World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(meg lehet valahol nézni, hogy mibe kerülnek a prémium tankok lövedékei?)
Nemrég kezdtem el az amcsi TD ágat, még 1-2K xp és meg lesz a Wolverine. Pár véleményt szeretnék róla kérni hogy hogyan érdemes vele játszani és úgy alapjába milyen TD, illetve a hogy a Sluggert vagy a Hellcatet éri meg jobban kifejleszteni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Exception: System.net.WebException: Idõtúllépés történt a mûvelet végrehajtása során. A következõ helyen...."
Egyik pillanatról a másikra elmentek az ingame eff rate jelzések. Semmit nem változtattam.
Valami megoldás?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szóval miért is jó a Maus és az E-100? Azok kívül hogy nagyon keménynek néznek ki.
7k gold a fõ díj
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
replay
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Trapnest (18:35:10) azzal a retkes kurva anyáddal beszélj így te retkes cigány!
Trapnest (18:35:22) mit gondolsz kinek pofázol?
Trapnest (18:35:38) ásd el magad mélyre, mert ilyen alsórendû lény mint te sosem ér fel hozzám
prinyo (18:35:48) 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mire reagáltam rá, már lelépett, de le is tiltott, nehogy tudjak írni neki egy köszönöm-öt.
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. május 24. 18:03:59
Jármû: JagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 1 424 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 16 748
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztály
Az a saját hülyeséged akkor ha berohansz kilövetni magad nem az artihiányé. x)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
CsataLakeville 2012. május 24. 17:33:29
JármûType 59
Szerzett tapasztalat: 1 098
Szerzett kredit: 53 200
Csatában elért Achievement: Kamikaze
Igazából a T-50-2-t akarom kihúzni vele valahogy, mert régebben ez a project idõ hiányában abbamaradt sajna.
Viszont meglepõen könnyen találnak el max sebességes rohanás közben is azok a random játékosok, akik máskor kb az álló célpontoknak is mellépuffogtatnak 😄
lemaradt h a t50-s rész erre a hozzászólásra ment😊
Manapság már csak arty huntra használom, látótávolság elég pici, régen t4-be is került ott op volt (sajnos csak 2 hétig élvezhettem azt az idõszakot utána patch jött és azóta t5 csata volt a legkisebb (3 alkalom durván 100-ból) de t5-6-ba is még elég kemény tud lenni.
BTW úgy szeretem mikor ilyen "szerencsém" van....persze h a hummel engem lõ mint a tápláléklánc legkisebb tagját, majd ezt duplázza...és utána meg futok 1 tök jó kört.
Victory!
Battle: Live Oaks 2012. május 24. 16:29:49
Vehicle: M10 Wolverine
Experience received: 364 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 6 450
Victory!
Battle: Ensk 2012. május 24. 16:37:30
Vehicle: M10 Wolverine
Experience received: 1 190
Credits received: 27 244
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Top Gun