World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még a végén eljutunk oda, hogy aki foglal büntit kap. Én már mondjuk kaptam, kilõtt a foglalásból a csapattársam, kill all noob's üzenettel, hogy az ellen tudjon foglalni és nyerni. XD Egyébként az effi-re nézve nagyon fals tud lenni a dolog már ami az átlagot illeti.Az arty-zás nagyon lehúzza, felderítés szinte semmi,foglalás szintén, még védõ beugrik. Én pl.150-et mentem m-37-el,utólag belegondolva nem kellet volna egyet sem, nem tudtam belenyugodni hogy ilyen vacak 😄 olyan ócska hogy tényleg rá lehet mondani, na vele is csak többen vagyunk.
Solten
Mi lenne ha redukalnak a spot-pontokat (bazisra rohano par mp alatt elhullo noob scoutok) inkabb?

Saor Alba

Solten
Jee, le van bontva fegyvernemekre, b@szottul igazsagos, SPG-vel szinte nem is jatszom... <#alien> (meg jobban nem er sz@rt se ez a fajta statisztika).

Saor Alba

Solten
Az eff.-fetisisztak figyelmebe ajanlom hogy az uj kalkulatort: link. A cap pont mar joval kevesebbet er (cap fetisisztak nagy banatara - hehhe).

Forum hir rola: link

Saor Alba

És még valami.Nem igényel + memoriát,vagy több vga, proci teljesítményt? Nálam ezek hiánycikkek 😄
Az xvm mod átlag effi. értéket mutat? vagy az éppen aktuális járgányét?
Koridor
popey8
Na jó. Én itt fejeztem be a támadást és a mozgást. Innentõl kezdve az összes jövendõbeli meccsemen a bázison fogok kempelni egy fedezék mögött. Nem fog érdekelni ki mit szól hozzá. Ezek a fa***ró artista idióták. Úgy rühellem õket, hogy az nem igaz. Rohadjon meg az összes. Még hogy skill kell hozzá, nagy szart. Az elõbb nagyba harcolok egy párduccal (én amx m4-ben) és meg is nyertem volna a párharcot, ha az a paraszt ki nem lõ kb 700 hpról a pálya másik végébõl. Nesze neked játékélmény.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nik0Bellic
Nem értem mit pattogsz mi nem tetszik miért noobozod saját magad mikor én egy szóval se mondtam csak annyit amit a statod mutat hogy a többi érték nem olyan jó most ezen mi nem tetszik fáj az igazság

Nik0Bellic

Óh igen ez az kövezzetek csak meg mert más véleményen vagyok bár ilyen ókori vagy barbár közösségtõl mást nem is lehet várni jöhetnek még a -Ok

ez nem elírás?<#eplus2>

Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. május 26. 1:58:40
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 1 449
Szerzett kredit: 52 320
Csatában elért Achievement: Egérfogó, Mesterlövész
popey8
CW-n melyik nemzet nyolcas artyja a "legkelendõbb"?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

már el is felejtettem mennyire felemelõ érzés mikor 1826-ot tol belém egy 7-es arty😛
Ohh tehát noob vagyok ez zsír,és a képen lévõkhöz hasonló vörös playerek az ászok...hmmm oké te gyõztél kívánok minél több ilyen játékost a csapatodba!
(de ha ennyire vágod mivel mit csinálok TE is bûvölöd azt a kristálygömböt,meg égeted a boszorkányt meg mit tudom én,mert én nem tudom hogy mivel mi az eredményem...esetleg megsúgod hogy kell,kis élenjáró spiritisztám?<#idiota>)

Sunsetjoy
A GTX460 30 körül van az alja 45-50 között a teteje, egy kvázi új konstrukciós, olcsóbb, nem rossz hûtésû HD6670-nek pl. 25-30 között van az ára.
Persze vagy 30%-kal gyengébb is, de ha nem vagy olyan fps huszár szerintem simán jó. Fõleg ha a processzorod ki se használná a jobb kártyát.

De ha muszáj minél hamarabb, és nincs rá keret, akkor valamibe be kell fektetni😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Solten

Saor Alba

Gottfried
Azért meg lehet nézni hogy mit produkál a csapat amikor csupa 800-as kerül melléd,szemben mondjuk egy rakás 1200+-al.Úgy kaptok ki pár perc alatt tizenakárhány-nullra hogy észre sem veszed és már vége is.
Lehet hogy néha elõfordul 1-1 kivétel de ez az általános.
Szóval ne mondja nekem senki hogy nem számít az eff. érték és mindenki egyforma fasza játékos.Persze itt is van pár kivétel,akinek csak egy értéke kiemelkedõ,ezért jó neki de az esetek 99%-ában bizony a jó játékosoké van 1500 felett.
Tudod,az mondja hogy a "méret nem számít" akinek kurva kicsi van.Ez ebben az esetben is nagyon igaz.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Nik0Bellic
Ez a hülyeség mindig menõ itt a fórumon<#banplz>

Neked is csak azért 1600-os az efficiency mert szeretsz bázist foglalni a Typeal és scoutolni dagival a többi értéked meg átlagos vagy még az alatti is van

