418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
diegho™ #396119 Eléggé leállt a dolog. Én már 1 hete nem vagyok otthon és nem nagyon leszek szeptemberben, de nem is igazán hiányzik a játék. -
Rammsch31n #396118 Ha az itteni hozzászólásokat nézem, nagyon pang ez az egész WoT... :) -
Plata #396117 Gondoltam háromszoros xp van előveszem Sharidant,t8-10 csata,mi baj lehet,retardált csapattársak az.
Három tk-zó gyökér volt,ha jól láttam löwe patriot és m41 is megvolt hülyülve,engem m41 csesztetett,de patriot be is kékült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Köszi!
Most kijött a lépés,de néhàny mapon én is csak szenvedek vele.
-
csagataj #396115 Grat! Én fos vagyok ezzel a skorpióval. -
Megamax #396114 Tudod mikor boldog boldogtalan gold al lo akkor minek mennyen az ember elore ? Jobb észrevétlennek maradni és nem bekapni a lovéseket. -
Huh még most is kalapál a szivem,4v1 maradtam,full hp-n,bár az artynál fostam,hogy kicsap,de szerencsére béna volt mellém lőtt,igaz én is 2x. 
Rengetegszer megszívat az ágyú kitérithetöség,,amikor megállsz aktor elfordul a tank.
Az Oni-ra beraktam a 2est,azt elfelejtettem visszaváltani
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.09.08. 15:07:10 -
Gyuszopapa #396112 Csak én vettem észre hogy egyre több a TD a csatákban?Van hogy 7-8 db is van.Visszatért a TD meta?
A csapat jó része csak Campingezik várják a sült galambot.Mindenki csak sebezni akar de bekapni találatot nem,főleg ezekben az OP álcás svédekben recskáznak sokan.De előkerültek a mágikus hurkatöltők is. -
Rammsch31n #396111 igen, van ilyen, csak ritka... :D -
Sziasztok,
Olyan létezik, hogyha kilövik az összes legénységi tagot akkor vége a játéknak? Tegnap mellém vágott az arty sebzett 200 at kb, és besárgult 2 legénységi tag, utána kaptam egy 100 as lövést egy másik tanktól és vége a játéknak. HP-m volt még 700 de azt írta, hogy meghalt a legénységem.
Eddig 10k csata van mögöttem, de ilyennel még nem találkoztam.
-
Magyar filmgyártás kontra tank:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy elveszett film werkfotója 1943-ból. Az Anyámasszony katonája c. háborús vígjáték a fennmaradt forgatókönyv alapján ítélve jó párbeszédekkel teleírt, színvonalas vígjáték lehetett. Külső jeleneteit a honvédség közreműködésével valahol a budai hegyekben vehették fel, a filmgyárból csak a kamerákat, a hangosztályt és két "négert", azaz fénytakaró maszkot mozgósítottak.
link
Csak ez a kép tartalmaz idevalót, de azért linkelem az eredeti url-t. -
Ah, fuck yeah, végre megvan a TD-15 az O.260-hoz... FV 4005 <3... Pedig a végén egy 900 HP-s 103B-vel maradtam egyedül (full HP-val), aszittem, leROFol...
Még med vagy heavy, és végre meglesz az a szar is. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.09.07. 20:31:09 -
R3nton #396107 Érdekes is lenne, ha a veled egy lakcímen lévő levelét nem vennéd át. Az az igazi bunkóság :D -
Lokker #396106 Ne vedd át másét. Done. -
Akkor azért maceràs,mert màsét is àtveszed. -
Plata #396104 Nem személyi kell,személyigazolvány szám,de már fejből tudom.
Érdekes mert tőlem kéri a számot.Jah mert én nem csak saját levelet szoktam át venni hanem másét is.
Bár most hogy bele gondolok,lehet hogy én még a régi szeméyligazolványom számát szoktam meg adni,mert talán azt tudom fejből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.07. 11:31:49 -
Tölem még postàs nem kért személyit,ez vmi ujdonsàg? -
Plata #396102 Jah,de ha jön a postás egy szinttel lentebb kell mennem. -
Plata #396101 Aha persze,álmodban.
Ha te 20 másodperc alatt aláírsz 3-4 levelet amit a hátán is kétszer kell aláírni plusz még a postásnál lévő szaron is duplán kell aláírni,meg kell a személyigazolvány számod,akkor vagy te vagy a legnagyobb hantás a világon,vagy van egy időnyerőd esetleg időgéped.
