig élvezhettem azt az idõszakot utána patch jött és azóta t5 csata volt a legkisebb (3 alkalom durván 100-ból) de t5-6-ba is még elég kemény tud lenni.

BTW úgy szeretem mikor ilyen "szerencsém" van....persze h a hummel engem lõ mint a tápláléklánc legkisebb tagját, majd ezt duplázza...és utána meg futok 1 tök jó kört.

Victory!
Battle: Live Oaks 2012. május 24. 16:29:49
Vehicle: M10 Wolverine
Experience received: 364 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 6 450

Victory!
Battle: Ensk 2012. május 24. 16:37:30
Vehicle: M10 Wolverine
Experience received: 1 190
Credits received: 27 244
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Top Gun