Hagyjátok már abba mert unalmas a boszorkány üldözés és a kristálygömb bûvölés

ez is*
úgy látszik ez és elég volt eltipliztek befoglalni gyorsba 😊 Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. május 26. 0:35:39
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 284
Szerzett kredit: 12 304 "életem köre" ^^
elõzõ körben 72%-os win chance megyek szokott heavy útra és az összes fosos elment másik irányba 1200-1300-as effel ennyi agy szorult beléjük, én meg szintén agyatlan módra killre éhesen csak azt néztem meglegyen a jó spotom ahol szembetaláltam magam 2is4-e100-e75-is8 combóval^^ hiába nem tudott lõni az arty és a hasam is rejtve volt(is7) számoljam ki épp melyik fog lõni, hogy szembe forduljak neki 😄 vissza már nem tudtam menni így legalább pár hitet kiosztottam, ha nem állok be oda 30 másodpercel tovább tartom fel õket 😊
Solten
Anti-arty fetisisztak ezt imadni fogjak:

top speed: 62 km/h 😄DD

Saor Alba

Na épp ezért nem használom ezt. Elõre elveszi a kedvedet a csatától amikor meglátod hogy milyen szerencsétlenekkel rakott össze a játék.
Gottfried
nekem már volt 5%-os is . 😄 Csúnya is lett a vége.

1 okot,hogy miért ne nyomjak azonnal exit battlét:

Oké arty megérdemlem,de mi ez a színvonal???
(és hogy lehet nem DIREKT így válogatni?)

768-as kivitel
GTX460at nézd meg szerintem, az inkább 30 körül van, de már lehet hogy olcsóbb.
sapphire volt
Hát igen, de néha, ha pálya és a felállás olyan a med-el scout-ra kényszerülök, akkor jól jönne az álca. Volt olyan is hogy is-el scoutoltam malinov-kán, mert olyan bitang nagy heavy volt az ellen, és nem volt se TD-énk se med-ünk, csak sok nagy heavy-ink és 4 bazi nagy arty-ink. De ilyen már tényleg csak elvétve fordul elõ.
mondjuk az nvdianak volt egy egy patchje amitõl elég sok kártya megfõtt, fõleg 9800asok bár az sztem jó egy éve volt már vagy másfél éve inkább...
nem volt túlhúzva , full alap beállítás, azért nézegettem msi afterburnerrel soha nem lépte át a 80 fokot szóval nem nagyon értem, sztem ennyi van nekik megszabva 3 és fél év vagy nem tudom. 25 körül mit érdemes most venni szerintetek?
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. május 25. 23:16:58
Vehicle: Type 59
Experience received: 2 776 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 82 018
Battle Achievements: Sniper, Top Gun

prem mentes kör
Gottfried
"életkornak"

Gottfried
Mi köze az életkornek ahhoz hogy mennyire veszi komolyan ???

ez pontosan így van
Na az XVM mod most már kabala...
Amióta elindítottam 2. kört nyerem a T-54-el,jipíí!!!(még így is kemény 26%-de hát istenem...)

hát akkor nem veled gamel-tem mert amikor én voltam az amx én kilöttem az is7-t! 😊 sry!
Hajrá. Csak aztán vigyázz nehogy a rendõr szedjen ki <#hamm> az emberek egy ideje szkeptikusak a T34-esekben ülõ emberekkel szemben.
Az Is-7-el volt és nyertük...

aha, lehet igazad van, most gúgliztam rá😊
remélem holnap is lesz kint valami tank és akk fényképezõgéppel jobb képeket is tudok majd készíteni
meg ha lehet akkor megpróbálok belsejébe is bejutni😊)
nemtudom mi a nick neved wot-ba de nem volt egy olyan köröd a t54-el amikor 5 tier 9-el volt többetek és mégis kikaptatok? volt is7 t95 3 e75 meg 2 t54-setek egy e100 jt tigerII lövve 2 amx90 ellen? 😊
Valszleg a történelmileg hû 85 milis D5-T.
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. május 25. 22:25:51
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 2 144 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42 807

Ohhhhyeeeaaaahhh csak 15 menet kellet hozzá!XD

amúgy ez melyik csúzli lehet a t-34-esen? mert a wot-ban nekem sosem volt ilyen tankom😄
Tdantes bocsi de megkérdezhetem hány éves vagy hogy ennyire véresen komolyan veszed ezt a game-t? 😊
én special Ekecsen lakom, de ez a buli itt volt 8km-re a másik falu határában Albáron 😊))

http://www.parameter.sk/kepgaleria/albari-hadmuvelet

a linken láthattok még érdekes képeket, és a képek alatt ott a program leírása is😊
csaba90
hát medre hasznosabb a legkevésbé igen... nekem a heavyken nincs is.. pár td-n meg artyn... 😊 de pl a JT-n nicns arra felesleges... arra nem álcaháló kellene hanem egy komplett mobil erdõ XD

Csaby

csaba90
hol az a csodálatos hely ahol te laksz és ilyen bulik vannak?😄

Csaby

sajna mire odaértem, épp járattak fel a platóra már, de elvileg holnap is hoznak még pár tankot, és ezeket is visszahozzák még délelõtt😊
T-34
T-34
SU-76
SU-76
Alien69
Naszóval, szar a legújabb. xvm-full-2.2.zip
Régebbi verzió megy rendesen.<#vigyor5>