-
Nem értem mi a gond megmondod apostásnak mi a teendő, ha valamit hoz. Azt fogja csinálni, nálunk megjön a cucc behozza köszön lerakja mondja, hogy 8 leveled van ebből 1 innen és innen jött ajánlott... Mondom neki, hogy ok aláírom, vagy igen rendben aláírtam és ennyi már távozik is nem kell nekem menni sehova nem kell kiállni a munkából (mert ugye rendes ember nappal dolgozik nem éjjel ám :D ) -
Le is kell feküdnöd vele vagy mi? :-DDD
Nekem kb 20sec àtvenni a leveleket.:-) -
Plata #396098 Esküszöm a postás érzi mikor akarok játszani és direkt akkor jön,első csata gondoltam megyek egyet azzal az átkozott Sharidannel,erre postás,padlógáz be és kamikaze,kicsit morcosan megkérdeztem postást hogy hogy ilyen korán jött.Erre elmondta hogy kevés dolgozó a postán és most egy helyett 3 körzetet kell ellátnia,ezért kora reggeltől melózik hogy délutánra végezzen. -
Rammsch31n #396097 wg vásárol ... legalább nem csak SerBnek vesznek rakétát, hogy a Holdra mehessen :D -
Userx2 #396096 "A valós oka annak, hogy a Chieftain Mk. 6 még nem került be a játékba az, hogy a WG megpróbál kitölteni egy egész ágat, a Churchill GC-től kezdődően.
Van egy ötlet a Churchill GC eltávolítására/átmozgatására és egy összekapcsolás létrehozására az ágban, hasonlóan a Jagdpanther II és Ferdinand esetéhez a német fában."
Van még 3 éved, ha most találták ki ezt. -
Gyuszopapa #396095 A type 64-et én is szeretném de a csapattársak megkeserítik a kettőnk románcát.35% a win vele. -
Minél több ilyen OP csapattársad van, annál több dmg jut neked. Fuck yeah!
A winrate meg senkit nem érdekel, ha nem fórumon mutatod a többieknek. :-P -
azért amikor már csak az OI volt és gurultam egyet sziklán lefelé,vigyázzba állt bennem a sz@r
-
Nekem ma csak ilyen opé csapattársak jutnak 
Grat,szép munka! -
RNG mondá:ma lesz egy jó köröm.nem több,egy.lett. -
yossarianHUN #396089 Semmi gond, azzal a tankkal full T6-ban is csak szopni járt az ember. Szemből mindkét láncburkolat ordenáré nagy weak spot, így a tank egyetlen (elméleti) előnye, a páncélzat eleve megy a levesbe. -
Gyuszopapa #396088 Az elődje az 5-ös még szarabb volt.Ez legalább pattint néha. -
bekescsaba #396087 Na, most lett elegem, és elkúrtam 20 000 free xp-t.
37 csata a Churchil VII-el, ebből 3 db tier 6-os csata, és egy db tier 7-es, a többi csak tier 8-as. S minden napszakban, hétvégén és hétköznap is próbálkoztam vele.
A legmegdöbbentőbb ebben a foskazán tankban az ágyúsüllyedés teljes hiánya (-4 fok) -
pett3rson #396086 Nekem ez a random faktornak tűnik, hol 6-ost dobsz hol meg nem..nem..nem... -
Kezdek belejönni ebbe a grand battle-s dologba,már 1k sebzést is el tudok érni 
Tegnap kigurultam egy T57 elé,600+ hp val,na mondom nekem reszeltek
Gyuszopapa #396084 Azért a WG-sek meg..szhatnák a kecskét.30 csatából 1-szer sem vagyok top tier még úgy sem hogy csupa egyforma tier.110-el csak 10-es csata például.Visszanéztem régebbi képmentéseket és levontam bizonyos dolgokat amit nem vettek figyelembe az új MM-nél.
Az oké hogy csak 8-assal 3db 10-eset látok,de a gond akkor van ha a mieink közül egyik agyhalott a másik éppen stock a 3. pedig rossz helyre megy.Ilyenkor símán csak letolnak bennünket a pályáról.Régebben ha volt 6-7-8-9-10 10-es nem jöttek ki így ezek a dolgok mert volt pár mindig aki csinált is valamit de most az ilyen esetek miatt instant garázsmenet van.Meg lehetett élni a morzsákból még 2 tierrel lejjebb is.Most ha gebasz van dől minden mint a kártyavár. -
Én most az StrvS1 el vagyok így,se làmpa se lóf..sz:-)
A wr màr nem igazàn érdekel,enyit tudok oszt jóvan:-)
Persze próbàlom kihozni a maximumot,de sajnos én magam nem tudok eldönteni csatàkat.
-
nekem is 50 
bár 0-ról húztam bele a crew-t és úgy azért egész használhatatlan,meg sokszor van 1v29 is... -
Elég egyszerüen,àm volt az 45 is:-DD
Tegnap is 12csatàból 2win:-/
-
Lokker #396080 deinstall game pls